Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']łał... taka fasola :shock: legwan chyba by zgupiał :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no troszeczkę mniejsze:oops:ale i tak jak dłoń:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
dziołcha... nie bolida pastowałam ino studio...:shake: rządowa jest usyfiona, ale co tam... ważne że tunning wewnętrzny- płomyczkowy jest :diabloti:

[CENTER]

hahahahaha o tym nawet nie pomyslalam ze o podlogi chodzilo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Orange jest moim idolem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahaha o tym nawet nie pomyslalam ze o podlogi chodzilo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Orange jest moim idolem :loveu: :loveu: :loveu:

czyli.... nie nadrabiasz... czytasz wybiórczo... a ja zawsze nadrabiam- wsjo :mad:

Posted

[quote name='clockwork']czyli.... nie nadrabiasz... czytasz wybiórczo... a ja zawsze nadrabiam- wsjo :mad:

a skad takie niesprawiedliwe podejrzenia??!!! ja ZAWSZE nadrabiam!!!!! powiem Ci w tajemnicy, ze Pysia mi kiedys zdradzila, że to ONA nie nadrabia - czyta tylko kilka ostatnich postow i udaje ze wie o co cho :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i czekam na wyjasnienia po czym wnosisz, ze nie nadrobilam??? :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']a skad takie niesprawiedliwe podejrzenia??!!! ja ZAWSZE nadrabiam!!!!! powiem Ci w tajemnicy, ze Pysia mi kiedys zdradzila, że to ONA nie nadrabia - czyta tylko kilka ostatnich postow i udaje ze wie o co cho :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i czekam na wyjasnienia po czym wnosisz, ze nie nadrobilam??? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooo i się wydało:eviltong:

Posted

no i czekam na wyjasnienia po czym wnosisz, ze nie nadrobilam??? :mad:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :diabloti:

[quote name='clockwork']
sprzatne studio- bo Pawcio dziara sie dziś u konkurencji, więc nikt mi sie nie kręci... i sie melduje :p

[quote name='clockwork']POSPRZąTANE!!! :multi:

jeszcze na momencik będę musiała wyskoczyć gdzie zgodnie z instrukcją obsługi mam postępować tak:

na umytą i suchą powierzchnię nanieść równomiernie ściereczką warstwę emulsji i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. ok 20-25 min. Nie wymaga polerowania :p

[quote name='clockwork']nastała cisza- lud pochłonęło przedświateczne szaleństwo :shake:

pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie)
w związku z powyższym ide postępować zgodnie z instrukcją :cool1:

Posted

no i ja to wsio przeczytalam!!!!! :diabloti: tylko to że napiszalas ze posprzatane studio jednoxzesnie zakonczylo moje skojarzenia ze sprzataniem studia i pomyslalam o bolidzie bo moj jest tak brudny ze wola o pomste do nieba/piekla hahah niepotrzebne skreslic :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no i ja to wsio przeczytalam!!!!! :diabloti: tylko to że napiszalas ze posprzatane studio jednoxzesnie zakonczylo moje skojarzenia ze sprzataniem studia i pomyslalam o bolidzie bo moj jest tak brudny ze wola o pomste do nieba/piekla hahah niepotrzebne skreslic :evil_lol:

bardzo dyplomatycznie weszko...
moja rządowa uwalona jak nie/święta ziemia... chciałam umyć coby na konwent jechac błyszcząca, ale w myjni powiedział pan że doopa blada, bo lampa zbita i woda może dostac sie do czegoś tam ... więc pojedziemy brudnym... a te 450 km- jakie musimy pokonać ... masakra... bedziemy wygladać jak po Paryż-Dakar :huh: rzadowa, a taka uświniona :cool1: WSTYD!!

Posted

[quote name='clockwork']bardzo dyplomatycznie weszko...
moja rządowa uwalona jak nie/święta ziemia... chciałam umyć coby na konwent jechac błyszcząca, ale w myjni powiedział pan że doopa blada, bo lampa zbita i woda może dostac sie do czegoś tam ... więc pojedziemy brudnym... a te 450 km- jakie musimy pokonać ... masakra... bedziemy wygladać jak po Paryż-Dakar :huh: rzadowa, a taka uświniona :cool1: WSTYD!!
:crazyeye:no co ty ...przecie jakl w nocy wyjedziesz to nikt nie będzie widział ze się błyszcze jak przysłowiowemu psu:oops:...a zanim przejedziesz te 450kilosków to i tak będzie uciorana jak świński pysk:diabloti:....a myślisz ze w rzadzie to same czyste są:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:no co ty ...przecie jakl w nocy wyjedziesz to nikt nie będzie widział ze się błyszcze jak przysłowiowemu psu:oops:...a zanim przejedziesz te 450kilosków to i tak będzie uciorana jak świński pysk:diabloti:....a myślisz ze w rzadzie to same czyste są:angryy:

pewnie. bo oni pucuja 3x dziennie z naszych podatków :cool1:

[quote name='malawaszka']:multi: a myslalam ze to tylko moja taka bez polysku :multi:
haha... ja zawsze mam brudna (bryke:cool3:) bo na myjnie szkoda kasy a pod blokiemzwinęliby mnie strażniki jastrzębia :mad:

Posted

[quote name='clockwork']pewnie. bo oni pucuja 3x dziennie z naszych podatków :cool1:.....:cool1:no taaa za swoje nie myją

haha... ja zawsze mam brudna (bryke:cool3:) bo na myjnie szkoda kasy a pod blokiemzwinęliby mnie strażniki jastrzębia :mad:nas czasem najdzie to jedziemy do garażu i tam robimy toalete....polówce oczywiście.....ale w sumie to tylko chwile jest oki a potem chyba jeszcze gorzej bo na czystym bardziej brud widać:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
haha... ja zawsze mam brudna (bryke:cool3:) bo na myjnie szkoda kasy a pod blokiemzwinęliby mnie strażniki jastrzębia :mad:

haha to tak jak ja :evil_lol: z tym ze ja moge umyc na wsi, ale tam sie teraz tak kurzy ze zaraz tak samo brudna bedzie wiec nie myje :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']po niedzieli za to wrzuce wam foty rzadowej od wewnątrz :cool3: chyba że pasażery spala mi na wycieczce nówki pokrowce :angryy:;)to zrob teraz a wstaw po niedzieli:p

[quote name='clockwork']teraz/zaraz ide popsa ... wogóle nie robiłam jeszcze fotek... cierpie na chroniczny brak czasu :calus:oj ty moja zapracowana

Posted

Z okazji nadchodzących świąt....
Nie lubię jajek, więc jak mi ktoś życzy, żeby w tym roku
były smaczne, to tak jakby mi życzyły, żeby na moim stole
stał się cud kulinarny. Nie cierpię też chodzić w mokrym ubraniu, więc jak mi ktoś życzy "mokrego dyngusa", to ja sobie serdecznie wypraszam. Dlatego nie będę Ci życzyła ani jednego, ani drugiego, ale...
Wesołego królika,
co po stole bryka,
spokoju świętego
i czasu wolnego,
życia zabawnego
i w ogóle
-wszystkiego kurde najlepszego!
Pianka&Dianka