Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam i POZDRAWIAM. POZDRAWIAM. POZDRAWIAM.
witam i o zdrowie pytam.

Mam nadzieję, ze moje zaklęcia pomogły?

trochę łysy mój post, ale i tu się poskarżę, że nie mam emotek.

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy twoja babcia czasem nie jest koleżanką mojego taty :roll:.... on robi z propolisu różne specjały:roll: ...już raz se ryło spaliłam taką miesznka na szpyrolu:diabloti::evil_lol:[/FONT]

jeżeli pochodzi z podlasia to całkiem możliwe, że tak :lol:
ale taki specjał fajnie działa :evil_lol: a jak morderczo wypala :evil_lol: tudzież wyciąga wszelaką ropkę :cool3:

Posted

[quote name='lolka75']Madzik a co Ci lekarz przepisal na to chorowanie? Moj mlody dostal tylko paracetamol i syrop na kaszel:roll:

[FONT=Arial]antybiotyk NOVOCEF i IBUPROFEN PABI .... wapno, wit C.
dziś byłam u kontroli ... ZDROWA! po grypsku ani śladu!!!! (zaklęcia magi czynią cuda!!) :eviltong:
w niedzielkę Grosia wraca do domu!!!! :multi::multi:

cola.... spirytus rozumiem... ale skąd ja propolis wezme :placz::placz:
opryszczka zatacza coraz szersze kręgi po prawej stronie ust... zara dojdzie do ucha :evil_lol::evil_lol: i po lewej stronie od nosa do... jw..... :diabloti: a może ja już gniję :roll::roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']Wow Cola ciekawe to o propolisie - daj troche

nie ma sprawy :p chodź do mnie, to trochę odleję :cool3:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cola.... spirytus rozumiem... ale skąd ja propolis wezme :placz::placz:
opryszczka zatacza coraz szersze kręgi po prawej stronie ust... zara dojdzie do ucha :evil_lol::evil_lol: i po lewej stronie od nosa do... jw..... :diabloti: a może ja już gniję :roll::roll:
[/FONT]

najlepiej propolis wziąć od pszczelarza, ale ja spotkałam też propolis w sklepach ze zdrową żywnością albo wysyłkowo...czasami mają "straganiarki miodne" pod sklepami czy na rynkach
nalewki teraz nie zrobisz, ale jak tylko dorwiesz propolis to rozgnieć w palcach na placek i przyłóż na parchy - przygotuj się, że może zapiec i będzie wyciągało ropkę, ale potem ładnie obsuszy :p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]antybiotyk NOVOCEF i IBUPROFEN PABI .... wapno, wit C.
dziś byłam u kontroli ... ZDROWA! po grypsku ani śladu!!!! (zaklęcia magi czynią cuda!!) ]

Chyba wlasnie Maga cie uleczyla bo na pewno nie antybiotyk ...skoro mialas grype( tu mrugam okiem i diablesko sie smieje)
Maga czaruj,zaklinaj i lecz!!( tu usmeicham sie szczerze,radosnie i wysylam promienie milosci)
Nie mam emotow rowniez wrrrrrr...(a tu zione ogniem)

Posted

[quote name='Cola']nie ma sprawy :p chodź do mnie, to trochę odleję :cool3:

najlepiej propolis wziąć od pszczelarza, ale ja spotkałam też propolis w sklepach ze zdrową żywnością albo wysyłkowo...czasami mają "straganiarki miodne" pod sklepami czy na rynkach
nalewki teraz nie zrobisz, ale jak tylko dorwiesz propolis to rozgnieć w palcach na placek i przyłóż na parchy - przygotuj się, że może zapiec i będzie wyciągało ropkę, ale potem ładnie obsuszy :p
[FONT=Arial]jestem przygotowana... jak bede mogła wyleźć z chałpy to poszukam ;)[/FONT]

[quote name='dbsst']czesc opryszczkowa dziewczyno.
Całe szczęście żeś zdrowa już :loveu:
mam kocyk :cool1:
[FONT=Arial]OPRYSKLIWA chyba:diabloti:
nooo na szczęście :multi::multi:
nie szpanuj :diabloti::eviltong: ja też :eviltong:
[/FONT]

[quote name='agbar']Chyba wlasnie Maga cie uleczyla bo na pewno nie antybiotyk ...skoro mialas grype( tu mrugam okiem i diablesko sie smieje)
Maga czaruj,zaklinaj i lecz!!( tu usmeicham sie szczerze,radosnie i wysylam promienie milosci)
Nie mam emotow rowniez wrrrrrr...(a tu zione ogniem)
[FONT=Arial]tyŚ je biedna jednak.... nie masz ogonkÓw nie masz emotek :shake:[/FONT] [FONT=Arial]a masz chociaż kocyk??? :razz::razz:[/FONT]

Posted

clockwork;13541769[FONT=Arial napisał(a):
tyŚ je biedna jednak.... nie masz ogonkÓw nie masz emotek :shake:[/FONT] [FONT=Arial]a masz chociaż kocyk??? :razz::razz:[/FONT]

A bo to jeden?a co? Mam sie nakryc i nie straszyc?

Posted

[quote name='Cola']jeżeli pochodzi z podlasia to całkiem możliwe, że tak :lol:
ale taki specjał fajnie działa :evil_lol: a jak morderczo wypala :evil_lol: tudzież wyciąga wszelaką ropkę :cool3:
[FONT=Arial]
a to nie ...jednak nie ...tatko ze Śląska
[/FONT]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]antybiotyk NOVOCEF i IBUPROFEN PABI .... wapno, wit C.
dziś byłam u kontroli ... ZDROWA! po grypsku ani śladu!!!! (zaklęcia magi czynią cuda!!) :eviltong:
w niedzielkę Grosia wraca do domu!!!! :multi::multi:

cola.... spirytus rozumiem... ale skąd ja propolis wezme :placz::placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]poczekaj jak ci specyfik przywioze ...tatko robił [/FONT]

[quote name='clockwork']a iloma musiałabyś sie nakryć żeby cie nie było widać??? :cool3::cool3::cool3::diabloti:

[FONT=Arial]w Lidlu plandeki samochodowe były :roll:

Witaj Cudownie uzdrowiona :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
a to nie ...jednak nie ...tatko ze Śląska
[/FONT]

nie tylko na Śląsku znają takie specyfiki....a nalewki próbowałaś?? :cool3:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial](zaklęcia magi czynią cuda!!) :eviltong: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]jestem wielka. Wielka czarownica :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][quote name='clockwork'][/FONT]
[FONT=Arial]a może ja już gniję :roll::roll:[/FONT]

haha, coś w tym jest, mówią, ze matki gniją w domach :evil_lol::evil_lol:

[quote name='agbar']Maga czaruj,zaklinaj i lecz

ale zarobkowo? :hmmmm:

j

Posted

[quote name='Maga100']
[FONT=Arial]jestem wielka. Wielka czarownica :diabloti:[/FONT]

ty wiesz chodz do mnie i poczaruj troche bo od dwoch tygodni cierpie na bol pecherza i nikt narazie mi nie pomogl :roll: moze twoje czary pomoga i przestanie bolec :evil_lol:

cze Madzia supcio ze juz sie dobrze czujesz :loveu: to kiedy moge znow nawiedziec Klocusia i reszte waszej rodzinki :cool3:

Posted

[quote name='Tengusia']to kiedy moge znow nawiedziec Klocusia i reszte waszej rodzinki :cool3:

[FONT=Arial]teren skażony :shake:....nawet Ciocia Alicja nie jeździ co by sie nie zarazić ani zadnego bakcyla do Grosi nie przywieść:shake:

a już tęsknię okropicznie :oops:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
a iloma musiałabyś sie nakryć żeby cie nie było widać??? :cool3::cool3::cool3::diabloti:

Jednym ......ale duzym:P

Plandeka moze byc...ale nie taka na TIRA!!

Posted

[quote name='malawaszka']haloooo co tak cicho??!!

Zdrowaś Magdo?????

łaskiś pełna? :roflt:

:roflt: :roflt: :roflt:

[FONT=Arial]
a ja jutro jadę do Magdaleny z kalendarzem Fundacji AST :grins:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
haloooo co tak cicho??!!

Zdrowaś Magdo?????

łaskiś pełna? :roflt:

Zacytuję Asiorka "poplułam monitor" i udławiłam się paluszkiem.. ku uciesze TŻ:roll:

Ale ja widziałam ją, widziałam gdzieś dziś.. chyba:hmmmm: