Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']tylko zamiast chusteczek masz Grosie a właśnie co się z nią stało, że JESTEŚ :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]wyciera łzy w Happy NewBorn :diabloti:[/FONT] no nie mów, że wykupujesz odcinki :diabloti: [FONT=Arial]chyba cie pogło ...never :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]chyba cie pogło ...never :diabloti:[/FONT] to masz jakieś wtyki w TVN jak tak to powiedz im żeby przestali mi słać pierdoły jak Prokop chce się ze mna umówić niech zadzwoni a nie zawracają gitarrę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]do mnie pijesz??? :razz::razz: bo ja tak wyglądam :diabloti:[/FONT] nie ależ skąd....tylko te chusteczki mi tu nie pasują :evil_lol: i telewizor... [quote name='Maga100']z petem nie, bo przy dziecku nie wolno :cool1: z papilotami też nie, bo po co układać włosy :diabloti: fakt :diabloti: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']to masz jakieś wtyki w TVN jak tak to powiedz im żeby przestali mi słać pierdoły jak Prokop chce się ze mna umówić niech zadzwoni a nie zawracają gitarrę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]za wysoko mi do niego :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]za wysoko mi do niego :diabloti:[/FONT] chojeja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']tylko zamiast chusteczek masz Grosie a właśnie co się z nią stało, że JESTEŚ :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]QPA sie robiła... a ja czekałam :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]QPA sie robiła... a ja czekałam :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] zazwyczaj sie czeka jak sie qpa robi :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]QPA sie robiła... a ja czekałam :diabloti:[/FONT] i nie dopingowałaś coż z ciebie za matka polka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']chojeja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty juz dziecinniejesz :roll: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 jeśli ci zostana włosy :evil_lol: wychodzi dziecko, potem te co mają szczęście im wychodzi waga, w większości wychodzą też włosy i pryszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuahaha kolejna zachęcająca wiadomość :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']ty juz dziecinniejesz :roll: [FONT=Arial]loda miała ....widać podniebienie zamarzło :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 malawaszka napisał(a):buuahaha kolejna zachęcająca wiadomość :evil_lol: nie przejmuj się...włosy z czasem odrastają a pryszcze znikają :evil_lol: z drugiej strony - znowu możesz poczuć się jak nastolatka :evil_lol: :evil_lol: tak na marginesie to akurat te włosy wychodzą, które przez całe 9 m-cy nie chciały wyjść i tkwiły na naszych głowach :diabloti: Quote
clockwork Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wczorajszy spacer po lesie.... takiego psa my spotali :roll::roll: i w kolczatce :crazyeye: chorera :mad::mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:oooo Pana Psa widzę :multi::multi: http://images8.fotosik.pl/127/dabafb60f64b8274.jpg aleś się tego wózka uczepiła :diabloti::evil_lol: grzybki :razz: schowaj przed Debe ..ona jakieś halucypki bierze :diabloti: http://images6.fotosik.pl/568/f101d6851c398436.jpg [/FONT] Quote
clockwork Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [FONT=Arial]i leśna znajda .......... :roll::roll:[/FONT][FONT=Arial] zabraliśmy do domu.... szukamy DT albo DS :diabloti:[/FONT] na zimówki trza zbierać .......... Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi:DEMONiczka :multi::loveu:i jak śpiocha :p http://images6.fotosik.pl/568/082b2327a7613759.jpg :roflt: paple ma jak ... nie wiem kto :hmmmm: napewno nie po mamuni :roll: http://images6.fotosik.pl/568/0842a6aa8d15d451.jpg o porzucony pies i dziecko :diabloti: http://images6.fotosik.pl/568/a6e34b31adfbee7f.jpg[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 aż mnie szyja boli od wyginania przy oglądaniu tych fot :lol::lol::lol: Quote
agbar Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cudne jesienne focisze:lol: I misia rozowatego widzialam z malymi uchatkami:evil_lol: Kurde cudne sa te ciuszki dla dzieciow z uszami,lapami itepe...:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='malawaszka']aż mnie szyja boli od wyginania przy oglądaniu tych fot :lol::lol::lol: [FONT=Arial]to pewnie wczorajsze bóle pośmiewne a nie od wyginania :diabloti:[/FONT]:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 haha no w sumie niewykluczone że to zakwasy plus dzisiejsza noc z trzema kotami w łóżku czyli ja śpiąca w pozycji zygzaka :mad::lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='malawaszka']haha no w sumie niewykluczone że to zakwasy plus dzisiejsza noc z trzema kotami w łóżku czyli ja śpiąca w pozycji zygzaka :mad::lol: [FONT=Arial]myślałam , że tylko ja śpie powyginana jak paragraf :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Maga100']ty juz dziecinniejesz :roll: wtapiam się w tłum :evil_lol: [quote name='malawaszka']buuahaha kolejna zachęcająca wiadomość :evil_lol: Wasiu kochanie TY tego nie czytaj - nie wchodź tam gdzie ciężarówki BŁAGAM :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]loda miała ....widać podniebienie zamarzło :diabloti::evil_lol:[/FONT] to miała czy robiła że mi podniebienie zmarzło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klocki niezłą różową landrynę macie:cool3: i nie macie serca z dzieckiem na dwór zanim skończy trzy lata :shake::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Georgia]źli ludzie Ci co wyrzucili takiego psa w lesie i to jeszcze w kolczatce :shake: pewnie Ci sami źli ludzie porzucili dziecko w wózku :shake: paranoja...co się dzieje na tym świecie dobrze że istnieją na świecie jeszcze tacy dobrzy ludzie jak Wy co przygarną i pokochają jak swoje :cool3: [/FONT] Quote
Recommended Posts