Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
DEBE!!!!! 13 :razz::razz::razz:

[/FONT]

nienawidzę cię nie moge spać po nocach nie mogę sie na niczym skupić tylko na 13 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']nienawidzę cię nie moge spać po nocach nie mogę sie na niczym skupić tylko na 13 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

a skąd wiesz, babo, ile cyferek będzie u ciebie po miesiącu? :cool1:
Moze 20? :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']a skąd wiesz, babo, ile cyferek będzie u ciebie po miesiącu? :cool1:

[FONT=Arial]albo 4 :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

13.................. baby to moje zrzucone kilogramy w ciągu pierwszego miesiąca po porodzie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a to ja niewtajemniczona :roll:[/FONT]

to tak jak ja :roll: :evil_lol:

co do zrzucania zbędnych kg po porodzie :cool1: mam nadzieję, że duuuużo tego nie będę miała :lol:

Posted

[quote name='Cola']to tak jak ja :roll: :evil_lol:

co do zrzucania zbędnych kg po porodzie :cool1: mam nadzieję, że duuuużo tego nie będę miała :lol:
[FONT=Arial]
ja miałam 25 kilo dodatkowo... ale na pocieszenie dla TYJĄCYCH... żona kumpla w ciąży przybrała 45 kilo :diabloti: ale do pół roku zrzuciła 30 :diabloti::diabloti::eviltong:
[/FONT]

Posted

ja miałam 25 kilo dodatkowo... ale na pocieszenie dla TYJĄCYCH... żona kumpla w ciąży przybrała 45 kilo :diabloti: ale do pół roku zrzuciła 30 :diabloti::diabloti::eviltong:
[/FONT]

:mdleje::mdleje::mdleje: ....jak na razie dobyło mi około 10 kg :roll: a jest dopiero 29tc...zobaczymy potem :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]albo 4 :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

13.................. baby to moje zrzucone kilogramy w ciągu pierwszego miesiąca po porodzie :eviltong::eviltong::eviltong:

[FONT=Arial]było od razu pisać :cool1:...przecie wiem jaka z Ciebie teraz szkapina :cool1:...a teraz napisze ...A NIE MÓWIŁAM :diabloti::evil_lol:...przy takim trybie zycia zrzuca sie w tempie expresowym ... ja 6 tygodni po porodzie ważyłam mniej niż zanim zaszłam w ciążę :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]było od razu pisać :cool1:...przecie wiem jaka z Ciebie teraz szkapina :cool1:...a teraz napisze ...A NIE MÓWIŁAM :diabloti::evil_lol:...przy takim trybie zycia zrzuca sie w tempie expresowym ... ja 6 tygodni po porodzie ważyłam mniej niż zanim zaszłam w ciążę :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]ja zaro tysz wróce do sylwetki anorektyczki :shake::shake:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja zaro tysz wróce do sylwetki anorektyczki :shake::shake:[/FONT]

[FONT=Arial]będziemy tuczyć jak gęś :mad:[/FONT]

[quote name='Cola']moja mama po urodzeniu mnie zeszła na 43-45 kg :mdleje: a normalnie ważyła coś pomiędzy 55-60...czy mnie też to czeka? :roll:
[FONT=Arial]
niech zgadnę ... :hmmmm: znikniesz :roll::diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]niech zgadnę ... :hmmmm: znikniesz :roll::diabloti::evil_lol:[/FONT]

mam nadzieję, że na wiosnę będą kręcić jakieś filmy o obozach koncentracyjnych :evil_lol: jako statystka będę idealna... :roll: a może nawet dostanę główną rolę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']mam nadzieję, że na wiosnę będą kręcić jakieś filmy o obozach koncentracyjnych :evil_lol: jako statystka będę idealna... :roll: a może nawet dostanę główną rolę :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial]zawsze możesz sie załapać na fuche za stracha na wróble :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zawsze możesz sie załapać na fuche za stracha na wróble :diabloti::evil_lol:[/FONT]

aż tak strasznie nie będę wyglądać :mad: włosy będą uczesane :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']aż tak strasznie nie będę wyglądać :mad: włosy będą uczesane :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial]
a ja tam nie wiem :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Na pewno nie będę chodziła w starym poplamionym tłuszczem szlafroku, z papilotami i petem w zębach po mieszkaniu siorbając kawusię z kubka bez ucha :evil_lol: :evil_lol: Zamierzam jako tako o siebie dbać :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']............................................ :obrazic:
oj Ala pokaż jeszcze język :evil_lol:

[quote name='Maga100']a skąd wiesz, babo, ile cyferek będzie u ciebie po miesiącu? :cool1:

masz gorączkę :lying:

[quote name='clockwork']

czy musisz zdradzać nasze wszystkie sekrety :evil_lol:
[/FONT]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[quote name='Cola']aż tak strasznie nie będę wyglądać :mad: włosy będą uczesane :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
jeśli ci zostana włosy :evil_lol: wychodzi dziecko, potem te co mają szczęście im wychodzi waga, w większości wychodzą też włosy i pryszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']oj Ala pokaż jeszcze język :evil_lol:

[FONT=Arial]pokazuje tylko wybrańcom :diabloti:[/FONT]

czy musisz zdradzać nasze wszystkie sekrety :evil_lol:

[FONT=Arial]tysz mi sekret :razz:[/FONT]

jeśli ci zostana włosy :evil_lol: wychodzi dziecko, potem te co mają szczęście im wychodzi waga, w większości wychodzą też włosy i pryszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
:roflt:... mi włosy zostały ale pryszcze miałam :diabloti:
[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):

:eviltong: włosy się doczepi, a pryszcze wypali chemią :evil_lol: z wagą nie przewiduję problemu :p zresztą sama widziałaś :cool3:

Posted

[quote name='Cola']Na pewno nie będę chodziła w starym poplamionym tłuszczem szlafroku, z papilotami i petem w zębach po mieszkaniu siorbając kawusię z kubka bez ucha :evil_lol: :evil_lol: Zamierzam jako tako o siebie dbać :diabloti:

[FONT=Arial]do mnie pijesz??? :razz::razz: bo ja tak wyglądam :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]do mnie pijesz??? :razz::razz: bo ja tak wyglądam :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]
tak tak ...szczególnie jak te seriale ogladasz ...Moda na sukces itp :diabloti:

wiem co będzie w poniedziałek w Brzyduli :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]do mnie pijesz??? :razz::razz: bo ja tak wyglądam :diabloti:[/FONT]

tylko zamiast chusteczek masz Grosie a właśnie co się z nią stało, że JESTEŚ :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

wiem co będzie w poniedziałek w Brzyduli :diabloti:
[/FONT]

no nie mów, że wykupujesz odcinki :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']Na pewno nie będę chodziła w starym poplamionym tłuszczem szlafroku, z papilotami i petem w zębach po mieszkaniu siorbając kawusię z kubka bez ucha :evil_lol: :evil_lol: Zamierzam jako tako o siebie dbać :diabloti:

z petem nie, bo przy dziecku nie wolno :cool1:
z papilotami też nie, bo po co układać włosy :diabloti: