Alicja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] żeby w ten sposób się dorobić to najlepiej spłodzić syna i postarać się aby został księdzem[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:mad:bzdura ...Kuba chciał do 5 roku życia ...potem mu sie odmieniło ....za mało w koszyczkach kasy było i czipsów mu nie chcieli dać w kościele :diabloti:[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 obejrzałam foty...śliczny błyszczący klocuś:cool3: Demoniczka co raz łądniejsza...a mamusia...mamusia wygląda podobnie do mnie sprzed 9ciu miesięcy...Madza nie martw się będzie lepiej...za kilka miesięcy dasz małej garnki, miski dla psa, pare gryzaków(koniecznie psich),zabierzesz ją i psa do łazienki a sama będziesz mieć czas na prysznic:diabloti: Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Maga100'][B]ach, już rozumne spojrzenie :p:p:p[/B][/QUOTE] no nie? Magda wreszcie zmądrzała :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:bzdura ...Kuba chciał do 5 roku życia ...potem mu sie odmieniło ....za mało w koszyczkach kasy było i czipsów mu nie chcieli dać w kościele :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :shake::shake: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no i pewnie trochę żałujesz bo jakby inaczej się sprawy potoczyły to miałabyś ekstra auto i fajne domostwo... a wszystko to sponsorowane przez wiernych :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']obejrzałam foty...śliczny błyszczący klocuś:cool3: Demoniczka co raz łądniejsza...a mamusia...mamusia wygląda podobnie do mnie sprzed 9ciu miesięcy...Madza nie martw się będzie lepiej...za kilka miesięcy dasz małej garnki, miski dla psa, pare gryzaków(koniecznie psich),zabierzesz ją i psa do łazienki a sama będziesz mieć czas na prysznic:diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zaręczam że sie we 3 nie zmieszczą :diabloti::shake:...jest opcja ze Magda zamknie Grosi i Klocka w łazience i też bedzie miała luz :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']no nie? Magda wreszcie zmądrzała :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]buhahahaha[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla']:shake::shake: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no i pewnie trochę żałujesz bo jakby inaczej się sprawy potoczyły to miałabyś ekstra auto i fajne domostwo... a wszystko to sponsorowane przez wiernych :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no żałuje ...żałuje ....ale co zrobić jak se wychowałam takiego antychrysta :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Cześć Dziewczyny i Chłopaki :hand: a Tatusiowi Najlepsiejszego Urodzinkowego :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie mam natchnienia a nie bede pisac: tititititi:loveu::loveu:kruszynko kofffana:loveu::loveu::loveu:malusia sliczniunia:loveu::loveu::loveu: sie porzygam przecie:evil_lol::evil_lol: Magda fajne macie to bobo;):lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='agbar']Nie mam natchnienia a nie bede pisac: tititititi:loveu::loveu:kruszynko kofffana:loveu::loveu::loveu:malusia sliczniunia:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a dlaczemu[/B][/COLOR][/FONT] :hmmmm: sie porzygam przecie:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]żygnij se ...bedzie ci lżej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Magda fajne macie to bobo;):lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no przeca wszyscy wiemy że fajne :diabloti:...Magda chyba też wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale powiedz jej to w dzień jak nie ma kiedy iść do WC :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Arial]Melduję , że dziś fot niet :p[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Melduję , że dziś fot niet :p[/FONT] to to akurat widzimy:mad: Alicja moja łazienka ma szerokość brodzika od prysznica a długość hmm wanny...jakoś się mijamy w tej łązience i zamykamy razem:diabloti: co prawda zdarzaja si e wpadki typu dziecko wpada do brodzika lub pies ucieka przed dzieckiem i wybiera prysznic niz egzystowanie w tak bliskiej odległości z bobo...ale ogólnie zdołąm się ochlapać:diabloti: Quote
agaga21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ............. pozdrowionka dla grosinki :) Quote
Tengusia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a ja jutro poznam Grosie :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Tengusia']a ja jutro poznam Grosie :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: i tu też się chwalisz? :crazyeye: :watpliwy: to niesprawiedliwe :placz: Klocusie... zdjęcia super:) a tu Grosia wyszła najbardziej uroczo:loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000020.JPG podobuje mi się strasznie:) buziole dla Was!! :multi: Quote
Tengusia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 poznalam Grosie :loveu: i Klocusia :loveu::loveu::loveu: i wogole milutko spedzilam dzionek i pyszny obiadek zjadlam ktory Madzia dzielnie caly dzien przygotowywala :loveu: i powiem wam ze Grosia to anioleczek jest, caly czas spi i je czyli robi to co Dominiki lubia robic najbardziej :diabloti: Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Tengusia']poznalam Grosie :loveu: i Klocusia :loveu::loveu::loveu: i wogole milutko spedzilam dzionek i pyszny obiadek zjadlam ktory Madzia dzielnie caly dzien przygotowywala :loveu: i powiem wam ze Grosia to anioleczek jest, caly czas spi i je czyli robi to co Dominiki lubia robic najbardziej :diabloti: [FONT=Arial]ale fot nie masz :cool1: Magda ...poka kota spod tira :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 :diabloti::diabloti: tengusia wsypała małej do ... CYCKA MOJEGO :roll::roll: jakieś prochy nasenne :crazyeye::crazyeye: żebym mogła się spełnić w kuchni przy CAŁODZIENNYM gotowaniu obiadu :diabloti::diabloti: cze dziołszki :hand: miałam konkretnie o czymś pisać?? odpowiadać na pytania?? bo czytałam na szybko wczoraj, ale nie zdążyłam odpowiedzieć, dziś odpowiadam na szybko bez czytania....... :roll::roll: tysz was kochom ;) Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Georgia]:loveu::loveu::loveu: śliczne http://images6.fotosik.pl/564/dc5a3505cbd1bbfc.jpg trzeba przyznać że Grosinowy albumik będzie miał na prawdę dużo rewelacyjnych zdjęć :cool3: [/FONT] Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial]:loveu:ta druga broda mnie rozbraja i te papelki :loveu: Dziecko ideał a Mama narzeka :diabloti::evil_lol: :loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/564/dc5a3505cbd1bbfc.jpg[/FONT] Quote
apple Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Century Gothic]Piękne:loveu: http://images8.fotosik.pl/123/100a9e86af0faa31.jpg[/FONT] Quote
agaga21 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 świetne zdjęcia! grosia coraz ładniejsza:loveu: Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 clockwork napisał(a)::diabloti::diabloti: tengusia wsypała małej do ... CYCKA MOJEGO :roll::roll: jakieś prochy nasenne :crazyeye::crazyeye: żebym mogła się spełnić w kuchni przy CAŁODZIENNYM gotowaniu obiadu :diabloti::diabloti: ze co ze niby ja :siara: Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Dominiczka :loveu:[/FONT] jaki fajny damski łaszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']:diabloti::diabloti: tengusia wsypała małej do ... CYCKA MOJEGO :roll::roll: jakieś prochy nasenne :crazyeye::crazyeye: żebym mogła się spełnić w kuchni przy CAŁODZIENNYM gotowaniu obiadu :diabloti::diabloti: cze dziołszki :hand: miałam konkretnie o czymś pisać?? odpowiadać na pytania?? bo czytałam na szybko wczoraj, ale nie zdążyłam odpowiedzieć, dziś odpowiadam na szybko bez czytania....... :roll::roll: tysz was kochom ;) rewela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czesc dziewczyny Klockowa widzę, że kwitniesz :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Arial]Fotaski z soboty ... następne moje będą nie wcześniej jak 19 listopada na 2gą miesięcznice Grosi ... a ja se nadal bede tiutać i podziwiać , chocia wiem , ze sie niektórym nie podoba :diabloti:, ale Grosica zawojowała moje serducho :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts