Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia_Sz']Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić :shake:. Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce?
A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje?
A może opary z tej pasty Jej zaszkodziły? :cool1:
Haloooooo Klokusiowa!!!!
Po tym poscie wyobraziłam sobie Klockowa z Klockiem :diabloti: Jestem świnia :oops:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia_Sz']Normalnie ja nie wiedziałam, że Klokusiowa jest taka pracowita :crazyeye: Popatrzcie, myślisz, że znasz człeka, a tu - a kuku! :evil_lol:

W STUDIO TRZA SPRZATAć BO TE 100% STERYLNOśCI TO NIE PRZELEWKI :angryy:

[quote name='paula_z']Do mnie trza bylo :razz: Tam jest najpiekniejszy pitman na dogo Ale nie trymowany ;) Zdjec tez mi sie nie chce wlepiac, sis za mnie wrzuca :p
Ha! To moj pierwszy lans

O MASZ!!! I JA JESZCZE NIE BYłAM??? :oops: bez lanserki nie zauważam podpisów :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:i ty Paula dopiero eraz się lansujesz....no ale lepiej późno niż wcale;)

zajrzę i ja...

[quote name='Pysia']Ja tu byłem

Tony Halik

:shock::shock:

[quote name='malawaszka']fiu fiu - że też wcześniej tego nie przeczytalam :placz: podstawilabym i swojego bolida do pastowanka :cool3: szkoda tylko ze takiego brudnego to żadna pasta już nie uratuje :evil_lol:

dziołcha... nie bolida pastowałam ino studio...:shake: rządowa jest usyfiona, ale co tam... ważne że tunning wewnętrzny- płomyczkowy jest :diabloti:

A TERAZ UWAGA!!!!
sprzątanie wyglądało to tak: powycierałam w studio kurze, poodkurzałam, pomyłam wsjo+podłogi... czekałam aż wyschną... w międzyczasie klikałam sobie z Alą... wzięłam pastę do podług w łape- wlazłam do studia... i...pomyślałam że już 17-ta i zaraz do domu trza sie brać, a na linii Ala czeka... odłożyłam pastę , wróciłam na gie.... szkoda czasu mi było- wypastuję następnym razem :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']aha!!! no i bylabym zapomniala!!!! PIEKNEGO MASZ łESCIKA!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: konsumpcja odbedzie sie w poniedziałek :diabloti:

[quote name='BeaC']..................a ja już jestem.........w pracy oczywiście
zauważylam, że stałaś się szczęśliwa posiadaczka psa rasy west............się mi ta czacha spodobał więc Ci ją wkleiłam..............

i nie mów że już posprzątałaś???????? (oc do mnie oć.........pomożesz m
i)

studio lśni, sklep niee :oops:, dom wogóle- WYJEżDżAMY NA śWIęTA!!!!!
KONWENT TATUAżU!!!!! MALOWANIE JAJEK CZECHOM :eviltong:

[quote name='Pysia']Ha!! Klockowa pastuje podłogi :crazyeye: Zaraz zejde z tego świata w szoku Oć i do mnie kobieto wypastuj :diabloti:

patrz wyżej :eviltong:

[quote name='Basia_Sz']Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić . Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce?
A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu :shake: strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje?
Haloooooo Klokusiowa!!!!

żyje :diabloti: nici z waszych planów :diabloti:

[quote name='Anka12']Hej Klocusiowa
Jak widze pozamiatałaś u siebie na galerze. A mówiłas że Ty to nie sprzątasz i mamy Ci zazdraszczać:angryy:
sprzątam studio- ino studio :p.

[quote name='shirrrapeira']Hallo Klockowa, jestes? Czy to sprzatniecie studia tak Cie wykonczylo?? Czy Klocuszek Cie zjadl, bo kolacji mu nie dalas??
rany julek... jak sie wszystkie martwią- myślałby kto :p miłosierdzie przed świętami sie w was obudziło :diabloti:

[quote name='Pysia']Po tym poscie wyobraziłam sobie Klockowa z Klockiem :diabloti: Jestem świnia :oops:
dość że świnia to jeszcze wredna ... ale jakżesz piękna :eviltong:

[quote name='Basia_Sz']Noooooooooooooooooooooo :evil_lol:

:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']żyje :diabloti: nici z waszych planów :diabloti:
Ano nici..... :shake: Ehhh..... :shake:

W wyobraźni już widziałam,
że bandoga w spadku miałam....
a tu psikus, z pętlą guzik,
Ona dycha, no i luzik.
:eviltong:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Ano nici..... :shake: Ehhh..... :shake:

W wyobraźni już widziałam,
że bandoga w spadku miałam....
a tu psikus, z pętlą guzik,
Ona dycha, no i luzik.
:eviltong:

hahahha basia... skąd ty to bierzesz... :p zazdraszczam talentu :mad:

Posted

[quote name='clockwork']

dość że świnia to jeszcze wredna ... ale jakżesz piękna :eviltong:

:evil_lol:
Nie powiem że żałuję wyobrażenia bo było dość...hym...ciekawe :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić :shake:. Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce?
A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje?
Haloooooo Klokusiowa!!!! :crazyeye:a ze niby co miałysmy razem:razz:odsypiać ......
ja juz dziś w pracy byłam :evil_lol:

Witajcie Clockworki:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']hahahha basia... skąd ty to bierzesz... :p
Ach! Nakryła mnie kobieta.... :oops:
Jestem w pąsach, cała nie ta... :shake:
Ale wielka to żenada,
bo to biorę.......od sąsiada!!! :evil_lol:
A poważnie mówiąc teraz,
ja mówiłam już tu nie raz,
że mam talent znakomity,
lecz przez skromność mą ukryty... :oops:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']a powiedz że nie marzysz o tym :diabloti:;)a czy ja powiedziałam ze nie marzę:eviltong::diabloti:

[quote name='Basia_Sz']Ach! Nakryła mnie kobieta.... :oops:
Jestem w pąsach, cała nie ta... :shake:
Ale wielka to żenada,
bo to biorę.......od sąsiada!!! :evil_lol:
A poważnie mówiąc teraz,
ja mówiłam już tu nie raz,
że mam talent znakomity,
lecz przez skromność mą ukryty... :oops:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
:multi::multi::multi:Basiu po raz wtóry powiem REWELACJA

Posted

PRZYSZEDł DłUGO OCZEKIWANY MOMENT!!!!

CAŁA PRAWDA O LEGWANIE- jego wojaże :scared:, i efekty końcowe owych ucieczek :angryy:

tędy wyłaże :p

o tak...

dzień dobry !!! :multi::multi:

co gapisz
:crazyeye: święta idą a ty nic nie robisz :mad:... pomogę ci...
umyje lustro :cool3:

poprzesadzam kwiatki

:angryy:

:mad::mad::mad:

przy muzyce weselej :p

a na co ci ta makulatura to nie wiem :shake:

zrobie pranie :diabloti:

samo spadło :siara:

zlikwidowano hodowle :diabloti:

[SIZE=5]cdn

Posted

kamyczki se sama sprzatnij- to twoje-z nerek :evil_lol:

zmieniam firanki

nie gap ino ściągaj!!!! nie dam rady po tej wyczerpującej robocie

a ty masz w pysk za ten burdel... padam :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']

poprzesadzam kwiatki

sadzonki konopii indyjskie poszły.............no to powiem Ci ze ja to juz bym wypchałą...albo przerobila na torebke.....:razz:
:angryy:

zrobie pranie :diabloti:

uczynny chłopak a Ty sie czepiasz......:diabloti:

[SIZE=5]

legwan zawodowiec.....:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']nie konopii ino fasolki- dla legwana zresztą... ma głodówe :mad::crazyeye::crazyeye::crazyeye:głodzisz Dragona....oj obrońcy smokow ci nie darują .....a on serio serio je liście fasolki:razz:...mam hodowle w przedszkolu .....chcesz;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:głodzisz Dragona....oj obrońcy smokow ci nie darują .....a on serio serio je liście fasolki:razz:...mam hodowle w przedszkolu .....chcesz;)

serio serio- je- wskazane każde zielsko- byle nie trujące i kiełki (powinien jeść w 80%- ale nie chce żrec tego), ino kapustnych nie powinien- więc mu nie daje :p, a pozatym hoduje w doniczkach żarełko legusiowi- większość pleśnieje i pada :oops:, ale cosik tam dostaje- nie tragizuj :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
serio serio- je- wskazane każde zielsko- byle nie trujące i kiełki (powinien jeść w 80%- ale nie chce żrec tego), ino kapustnych nie powinien- więc mu nie daje :p, a pozatym hoduje w doniczkach żarełko legusiowi- większość pleśnieje i pada :oops:, ale cosik tam dostaje- nie tragizuj :diabloti:
a u nas fasolka miodzio ...liscie jak na rabarbarze:eviltong:......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a u nas fasolka miodzio ...liscie jak na rabarbarze:eviltong:......

jakie liście ma rabarbar :hmmmm: ja miastowa ino łodygi w sklepie widuje :oops: