Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić :shake:. Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce? A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje? A może opary z tej pasty Jej zaszkodziły? :cool1: Haloooooo Klokusiowa!!!! Po tym poscie wyobraziłam sobie Klockowa z Klockiem :diabloti: Jestem świnia :oops: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pysia napisał(a):Po tym poscie wyobraziłam sobie Klockowa z Klockiem :diabloti: Jestem świnia :oops: Noooooooooooooooooooooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']Normalnie ja nie wiedziałam, że Klokusiowa jest taka pracowita :crazyeye: Popatrzcie, myślisz, że znasz człeka, a tu - a kuku! :evil_lol: W STUDIO TRZA SPRZATAć BO TE 100% STERYLNOśCI TO NIE PRZELEWKI :angryy: [quote name='paula_z']Do mnie trza bylo :razz: Tam jest najpiekniejszy pitman na dogo Ale nie trymowany ;) Zdjec tez mi sie nie chce wlepiac, sis za mnie wrzuca :p Ha! To moj pierwszy lans O MASZ!!! I JA JESZCZE NIE BYłAM??? :oops: bez lanserki nie zauważam podpisów :oops: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:i ty Paula dopiero eraz się lansujesz....no ale lepiej późno niż wcale;) zajrzę i ja... [quote name='Pysia']Ja tu byłemTony Halik :shock::shock: [quote name='malawaszka']fiu fiu - że też wcześniej tego nie przeczytalam :placz: podstawilabym i swojego bolida do pastowanka :cool3: szkoda tylko ze takiego brudnego to żadna pasta już nie uratuje :evil_lol: dziołcha... nie bolida pastowałam ino studio...:shake: rządowa jest usyfiona, ale co tam... ważne że tunning wewnętrzny- płomyczkowy jest :diabloti: A TERAZ UWAGA!!!! sprzątanie wyglądało to tak: powycierałam w studio kurze, poodkurzałam, pomyłam wsjo+podłogi... czekałam aż wyschną... w międzyczasie klikałam sobie z Alą... wzięłam pastę do podług w łape- wlazłam do studia... i...pomyślałam że już 17-ta i zaraz do domu trza sie brać, a na linii Ala czeka... odłożyłam pastę , wróciłam na gie.... szkoda czasu mi było- wypastuję następnym razem :diabloti: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']aha!!! no i bylabym zapomniala!!!! PIEKNEGO MASZ łESCIKA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: konsumpcja odbedzie sie w poniedziałek :diabloti: [quote name='BeaC']..................a ja już jestem.........w pracy oczywiście zauważylam, że stałaś się szczęśliwa posiadaczka psa rasy west............się mi ta czacha spodobał więc Ci ją wkleiłam.............. i nie mów że już posprzątałaś???????? (oc do mnie oć.........pomożesz mi) studio lśni, sklep niee :oops:, dom wogóle- WYJEżDżAMY NA śWIęTA!!!!! KONWENT TATUAżU!!!!! MALOWANIE JAJEK CZECHOM :eviltong: [quote name='Pysia']Ha!! Klockowa pastuje podłogi :crazyeye: Zaraz zejde z tego świata w szoku Oć i do mnie kobieto wypastuj :diabloti: patrz wyżej :eviltong: [quote name='Basia_Sz']Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić . Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce? A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu :shake: strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje? A może opary z tej pasty Jej zaszkodziły? :cool1: Haloooooo Klokusiowa!!!! żyje :diabloti: nici z waszych planów :diabloti: [quote name='Anka12']Hej Klocusiowa Jak widze pozamiatałaś u siebie na galerze. A mówiłas że Ty to nie sprzątasz i mamy Ci zazdraszczać:angryy: sprzątam studio- ino studio :p. [quote name='shirrrapeira']Hallo Klockowa, jestes? Czy to sprzatniecie studia tak Cie wykonczylo?? Czy Klocuszek Cie zjadl, bo kolacji mu nie dalas?? rany julek... jak sie wszystkie martwią- myślałby kto :p miłosierdzie przed świętami sie w was obudziło :diabloti: [quote name='Pysia']Po tym poscie wyobraziłam sobie Klockowa z Klockiem :diabloti: Jestem świnia :oops: dość że świnia to jeszcze wredna ... ale jakżesz piękna :eviltong: [quote name='Basia_Sz']Noooooooooooooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']żyje :diabloti: nici z waszych planów :diabloti: Ano nici..... :shake: Ehhh..... :shake: W wyobraźni już widziałam, że bandoga w spadku miałam.... a tu psikus, z pętlą guzik, Ona dycha, no i luzik. :eviltong: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ano nici..... :shake: Ehhh..... :shake: W wyobraźni już widziałam, że bandoga w spadku miałam.... a tu psikus, z pętlą guzik, Ona dycha, no i luzik. :eviltong: hahahha basia... skąd ty to bierzesz... :p zazdraszczam talentu :mad: Quote
Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork'] dość że świnia to jeszcze wredna ... ale jakżesz piękna :eviltong: :evil_lol: Nie powiem że żałuję wyobrażenia bo było dość...hym...ciekawe :diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Pysia']Nie powiem że żałuję wyobrażenia bo było dość...hym...ciekawe :diabloti::evil_lol: opowiedz Pysiu, opowiedz... :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić :shake:. Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce? A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje? A może opary z tej pasty Jej zaszkodziły? :cool1: Haloooooo Klokusiowa!!!! :crazyeye:a ze niby co miałysmy razem:razz:odsypiać ...... ja juz dziś w pracy byłam :evil_lol: Witajcie Clockworki:loveu: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a ze niby co miałysmy razem:razz:odsypiać ...... a powiedz że nie marzysz o tym :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']hahahha basia... skąd ty to bierzesz... :p Ach! Nakryła mnie kobieta.... :oops: Jestem w pąsach, cała nie ta... :shake: Ale wielka to żenada, bo to biorę.......od sąsiada!!! :evil_lol: A poważnie mówiąc teraz, ja mówiłam już tu nie raz, że mam talent znakomity, lecz przez skromność mą ukryty... :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']a powiedz że nie marzysz o tym :diabloti:;)a czy ja powiedziałam ze nie marzę:eviltong::diabloti: [quote name='Basia_Sz']Ach! Nakryła mnie kobieta.... :oops: Jestem w pąsach, cała nie ta... :shake: Ale wielka to żenada, bo to biorę.......od sąsiada!!! :evil_lol: A poważnie mówiąc teraz, ja mówiłam już tu nie raz, że mam talent znakomity, lecz przez skromność mą ukryty... :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi:Basiu po raz wtóry powiem REWELACJA Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 PRZYSZEDł DłUGO OCZEKIWANY MOMENT!!!! CAŁA PRAWDA O LEGWANIE- jego wojaże :scared:, i efekty końcowe owych ucieczek :angryy: tędy wyłaże :p o tak... dzień dobry !!! :multi::multi: co gapisz:crazyeye: święta idą a ty nic nie robisz :mad:... pomogę ci... umyje lustro :cool3: poprzesadzam kwiatki :angryy: :mad::mad::mad: przy muzyce weselej :p a na co ci ta makulatura to nie wiem :shake: zrobie pranie :diabloti: samo spadło :siara: zlikwidowano hodowle :diabloti: [SIZE=5]cdn Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......taaa pewnie teraz wszystko na biednego legwanka :mad:...a on tylko chciał pomóc;):diabloti: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 kamyczki se sama sprzatnij- to twoje-z nerek :evil_lol: zmieniam firanki nie gap ino ściągaj!!!! nie dam rady po tej wyczerpującej robocie a ty masz w pysk za ten burdel... padam :mdleje: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ;)dam znać jak będę sciagać firanki.......podeślesz mi Smoka:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)dam znać jak będę sciagać firanki.......podeślesz mi Smoka:evil_lol: UWAGA!!! ZACIąGA... STRASZNIE :angryy: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']UWAGA!!! ZACIąGA... STRASZNIE :angryy:;)będą z mereszką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork'] poprzesadzam kwiatki sadzonki konopii indyjskie poszły.............no to powiem Ci ze ja to juz bym wypchałą...albo przerobila na torebke.....:razz: :angryy: zrobie pranie :diabloti: uczynny chłopak a Ty sie czepiasz......:diabloti: [SIZE=5] legwan zawodowiec.....:eviltong: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']legwan zawodowiec.....:eviltong: nie konopii ino fasolki- dla legwana zresztą... ma głodówe :mad: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']nie konopii ino fasolki- dla legwana zresztą... ma głodówe :mad::crazyeye::crazyeye::crazyeye:głodzisz Dragona....oj obrońcy smokow ci nie darują .....a on serio serio je liście fasolki:razz:...mam hodowle w przedszkolu .....chcesz;) Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:głodzisz Dragona....oj obrońcy smokow ci nie darują .....a on serio serio je liście fasolki:razz:...mam hodowle w przedszkolu .....chcesz;) serio serio- je- wskazane każde zielsko- byle nie trujące i kiełki (powinien jeść w 80%- ale nie chce żrec tego), ino kapustnych nie powinien- więc mu nie daje :p, a pozatym hoduje w doniczkach żarełko legusiowi- większość pleśnieje i pada :oops:, ale cosik tam dostaje- nie tragizuj :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork'] serio serio- je- wskazane każde zielsko- byle nie trujące i kiełki (powinien jeść w 80%- ale nie chce żrec tego), ino kapustnych nie powinien- więc mu nie daje :p, a pozatym hoduje w doniczkach żarełko legusiowi- większość pleśnieje i pada :oops:, ale cosik tam dostaje- nie tragizuj :diabloti:a u nas fasolka miodzio ...liscie jak na rabarbarze:eviltong:...... Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a u nas fasolka miodzio ...liscie jak na rabarbarze:eviltong:...... jakie liście ma rabarbar :hmmmm: ja miastowa ino łodygi w sklepie widuje :oops: Quote
BeaC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ...................przyszłam się ładnie przywitać......eee nie dramatyzuj wielkiego bałaganu Ci nie zrobił........... Quote
Recommended Posts