Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:moja sie pozbyła złudzeń że weźmiemy ślub w kościele :diabloti: na dodatek wnuk też satanista :diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 aaa to był zawał babci , satanistyczny związek jej córki z ateistą i dwoje dzieci które nie były ochrzczone :diabloti: i co z nich wyrośnie - tak babcia biadoliła ... bez chrztu , co to będą za ludzie :evil_lol: niedawno ochrzcili , bo babcia nie chciała wnuków znać i pajacowała .... Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 przeczytałam, nadrobiłam...body rewelka:diabloti: mnie wykleli w domu bo ja zamówiłam rożek do szpitala dla małej "moro":evil_lol: co do satanistó to my też:diabloti: a propo łapania na dzieci to mojemu TZtowi ciotka jedna z rodziny na boczku tak serdecznie współczuła, że złapałam go na dziecko...to on odwrócił się do reszty i głośno przy całej (swojej) rodzinie powiedział że to nie tak...to on mnie złapał na dziecko bo się bał że taka laska mu spie***li (dosłownie tak powiedział)...nastała cisza w tym temacie i nikt już nigdy nic nie powiedział:diabloti: my wzięliśmy cywilny tylko i wyłącznie ze względu na to że zaszliśmy w ciąże...niei ukrywam tego i nie wstydze się, chcieliśmy żeby mała miała porządek w papierach bo nasz kraj jeste jeszcze sto lat za murzynami i niestety dzieci z wolnych związków mają jakieś popierdzielone utrudnienia...to samo nie chrzszczone...my Emi ochrzcimy...a kim ona będzie jak dorośnie jej wybór i tak...ale babcie cyrki odstawiają to dla Świętego spokoju a niech mają:cool3: Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol:nasz był ochrzczony jak miał 5 miesięcy ....po mszy .... :diabloti::evil_lol:...bez pompy , bez fanfarów i gapiów ....poszedł do komunii śniętej ... klękał a My oboje staliśmy obok naszego dziecka ....od tego dnia całe Boguszowice wiedziały że MY INNI niż wszyscy ... bo Rodzice inni też klękali ...Kuba sam zdecydował co dalej , bez nacisków a z doznań na wlasnej skórze ...kiedy to pół roku nie chodził do szkoły , miał nauczanie domowe a katechetka pisała mu nieobecności na lekcjach religii ... potem inna katechetka chciała aby chłopak zaliczył bierzmowanie z klasą i posłała z zaliczonym egzaminem do proboszcza aby chłopak mógł w te sakramenta wstąpić ...a tu DOOPA duża i rószoffa ....nie mógł ...nie mial karteczek i sprawozdań z mszów :diabloti:...no to dziecie podziękowało , zatrząsło grzywą i powiedziało że z czarną mafią bratał sie nie bedzie :diabloti:[/FONT] Quote
Kiłi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 clockwork napisał(a): że ateizm ludzie kojarzą z satanizmem... Wychodzi na to, że jestem satanistką, bo ateistką jestem od dawna, a księży nienawidze odkąd przez jednego zginęła moja ciocia:niewiem: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kiłi napisał(a): a księży nienawidze odkąd przez jednego zginęła moja ciocia:niewiem: oooooooo to grubo :-o kiedyś stalismy w kolejce do życzeń i słyszeliśmy ze strony rodziny - w ciąży, nie mogli poczekać, ale brzydko wygląda, a ta suknie (zresztą takie gadki zawsze są w kolejce to za gruba to za chuda to za ciemna to za jasna :diabloti:) R się odwrócił i powiedział przynajmniej młody nie brał kota w worku :diabloti::evil_lol: co do ślubu to nie wiem ale ochrzcić chcemy - bo tak jak powiedziała sacred PIRANHA może nasz syn będzie wierzący - w co trochę wątpię ale jeśli kiedyś pozna dziewczynę i ona będzie chciała kościelny to przynajmniej nie będzie musiał jednego dnia się chrzcić brać komuni i się bierzmować. A co do wiary to nie wiem nie zastanawiam się czy wierze wiem za to, że jestem anty klerykalna na maxa: 1. czemu to mężczyzna ma być tym co łączy się z Bogiem jak telezłącze! 2. czemu ksiądz nie płaci podatków od firmy? 3. czemu na tacy nie ma kasy fisklanej? 4. czemu jak ksiądz zgwałci a sioestra pobije to kara jaka ich spotyka to oddelegowanie w inne miejsce a poniewaz załuja (jak każdy) to i tak pójdą do nieba i będa hasać z owieczkami! i tak dalej i tak dalej.................... Witam kobieto z Demoniczką :loveu: Quote
Medorowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cześć Klocuszki:loveu: Olej to, co mówią ludzie, olej, bo szkoda zdrowia:shake::shake: A Grosia w ubrankach z czaszkami wygląda rewelacyjnie:loveu::loveu: Quote
bajadera Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Od lat tak sobie tu podczytuję i stwierdziłam, że : 1. Jestem satanistką 2. Jestem ... no sama nie wiem już czym, bo pozwalam mojej córce mieszkać z facetem bez ślubu i innych takich, sama ją wysłałam do specjalisty, coby sobie nabyła odpowiednie środki, jak pierwszy raz z chłopakiem na wakacje wyjeżdżała Chyba jestem do kasacji ...... Quote
clockwork Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 :crazyeye: a co to mnie tu za zlot satanistów??? :diabloti::diabloti::evil_lol: może chocia jaką czarną mszę zorganizujemy??? :diabloti::eviltong: Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 clockwork napisał(a):i tera pytanie... ile par u nas poszłoby do ołtarza w czerni?? czarnej sukni??? :crazyeye: Moze nie Czechy bo slub bralam w Szwecji z Tz dla ktorego przyjechalam i ,moze nie koscielny ale cywilny bralam w czarnej sukience bo mialam fajna akurat a na zadna nowa nas nie bylo stac... akurat z roznych wzgledow nie bylo moich rodzicow a slubie ale potem pare miesiecy gadania ze dlateczego, przeciez to pech itd :mad: ja w tym nic dziwnego nie widze :loveu: no i jestem od 5 lat mezatka choc mam dopiero 23 lata i jakos dziecka nie widac i jeszze dlugo nie bedzie widac bo nas nie stac :( bo slub nie musi byc z powodu dziecka jak sie jest mlodym :D Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 clockwork napisał(a)::crazyeye: a co to mnie tu za zlot satanistów??? :diabloti::diabloti::evil_lol: może chocia jaką czarną mszę zorganizujemy??? :diabloti::eviltong: [FONT=Century Gothic]dooobra:megagrin:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 clockwork napisał(a)::crazyeye: a co to mnie tu za zlot satanistów??? :diabloti::diabloti::evil_lol: może chocia jaką czarną mszę zorganizujemy??? :diabloti::eviltong: [FONT=Arial]no to kiedy impra :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Georgia]a czy będzie gdzie miotłe zaparkować? :diabloti:[/FONT] Quote
ice_t Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hejk parę dni mnie tu nie było a tu jacyś sataniści się ugościli i czarne msze będą czynić :eviltong: A jeśli chodzi o Body Demoniczki - rewelka zreszta jak butelacha na jednym ze zdjęć :) Quote
Basia&Safi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jeeeeeeeeeee no dla mnie rewelka tn smoczek buteleczka i body " demoniczka hehehe" to sie mohery nagadaja :):):):) ja sie ostatnio zakochłam w takich wózeczkach w stylu retro takie antyczne z dawnych lat :) byłam bym sklonna sprawic sobie maluszka zeby sie takim bujac hehehe Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bajadera napisał(a):Od lat tak sobie tu podczytuję i stwierdziłam, że : 1. Jestem satanistką 2. Jestem ... no sama nie wiem już czym, bo pozwalam mojej córce mieszkać z facetem bez ślubu i innych takich, sama ją wysłałam do specjalisty, coby sobie nabyła odpowiednie środki, jak pierwszy raz z chłopakiem na wakacje wyjeżdżała Chyba jestem do kasacji ...... wiesz nie chce Ci nic mówić ale wyrodna matka jesteś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a)::crazyeye: a co to mnie tu za zlot satanistów??? :diabloti::diabloti::evil_lol: może chocia jaką czarną mszę zorganizujemy??? :diabloti::eviltong: iha iha :cool1: deer_1987 napisał(a): no i jestem od 5 lat mezatka choc mam dopiero 23 lata i jakos dziecka nie widac i jeszze dlugo nie bedzie widac dziwni jakiś :roll: ślub bez dziecka :lol::lol::lol::lol: Basia&Safi napisał(a): ja sie ostatnio zakochłam w takich wózeczkach w stylu retro takie antyczne z dawnych lat :) byłam bym sklonna sprawic sobie maluszka zeby sie takim bujac hehehe czego się nie robi dla gażetów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heloł :p Quote
bajadera Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dbsst napisał(a):wiesz nie chce Ci nic mówić ale wyrodna matka jesteś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No chyba strasznie wyrodna !!! I nie kupiłam lalki Barbie nigdy i nie pozwalałam czytać Bravo Girl ....... Rozpacz, nie matka ! Quote
dbsst Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bajadera napisał(a):No chyba strasznie wyrodna !!! I nie kupiłam lalki Barbie nigdy i nie pozwalałam czytać Bravo Girl ....... Rozpacz, nie matka ! o dzizys :shake: biedna mała dziewczynka nie zaznała co to tips i co to wyznanie mój pierwszy raz w bravo girl :shake::shake::shake::shake::shake::diabloti: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bajadera napisał(a):No chyba strasznie wyrodna !!! I nie kupiłam lalki Barbie nigdy i nie pozwalałam czytać Bravo Girl ....... Rozpacz, nie matka ! [FONT=Arial]no nie ....wyrodna ....wyrodna jak nic :grins:[/FONT] Quote
taxelina Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 dbsst napisał(a): dziwni jakiś :roll: ślub bez dziecka :lol::lol::lol::lol: Hahaha :D:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [FONT=Arial]:splat: a My z C. braliśmy cywilniaka ..na dodatek w środku tygodnia w czwartek :diabloti:...a Qba urodził się dopiero 3 lata i 3 miesiące po :diabloti:...jak sUonica w tej ciąży chodziłam :diabloti::evil_lol: Cześć Dziewczyny w Czerni :evil_lol: Jak nocka :razz::razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 i dlatego Alu masz teraz syna satanistę a nawet szatanistę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 dbsst napisał(a):i dlatego Alu masz teraz syna satanistę a nawet szatanistę :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial] :loveu:oj tak ....czarnego metalucha :diabloti::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
chalimala Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wykorzystam fakt takowy, że temacik klocusia jest często oglądany itp :) no to kolejny zakręcony dzień za nami... jak wiecie w posiadaniu moim są dwie sunie- spanielka i amstaffka i polowa pieska rodzicow znanego jako Ryszard też jest moja :) no i póki co mamy kolejnego piesa... dostalam dziś cynka że w naszyma zylu jest czteromiesięczna amstaffka, napisalam o tym TZtowi bo on pracuje w Żorach a on mi na to, ze pojedzie ją zobaczyć, jakieś zdjęcia porobić i...wrócil z nią do domu... :) bardzo mnie to ucieszylo bo w glębi ducha myslalam że fajnie by bylo ją zabrać z obsranego azylu. no i teraz lola (bo tak ją nazwaliśmy) odsypia paskudny azyl... szukamy jej domku. nasze "czipsy" śpioszek! jak można pozbyć się takiej malej kruszynki??? :walkiem: no i jeszcze nasza trójca...nie koniecznie święta :) :psacer: dziewczyny szukamy jej tylko dobrego domu!!!! warunek podstawowy - sterylka! Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :loveu:oj tak ....czarnego metalucha :diabloti::loveu::loveu::loveu:[/FONT] a kysz a kysz a kysz pewnie co dzień odprawiacie mszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: boshh jaka słodycz nie Lola (bardzo pasuje jej imię) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts