Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mój teść nie narzeka :evil_lol: powiedział małżonce swojej , a mojej teściowej - niech babcia się kuruje ile trzeba .. dodam że od lipca teściowa poza domem ... teść się boi jednego - że ona wróci :diabloti: bo teraz wpada tylko ubrania poprać i wraca ..

a wiecie co ostatnio mówili w telewizoru???? że NALEŻY LEGALIZOWAĆ ZWIĄZKI, zwłaszcza tam gdzie pojawia się ciąża/ dziecko... chociażby z tego powodu że... i tera uwaga!!!! DZIECKO POWINNO MIEĆ DWOJE RODZICÓW!!!

jake tam mundre ludzie w tym telewizoru siedzom :mdleje: :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):

a wiecie co ostatnio mówili w telewizoru???? że NALEŻY LEGALIZOWAĆ ZWIĄZKI, zwłaszcza tam gdzie pojawia się ciąża/ dziecko... chociażby z tego powodu że... i tera uwaga!!!! DZIECKO POWINNO MIEĆ DWOJE RODZICÓW!!! :mdleje:

a moje ma ilu??? sześcioro?? :evil_lol::evil_lol:

no nie ma wcale bo nie odpowiedzialna matka to nie matka
a i tak nie wiesz kto jest ojcem --- nie masz ślubu czyli kwitu na nasienie :loveu:

i moje UKOCHANE przychodzi do nas starszy Pan - straszny podrywacz. Ma ślub koscielny, ma zone i dzieci. I ma dewizę dobrą radę dla wszystkich na której mówi, że jechał przez pół zycia.
Otwarcie sie przyznaje, że ma słabość do pań. A raczej miał bo teraz :roll::evil_lol:
I jaki środek antykoncepcyjny poleca MĘŻATKA. Mówi, że w jego życiu były same mężatki i on nie ma żadnego dziecka z nieprawego łoża!!!!! a ile dzieci mają te byłe kochanki i do kogo te dzieci sa podobne to go nie interesuje bo jak po slubie to męża :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]wiesz czemu nie pytają jak TY się czujesz :cool1: , chociaż widzą żeś przemęczona , że wyrąbana jak lokomotywa ...że blada i niewyspana ....ale nie można ..nie wypada , bo przecież lepiej udawać że wsio OKI .... bo może zachciało by ci sie pomocy :diabloti:... a przecież to takie okropne komuś pomóc:shake:[/FONT]

[FONT=Arial]no i kurde ....wy tak bez ślubu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:i dziecko w gazecie było ...tera już wszystkie z całej wsi wiedza :diabloti::cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']wiecie w czym tkwi problem???? że ateizm ludzie kojarzą z satanizmem...

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:jestem satanistką :diabloti:[/FONT]

Posted

Cześć Madzialena :loveu: Grosieńka jest cudnaaaaa :loveu::loveu::loveu:
a ten czarny ciuch jest odlotowy :evil_lol: :cool3:

Posted

Co do slubu to ludzi sie nie zadowoli..My z B. bralismy slub po pol roku znajomosci...Zupelnie nie wiem dlczego kazdy patrzal mi wtedy na brzuch,po jakis 3-4 miesiacach doszly mnie sluchy,ze na pewno poronilam,bo przeca z milosci my sie nie hajtali...

Co rzeczy dla dzieciakow-faktycznie Polacy reaguja oszalamiajaco,jesli cos jest inne niz zwykle.Malo skromnie przyznam sie ze smoczek ,ktory Grosia ma na zdjeciach dostala od nas,rowniez butelke z serii RockStarBaby..Kupowalam te rzeczy w calkiem normalnym sklepie z artykulami dla maluchow,wybor byl spory,nikt jakos dziwnie nie patrzal na rzeczy z tej serii.Kasjerka przy kasie skomkentowala z milym usmiechem,ze fajne te rzeczy,takie inne,oryginalne..Za naszymi plecami nawet nie sciszajac glosow skomentowala to para Polakow:
- Ty,zobacz k,urwa jacy jebnie,ci..co oni kupili???????Satanisci curva mac....

No po prostu klekjacie narody.....

A tak w ogole,to witaj chuda:loveu:Jak sie masz ty i familia twoja?

Posted

[quote name='agbar']

A tak w ogole,to witaj chuda:loveu:Jak sie masz ty i familia twoja?

[FONT=Arial]tak.. karmie piersią ... :diabloti::diabloti:

przybądź to zobaczysz :cool3::cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak.. karmie piersią ... :diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]przybądź to zobaczysz :cool3::cool3:[/FONT]

Przybade..planujemy w piatek po poludniu..Pasi?:razz:

Posted

[FONT=Century Gothic]Cześć satanistko:loveu:

ja znam parę która, była ze sobą bez ślubu 16 lat zanim pojawiło się dziecko, później tez tego nie "legalizowali" Jednak problem pojawiał się jak dziecko poszło do przedszkola, w późniejszych grupach, nie wiem jak ale wyszło, że rodzice nie sa małżenstwem. Stosunek wychowawczyń do małej się zmienił i co gorsza nie wiem jak ale dowiedziały się dzieci- nie muszę mówić, co miało miejsce. Musieli przenieść małą do innego przedszkola bo w pierwszym atmosfera była nie teges.:cool1:

teraz planują ślub cywilny "dla świetego spokoju"...nie wiem czy to dobrze czy źle, ale sa już zmeczeni, ciągłymi tłumaczeniami i udawaniem, ze nie są wielbłądami...Współczuję im w sumie bo co to za przyjemność pobierać się z konieczności:cool1:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
PASI.. raczej sie nigdzie nie wybieram :roll::roll:

Ufff..tak myslalam wlasnie,ze akurat w piatki to siedzisz w domu:grins:

Bede dzwonic:p

Posted

no to sie ubawilam z samego rana :roflt:

no i dowiedzialam sie ze satanistka jestem :roflt:

ale u mnie jest teraz inaczej bo to nie ja probowalam zlapac faceta na dziecko tylko facet mnie :eviltong: i nawet mi to powiedzial krotko przed moim wylotem do stanow ... masakra :roflt:

Madzia jak dla mnie ciuszki supcio dla malej i az wstyd teraz moj prezent przywiezc (rozowy nie jest :diabloti:), a co do fotki czechow dla mnie booomba poprostu :loveu:

Posted

Klocki, ale wy jesteście niemoralni, fuj, bez ślubu, ohyda

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Taka Vectra też bez kręgosłupa moralnego:evil_lol:, psy se bez ślubu hoduje:evil_lol::evil_lol:
fuj:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć satanistko:loveu:

teraz planują ślub cywilny "dla świetego spokoju"...nie wiem czy to dobrze czy źle, ale sa już zmeczeni, ciągłymi tłumaczeniami i udawaniem, ze nie są wielbłądami...Współczuję im w sumie bo co to za przyjemność pobierać się z konieczności:cool1:
[/FONT]

i to jest przykre :shake:

[quote name='agbar']Ufff..tak myslalam wlasnie,ze akurat w piatki to siedzisz w domu:grins:

Bede dzwonic:p

a nie jedziesz przez stolyce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]No to ku uciesze Ciotek Wyzwolonych ....NASZA Mała DEMONiczka :loveu::evil_lol:....TADAmmmmmmmmmmmmmmm:p[/FONT]

bidne rockowe dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Genialne ubranko.
Genialny smoczek.
Genialna butelka.

Jak tak ma być to ja normalnie zacznę lubić dzieci :)

Gdzie Wy nabywacie takie drobiazgi? U nas nic takiego NIGDZIE nie ma...

Posted

[FONT=Georgia]jak dla mnie rewelacja :crazyeye:
http://images8.fotosik.pl/112/e798c11bb8ea8ee2.jpg
zgadzam się jednak że w polsce by nie przeszło coś takiego :roll:
bo co by ludzie powiedzieli, jacyś powaleńcy zapewne :stupid:

kumpel brał ślub mając 20 lat a że mieszkał na wsi to cała okolica huczała że na pewno dziewczyna w ciąży jest
są 4 lata po ślubie i ani widu ani słychu dzieci

co ciekawe baby tak bardzo wierzące nie widzą nic złego w zachodzeniu w ciążę przed ślubem a przecież seks tylko po ślubie jest dopuszczalny :shake:

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
-córcia zdrowa??
-TAK, DZIĘKUJĘ..
-a karmisz piersią???

idę dzisiaj do mojego wiejskiego sklepu w Pierdach. Z Tadeuszem w wózku. Tarabanię się do środka. Za ladą obca mi baba.
- dzien dobry
- dzień dobry, chłopiec czy dziewczynka?
- chłopiec. Poproszę ten chleb...
- na piersi?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
:diabloti:

[quote name='clockwork']

oświadczam wszem i wobec: od soboty dokarmiana jest FLACHĄ!!! :diabloti:

ja wiem, ze każdy przypadek jest inny, ale odkąd Tadzio jest tylko na sztucznym, to skonczyły się wszelkie problemy (alergie, kolki, płacze przy jedzeniu), dziecko zdrowe, zadowolone i wręcz za grube :diabloti:
...
Ja tam mam męża :evil_lol: I dziecko zrodzone rok po ślubie :diabloti:
I teściową, która przeżyć nie może, że jak w koncu po 14 latach straciła nadzieję, że jej synalek znajdzie sobie inną PORZĄDNĄ i ułożoną dziewczyneczkę, to nie ujrzała swego syna przed ołtarzem i ksiądz proboszcz nie pobłogosławił :diabloti: I wesela nie było :diabloti:
I.... - to najgorsze - Tadeusz (co to za imię w ogóle? :angryy::angryy::angryy:) nie ochrzczony :shock:

Posted

[quote name='Maga100']i
I teściową, która przeżyć nie może, że jak w koncu po 14 latach straciła nadzieję, że jej synalek znajdzie sobie inną PORZĄDNĄ i ułożoną dziewczyneczkę,
moja jeszcze ma te złudzenia , a niech jej tam :diabloti: