dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 hahaha zajebioza ten bodziak - faktycznie drogaśny ale...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wart grzechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Arial]zmagania z grawitacją[/FONT] [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: mocarna Grosinka [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]Grosia w piekielnym welurowym wdzianku :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 oooo a co ma na czarnym pajacu z przodu?????? Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 niezłą ma fryzurę Grosia ala stary dziad :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no własnie co co co jest na black body z przodu :diabloti: nieźle, że juz głowę podnosi :loveu: Quote
clockwork Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):oooo a co ma na czarnym pajacu z przodu?????? no właśnie nie mogemy pokazać bo bedzie żeśmy zwyrodniali rodzice :diabloti::diabloti: powiem ino że to prezencik od odjechanej dogo-cioteczki ... :razz::razz: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 clockwork napisał(a):no właśnie nie mogemy pokazać bo bedzie żeśmy zwyrodniali rodzice :diabloti::diabloti: powiem ino że to prezencik od odjechanej dogo-cioteczki ... :razz::razz: Kobieto cień czy sie wyspałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):Kobieto cień czy sie wyspałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: śpie tam gdzie stoje ... więc luzik :eviltong::eviltong: dziś Ala pojechała, Grosia usnęła, a ja siadłam z Pawciem i ... tyż padłam :roll::oops: nie wyświetlają mi sie foty .... :mad::mad: Quote
clockwork Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):niezłą ma fryzurę Grosia ala stary dziad :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no własnie co co co jest na black body z przodu :diabloti: nieźle, że juz głowę podnosi :loveu: noo tak jej sie wytarły włoski... Paweł sie śmieje że jak chiński mnich :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 clockwork napisał(a):noo tak jej sie wytarły włoski... Paweł sie śmieje że jak chiński mnich :evil_lol::evil_lol: nie wiem czy Grosi będzie do śmiechu jak pokażesz te zdjęcia jak przyjdzie ze swoja miłoscia życia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]smok idealnie pasuje teraz do jej wdzianka :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='clockwork']śpie tam gdzie stoje ... więc luzik :eviltong::eviltong: dziś Ala pojechała, Grosia usnęła, a ja siadłam z Pawciem i ... tyż padłam :roll::oops: nie wyświetlają mi sie foty .... :mad::mad: [FONT=Arial]serwer na EU sie spierdasił :diabloti::diabloti::diabloti: wrzuciłam na Fotosika ...mojego :diabloti::evil_lol: do wglądu dla upoważnionych :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 hahaha WIDZIAŁAM!!!! :loveu::loveu::loveu: zajebiaszczy:lol: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ala daj mi linka bo jak wchodze na fotosika to nie moge nigdzie kliknąć łapka mi znika i jest tylko strzała :shake: Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']Ala daj mi linka bo jak wchodze na fotosika to nie moge nigdzie kliknąć łapka mi znika i jest tylko strzała :shake: [FONT=Arial]posłałam Ci na GyGy linka do albumiku :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]posłałam Ci na GyGy linka do albumiku :diabloti::evil_lol:[/FONT] dziękuje Ci dobra duszo :diabloti: a przody extra :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaa co mi tam..... niech se gadają.... taki prezentos dostała Grosica od cioteczki Asi Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 hahahahhhahahahahahhahahahaha na watek z nią na wątek :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ooo a myslałam ze od Ali :lol::lol: jest super :klacz: sama bym takie pizamke chciała :loveu: hahahaha a teraz jeszcze zobaczylam koszylke mamusi :lol: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):ooo a myslałam ze od Ali :lol::lol: jest super :klacz: sama bym takie pizamke chciała :loveu: hahahaha a teraz jeszcze zobaczylam koszylke mamusi :lol: ja tez chce taka piżame czarne wyszczupla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts