Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 KLOCUS STO LATEK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przynajmniej kieliszki w domu wykorzystane http://img12.imageshack.us/img12/3773/74788154.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 agbar napisał(a):Ooooo dzampreza:multi: chodź nawalimy sie na całego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nam wolno nie mamy jeszcze dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 oooo 100 LAT Klocuś!!!!! :laola: :drinking: zdrówka, zdrówka i jeszcze raz cierpliwości dla małej Grosi :drinking: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Georgia]zdrowie gospodarza :popcorn: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Arial]zdrówko Klocusia [/FONT]:knajpa: Quote
sota36 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Do Solenizanta.. ...no Stary, posunales sie... Piekny wiek! Piekny!!!! I do tego look Twoj! No! No!No! Zdrowka Brachu! Zdrowka! I dalej mi tam laski wyrywaj! Do zyczonek tez pchaja sie Móje... zaraza jedna - wszedzie ich pelno! No to sie ma! Raz jeszcze - Sto lat!!! I zdrowka!!! I cierpliwosci do Demoniczki! Gut. Klocusiu malusi - 100 latek w zdrowku! Guta ludzie! Quote
e.v.a Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 spóźnione ale gorące życzenia zdrowka i marzeń spełnienia:multi: Quote
dbsst Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jak tam na polu poskramiania złosnicy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 za trzy tygodnie poznam Grosie Dominike :Cool!: Quote
Gonitwa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (788583892) - Aukcje internetowe Allegro Aluś jak nie ma, nic innego jak różowe .. ? :diabloti: Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Arial][SIZE=4]:loveu:GROSINKO:loveu: Najlepszego z okazji 1 MIESIĘCZNICY :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Gonitwa']Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (788583892) - Aukcje internetowe Allegro Aluś jak nie ma, nic innego jak różowe .. ? :diabloti: [FONT=Arial];)...no są są ...[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] ciotka Alicja też kupiła szare z czarną czachą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a co ...wolny kraj w końcu nie nie :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Gonitwa']Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (788583892) - Aukcje internetowe Allegro Aluś jak nie ma, nic innego jak różowe .. ? :diabloti: rewelacja - już wiem co chce dla Jaśka :diabloti: DOMINICZKO coraz bliżej pełnoletności GRATULUJE :p Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']rewelacja - już wiem co chce dla Jaśka :diabloti: DOMINICZKO coraz bliżej pełnoletności GRATULUJE :p [FONT=Arial]a powiedz co :grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 oczywiście jestem klonem taty :evil_lol: kurde a może "moja mam to najfajniejsza laska na świecie" hahahha i "tata production"..........."nie mój tata jest silniejszy od twojego" tak to jest to dla mojego machomena hahahaha Quote
clockwork Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Gonitwa']Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (788583892) - Aukcje internetowe Allegro Aluś jak nie ma, nic innego jak różowe .. ? :diabloti: są... ale jak mam słuchać że jestem zwyrodniałą matką to se daruje.... :roll: kuku dziołszki :razz::razz: dezorganizacja kompletna więc rzadko tu bywam... jestem wyrąbana jak .... :roll::diabloti: to jakby kto pytał co u mnie.... Grosia czasem śpi :razz::mdleje: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 clockwork napisał(a):są... ale jak mam słuchać że jestem zwyrodniałą matką to se daruje.... :roll: kuku dziołszki :razz::razz: dezorganizacja kompletna więc rzadko tu bywam... jestem wyrąbana jak .... :roll::diabloti: to jakby kto pytał co u mnie.... Grosia czasem śpi :razz::mdleje: a cóż Cie tak męczy moja droga :diabloti: Quote
clockwork Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):a cóż Cie tak męczy moja droga :diabloti: :roll:nie mam pojęcia :niewiem: ... chyba stara już jestem.... :roll::roll::diabloti: Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='clockwork']:roll:nie mam pojęcia :niewiem: ... chyba stara już jestem.... :roll::roll::diabloti: [FONT=Arial]zwyrodniała Ciotka :diabloti: ..... nadciąga z odsieczą :diabloti::evil_lol:...w końcu po to wzięła urlop dziś :razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='clockwork']:roll:nie mam pojęcia :niewiem: ... chyba stara już jestem.... :roll::roll::diabloti: no ja nie rozumiem przecież zajmowanie się dzieckiem nie jest wcale męczące to istna przyjemność płynąca z macierzyństwa :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zwyrodniała Ciotka :diabloti: ..... nadciąga z odsieczą :diabloti::evil_lol:...w końcu po to wzięła urlop dziś :razz:[/FONT] jaka ja jestem zmęczona może do mnie wpadniesz :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ja też jestem zmęczona czy też mogłabyś mnie odwiedzić?:diabloti: clockwork ja nie wiem czy ty jesteś za stara ale ja jestem chyba za młoda skoro ja też zmęczona...pzed pierwsze 3 miesiące chodziłam...nie nie...ja pełzałam ledwo ledwo po domu i nawet nie wiedziałam jaki jest dzień i kt ora godzina...przypominac mi było trzeba o zjedzeniu, o umyciu się, o przebraniu z piżamy w ciuchy...jak sobie to przypomne to aż Ci współczuje...nie martw się czas szybko minie, Dominiska urosnie i będzie...łatwiej? nieeeee inaczej- będziesz miała oczy dookoła głowy i będziez z sentymentem wspominać czasy jak leżała tam gdzie ją zostawiłaś i nie miała jeszcze tak dużo siły do darcia się:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Arial]Byłam u Grosinki :loveu::loveu::loveu: później wstawię kilka foteczek jak Nam Maleńka Nasza Dogomaniaczka :loveu:urosła ... a dla KREATYWNYCH Rodziców zaje2biste śpioszki i poczytajta komenta :cool2: ...już teraz wiem , że będę bardzo Kreatywną Babcią :grins:[/FONT] [FONT=Arial] Hevenly Devil – Body dziecięce | Dzieci – dla nich wszystko! [/FONT]Być może niektórych zszokuje wzór na tym czarnym body, ale przecież każdy z nas ma kręgosłup i klatkę piersiową. Co z tego, że normalnie ich nie widać. To bardzo rockowe body jest idealne przede wszystkim dla odważnych rodziców, którzy nie boją się kontrowersji, no i w żadnym wypadku nie stawiają na róż czy błękit. Wykonane z wysokiej jakości bawełny i z doskonałym nadrukiem ubranko posiada długi rękaw, dzięki czemu nadaje się również na chłodniejsze dni. Dziecko w takim body będzie wyglądało naprawdę niezwykle i na pewno za kilka lat doceni twórcze podejście swoich rodziców do ubioru. Rock your body! :multi::loveu: [FONT=Arial] [/FONT] Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Dominiska urosnie i będzie...łatwiej? nieeeee inaczej- będziesz miała oczy dookoła głowy i będziez z sentymentem wspominać czasy jak leżała tam gdzie ją zostawiłaś i nie miała jeszcze tak dużo siły do darcia się:evil_lol: hahaha właśnie się to zaczęło u nas - Iga zaczęła raczkować :shock: pełza z prędkością światla - jak mały króliczek na duracelki :evil_lol::-o [quote name='Alicja'][FONT=Arial] a dla KREATYWNYCH Rodziców zaje2biste śpioszki i poczytajta komenta :cool2: ...już teraz wiem , że będę bardzo Kreatywną Babcią :grins:[/FONT] [FONT=Arial] Hevenly Devil – Body dziecięce | Dzieci – dla nich wszystko! [/FONT] zajebiaszcze!!!!!!! i tamte wczesniejsze też!!!!!! WOW WOW WOW - ale drogie :-o Quote
Alicja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha właśnie się to zaczęło u nas - Iga zaczęła raczkować :shock: pełza z prędkością światla - jak mały króliczek na duracelki :evil_lol::-o [FONT=Arial]wyciągnij bateryjki :diabloti::evil_lol:[/FONT] zajebiaszcze!!!!!!! i tamte wczesniejsze też!!!!!! WOW WOW WOW - ale drogie :-o [FONT=Arial]zaczynam odkładać kasiorę :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts