Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

agbar napisał(a):
Ooooo dzampreza:multi:

chodź nawalimy sie na całego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nam wolno nie mamy jeszcze dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Do Solenizanta..
...no Stary, posunales sie... Piekny wiek! Piekny!!!! I do tego look Twoj! No! No!No!
Zdrowka Brachu! Zdrowka! I dalej mi tam laski wyrywaj!
Do zyczonek tez pchaja sie Móje... zaraza jedna - wszedzie ich pelno!
No to sie ma! Raz jeszcze - Sto lat!!! I zdrowka!!! I cierpliwosci do Demoniczki!

Gut.

Klocusiu malusi - 100 latek w zdrowku! Guta ludzie!

Posted

oczywiście jestem klonem taty :evil_lol:
kurde a może "moja mam to najfajniejsza laska na świecie" hahahha i "tata production"..........."nie mój tata jest silniejszy od twojego" tak to jest to dla mojego machomena hahahaha

Posted

[quote name='Gonitwa']Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (788583892) - Aukcje internetowe Allegro

Aluś jak nie ma, nic innego jak różowe .. ? :diabloti:

są... ale jak mam słuchać że jestem zwyrodniałą matką to se daruje.... :roll:

kuku dziołszki :razz::razz:
dezorganizacja kompletna więc rzadko tu bywam... jestem wyrąbana jak .... :roll::diabloti: to jakby kto pytał co u mnie....

Grosia czasem śpi :razz::mdleje:

Posted

clockwork napisał(a):
są... ale jak mam słuchać że jestem zwyrodniałą matką to se daruje.... :roll:

kuku dziołszki :razz::razz:
dezorganizacja kompletna więc rzadko tu bywam... jestem wyrąbana jak .... :roll::diabloti: to jakby kto pytał co u mnie....

Grosia czasem śpi :razz::mdleje:

a cóż Cie tak męczy moja droga :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:roll:nie mam pojęcia :niewiem: ... chyba stara już jestem.... :roll::roll::diabloti:

[FONT=Arial]zwyrodniała Ciotka :diabloti: ..... nadciąga z odsieczą :diabloti::evil_lol:...w końcu po to wzięła urlop dziś :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:roll:nie mam pojęcia :niewiem: ... chyba stara już jestem.... :roll::roll::diabloti:

no ja nie rozumiem przecież zajmowanie się dzieckiem nie jest wcale męczące to istna przyjemność płynąca z macierzyństwa :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zwyrodniała Ciotka :diabloti: ..... nadciąga z odsieczą :diabloti::evil_lol:...w końcu po to wzięła urlop dziś :razz:[/FONT]

jaka ja jestem zmęczona może do mnie wpadniesz :diabloti:

Posted

ja też jestem zmęczona czy też mogłabyś mnie odwiedzić?:diabloti:
clockwork ja nie wiem czy ty jesteś za stara ale ja jestem chyba za młoda skoro ja też zmęczona...pzed pierwsze 3 miesiące chodziłam...nie nie...ja pełzałam ledwo ledwo po domu i nawet nie wiedziałam jaki jest dzień i kt ora godzina...przypominac mi było trzeba o zjedzeniu, o umyciu się, o przebraniu z piżamy w ciuchy...jak sobie to przypomne to aż Ci współczuje...nie martw się czas szybko minie, Dominiska urosnie i będzie...łatwiej? nieeeee inaczej- będziesz miała oczy dookoła głowy i będziez z sentymentem wspominać czasy jak leżała tam gdzie ją zostawiłaś i nie miała jeszcze tak dużo siły do darcia się:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Byłam u Grosinki :loveu::loveu::loveu:
później wstawię kilka foteczek jak Nam Maleńka Nasza Dogomaniaczka :loveu:urosła ...

a dla KREATYWNYCH Rodziców zaje2biste śpioszki i poczytajta komenta :cool2: ...już teraz wiem , że będę bardzo Kreatywną Babcią :grins:
[/FONT]
[FONT=Arial]
Hevenly Devil – Body dziecięce | Dzieci – dla nich wszystko!

[/FONT]
Być może niektórych zszokuje wzór na tym czarnym body, ale przecież każdy z nas ma kręgosłup i klatkę piersiową. Co z tego, że normalnie ich nie widać. To bardzo rockowe body jest idealne przede wszystkim dla odważnych rodziców, którzy nie boją się kontrowersji, no i w żadnym wypadku nie stawiają na róż czy błękit. Wykonane z wysokiej jakości bawełny i z doskonałym nadrukiem ubranko posiada długi rękaw, dzięki czemu nadaje się również na chłodniejsze dni. Dziecko w takim body będzie wyglądało naprawdę niezwykle i na pewno za kilka lat doceni twórcze podejście swoich rodziców do ubioru. Rock your body!
:multi::loveu:

[FONT=Arial]

[/FONT]

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Dominiska urosnie i będzie...łatwiej? nieeeee inaczej- będziesz miała oczy dookoła głowy i będziez z sentymentem wspominać czasy jak leżała tam gdzie ją zostawiłaś i nie miała jeszcze tak dużo siły do darcia się:evil_lol:

hahaha właśnie się to zaczęło u nas - Iga zaczęła raczkować :shock: pełza z prędkością światla - jak mały króliczek na duracelki :evil_lol::-o

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
a dla KREATYWNYCH Rodziców zaje2biste śpioszki i poczytajta komenta :cool2: ...już teraz wiem , że będę bardzo Kreatywną Babcią :grins:
[/FONT]
[FONT=Arial]
Hevenly Devil – Body dziecięce | Dzieci – dla nich wszystko!
[/FONT]

zajebiaszcze!!!!!!! i tamte wczesniejsze też!!!!!! WOW WOW WOW - ale drogie :-o

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha właśnie się to zaczęło u nas - Iga zaczęła raczkować :shock: pełza z prędkością światla - jak mały króliczek na duracelki :evil_lol::-o

[FONT=Arial]wyciągnij bateryjki :diabloti::evil_lol:[/FONT]

zajebiaszcze!!!!!!! i tamte wczesniejsze też!!!!!! WOW WOW WOW - ale drogie :-o

[FONT=Arial]zaczynam odkładać kasiorę :diabloti::evil_lol:[/FONT]