Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']

hmmmm jakieś znajome pozycje :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nieżej podpisana Viki przez V :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

nie da się ukryć córusia tatusia :cool3:

super mała Demonica :p
coraz bardziej przypomina człowieka a nie tak tylko leży i leży :evil_lol:

a jak TY Magdaleno Matko się czujesz :cool1:

Posted

[FONT=Arial]taka duża jestem :p[/FONT]

[FONT=Arial]a ta fota mi się bardzo podoba ...bede nieskromna :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]ratunkuuuuuuu!!! zabierają Mnie od Cioci[/FONT]

Posted

ha ha ha fajne foty smieszna strasznie :loveu:
dziś widziałam kocyk w realu bardzo fajny ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ha ha ha fajne foty smieszna strasznie :loveu:
dziś widziałam kocyk w realu bardzo fajny ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol:
[FONT=Arial]
poszukam dla Jaśka kocyk w krówki w takim razie :diabloti::evil_lol:

cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....Dilerowa se w Nimcach taki sam kupiła :diabloti:niebiewski ...dla Jaśka miał być zielony :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
poszukam dla Jaśka kocyk w krówki w takim razie :diabloti::evil_lol:

cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....Dilerowa se w Nimcach taki sam kupiła :diabloti:niebiewski ...dla Jaśka miał być zielony :diabloti:
[/FONT]
ha ha ha ha widzisz tak myślałaś, że ja odczytałam twe myśli hahahaha

Posted

[quote name='dbsst']ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol:

a odkąd to Ty nie papugujesz, hę? :diabloti:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....[/FONT]

:obrazic:
[B]:obrazic:

Posted

[quote name='Maga100']a odkąd to Ty nie papugujesz, hę? :diabloti:

[FONT=Arial]
nie fochaj :mad:...one se kupiły to im napisałam co miały dostać :cool1:....a Tobie nie wyjawie co Tadzio dostanie :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]poszukam dla Jaśka kocyk w krówki w takim razie :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....Dilerowa se w Nimcach taki sam kupiła :diabloti:niebiewski ...dla Jaśka miał być zielony :diabloti:[/FONT]

Bylo uprzedzic,ze masz zamiara...bym se nie kupila...albo bym se kupila w kolorze ecru,albo la creme:evil_lol:

[quote name='dbsst']ha ha ha fajne foty smieszna strasznie :loveu:

U nas motyw przewodni to misie:cool1:rozne misie misiowate...gdzie nie spojrze tam mis bedzie....

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]nie fochaj :mad:...one se kupiły to im napisałam co miały dostać :cool1:....a Tobie nie wyjawie co Tadzio dostanie :eviltong:[/FONT]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

wystarczy buziak (Tadeuszowi, nie mnie :evil_lol:), ale proszę nie pomijac Tadzia wspominając o Jaśku :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']:loveu::loveu::loveu::loveu:

wystarczy buziak (Tadeuszowi, nie mnie :evil_lol:), ale proszę nie pomijac Tadzia wspominając o Jaśku :diabloti:
[FONT=Arial]
nosz zapomniałam że to RODZINA :loveu:
[/FONT]

Posted

hejka
chwilkę mnie nie było ale juz nadrobiłam lekkie zaległości ;)
DeMonica poprostu cudowna , te zdjęcia można by oglądac jeszcze i jeszcze i jeszcze....................... wiec jak tylko Mała spi prosze o wrzucanie nowych fot, oczywiście jak zostanie Ci choć odrobina siły po tym jak ją uśpisz :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]uroki bycia Xero :diabloti::evil_lol:[/FONT]

amen :evil_lol:

[quote name='Maga100']a odkąd to Ty nie papugujesz, hę? :diabloti:

odkąd nie jestem blisko ciebie mój wzorze cnót i nie tylko :diabloti:

ha ha ha obrażalska :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
nie fochaj :mad:...one se kupiły to im napisałam co miały dostać :cool1:....a Tobie nie wyjawie co Tadzio dostanie :eviltong:[/FONT]

mój boshe ona świetego Mikołaja napadła :shake:

[quote name='agbar']

U nas motyw przewodni to misie:cool1:rozne misie misiowate...gdzie nie spojrze tam mis bedzie....

hahahhahaha
my znaczy JA staram się omijać misie, niebieskie i takie tam - łatwo nie jest dlatego wystkie ubranka mamy w misie kołdrę w krowe łózko w lokomotywę i generalnie istny misz masz :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']:loveu::loveu::loveu::loveu:

a czy Jaśko i Tadeusz to bracia bliźniacy :evil_lol:

Klocku wywal je stąd :mad::shake:

Posted

dbsst napisał(a):

hahahhahaha
my znaczy JA staram się omijać misie, niebieskie i takie tam - łatwo nie jest dlatego wystkie ubranka mamy w misie kołdrę w krowe łózko w lokomotywę i generalnie istny misz masz :evil_lol::evil_lol:

Ja tez omijalam misie...ale one mnie nie...Wchodze do sklepa i zaraz mnie jakis mis atakuje.....Polazlam zobaczyc czy na ubrankach mam ,znaczy Okruch czy ma,misie...I sie zdziwilam bo nawet nie...Czyli posciel w misie,na scianie mis tworzy pare z jakims uszatym nie wiem czy to zajec czy krolik,i garderoba bedzie misiowa i zaslonki chyba tez....Eeee da sie wytrzymac..

Czesc Klockowa....:loveu:

Myslalam zem u Debe jest....:roll:

Posted

agbar napisał(a):
Ja tez omijalam misie...ale one mnie nie...Wchodze do sklepa i zaraz mnie jakis mis atakuje.....Polazlam zobaczyc czy na ubrankach mam ,znaczy Okruch czy ma,misie...I sie zdziwilam bo nawet nie...Czyli posciel w misie,na scianie mis tworzy pare z jakims uszatym nie wiem czy to zajec czy krolik,i garderoba bedzie misiowa i zaslonki chyba tez....Eeee da sie wytrzymac..

Czesc Klockowa....:loveu:

Myslalam zem u Debe jest....:roll:

my wczoraj kupilismy okrycie kąpielowe z z misiem ale nie mielismy innego wyboru reszta była różowa :shake: znaczy mielśmy wybór ale nie chcieloiśmy robić tego naszemu synowi :lol:

bo ja jestem wszędobylska :lol:

witaj Magdo Matko :cool1:

Posted

[quote name='Tengusia']rozkoszne malenstwo ... a focie cudne tylko pozazdroscic takiej fotoleracji od pierwszych dni zycia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]też byś miała jakby cie jakaś ciocia tak koffała jak Ciocia Alicja Grochulka :loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]
ja mam na kompie więcej fot Grosi niż Kuby :roflt:

A żeby nie było że się opuszczamy to wstawiam wczorajsze fotaski :p
[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]fotaski sa dość ciemne , bo lampke zaklejam żeby DEMONiczki w oczka nie raziło [/FONT]

:loveu::loveu::loveu:

:loveu: