dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='clockwork'] hmmmm jakieś znajome pozycje :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieżej podpisana Viki przez V :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :evil_lol: [FONT=Arial] :crazyeye:co ty gadasz [/FONT] Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :loveu::loveu::loveu: moja ulubiona fota :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :evil_lol: [FONT=Arial] Grosia zapatrzona w tatę jak w obrazek [/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nie da się ukryć córusia tatusia :cool3: super mała Demonica :p coraz bardziej przypomina człowieka a nie tak tylko leży i leży :evil_lol: a jak TY Magdaleno Matko się czujesz :cool1: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Arial]taka duża jestem :p[/FONT] [FONT=Arial]a ta fota mi się bardzo podoba ...bede nieskromna :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ratunkuuuuuuu!!! zabierają Mnie od Cioci[/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ha ha ha fajne foty smieszna strasznie :loveu: dziś widziałam kocyk w realu bardzo fajny ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst']ha ha ha fajne foty smieszna strasznie :loveu: dziś widziałam kocyk w realu bardzo fajny ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol: [FONT=Arial] poszukam dla Jaśka kocyk w krówki w takim razie :diabloti::evil_lol: cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....Dilerowa se w Nimcach taki sam kupiła :diabloti:niebiewski ...dla Jaśka miał być zielony :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] poszukam dla Jaśka kocyk w krówki w takim razie :diabloti::evil_lol: cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....Dilerowa se w Nimcach taki sam kupiła :diabloti:niebiewski ...dla Jaśka miał być zielony :diabloti:[/FONT] ha ha ha ha widzisz tak myślałaś, że ja odczytałam twe myśli hahahaha Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst']ha ha ha ha widzisz tak myślałaś, że ja odczytałam twe myśli hahahaha [FONT=Arial]uroki bycia Xero :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='dbsst']ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol: a odkąd to Ty nie papugujesz, hę? :diabloti: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....[/FONT] :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: [B]:obrazic: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']a odkąd to Ty nie papugujesz, hę? :diabloti: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: [B]:obrazic: [FONT=Arial] nie fochaj :mad:...one se kupiły to im napisałam co miały dostać :cool1:....a Tobie nie wyjawie co Tadzio dostanie :eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]poszukam dla Jaśka kocyk w krówki w takim razie :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]cholerka chciałam Wam też kupić takie kocyki ...znaczy Jaśkowi i Alexowi i co ....Dilerowa se w Nimcach taki sam kupiła :diabloti:niebiewski ...dla Jaśka miał być zielony :diabloti:[/FONT] Bylo uprzedzic,ze masz zamiara...bym se nie kupila...albo bym se kupila w kolorze ecru,albo la creme:evil_lol: [quote name='dbsst']ha ha ha fajne foty smieszna strasznie :loveu: dziś widziałam kocyk w realu bardzo fajny ale żeby nie papugować kupilismy zielony w lokomotywę i samolot :evil_lol: - takie nasze motywy przewodnie ostatnio :evil_lol: U nas motyw przewodni to misie:cool1:rozne misie misiowate...gdzie nie spojrze tam mis bedzie.... Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]nie fochaj :mad:...one se kupiły to im napisałam co miały dostać :cool1:....a Tobie nie wyjawie co Tadzio dostanie :eviltong:[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: wystarczy buziak (Tadeuszowi, nie mnie :evil_lol:), ale proszę nie pomijac Tadzia wspominając o Jaśku :diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Maga100']:loveu::loveu::loveu::loveu: wystarczy buziak (Tadeuszowi, nie mnie :evil_lol:), ale proszę nie pomijac Tadzia wspominając o Jaśku :diabloti: [FONT=Arial] nosz zapomniałam że to RODZINA :loveu:[/FONT] Quote
ice_t Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 hejka chwilkę mnie nie było ale juz nadrobiłam lekkie zaległości ;) DeMonica poprostu cudowna , te zdjęcia można by oglądac jeszcze i jeszcze i jeszcze....................... wiec jak tylko Mała spi prosze o wrzucanie nowych fot, oczywiście jak zostanie Ci choć odrobina siły po tym jak ją uśpisz :loveu: Quote
dbsst Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]uroki bycia Xero :diabloti::evil_lol:[/FONT] amen :evil_lol: [quote name='Maga100']a odkąd to Ty nie papugujesz, hę? :diabloti: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: [B]:obrazic: odkąd nie jestem blisko ciebie mój wzorze cnót i nie tylko :diabloti: ha ha ha obrażalska :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] nie fochaj :mad:...one se kupiły to im napisałam co miały dostać :cool1:....a Tobie nie wyjawie co Tadzio dostanie :eviltong:[/FONT] mój boshe ona świetego Mikołaja napadła :shake: [quote name='agbar'] U nas motyw przewodni to misie:cool1:rozne misie misiowate...gdzie nie spojrze tam mis bedzie.... hahahhahaha my znaczy JA staram się omijać misie, niebieskie i takie tam - łatwo nie jest dlatego wystkie ubranka mamy w misie kołdrę w krowe łózko w lokomotywę i generalnie istny misz masz :evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100']:loveu::loveu::loveu::loveu: wystarczy buziak (Tadeuszowi, nie mnie :evil_lol:), ale proszę nie pomijac Tadzia wspominając o Jaśku :diabloti: a czy Jaśko i Tadeusz to bracia bliźniacy :evil_lol: Klocku wywal je stąd :mad::shake: Quote
Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 rozkoszne malenstwo ... a focie cudne tylko pozazdroscic takiej fotoleracji od pierwszych dni zycia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dbsst napisał(a): hahahhahaha my znaczy JA staram się omijać misie, niebieskie i takie tam - łatwo nie jest dlatego wystkie ubranka mamy w misie kołdrę w krowe łózko w lokomotywę i generalnie istny misz masz :evil_lol::evil_lol: Ja tez omijalam misie...ale one mnie nie...Wchodze do sklepa i zaraz mnie jakis mis atakuje.....Polazlam zobaczyc czy na ubrankach mam ,znaczy Okruch czy ma,misie...I sie zdziwilam bo nawet nie...Czyli posciel w misie,na scianie mis tworzy pare z jakims uszatym nie wiem czy to zajec czy krolik,i garderoba bedzie misiowa i zaslonki chyba tez....Eeee da sie wytrzymac.. Czesc Klockowa....:loveu: Myslalam zem u Debe jest....:roll: Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 agbar napisał(a):Ja tez omijalam misie...ale one mnie nie...Wchodze do sklepa i zaraz mnie jakis mis atakuje.....Polazlam zobaczyc czy na ubrankach mam ,znaczy Okruch czy ma,misie...I sie zdziwilam bo nawet nie...Czyli posciel w misie,na scianie mis tworzy pare z jakims uszatym nie wiem czy to zajec czy krolik,i garderoba bedzie misiowa i zaslonki chyba tez....Eeee da sie wytrzymac.. Czesc Klockowa....:loveu: Myslalam zem u Debe jest....:roll: my wczoraj kupilismy okrycie kąpielowe z z misiem ale nie mielismy innego wyboru reszta była różowa :shake: znaczy mielśmy wybór ale nie chcieloiśmy robić tego naszemu synowi :lol: bo ja jestem wszędobylska :lol: witaj Magdo Matko :cool1: Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='agbar'] Myslalam zem u Debe jest....:roll: bo Debe się rozrasta i rozplenia wszędzie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [FONT=Georgia]jaaa nosze dres, dres spoko jest :razz: ubierzcie mnie, ja nie chcę nagich zdjęć :evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/361434/00000031.JPG taka młodziutka a już jest gwiazdą dogo :evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100']bo Debe się rozrasta i rozplenia wszędzie :diabloti: jak bluszcz :evil_lol: Quote
apple Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [FONT=Century Gothic]Ale czadowa:evil_lol: Chyba się jej lekko opatrzyłaś:diabloti: http://images6.fotosik.pl/548/1ead95054e95a808.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Tengusia']rozkoszne malenstwo ... a focie cudne tylko pozazdroscic takiej fotoleracji od pierwszych dni zycia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]też byś miała jakby cie jakaś ciocia tak koffała jak Ciocia Alicja Grochulka :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial] ja mam na kompie więcej fot Grosi niż Kuby :roflt: A żeby nie było że się opuszczamy to wstawiam wczorajsze fotaski :p[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]fotaski sa dość ciemne , bo lampke zaklejam żeby DEMONiczki w oczka nie raziło [/FONT] :loveu::loveu::loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts