dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no wiesz ..... w spadku oprócz imienia też charakterek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] bidne Klocki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale już przesądzone więc............:multi:szalej mała szalej pokaż na co Cie stać :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']bidne Klocki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale już przesądzone więc............:multi:szalej mała szalej pokaż na co Cie stać :multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial] musiałaś tak prędko odkryć karty :roflt:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] musiałaś tak prędko odkryć karty :roflt:[/FONT] muła :crazyeye: ja nie mam z tym nic wspólnego :razz: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']muła :crazyeye: ja nie mam z tym nic wspólnego :razz: [FONT=Arial] a pseudo artystyczne :razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hmmmmm cudna ta Twoja niunia:loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 buziolki dla malenstwa wirtualne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Tengusia']buziolki dla malenstwa wirtualne :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]a ja wycałowałam Malunie dziś po gołych stópkach :loveu: robiliśmy pierdziawki :evil_lol::loveu::loveu: i po główeczce ślicznej [/FONT] Quote
apple Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja wycałowałam Malunie dziś po gołych stópkach :loveu: robiliśmy pierdziawki :evil_lol::loveu::loveu: i po główeczce ślicznej [/FONT] [FONT=Century Gothic]Przestań bo mi zal doope ściska:placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przestań bo mi zal doope ściska:placz:[/FONT] [FONT=Arial]poka [/FONT]:grins: Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Klocusiowa pamiętaj, że alergie są nie tylko pokarmowe... ja 2 lata temu doszłąm do tego, że jadłam sam suchy chleb [jakąś marchewka mi wgardle stawała :evil_lol:], a u małego i tak było zero poprawy... biedaczek aż na sterydach wylądował [w wieku 3! miesięcy :angryy:]. W końcu sama odkryłam, że mały jest uczulony na.. chemię :roll:. Do dzisiaj mam z tym zabawę [możemy używać tylko 1 konkretne mydło, kremy sprowadzam mu z Anglii, do dzisiaj nie używam chemii w domu itp.], ale przynajmniej w końcu rany mu się nie robią i nawet od jakieś 3 miesięcy ma zdrową skórę :multi:. Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja wycałowałam Malunie dziś po gołych stópkach :loveu: robiliśmy pierdziawki :evil_lol::loveu::loveu: i po główeczce ślicznej [/FONT] chwalipieta :eviltong: Quote
apple Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]poka [/FONT]:grins: [FONT=Century Gothic]A wszystko bys chciała widzieć:eviltong: Se uruchom wyobraźnię:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Tengusia']chwalipieta :eviltong: [FONT=Arial] a tam zaraz chwalipięta :cool1:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A wszystko bys chciała widzieć:eviltong: Se uruchom wyobraźnię:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]uruchomiłam [/FONT]:roflt: Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 mam prezent dla Grosi - Dominisi :multi::multi::multi: dzis wybralysmy z siostra ... co prawda bedzie musiala nieco do niego podrosnac ale jak cos poki co mamusia bedzie mogla prezentu uzywac :diabloti: Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Tengusia']mam prezent dla Grosi - Dominisi :multi::multi::multi: dzis wybralysmy z siostra ... co prawda bedzie musiala nieco do niego podrosnac ale jak cos poki co mamusia bedzie mogla prezentu uzywac :diabloti: [FONT=Arial]czy to wibrator :grins: :hmmmm:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy to wibrator :grins: :hmmmm:[/FONT] :roflt: ... nieeeeee :eviltong: Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Tengusia']:roflt: ... nieeeeee :eviltong: [FONT=Arial]szkoda[/FONT] :grins: Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]szkoda[/FONT] :grins: ale taki sklep dzis mijalismy wiec jeszcze nic straconego :evilbat: Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Tengusia']ale taki sklep dzis mijalismy wiec jeszcze nic straconego :evilbat: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a wiesz że Magda zepsuła wibrator który Demoniczka miala w łóżeczku :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ja tam nie wiem co ona z nim robiła :hmmmm: no i teraz która ....Madzia czy Grosia :roll:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a wiesz że Magda zepsuła wibrator który Demoniczka miala w łóżeczku :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ja tam nie wiem co ona z nim robiła :hmmmm: no i teraz która ....Madzia czy Grosia :roll:[/FONT] buhahaha :roflt: Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Tengusia']buhahaha :roflt: [FONT=Arial]:razz: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo obudzisz Demoniczke :loveu::diabloti:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo obudzisz Demoniczke :loveu::diabloti:[/FONT] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nono: Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ohhh a jednak deMonika :loveu::loveu::loveu: Quote
Basia&Safi Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy to wibrator :grins: :hmmmm:[/FONT] a wy znowu o patolach ehehh Quote
Maga100 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]szkoda[/FONT] :grins: Alicjo, ale to i tak nie byłby prezent dla ciebie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts