Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']no Klocusiowa szacuneczek , rośniesz w moich oczach :diabloti:
łeścik , cud , mniód ,palce lizać
:diabloti:
:eviltong::eviltong::eviltong:ona kurdupel jest....ale dogryzłam:diabloti:bo przez łestikowe foty znów leciałam do roboty na zbity pysk:angryy:

hmmmm miałaś być online:cool1:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

UWAGA!!! UWAGA!!! WAżNY KOMUNIKAT!!!!

PATRZAJTA I ZAZDROśćTA :p
Pawcio wczoraj sprawił mi niespodziewanke :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i kupił to o czym najbardziej marzyłam :loveu: po powrocie do domciu... patrze :crazyeye: łomatko... kochany ten Pawcio :loveu:

W tym roku na święta zjemy... łesta :diabloti:

POZNAJECIE??????

:multi: :multi: :multi: POZNAJEMY!!! To jest to coś, co Klocuś przy pierwszym spotkaniu załatwił sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw była nieboraczka naznaczona, a teraz będzie pożarta przez bestię:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']:multi: :multi: :multi: POZNAJEMY!!! To jest to coś, co Klocuś przy pierwszym spotkaniu załatwił sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw była nieboraczka naznaczona, a teraz będzie pożarta przez bestię:evil_lol::diabloti:bo ona jemu przeznaczona jest:eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']
.czyzby Matke Boska....Klockowską ujżała???????

nie bluźnij prosze... nie matka i nie bowska... KLOCUSIOWA i owszem :cool3:

[quote name='Vectra']no Klocusiowa szacuneczek , rośniesz w moich oczach :diabloti:
łeścik , cud , mniód ,palce lizać
:diabloti:

jestem z siebie dumna :evil_lol: MAM WESCIKA!!!! w panierce bedzie :facelick:

[quote name='agnes1']TAAAA BRĄZOWY!!:razz: Bo ten wariot lubi sobie robić kąpiele mineralne:mad: :angryy: ( patrz po lewej)

:eek2::eek2::eek2: :-x:-x:stormy-sad::chainsaw::2gunfire::2gunfire::flaming:

[quote name='Alicjarydzewska']

hmmmm miałaś być online:cool1:

sprzatne studio- bo Pawcio dziara sie dziś u konkurencji, więc nikt mi sie nie kręci... i sie melduje :p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a biel na zabkach nie pasi królewnie????:crazyeye:

no to jakie one ze niby maja byc???te zabki rzecz jasna:razz:

niee... biel w żadnym wypadku... latami zmierzałam conajmniej do brązu :diabloti:

[quote name='agnes1']:multi: :multi: :multi: POZNAJEMY!!! To jest to coś, co Klocuś przy pierwszym spotkaniu załatwił sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw była nieboraczka naznaczona, a teraz będzie pożarta przez bestię:evil_lol:

nie ma litości... długo się gotują (łesty rzecz jasna) ale co sie nie robi dla sprawy :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:bo ona jemu przeznaczona jest:eviltong:
nie on ją pożre ino my... pisałam Klocek nie lubi takich chomików- żylaste zbyt :diabloti:

Posted

Przepraszam, że się wtrącę zupełnie nie na temat, ale Wy, jako zaprawione w bojach blogowiczki :evil_lol:, chyba mi poradzicie coś na mój problem. Jak mam zmienić tytuł galerii? Da się? Chciałabym go nieco uaktualnić, ale nie mom bladego pojęcia jak :oops:.

Posted

[quote name='Basia_Sz']Przepraszam, że się wtrącę zupełnie nie na temat, ale Wy, jako zaprawione w bojach blogowiczki :evil_lol:, chyba mi poradzicie coś na mój problem. Jak mam zmienić tytuł galerii? Da się? Chciałabym go nieco uaktualnić, ale nie mom bladego pojęcia jak :oops:.

Basiu droga Basiu...
nie spodziewałam sie takiego pytania, w momencie kiedy przeczytałam ZAPRAWIONE W BOJACH" :cool3:, ale na to pytanie tez ci odpowiem:

wchodzisz na pierwszy post swojego blogaska - klikasz EDYTUJ, (otwiera ci sie okno do edycji textu) poniżej klikasz IDź DO ZAAWANSOWANYCH i wtedy możesz zmienić tytuł - chyba :oops:

Posted

POSPRZąTANE!!! :multi:

jeszcze na momencik będę musiała wyskoczyć gdzie zgodnie z instrukcją obsługi mam postępować tak:

na umytą i suchą powierzchnię nanieść równomiernie ściereczką warstwę emulsji i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. ok 20-25 min. Nie wymaga polerowania :p

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękuję Ci, dziękuję Kochanieńka, udało się :loveu::loveu::loveu:
Ja tak robiłam, że wchodziłam do pierwszego posta i klikałam "edytuj", ale nie wiedziałam, że mam jeszcze raz edytować :oops:. Przy Was to się chyba jeszcze niejednego nauczę :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Basia_Sz']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękuję Ci, dziękuję Kochanieńka, udało się :loveu::loveu::loveu:
Ja tak robiłam, że wchodziłam do pierwszego posta i klikałam "edytuj", ale nie wiedziałam, że mam jeszcze raz edytować :oops:. Przy Was to się chyba jeszcze niejednego nauczę :cool3::cool3::cool3:

HA!!!! nauczysz się... jak nie umiesz... my cię już podszkolimy... w bojach :p

Posted

nastała cisza- lud pochłonęło przedświateczne szaleństwo :shake:

pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie)
w związku z powyższym ide postępować zgodnie z instrukcją :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']nastała cisza- lud pochłonęło przedświateczne szaleństwo :shake:

pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie)
w związku z powyższym ide postępować zgodnie z instrukcją :cool1:

:shake:ale cię wzięło...................

Posted

[quote name='clockwork']pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie)
Do mnie trza bylo :razz: Tam jest najpiekniejszy pitman na dogo :eviltong: Ale nie trymowany ;) Zdjec tez mi sie nie chce wlepiac, sis za mnie wrzuca :p
Ha! To moj pierwszy lans :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Do mnie trza bylo :razz: Tam jest najpiekniejszy pitman na dogo :eviltong: Ale nie trymowany ;) Zdjec tez mi sie nie chce wlepiac, sis za mnie wrzuca :p
Ha! To moj pierwszy lans :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:i ty Paula dopiero eraz się lansujesz....no ale lepiej późno niż wcale;)

Posted

[quote name='clockwork']POSPRZąTANE!!! :multi:

jeszcze na momencik będę musiała wyskoczyć gdzie zgodnie z instrukcją obsługi mam postępować tak:

na umytą i suchą powierzchnię nanieść równomiernie ściereczką warstwę emulsji i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. ok 20-25 min. Nie wymaga polerowania :p

fiu fiu - że też wcześniej tego nie przeczytalam :placz: podstawilabym i swojego bolida do pastowanka :cool3: szkoda tylko ze takiego brudnego to żadna pasta już nie uratuje :evil_lol:

Posted

..................a ja już jestem.........w pracy oczywiście
zauważylam, że stałaś się szczęśliwa posiadaczka psa rasy west............się mi ta czacha spodobał więc Ci ją wkleiłam..............

i nie mów że już posprzątałaś???????? (oc do mnie oć.........pomożesz m
i)

Posted

Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić :shake:. Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce?
A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje?
A może opary z tej pasty Jej zaszkodziły? :cool1:
Haloooooo Klokusiowa!!!!

Posted

Hej Klocusiowa
Jak widze pozamiatałaś u siebie na galerze. A mówiłas że Ty to nie sprzątasz i mamy Ci zazdraszczać:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: