Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Vectra']no Klocusiowa szacuneczek , rośniesz w moich oczach :diabloti: łeścik , cud , mniód ,palce lizać :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:ona kurdupel jest....ale dogryzłam:diabloti:bo przez łestikowe foty znów leciałam do roboty na zbity pysk:angryy: hmmmm miałaś być online:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']zaiste... z brokatem :loveu: i mnóóóóóóstwo złotego :cool1: a biel na zabkach nie pasi królewnie????:crazyeye: no to jakie one ze niby maja byc???te zabki rzecz jasna:razz: Quote
agnes1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']UWAGA!!! UWAGA!!! WAżNY KOMUNIKAT!!!! PATRZAJTA I ZAZDROśćTA :p Pawcio wczoraj sprawił mi niespodziewanke :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i kupił to o czym najbardziej marzyłam :loveu: po powrocie do domciu... patrze :crazyeye: łomatko... kochany ten Pawcio :loveu: W tym roku na święta zjemy... łesta :diabloti: POZNAJECIE?????? :multi: :multi: :multi: POZNAJEMY!!! To jest to coś, co Klocuś przy pierwszym spotkaniu załatwił sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw była nieboraczka naznaczona, a teraz będzie pożarta przez bestię:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='agnes1']:multi: :multi: :multi: POZNAJEMY!!! To jest to coś, co Klocuś przy pierwszym spotkaniu załatwił sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw była nieboraczka naznaczona, a teraz będzie pożarta przez bestię:evil_lol::diabloti:bo ona jemu przeznaczona jest:eviltong: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='BeaC'] .czyzby Matke Boska....Klockowską ujżała??????? nie bluźnij prosze... nie matka i nie bowska... KLOCUSIOWA i owszem :cool3: [quote name='Vectra']no Klocusiowa szacuneczek , rośniesz w moich oczach :diabloti: łeścik , cud , mniód ,palce lizać :diabloti: jestem z siebie dumna :evil_lol: MAM WESCIKA!!!! w panierce bedzie :facelick: [quote name='agnes1']TAAAA BRĄZOWY!!:razz: Bo ten wariot lubi sobie robić kąpiele mineralne:mad: :angryy: ( patrz po lewej) :eek2::eek2::eek2: :-x:-x:stormy-sad::chainsaw::2gunfire::2gunfire::flaming: [quote name='Alicjarydzewska'] hmmmm miałaś być online:cool1: sprzatne studio- bo Pawcio dziara sie dziś u konkurencji, więc nikt mi sie nie kręci... i sie melduje :p Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a biel na zabkach nie pasi królewnie????:crazyeye: no to jakie one ze niby maja byc???te zabki rzecz jasna:razz: niee... biel w żadnym wypadku... latami zmierzałam conajmniej do brązu :diabloti: [quote name='agnes1']:multi: :multi: :multi: POZNAJEMY!!! To jest to coś, co Klocuś przy pierwszym spotkaniu załatwił sikiem prostym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw była nieboraczka naznaczona, a teraz będzie pożarta przez bestię:evil_lol: nie ma litości... długo się gotują (łesty rzecz jasna) ale co sie nie robi dla sprawy :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:bo ona jemu przeznaczona jest:eviltong: nie on ją pożre ino my... pisałam Klocek nie lubi takich chomików- żylaste zbyt :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Przepraszam, że się wtrącę zupełnie nie na temat, ale Wy, jako zaprawione w bojach blogowiczki :evil_lol:, chyba mi poradzicie coś na mój problem. Jak mam zmienić tytuł galerii? Da się? Chciałabym go nieco uaktualnić, ale nie mom bladego pojęcia jak :oops:. Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']Przepraszam, że się wtrącę zupełnie nie na temat, ale Wy, jako zaprawione w bojach blogowiczki :evil_lol:, chyba mi poradzicie coś na mój problem. Jak mam zmienić tytuł galerii? Da się? Chciałabym go nieco uaktualnić, ale nie mom bladego pojęcia jak :oops:. Basiu droga Basiu... nie spodziewałam sie takiego pytania, w momencie kiedy przeczytałam ZAPRAWIONE W BOJACH" :cool3:, ale na to pytanie tez ci odpowiem: wchodzisz na pierwszy post swojego blogaska - klikasz EDYTUJ, (otwiera ci sie okno do edycji textu) poniżej klikasz IDź DO ZAAWANSOWANYCH i wtedy możesz zmienić tytuł - chyba :oops: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 POSPRZąTANE!!! :multi: jeszcze na momencik będę musiała wyskoczyć gdzie zgodnie z instrukcją obsługi mam postępować tak: na umytą i suchą powierzchnię nanieść równomiernie ściereczką warstwę emulsji i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. ok 20-25 min. Nie wymaga polerowania :p Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękuję Ci, dziękuję Kochanieńka, udało się :loveu::loveu::loveu: Ja tak robiłam, że wchodziłam do pierwszego posta i klikałam "edytuj", ale nie wiedziałam, że mam jeszcze raz edytować :oops:. Przy Was to się chyba jeszcze niejednego nauczę :cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękuję Ci, dziękuję Kochanieńka, udało się :loveu::loveu::loveu: Ja tak robiłam, że wchodziłam do pierwszego posta i klikałam "edytuj", ale nie wiedziałam, że mam jeszcze raz edytować :oops:. Przy Was to się chyba jeszcze niejednego nauczę :cool3::cool3::cool3: HA!!!! nauczysz się... jak nie umiesz... my cię już podszkolimy... w bojach :p Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 nastała cisza- lud pochłonęło przedświateczne szaleństwo :shake: pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie) w związku z powyższym ide postępować zgodnie z instrukcją :cool1: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']nastała cisza- lud pochłonęło przedświateczne szaleństwo :shake: pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie) w związku z powyższym ide postępować zgodnie z instrukcją :cool1: :shake:ale cię wzięło................... Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Normalnie ja nie wiedziałam, że Klokusiowa jest taka pracowita :crazyeye: Popatrzcie, myślisz, że znasz człeka, a tu - a kuku! :evil_lol: Quote
Paula Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']pierwszy raz nie mam gdzie wleść, bo wszędzie już byłam (o blogaskach mówie) Do mnie trza bylo :razz: Tam jest najpiekniejszy pitman na dogo :eviltong: Ale nie trymowany ;) Zdjec tez mi sie nie chce wlepiac, sis za mnie wrzuca :p Ha! To moj pierwszy lans :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='paula_z']Do mnie trza bylo :razz: Tam jest najpiekniejszy pitman na dogo :eviltong: Ale nie trymowany ;) Zdjec tez mi sie nie chce wlepiac, sis za mnie wrzuca :p Ha! To moj pierwszy lans :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:i ty Paula dopiero eraz się lansujesz....no ale lepiej późno niż wcale;) Quote
malawaszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']POSPRZąTANE!!! :multi: jeszcze na momencik będę musiała wyskoczyć gdzie zgodnie z instrukcją obsługi mam postępować tak: na umytą i suchą powierzchnię nanieść równomiernie ściereczką warstwę emulsji i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. ok 20-25 min. Nie wymaga polerowania :p fiu fiu - że też wcześniej tego nie przeczytalam :placz: podstawilabym i swojego bolida do pastowanka :cool3: szkoda tylko ze takiego brudnego to żadna pasta już nie uratuje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 aha!!! no i bylabym zapomniala!!!! PIEKNEGO MASZ łESCIKA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ..................a ja już jestem.........w pracy oczywiście zauważylam, że stałaś się szczęśliwa posiadaczka psa rasy west............się mi ta czacha spodobał więc Ci ją wkleiłam.............. i nie mów że już posprzątałaś???????? (oc do mnie oć.........pomożesz mi) Quote
Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ha!! Klockowa pastuje podłogi :crazyeye: Zaraz zejde z tego świata w szoku :-o Oć i do mnie kobieto wypastuj :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kurcze, zaczynam sie poważnie martwić :shake:. Klokowa rzekła wczoraj, że podłogi idzie pastować i od tego czasu tyle ja widzieli :cool1: Nie stało się cuś biedaczce? A może razem z Alą odsypia? A może Jej w krzyżu strzyknęło i została tak biedna na czterech i się teraz z Klockiem koleguje? A może opary z tej pasty Jej zaszkodziły? :cool1: Haloooooo Klokusiowa!!!! Quote
Anja33 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej Klocusiowa Jak widze pozamiatałaś u siebie na galerze. A mówiłas że Ty to nie sprzątasz i mamy Ci zazdraszczać:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
shirrrapeira Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hallo Klockowa, jestes? Czy to sprzatniecie studia tak Cie wykonczylo?? Czy Klocuszek Cie zjadl, bo kolacji mu nie dalas?? Quote
Recommended Posts