Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='ATLANTYDA']Ale masz Alicja układy :cool3:,jak już będziecie na tym spacerku to chociaż jedna ręka popychaj wózek w moim imieniu :smile:. [FONT=Arial]masz to u Mnie Ewuś jak w banku :cool2:[/FONT] [quote name='sacred PIRANHA']a ja chciałąm powiedzieć że ma wypasiony smoczek:loveu: a co do śpiszków to co się dziwić że ma dogomaniackie z pieskami jak to jest dogomaniacka dziewczyna, wyczekiwania przez rzesze ludzi, a teraz będzie wychowywana niemal na naszych oczach:loveu: będziemy śledzić z zaoartym tchem jej rozwój, przeżywać każdą najmniejszą rzecz....ona jest tak troszkę naszą małą kuzyneczką wyczekiwaną i ukochaną jeszcze przed narodzinami...Grosiu koffamy Cię!!! [FONT=Arial]Dokładnie TAK :loveu::multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']wstałam JUŻ a WY :cool1: [FONT=Arial]pewnie już są po pysznym śniadanku :p[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pewnie już są po pysznym śniadanku :p[/FONT] tylko kto miał pyszne :cool1: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']tylko kto miał pyszne :cool1: [FONT=Arial]no jak KTO .....Rodzina :p[/FONT] Quote
dbsst Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no jak KTO .....Rodzina :p[/FONT] z całysz szacunkiem do Klockowej ale mała D. nie mogła mieć pysznego mleka z cyca jest obleśnie obleśne bleeeeeeeeeeeeeeeeee już mi niedobrze na sama myśl - nie próbowałam :p Quote
clockwork Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu: wpadłam!!!!! smoczuch od cioci Agbarowej - i Grosi ulubiony :loveu::loveu: i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :roll::oops: aaaaaaaaaaaaaaaaa... że albo albo ..... albo śliczna, albo... podobna do tatusia ......:roll::diabloti: całujemy cioteczki- czas uderzyć do mleczarni ;)[/FONT] [FONT=Arial] aaaha.... i dziękujemy za prezenciki całusy i które wczoraj dowiozła ciocia Ala .... jest nam niezmiernie miło ..... [/FONT] Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:loveu::loveu: wpadłam!!!!! a mówiłaś że planowana :diabloti: smoczuch od cioci Agbarowej - i Grosi ulubiony :loveu::loveu: i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :roll::oops: skleroza ....w tym wieku to norma ;) aaaaaaaaaaaaaaaaa... że albo albo ..... albo śliczna, albo... podobna do tatusia ......:roll::diabloti: śliczna :loveu::loveu::loveu:....a do tatusia coraz mniej podobna ...no moze nosek :p całujemy cioteczki- czas uderzyć do mleczarni ;)[/FONT] [FONT=Arial]poślij Pawcia :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] aaaha.... i dziękujemy za prezenciki całusy i które wczoraj dowiozła ciocia Ala .... jest nam niezmiernie miło ..... [/FONT] [FONT=Arial]mogę jeszcze :lol:[/FONT] Quote
agaga21 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']............. wyczekiwania przez rzesze ludzi, a teraz będzie wychowywana niemal na naszych oczach:loveu: będziemy śledzić z zaoartym tchem jej rozwój, przeżywać każdą najmniejszą rzecz....ona jest tak troszkę naszą małą kuzyneczką wyczekiwaną i ukochaną jeszcze przed narodzinami...Grosiu koffamy Cię!!![/quote] prawie jak big brother:cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='agaga21']prawie jak big brother:cool1::evil_lol: [FONT=Arial]Big Sister's :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nie ma fotek Grosi jeszcze???? Swiezutkich??? Z niedzieli??? Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Big Sister:evil_lol: Grosia jest śliczna i podobna do tatusia:mad: noooo dobra do tatusia jest lekko podobna:diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]:razz:co słychać u Najbardziej oczekiwanego Bobasa Dogomaniii Grosi Dominiki Kolcuszkowej :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaa... że albo albo ..... albo śliczna, albo... podobna do tatusia ......:roll::diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha.....ale szczera:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='furciaczek']Dzieki Alu za fotaski...Dominisa cuuudna:loveu: [FONT=Arial] nio najcudowniejsza :loveu: Dopiero w niedzielke uświadomiłam sobie że Grosia skończyła w czasie Naszej wizyty tydzień :multi: i już pięknie zaczyna wodzić wzrokiem .....sprawdziłam swe wiadomości szkolne :p i się zgadza ...tygodniowy malec widzi cienie i potrafi skupić wzrok na 1 nieruchomym przedmiocie :multi:...więc Grosi rozwija sie wzorcowo [/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] nio najcudowniejsza :loveu: Dopiero w niedzielke uświadomiłam sobie że Grosia skończyła w czasie Naszej wizyty tydzień :multi: i już pięknie zaczyna wodzić wzrokiem .....sprawdziłam swe wiadomości szkolne :p i się zgadza ...tygodniowy malec widzi cienie i potrafi skupić wzrok na 1 nieruchomym przedmiocie :multi:...więc Grosi rozwija sie wzorcowo [/FONT] [FONT=Century Gothic]No przeca to oczywiste! Wystarczy na Nią spojrzeć :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Century Gothic]Grosiowa mamo!!!! patrzaj tutaj!!!! Moze coś sie Grosi spodoba:razz: [/FONT]Ubranka dla dzidziusia...62 -68 dla boksiów!!! Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Alutko- Grosinka juz wodzi (wzrokem) na pokuszenie!!!! Quote
Alicja Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']Alutko- Grosinka juz wodzi (wzrokem) na pokuszenie!!!! [FONT=Arial]no baaaa ....w końcu to Grosia :p[/FONT] Quote
apple Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Century Gothic]Dzień Dobry.....przyszłam zrobić Grosi "noski eskimoski":loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dzień Dobry.....przyszłam zrobić Grosi "noski eskimoski":loveu:[/FONT] [FONT=Arial]przytkaj se nosek w monitor :grins:[/FONT] Quote
ice_t Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ale tu cichutko, pewnie Grosisława śpi a Klocek jej pilnuje :) Quote
apple Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przytkaj se nosek w monitor :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A ty myślisz że w jakiej ja pozycji od wczoraj siedzę:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts