Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Ale masz Alicja układy :cool3:,jak już będziecie na tym spacerku to chociaż jedna ręka popychaj wózek w moim imieniu :smile:.

[FONT=Arial]masz to u Mnie Ewuś jak w banku :cool2:[/FONT]

[quote name='sacred PIRANHA']a ja chciałąm powiedzieć że ma wypasiony smoczek:loveu:
a co do śpiszków to co się dziwić że ma dogomaniackie z pieskami jak to jest dogomaniacka dziewczyna, wyczekiwania przez rzesze ludzi, a teraz będzie wychowywana niemal na naszych oczach:loveu: będziemy śledzić z zaoartym tchem jej rozwój, przeżywać każdą najmniejszą rzecz....ona jest tak troszkę naszą małą kuzyneczką wyczekiwaną i ukochaną jeszcze przed narodzinami...Grosiu koffamy Cię!!!

[FONT=Arial]Dokładnie TAK :loveu::multi::loveu:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no jak KTO .....Rodzina :p[/FONT]
z całysz szacunkiem do Klockowej ale mała D. nie mogła mieć pysznego mleka z cyca jest obleśnie obleśne bleeeeeeeeeeeeeeeeee
już mi niedobrze na sama myśl - nie próbowałam :p

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu: wpadłam!!!!!

smoczuch od cioci Agbarowej - i Grosi ulubiony :loveu::loveu:

i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :roll::oops:

aaaaaaaaaaaaaaaaa... że albo albo ..... albo śliczna, albo... podobna do tatusia ......:roll::diabloti:

całujemy cioteczki- czas uderzyć do mleczarni ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]
aaaha.... i dziękujemy za prezenciki całusy i które wczoraj dowiozła ciocia Ala .... jest nam niezmiernie miło .....
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:loveu::loveu: wpadłam!!!!!

a mówiłaś że planowana :diabloti:

smoczuch od cioci Agbarowej - i Grosi ulubiony :loveu::loveu:

i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :roll::oops:

skleroza ....w tym wieku to norma ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaa... że albo albo ..... albo śliczna, albo... podobna do tatusia ......:roll::diabloti:

śliczna :loveu::loveu::loveu:....a do tatusia coraz mniej podobna ...no moze nosek :p

całujemy cioteczki- czas uderzyć do mleczarni ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]poślij Pawcia :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]
aaaha.... i dziękujemy za prezenciki całusy i które wczoraj dowiozła ciocia Ala .... jest nam niezmiernie miło .....
[/FONT]

[FONT=Arial]mogę jeszcze :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']............. wyczekiwania przez rzesze ludzi, a teraz będzie wychowywana niemal na naszych oczach:loveu: będziemy śledzić z zaoartym tchem jej rozwój, przeżywać każdą najmniejszą rzecz....ona jest tak troszkę naszą małą kuzyneczką wyczekiwaną i ukochaną jeszcze przed narodzinami...Grosiu koffamy Cię!!![/quote]
prawie jak big brother:cool1::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaa... że albo albo ..... albo śliczna, albo... podobna do tatusia ......:roll::diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha.....ale szczera:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Dzieki Alu za fotaski...Dominisa cuuudna:loveu:
[FONT=Arial]
nio najcudowniejsza :loveu:

Dopiero w niedzielke uświadomiłam sobie że Grosia skończyła w czasie Naszej wizyty tydzień :multi: i już pięknie zaczyna wodzić wzrokiem .....sprawdziłam swe wiadomości szkolne :p i się zgadza ...tygodniowy malec widzi cienie i potrafi skupić wzrok na 1 nieruchomym przedmiocie :multi:...więc Grosi rozwija sie wzorcowo
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
nio najcudowniejsza :loveu:

Dopiero w niedzielke uświadomiłam sobie że Grosia skończyła w czasie Naszej wizyty tydzień :multi: i już pięknie zaczyna wodzić wzrokiem .....sprawdziłam swe wiadomości szkolne :p i się zgadza ...tygodniowy malec widzi cienie i potrafi skupić wzrok na 1 nieruchomym przedmiocie :multi:...więc Grosi rozwija sie wzorcowo
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No przeca to oczywiste! Wystarczy na Nią spojrzeć :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przytkaj se nosek w monitor :grins:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A ty myślisz że w jakiej ja pozycji od wczoraj siedzę:roll:[/FONT]