dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala nie przesadzaj za długo już trzymasz moją dziewczynę :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/352966/00000040.JPG Wydaje mi się, że Domi to córka tatusia bardzo podobna :p czy wujek C. też niańczył czy tylko patrzył? Quote
Bila Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ale i tak,że ci Pawcio dał Grosię potrzymać:lol:. Na tej focie widać, że nadzorował sytuację:evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/352966/00000040.JPG Quote
Tengusia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 sliczna kruszynka ... duuuuuuzo zdrowka dla was wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]:loveu:śpimy u Cioci :multi:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hej, jaki wielki smok! super z nim wygląda :p Świetne zdjęcia, mała słodka taka :loveu: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]:loveu:Klocuś czeka na ciasteczko [/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]i to już koniec fotek z dzisiaj ...malutko i różne , ale nie robiłam z lampą co by Maleńkiej po oczkach nie świecić :razz:..... ale musicie uwierzyc na słowo ...jest KOCHANA , grzeczniutka ...i pozdrawia wszystkie cioteczki :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Bila']Ale i tak,że ci Pawcio dał Grosię potrzymać:lol:. Na tej focie widać, że nadzorował sytuację:evil_lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/352966/00000040.JPG [FONT=Arial] zabrać chciał :mad: zazdrośnik :diabloti:ale Ciotka sie nie dała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ostatnia fota bombowa, nie chciałabym byc na miejscu kogoś kto wejdzie w drogę temu tatusiowi:diabloti: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 no nie mogę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ale ślicznotka! a tatuś...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: strzeżcie się chłopaki, tatuś będzie pilnował córuni :evil_lol: oj będzie Quote
jonQuilla Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Georgia]FANTASTYCZNA TA WASZA DOMINISIA !!! :multi::multi::loveu: wujostwo zadowolone, Madzia rozpromieniona, tatuś dumny czyli wszystko tak jak powinno być :cool3: a smoka ma rewelacyjnego :razz: [/FONT] Quote
akira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Śliczna ;] zakochać się w niej można ;] Quote
malawaszka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Maga100']Hej, jaki wielki smok! super z nim wygląda :p no ja miałam własie pytać czy to ona jest taka maluteńka czy smok takie duży :lol: cudne fotki - Alu zazdroszczę :loveu: mimo, że mam na codzień :lol: Quote
furciaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzieki Alu za fotaski...Dominisa cuuudna:loveu: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala nie przesadzaj za długo już trzymasz moją dziewczynę :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/352966/00000040.JPG Wydaje mi się, że Domi to córka tatusia bardzo podobna :p czy wujek C. też niańczył czy tylko patrzył? [FONT=Arial] 1. a bede se trzymać jak długo bede chciała :eviltong: 2. no Córusia tatusia :loveu: 3. wujek patrzył i dał sobie miażdżyć palec :evil_lol:i zabawiał Klocusia:loveu: :mad:Ciotki nie zauważyły że Dominisia vel Grosia ma DOGOMANIACKIE śpioszki :loveu:w pieski :loveu:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Cudna Dominisia :loveu::loveu::loveu:. Szkoda, że bliżej nie mieszkam bo przyszła bym małą na spacerek pożyczyć ;). Quote
jonQuilla Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] 1. a bede se trzymać jak długo bede chciała :eviltong: 2. no Córusia tatusia :loveu: 3. wujek patrzył i dał sobie miażdżyć palec :evil_lol:i zabawiał Klocusia:loveu: :mad:Ciotki nie zauważyły że Dominisia vel Grosia ma DOGOMANIACKIE śpioszki :loveu:w pieski :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]ja już się poprawiłam... NIE BIJ !!! :) :) ale co się dziwić taka fajna mała że na opakowanie nikt nie zwraca uwagi :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='ATLANTYDA']Cudna Dominisia :loveu::loveu::loveu:. Szkoda, że bliżej nie mieszkam bo przyszła bym małą na spacerek pożyczyć ;). [FONT=Arial]ja już sobie załatwiłam , że przyjadę zabrać Maleńką na spacerek :multi::loveu:, z Tatusiem musiałam pertraktować ...łatwo nie było :razz::razz:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja już się poprawiłam... NIE BIJ !!! :) :) ale co się dziwić taka fajna mała że na opakowanie nikt nie zwraca uwagi :razz:[/FONT] [FONT=Arial]no nie dziwie się :loveu:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja już sobie załatwiłam , że przyjadę zabrać Maleńką na spacerek :multi::loveu:, z Tatusiem musiałam pertraktować ...łatwo nie było :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Ale masz Alicja układy :cool3:,jak już będziecie na tym spacerku to chociaż jedna ręka popychaj wózek w moim imieniu :smile:. Quote
apple Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Century Gothic]Ja chciałam tylko powiedzieć, że jestem pod wrazeniem:p[/FONT]:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 a ja chciałąm powiedzieć że ma wypasiony smoczek:loveu: a co do śpiszków to co się dziwić że ma dogomaniackie z pieskami jak to jest dogomaniacka dziewczyna, wyczekiwania przez rzesze ludzi, a teraz będzie wychowywana niemal na naszych oczach:loveu: będziemy śledzić z zaoartym tchem jej rozwój, przeżywać każdą najmniejszą rzecz....ona jest tak troszkę naszą małą kuzyneczką wyczekiwaną i ukochaną jeszcze przed narodzinami...Grosiu koffamy Cię!!! Quote
sota36 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nic nie powiem, bo nie umie! No nie umie! Taka Grosinka!!!!! Matko jedyna - jaka malutka!!!! I jaka do Tatuli podobna!!!!!!! A Madzia jak pieknie wyglada!!! No nic nie powiem! Nic! Quote
Recommended Posts