Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']dzień dobry :loveu::loveu:

nie wiem Maga skąd u ciebie takie przypuszczenia że nie znajdę czasu na dłuższą relacje..... :roll::roll:

czasu u mnie dostatek:roll:- z lenistwa nie piszę :diabloti:

Kloc zdezorientowany ale spoczko- mył Grosi główke podczas kąpieli, spoziera czy Grosica śpi, i łaaaazi i sie dopomina pieszczot :mdleje:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hihihihih słodziak:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
a w sobote rodził ze mną..... cały dzień pokapywała mu zzzzzz........... :oops: krwia :crazyeye: w poniedz. miał jechać do weta ale w sobotke wieczorem już spoczko :crazyeye:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moze to prostata....Krosiu tez tak ma:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

wszyscy domownicy czują sie ok, ino mi coś wczoraj wlazło w plery .... i zdychałam- ból przeokrutny i robić nie mogłam kompletnie nic :placz: do kibla szłam 20 min :placz: i nie z powodu zamieszkiwania pałacu i odległości między salonami a kiblem :placz:
dziś położna kazała mi wziąc tablete i modlić sie żeby too nie korzonki bo nie moge brać żadnych p/zapalnych ......
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Madzia, to pewnie nie korzonki, po prostu podczas kilku miesięcy noszenia dziecka twoja postawa się zmieniła, wyginałaś się bardziej do tyłu aby udźwignąć brzuch. teraz brzucha nie ma i nagle zmienił się też środek ciężkości, stąd ból w plecach. też tak miałam, przeszło.....tylko trzeba dużo leżeć na plecach na twardej powierzchni co by kręgosłup rozprostować;)[/B][/COLOR][/FONT]

ot chyba wsjo .... wracam do obowiązków :cool1:

MATKA POLKA :shock::shock::ylsuper:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czekam na więcej szczegółów o Dominisi:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Grosia i bodygard :multi::loveu:
[url]http://images8.fotosik.pl/97/fa50ba69d62d9a08.jpg[/url]

CUDNA FOTKA :loveu::loveu::loveu:
[url]http://images6.fotosik.pl/538/5ae8325b6656f6df.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeeesssooooo wzruszyłam się:placz: Ćliczna jest:loveu:

I te nóżeczki...maleńkie, do calowania:loveu:
[url]http://images8.fotosik.pl/97/0426b18cae7e2869.jpg[/url]

Ta fota piękna:loveu:
[url]http://images6.fotosik.pl/538/b099949ddb3bfaa4.jpg[/url]

Hmmm....myslicielka...po mamuni:evil_lol:
[url]http://images6.fotosik.pl/538/c8fd7fea040eebbe.jpg[/url]

aaaaaaaa i widzę, że dużo śpi.......to dobrze;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

nie mogę oglądać nie mogę łza mi w oku staje w w gardle czuje kluchę :placz:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: po nieskończoność

obłęd
[url]http://global.images8.fotosik.pl/97/b8950219c9e435d9.jpg[/url]

Posted

[quote name='dbsst']nie mogę oglądać nie mogę łza mi w oku staje w w gardle czuje kluchę :placz:
[/quote]

kurczaki no ja też - chyba jednak jestem w ciązy - permanentnej urojonej - mam to od czasu pierwszej ciąży mojej siostry czyli ponad 4 lata :evil_lol:

piękne fotki, piękna Dominisia, pieknie z Tatusiem, pięknie z Klocusiem aaahhhh :loveu::loveu::loveu:

Posted

[url]http://images8.fotosik.pl/97/fa50ba69d62d9a08.jpg[/url]
no normalnie rozpierdasila mnie ta fota!!!!! Rewela!!!!
a Boziu Ty moj, jaka Grosinka malunia!!!

Do Grosi:
(Gutek doawal se łaptopika i pisze!!!)
Grosinko, to ja, Twoj Wuj - psi Wuj- jestes malunia jak okruszek, ale ja wiem , ze moj kumpel, wielki i poczciwy Klotz, zadba o Cie! Nie ma inkszego wyjscia, bo go pogryze!!!
Masz kochajacy domek, ciotkow i wujkow caly kram!!! A nad tym wszystkim czuwamy my! Futerka! I wierz mi , Krolewno, jak sie poskarzysz, to my - futrzata brac - op..dziel. ymy Ich, ludziów! Ale ja, moze jestem 'gupi", bo Mója mowi, zem ja jest pies duzy o malym rozumku, ale!!! o OGROMNYM SERDUSZKU - zes szczesciara! Bo masz duuuuuzo Ludziow , co Cie pokochali! I kibicowali Ci od maluni tyciej tyciej...
Wiec witaj wsrod nas, wsrod Ludziow i futerek - i pamietaj , Dominisiu, na wuja G(l)uta mozesz liczyc!
Twoj Wuj - G(l)ut:)))))))

ps. o matko jakie ja piedoly napisalem...ale to ze szczerosci serducha mego!!!

Posted

[quote name='agbar']i patrze:loveu::loveu::loveu:

a ja slyszalam Wrzaskuna malego...pluca to maaaaaa:evil_lol:[/quote]

:multi::multi::multi:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
tatuś płyte swoją pewnie puszczał [/B][/COLOR][/FONT]:p

a ja se porwe w ramiona ...już za 48 godzin :loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:
tatuś płyte swoją pewnie puszczał [/B][/COLOR][/FONT]:p

a ja se porwe w ramiona ...już za 48 godzin :loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja se nie porwę:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36'][URL]http://images8.fotosik.pl/97/fa50ba69d62d9a08.jpg[/URL]
no normalnie rozpierdasila mnie ta fota!!!!! Rewela!!!!
a Boziu Ty moj, jaka Grosinka malunia!!!

Do Grosi:
(Gutek doawal se łaptopika i pisze!!!)
Grosinko, to ja, Twoj Wuj - psi Wuj- jestes malunia jak okruszek, ale ja wiem , ze moj kumpel, wielki i poczciwy Klotz, zadba o Cie! Nie ma inkszego wyjscia, bo go pogryze!!!
Masz kochajacy domek, ciotkow i wujkow caly kram!!! A nad tym wszystkim czuwamy my! Futerka! I wierz mi , Krolewno, jak sie poskarzysz, to my - futrzata brac - op..dziel. ymy Ich, ludziów! Ale ja, moze jestem 'gupi", bo Mója mowi, zem ja jest pies duzy o malym rozumku, ale!!! o OGROMNYM SERDUSZKU - zes szczesciara! Bo masz duuuuuzo Ludziow , co Cie pokochali! I kibicowali Ci od maluni tyciej tyciej...
Wiec witaj wsrod nas, wsrod Ludziow i futerek - i pamietaj , Dominisiu, na wuja G(l)uta mozesz liczyc!
Twoj Wuj - G(l)ut:)))))))

ps. o matko jakie ja piedoly napisalem...ale to ze szczerosci serducha mego!!![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przestań bo mi make up spływa:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja se nie porwę:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
napisze Ci ze szczegółami :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
napisze Ci ze szczegółami :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ino żebyś niczego nie pomyliła.....i proszę mocno wycałować ode mnie Dominisię :loveu::loveu::loveu:

Aaaaaaaaaaaa i fotorelacja ma być:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ino żebyś niczego nie pomyliła.....i proszę mocno wycałować ode mnie Dominisię :loveu::loveu::loveu:

Aaaaaaaaaaaa i fotorelacja ma być:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]akumulatorek już ładuję :cool1:.... wycałuję po tych słodkich stópkach :loveu:
:multi::multi::multi:jeny jak się cieszę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]akumulatorek już ładuję :cool1:.... wycałuję po tych słodkich stópkach :loveu:
:multi::multi::multi:jeny jak się cieszę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też sie cieszę- conajmniej jakbym to ja jechała:roll:

quźwa cosik sie ze mną porobiło:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też sie cieszę- conajmniej jakbym to ja jechała:roll:

quźwa cosik sie ze mną porobiło:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale to chyba dobrze :hmmmm: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale to chyba dobrze :hmmmm: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba tak.......:roll:

[/B][/COLOR][/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']1. kurczaki no ja też - chyba jednak jestem w ciązy - permanentnej urojonej - mam to od czasu pierwszej ciąży mojej siostry czyli ponad 4 lata :evil_lol:

[B]piękna Dominisia,[/B] [/quote]
1. no to zmień ją na prawdziwą nie pożałujesz :cool1:
2. jak to Dominisia :cool1:

[quote name='sacred PIRANHA']no i się poryczałam....

:loveu::loveu::loveu:[/quote]
kolejna brzuchata

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przestań bo mi make up spływa:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i kolejna
ło matko ale babyboom na dg :cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']1. no to zmień ją na prawdziwą nie pożałujesz :cool1:
2. jak to Dominisia :cool1:

kolejna brzuchata

i kolejna
ło matko ale babyboom na dg :cool1::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: ...... KCM :diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']

i kolejna
ło matko ale babyboom na dg :cool1::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja zaprzeczam jakobym:roll:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: ...... KCM :diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ty sie nie ciesz bo i u Ciebie coś zdiagnozuje :eviltong:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja zaprzeczam jakobym:roll:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]
tak płynący make up mnie przekonał :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Ty sie nie ciesz bo i u Ciebie coś zdiagnozuje :eviltong:
[FONT=Century Gothic][B]pewnie ciążę:evil_lol:[/B][/FONT]

tak płynący make up mnie przekonał :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Płynący make up to oznaka tandetnej maskary a nie ciąży:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]