Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

UWAGA!!! UWAGA!!! WAżNY KOMUNIKAT!!!!

PATRZAJTA I ZAZDROśćTA :p
Pawcio wczoraj sprawił mi niespodziewanke
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i kupił to o czym najbardziej marzyłam :loveu: po powrocie do domciu... patrze :crazyeye: łomatko... kochany ten Pawcio :loveu:

W tym roku na święta zjemy... łesta :diabloti:

POZNAJECIE??????

A TERAZ MAM PYTANKO... CZY MOGę ZOSTAć łest-modem??????? :modla::modla::modla:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy Pawcio już go dusi:razz:

[quote name='clockwork']O CO CI CHODZI- PRZECA WYRAźNIE NAPISAłAM [SIZE=4]Z KLOCKIEM :diabloti:pytam z czyim:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

POZNAJECIE??????

czyżby to było to takie maleństwo co to kiedys tu sie z Twoim rownie malenkim pieskiem ganiało????
to troche urosło......
to juz jest to zjesc......:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy Pawcio już go dusi:razz:

poddusza... łest duszony bedzie :diabloti:

pytam z czyim:evil_lol:

:oops::oops::oops::oops: :niewiem: :siara:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czyżby to było to takie maleństwo co to kiedys tu sie z Twoim rownie malenkim pieskiem ganiało????
to troche urosło......
to juz jest to zjesc......:diabloti:

Clockwork nie bawi sie z nim... nie lubi łestów- są żylaste i.... niewytrymowane :diabloti:

Posted

Łojejusiu, co za cudo!!! :loveu: Prześliczny łeścik :loveu:, co prawda nieco niewytrymowany, ale myślę, że nadrobisz zaległości :evil_lol:. A ten czarny olbrzym jest po prostu wspaniały :loveu::loveu::loveu:
Jakbyś jeszcze dała zbliżenie pyska, to bym Cię już wielbiła na wieki :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

UWAGA!!! UWAGA!!! WAżNY KOMUNIKAT!!!!

PATRZAJTA I ZAZDROśćTA :p
Pawcio wczoraj sprawił mi niespodziewanke
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i kupił to o czym najbardziej marzyłam :loveu: po powrocie do domciu... patrze :crazyeye: łomatko... kochany ten Pawcio :loveu:

W tym roku na święta zjemy... łesta :diabloti:

POZNAJECIE??????

Kurna teraz to nawet Admina wygryziesz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Łojejusiu, co za cudo!!! :loveu: Prześliczny łeścik :loveu:, co prawda nieco niewytrymowany, ale myślę, że nadrobisz zaległości :evil_lol:. A ten czarny olbrzym jest po prostu wspaniały :loveu::loveu::loveu:
Jakbyś jeszcze dała zbliżenie pyska, to bym Cię już wielbiła na wieki :loveu:

czyjego pyska?? mojego?? czy łesta?? czy Clockworka???

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ojaaaa coz za piekny mały nie wytrymowany bandog:loveu: teraz twoj łesciko-boxer bedzie mial sie z kim bawic:loveu:

Posted

Jacenty, Ty lanserze :diabloti:

Duszony łeścik na święta - paluszki lizać :loveu: A z sierści możesz sobie zrobić gustowną czapkę :loveu: Same korzyści :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']czyjego pyska?? mojego?? czy łesta?? czy Clockworka???
No Twój też może być w ostateczności, ale mnię się raczej chechlało o zbliżenie pyska Clockworka :loveu::loveu::loveu:
A najlepiej w kwartecie :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Jacenty, Ty lanserze :diabloti:

Duszony łeścik na święta - paluszki lizać :loveu: A z sierści możesz sobie zrobić gustowną czapkę :loveu: Same korzyści :loveu:

Gustowną ? :crazyeye: W białym kolorze? :crazyeye: Źle się dzisiaj czujesz czy co? :mad: Klockowa i biel to jak noc i dzień :p Toż to kwintesencja zła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biel znaczy ;)

Posted

[quote name='Basia_Sz']No Twój też może być w ostateczności, ale mnię się raczej chechlało o zbliżenie pyska Clockworka :loveu::loveu::loveu:

mówisz i masz :loveu: oto ryjok CLOCKWORKA - różne ujęcia :razz:

Posted

[quote name='Pysia']Gustowną ? :crazyeye: W białym kolorze? :crazyeye: Źle się dzisiaj czujesz czy co? :mad: Klockowa i biel to jak noc i dzień :p Toż to kwintesencja zła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biel znaczy ;)

buuuhahahha... no prosze jak mnie Pysia zna.... :loveu:
nie cieprie bieli jak ... jak... jak nie wiem co!!!! biel=niewinność... więc nie dla mnie :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahahha... no prosze jak mnie Pysia zna.... :loveu:
nie cieprie bieli jak ... jak... jak nie wiem co!!!! biel=niewinność... więc nie dla mnie :eviltong:

Ale różowy na pewno kochasz :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Jacenty, Ty lanserze :diabloti:

biała- niee... zrobię z niego koszyczek siostrzeńcowi- na jajka bedzie miał :diabloti:

[quote name='Basia_Sz']No Twój też może być w ostateczności, ale mnię się raczej chechlało o zbliżenie pyska Clockworka :loveu::loveu::loveu:

mój pysk bedzie w ostateczności :eviltong:

[quote name='Shikka']łojezuuuuuuuuuuuuuu...ile klocków... :loveu:
Matusieńkoooooooooo....jakie małe białe wam przywiało...smaczek dla Klocusia??? :loveu::loveu:

a jakoś mnie poniosło...
przepraszam- więcej tak nie zrobie :evil_lol: białe zjemy duszone :lol:

Posted

[quote name='clockwork']

mówisz i masz :loveu: oto ryjok CLOCKWORKA - różne ujęcia :razz:

Kurcze a mówiłam, że brązowy jest :evil_lol:

[quote name='clockwork']

Aaaaaaa!!!!!! Diabeł!!!! :crazyeye:

[quote name='clockwork']

No przecież to sama słodycz jest :loveu::loveu::loveu:
Dziękuję :sweetCyb::bigcool:

Posted

[quote name='clockwork']zaiste... z brokatem :loveu: i mnóóóóóóstwo złotego :cool1:
Buahahahahaha
Jak pisałam o różu z brokatem to chciałam rozbawić towarzystwo bo nieco drętwo było ;) Udało mi się ale w życiu nie myślałam że ten róź stanie się przysłowiowy :evil_lol: Zauważyłam że w wielu miejscach na dogo piszą o tym ale większość kompletnie nie ma pojęcia o co chodziło :diabloti:
Behemot Ty czarci pomiocie- czy Ty wiesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Nie czarci pomiocie, tylko pomiocie szatana - to ogromna różnica :diabloti:

Posted

[quote name='Basia_Sz']

Aaaaaaa!!!!!! Diabeł!!!! :crazyeye:

No przecież to sama słodycz jest :loveu::loveu::loveu:
Dziękuję :sweetCyb::bigcool:

do usług :p jeszcze mam foty legwana dezertera, ale dam w innym terminie bo wam sie w doopach poprzewraca :diabloti:

[quote name='Pysia']Buahahahahaha
Jak pisałam o różu z brokatem to chciałam rozbawić towarzystwo bo nieco drętwo było ;) Udało mi się ale w życiu nie myślałam że ten róź stanie się przysłowiowy :evil_lol: Zauważyłam że w wielu miejscach na dogo piszą o tym ale większość kompletnie nie ma pojęcia o co chodziło :diabloti:

a ja wcale nie od ciebie... tylko od naszych okolicznych hanysów :diabloti: oni wszyscy muszą sie błyszczeć jak psu... kuli i różu ile wlezie :mad:

[quote name='Behemot']Nie czarci pomiocie, tylko pomiocie szatana - to ogromna różnica :diabloti:

oooo... dobrze mówisz... pomiocie szatana :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:turn-l::turn-l::turn-l:
ja kiedyś szłam po ulicy w niebieskich włoskach i z tatuażami na zewnętrznym... i też pani stanęła przedemną :stupid: i sie przeżegnała :diabloti: ale dlaczego:hmmmm: ?? :niewiem:

.czyzby Matke Boska....Klockowską ujżała???????

Posted

[quote name='Basia_Sz']

TAAAA BRĄZOWY!!:razz: Bo ten wariot lubi sobie robić kąpiele mineralne:mad: :angryy: ( patrz po lewej)