agbar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :multi: :multi: :multi: huuuura kolockowa ma lescika..jaki on piekny :loveu: taki czarny i blyszczacy:loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']UWAGA!!! UWAGA!!! WAżNY KOMUNIKAT!!!! PATRZAJTA I ZAZDROśćTA :p Pawcio wczoraj sprawił mi niespodziewanke :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i kupił to o czym najbardziej marzyłam :loveu: po powrocie do domciu... patrze :crazyeye: łomatko... kochany ten Pawcio :loveu: W tym roku na święta zjemy... łesta :diabloti: POZNAJECIE?????? A TERAZ MAM PYTANKO... CZY MOGę ZOSTAć łest-modem??????? :modla::modla::modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy Pawcio już go dusi:razz: [quote name='clockwork']O CO CI CHODZI- PRZECA WYRAźNIE NAPISAłAM [SIZE=4]Z KLOCKIEM :diabloti:pytam z czyim:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork'] POZNAJECIE?????? A TERAZ MAM PYTANKO... CZY MOGę ZOSTAć łest-modem??????? :modla::modla::modla: czyżby to było to takie maleństwo co to kiedys tu sie z Twoim rownie malenkim pieskiem ganiało???? to troche urosło...... to juz jest to zjesc......:diabloti: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy Pawcio już go dusi:razz: poddusza... łest duszony bedzie :diabloti: pytam z czyim:evil_lol: :oops::oops::oops::oops: :niewiem: :siara: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czyżby to było to takie maleństwo co to kiedys tu sie z Twoim rownie malenkim pieskiem ganiało???? to troche urosło...... to juz jest to zjesc......:diabloti: Clockwork nie bawi sie z nim... nie lubi łestów- są żylaste i.... niewytrymowane :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Łojejusiu, co za cudo!!! :loveu: Prześliczny łeścik :loveu:, co prawda nieco niewytrymowany, ale myślę, że nadrobisz zaległości :evil_lol:. A ten czarny olbrzym jest po prostu wspaniały :loveu::loveu::loveu: Jakbyś jeszcze dała zbliżenie pyska, to bym Cię już wielbiła na wieki :loveu: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']UWAGA!!! UWAGA!!! WAżNY KOMUNIKAT!!!! PATRZAJTA I ZAZDROśćTA :p Pawcio wczoraj sprawił mi niespodziewanke :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i kupił to o czym najbardziej marzyłam :loveu: po powrocie do domciu... patrze :crazyeye: łomatko... kochany ten Pawcio :loveu: W tym roku na święta zjemy... łesta :diabloti: POZNAJECIE?????? A TERAZ MAM PYTANKO... CZY MOGę ZOSTAć łest-modem??????? :modla::modla::modla: Kurna teraz to nawet Admina wygryziesz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']Łojejusiu, co za cudo!!! :loveu: Prześliczny łeścik :loveu:, co prawda nieco niewytrymowany, ale myślę, że nadrobisz zaległości :evil_lol:. A ten czarny olbrzym jest po prostu wspaniały :loveu::loveu::loveu: Jakbyś jeszcze dała zbliżenie pyska, to bym Cię już wielbiła na wieki :loveu: czyjego pyska?? mojego?? czy łesta?? czy Clockworka??? Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ojaaaa coz za piekny mały nie wytrymowany bandog:loveu: teraz twoj łesciko-boxer bedzie mial sie z kim bawic:loveu: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jacenty, Ty lanserze :diabloti: Duszony łeścik na święta - paluszki lizać :loveu: A z sierści możesz sobie zrobić gustowną czapkę :loveu: Same korzyści :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']czyjego pyska?? mojego?? czy łesta?? czy Clockworka??? No Twój też może być w ostateczności, ale mnię się raczej chechlało o zbliżenie pyska Clockworka :loveu::loveu::loveu: A najlepiej w kwartecie :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Behemot napisał(a):Jacenty, Ty lanserze :diabloti: Duszony łeścik na święta - paluszki lizać :loveu: A z sierści możesz sobie zrobić gustowną czapkę :loveu: Same korzyści :loveu: Gustowną ? :crazyeye: W białym kolorze? :crazyeye: Źle się dzisiaj czujesz czy co? :mad: Klockowa i biel to jak noc i dzień :p Toż to kwintesencja zła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biel znaczy ;) Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']No Twój też może być w ostateczności, ale mnię się raczej chechlało o zbliżenie pyska Clockworka :loveu::loveu::loveu: A najlepiej w kwartecie :evil_lol: mówisz i masz :loveu: oto ryjok CLOCKWORKA - różne ujęcia :razz: Quote
Shikka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 łojezuuuuuuuuuuuuuu...ile klocków... :loveu: Matusieńkoooooooooo....jakie małe białe wam przywiało...smaczek dla Klocusia??? :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pysia']Gustowną ? :crazyeye: W białym kolorze? :crazyeye: Źle się dzisiaj czujesz czy co? :mad: Klockowa i biel to jak noc i dzień :p Toż to kwintesencja zła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biel znaczy ;) buuuhahahha... no prosze jak mnie Pysia zna.... :loveu: nie cieprie bieli jak ... jak... jak nie wiem co!!!! biel=niewinność... więc nie dla mnie :eviltong: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahahha... no prosze jak mnie Pysia zna.... :loveu: nie cieprie bieli jak ... jak... jak nie wiem co!!!! biel=niewinność... więc nie dla mnie :eviltong: Ale różowy na pewno kochasz :loveu: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Behemot']Jacenty, Ty lanserze :diabloti: Duszony łeścik na święta - paluszki lizać :loveu: A z sierści możesz sobie zrobić gustowną czapkę :loveu: Same korzyści :loveu: biała- niee... zrobię z niego koszyczek siostrzeńcowi- na jajka bedzie miał :diabloti: [quote name='Basia_Sz']No Twój też może być w ostateczności, ale mnię się raczej chechlało o zbliżenie pyska Clockworka :loveu::loveu::loveu: A najlepiej w kwartecie :evil_lol: mój pysk bedzie w ostateczności :eviltong: [quote name='Shikka']łojezuuuuuuuuuuuuuu...ile klocków... :loveu: Matusieńkoooooooooo....jakie małe białe wam przywiało...smaczek dla Klocusia??? :loveu::loveu: a jakoś mnie poniosło... przepraszam- więcej tak nie zrobie :evil_lol: białe zjemy duszone :lol: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Behemot']Ale różowy na pewno kochasz :loveu: zaiste... z brokatem :loveu: i mnóóóóóóstwo złotego :cool1: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']mówisz i masz :loveu: oto ryjok CLOCKWORKA - różne ujęcia :razz: Kurcze a mówiłam, że brązowy jest :evil_lol: [quote name='clockwork'] Aaaaaaa!!!!!! Diabeł!!!! :crazyeye: [quote name='clockwork'] No przecież to sama słodycz jest :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :sweetCyb::bigcool: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']zaiste... z brokatem :loveu: i mnóóóóóóstwo złotego :cool1: Buahahahahaha Jak pisałam o różu z brokatem to chciałam rozbawić towarzystwo bo nieco drętwo było ;) Udało mi się ale w życiu nie myślałam że ten róź stanie się przysłowiowy :evil_lol: Zauważyłam że w wielu miejscach na dogo piszą o tym ale większość kompletnie nie ma pojęcia o co chodziło :diabloti: Behemot Ty czarci pomiocie- czy Ty wiesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pysia napisał(a): Behemot Ty czarci pomiocie- czy Ty wiesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie czarci pomiocie, tylko pomiocie szatana - to ogromna różnica :diabloti: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']Kurcze a mówiłam, że brązowy jest :evil_lol: Aaaaaaa!!!!!! Diabeł!!!! :crazyeye: No przecież to sama słodycz jest :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :sweetCyb::bigcool: do usług :p jeszcze mam foty legwana dezertera, ale dam w innym terminie bo wam sie w doopach poprzewraca :diabloti: [quote name='Pysia']Buahahahahaha Jak pisałam o różu z brokatem to chciałam rozbawić towarzystwo bo nieco drętwo było ;) Udało mi się ale w życiu nie myślałam że ten róź stanie się przysłowiowy :evil_lol: Zauważyłam że w wielu miejscach na dogo piszą o tym ale większość kompletnie nie ma pojęcia o co chodziło :diabloti: Behemot Ty czarci pomiocie- czy Ty wiesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja wcale nie od ciebie... tylko od naszych okolicznych hanysów :diabloti: oni wszyscy muszą sie błyszczeć jak psu... kuli i różu ile wlezie :mad: [quote name='Behemot']Nie czarci pomiocie, tylko pomiocie szatana - to ogromna różnica :diabloti: oooo... dobrze mówisz... pomiocie szatana :diabloti: Quote
BeaC Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']:turn-l::turn-l::turn-l: ja kiedyś szłam po ulicy w niebieskich włoskach i z tatuażami na zewnętrznym... i też pani stanęła przedemną :stupid: i sie przeżegnała :diabloti: ale dlaczego:hmmmm: ?? :niewiem: .czyzby Matke Boska....Klockowską ujżała??????? Quote
Vectra Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no Klocusiowa szacuneczek , rośniesz w moich oczach :diabloti: łeścik , cud , mniód ,palce lizać :diabloti: Quote
agnes1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']Kurcze a mówiłam, że brązowy jest :evil_lol: TAAAA BRĄZOWY!!:razz: Bo ten wariot lubi sobie robić kąpiele mineralne:mad: :angryy: ( patrz po lewej) Quote
Recommended Posts