apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witaj Rodzinko!!!!:loveu: Cieszcie się sobą, uczcie sie siebie w spokoju a jak juz wam się poukłada to wracajcie do nas z nowymi przygodami:loveu: p.s. madzia, to kółko to rewelacja jest......no i wietrzenie;) Quote
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 a więc Dominisia :cool3::loveu: Madzia wracaj szybko do sił !! :) i ucałuj Grosieńkę ode mnie :loveu: Quote
Bila Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 klocuszkowa, kuruj tyły i wycałuj malutką:loveu: Quote
ice_t Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Super że juz jesteście w domu, a Dominika prześliczna Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Rozmawiałam ze szczęśliwą Mamusią :loveu:...Dominisia akurat spała , więc z Nią nie porozmawialam :p... fotaski będą i dziewczyny na dlużej jak tylko znajdą się w Tym Nowym Świecie Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='malawaszka']no to szczekamy :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie szczekaj za głośno :grins: Bereczek :loveu::hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 witamy się w to pikne popołudnie:loveu: Quote
agaga21 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ciekawe jak klocek przyjął grosinke. Quote
GameBoy Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='agaga21']ciekawe jak klocek przyjął grosinke.[/quote] tez sie nad tym zastanawiam :cool3: Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Magda wszystko opisze ...ale ja wiem tylko że liznął już Maleńką i razem z Pawciem zmienia malej Pampersy :lol:....aha i śpiewa tak jak Grosia .....no tyle Wam napisze , bo tak ładnie pytacie , a reszta to już Mamuni działka do opowiadania [/FONT][/B][/COLOR] Quote
GameBoy Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]Magda wszystko opisze ...ale ja wiem tylko że liznął już Maleńką i razem z Pawciem zmienia malej Pampersy :lol:....aha i śpiewa tak jak Grosia .....no tyle Wam napisze , bo tak ładnie pytacie , a reszta to już Mamuni działka do opowiadania [/FONT][/B][/COLOR][/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]Magda wszystko opisze ...ale ja wiem tylko że liznął już Maleńką i razem z Pawciem zmienia malej Pampersy :lol:....aha i śpiewa tak jak Grosia .....no tyle Wam napisze , bo tak ładnie pytacie , a reszta to już Mamuni działka do opowiadania [/FONT][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo Klocuś to jest porządny chłopak:loveu: Czekam niecierpliwie:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 no chyba wszystkie psy dzielnie pomagają przy zmianie pampersa :cool3: brawo Klocus:multi: pozdrawiam popoludniowo Madzie:loveu: Quote
dbsst Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A jak Klocek reaguje na aktywne noce :lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dbsst']A jak Klocek reaguje na aktywne noce :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie udaje że nie słyszy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.amazing-animations.com/animations/dogs16.gif[/IMG] Quote
malawaszka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]Magda wszystko opisze ...ale ja wiem tylko że liznął już Maleńką i razem z Pawciem zmienia malej Pampersy :lol:....aha i śpiewa tak jak Grosia .....no tyle Wam napisze , bo tak ładnie pytacie , a reszta to już Mamuni działka do opowiadania [/FONT][/B][/COLOR][/quote] zmienia jak zmienia - nie ma ochoty na zawartość? :roll: ja nie zapomnę jak Luna kiedyś... siedzę sobie z Oliwią malutką na podłodze, coś tam się bawimy, patrzę, a tu Luneta pomyka na paluszkach pod ścianą, zeby jej nie zauważyć a w ryju wypełniony po brzegi pamper - nie chcę myslec co by było jakbym jej nie przyłapała na kradzieży :mdleje: Quote
Bila Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='malawaszka'] nie chcę myslec co by było jakbym jej nie przyłapała na kradzieży :mdleje:[/quote] Uczta by była:sabber::eating::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Maga100'][B]hihi, szczególnie kupą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote] [B]kupą mosci panowie kupą:diabloti:[/B] [B]wiedzialam , ze tak sie do tego slodko odniesiesz.....[/B] [B]no coz....:cool1::cool1::cool1:[/B] Quote
dbsst Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='malawaszka']zmienia jak zmienia - nie ma ochoty na zawartość? :roll: ja nie zapomnę jak Luna kiedyś... siedzę sobie z Oliwią malutką na podłodze, coś tam się bawimy, patrzę, a tu Luneta pomyka na paluszkach pod ścianą, zeby jej nie zauważyć a w ryju wypełniony po brzegi pamper - nie chcę myslec co by było jakbym jej nie przyłapała na kradzieży :mdleje:[/quote] ktoś by był zadowolony i podpowiem nie byłabyś to TY :diabloti: Quote
Alicja Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='malawaszka']zmienia jak zmienia - nie ma ochoty na zawartość? :roll: ja nie zapomnę jak Luna kiedyś... siedzę sobie z Oliwią malutką na podłodze, coś tam się bawimy, patrzę, a tu Luneta pomyka na paluszkach pod ścianą, zeby jej nie zauważyć a w ryju wypełniony po brzegi pamper - nie chcę myslec co by było jakbym jej nie przyłapała na kradzieży :mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Klocuś jest kulturalny i nie zjada odpadów :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lunecie widać przestały wystarczać rodzynki i przerzuciła się na cięższy kaliber :diabloti::evil_lol: Dzień Dobry Grosinkowo-Klocuszkowa Rodzinko :loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No i ja czekam na relacje poporodowo - niemowleca! Buziaki dla Was!!!! Quote
Recommended Posts