Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dziewczyny, nie przesadzajcie, kupa to musi być kupa, a nie Lancome ani inny Dior:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
JAk PAwcio majstrował już przy pampersie i nie padł, znaczy przyzwyczai się:lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']póki pije tylko mleko matki to kupki nie są aż takie tragiczne. masakra się zaczyna gdy maluch zaczyna jeść to co my;)
ja się do tej pory zastanawiam jak mój maluch może aż tak nasmrodzić :oops::oops::evil_lol: gdy siedzi na nocniku

rany a wiecie jak zaje2biście jak w przedszkolu jakiś nieśmiały zrzuci ładunek w gatki :roll::diabloti:to dopiero frishe aromate:diabloti::evil_lol:

[quote name='Bila']No dziewczyny, nie przesadzajcie, kupa to musi być kupa, a nie Lancome ani inny Dior:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
JAk PAwcio majstrował już przy pampersie i nie padł, znaczy przyzwyczai się:lol:

no bo to Nasz Synek :p a nie jakiś Panicz :cool1:

Posted

[quote name='agaga21']póki pije tylko mleko matki to kupki nie są aż takie tragiczne. masakra się zaczyna gdy maluch zaczyna jeść to co my;)
ja się do tej pory zastanawiam jak mój maluch może aż tak nasmrodzić :oops::oops::evil_lol: gdy siedzi na nocniku

hahaha, nie chcę o tym sluchać, bo to oznacza, że albo Tadzio w nocy podjada z lodówki albo jak zacznie jeść to co normalni ludzie, ja wtedy padnę trupem :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No dziewczyny, nie przesadzajcie, kupa to musi być kupa, a nie Lancome ani inny Dior:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

tak ale On jest mężczyzną i nie ma węchu absolutnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']hahaha, nie chcę o tym sluchać, bo to oznacza, że albo Tadzio w nocy podjada z lodówki albo jak zacznie jeść to co normalni ludzie, ja wtedy padnę trupem :evil_lol:

i w ten sposób pozbędę się swojej ukochanej i jedynej Tesciowej Magii :multi::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, nie chcę o tym sluchać, bo to oznacza, że albo Tadzio w nocy podjada z lodówki albo jak zacznie jeść to co normalni ludzie, ja wtedy padnę trupem :evil_lol:

No ale nie mów, że Tadzio aż tak wali:diabloti:

Posted

w domeczku!!!! :multi::multi:

dzięki kochane za życzonka i kciuki i eski i wogóle....

klikniemy więcej jak dychniemy i jak mama bedzie umiała usiąść na pośladkach ... bo ktoś jej wsadził granata i ma ała!!! :cool1:

podpisano- Dominisia vel Grosisława :diabloti:
z dumnymi rodzicami :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

klikniemy więcej jak dychniemy i jak mama bedzie umiała usiąść na pośladkach ... bo ktoś jej wsadził granata i ma ała!!! :cool1:

witajcie kochane laleczki:loveu::loveu:

Magda... jesli chodzi o siadanie:roll:... to dmuchane kolko do plywania pod doopke albo zwiniety recznik i ulozony w koleczko coby to co rozklapione:oops::roll: nie lezalo na siedzisku:roll:

Posted

clockwork napisał(a):

DOMINISIU - GROSISLAWO ... :loveu::loveu::loveu: witaj i czekamy na Wasze domowe fotaski , na Wasze pisanko , Na Was :multi::loveu:...odpoczywajcie i niech się Mamunia kuruje

Kóleczko ...dobrze Lolcia powiada :cool2: