Bila Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No dziewczyny, nie przesadzajcie, kupa to musi być kupa, a nie Lancome ani inny Dior:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. JAk PAwcio majstrował już przy pampersie i nie padł, znaczy przyzwyczai się:lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='agaga21']póki pije tylko mleko matki to kupki nie są aż takie tragiczne. masakra się zaczyna gdy maluch zaczyna jeść to co my;) ja się do tej pory zastanawiam jak mój maluch może aż tak nasmrodzić :oops::oops::evil_lol: gdy siedzi na nocniku rany a wiecie jak zaje2biście jak w przedszkolu jakiś nieśmiały zrzuci ładunek w gatki :roll::diabloti:to dopiero frishe aromate:diabloti::evil_lol: [quote name='Bila']No dziewczyny, nie przesadzajcie, kupa to musi być kupa, a nie Lancome ani inny Dior:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. JAk PAwcio majstrował już przy pampersie i nie padł, znaczy przyzwyczai się:lol: no bo to Nasz Synek :p a nie jakiś Panicz :cool1: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='agaga21']póki pije tylko mleko matki to kupki nie są aż takie tragiczne. masakra się zaczyna gdy maluch zaczyna jeść to co my;) ja się do tej pory zastanawiam jak mój maluch może aż tak nasmrodzić :oops::oops::evil_lol: gdy siedzi na nocniku hahaha, nie chcę o tym sluchać, bo to oznacza, że albo Tadzio w nocy podjada z lodówki albo jak zacznie jeść to co normalni ludzie, ja wtedy padnę trupem :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Bila']No dziewczyny, nie przesadzajcie, kupa to musi być kupa, a nie Lancome ani inny Dior:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. JAk PAwcio majstrował już przy pampersie i nie padł, znaczy przyzwyczai się:lol: tak ale On jest mężczyzną i nie ma węchu absolutnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100']hahaha, nie chcę o tym sluchać, bo to oznacza, że albo Tadzio w nocy podjada z lodówki albo jak zacznie jeść to co normalni ludzie, ja wtedy padnę trupem :evil_lol: i w ten sposób pozbędę się swojej ukochanej i jedynej Tesciowej Magii :multi::diabloti: Quote
Bila Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']hahaha, nie chcę o tym sluchać, bo to oznacza, że albo Tadzio w nocy podjada z lodówki albo jak zacznie jeść to co normalni ludzie, ja wtedy padnę trupem :evil_lol: No ale nie mów, że Tadzio aż tak wali:diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :loveu:a tu nadal pachnący temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 I co dziewczynki....już chyba po obchodzie...wracacie do domku?:razz: Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 apple napisał(a):I co dziewczynki....już chyba po obchodzie...wracacie do domku?:razz: Pawcio ma w opisie że WRACAJĄ :multi::multi::multi: Quote
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Alicja napisał(a):Pawcio ma w opisie że WRACAJĄ :multi::multi::multi:Urrraaa! To czekamy:multi: Quote
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 no to ja czekam z niecierpliwością - kurna tylko dopiero wieczorem będę w sieci ale i tak czekam :roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :multi::multi::multi: wracają, wracają lalalalalala :) Quote
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 no nie mogę a tu aromatycznie, tam płaczliwie, tam wzruszająco - dogomanio wróć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: chyba są już w domeczku , bo Pawcio ma nowego opisa na GG RODZINA W KOMPLECIE :loveu::loveu: GROSIU WITAJ KRUSZYNKO Quote
clockwork Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 w domeczku!!!! :multi::multi: dzięki kochane za życzonka i kciuki i eski i wogóle.... klikniemy więcej jak dychniemy i jak mama bedzie umiała usiąść na pośladkach ... bo ktoś jej wsadził granata i ma ała!!! :cool1: podpisano- Dominisia vel Grosisława :diabloti: z dumnymi rodzicami :loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 aaaaaaaaaaaa witamy witamy:multi::multi::multi: buziole dla wszystkich!!!!!!!!:loveu: Quote
GameBoy Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 czyli będzie Dominika :loveu: witamy malutka :loveu: Madzia gratulacje raz jeszcze!!! :multi: Quote
lolka75 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 clockwork napisał(a):w domeczku!!!! :multi::multi: dzięki kochane za życzonka i kciuki i eski i wogóle.... klikniemy więcej jak dychniemy i jak mama bedzie umiała usiąść na pośladkach ... bo ktoś jej wsadził granata i ma ała!!! :cool1: podpisano- Dominisia vel Grosisława :diabloti: z dumnymi rodzicami :loveu::loveu::loveu: witajcie kochane laleczki:loveu::loveu: Magda... jesli chodzi o siadanie:roll:... to dmuchane kolko do plywania pod doopke albo zwiniety recznik i ulozony w koleczko coby to co rozklapione:oops::roll: nie lezalo na siedzisku:roll: Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 clockwork napisał(a):w domeczku!!!! :multi::multi: dzięki kochane za życzonka i kciuki i eski i wogóle.... klikniemy więcej jak dychniemy i jak mama bedzie umiała usiąść na pośladkach ... bo ktoś jej wsadził granata i ma ała!!! :cool1: podpisano- Dominisia vel Grosisława :diabloti: z dumnymi rodzicami :loveu::loveu::loveu: DOMINISIU - GROSISLAWO ... :loveu::loveu::loveu: witaj i czekamy na Wasze domowe fotaski , na Wasze pisanko , Na Was :multi::loveu:...odpoczywajcie i niech się Mamunia kuruje Kóleczko ...dobrze Lolcia powiada :cool2: Quote
agbar Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witaj nam powiekszona rodzinko:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Tengusia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 no to ja teraz czekam z niecierpliwoscia na nowe fotaski swojej imienniczki :grins: Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :oops:ukradłam Madzi z NK fotaska szpitalnego jeszcze Quote
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 to już widzieliśmy - nowe dawac :loveu::loveu::loveu: Witajcie z powrotem :laola: ależ to minęło - dopierośmy parły a tu już w domu :multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts