Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='furciaczek']Czy to juz?? chyba nie :hmmmm: ....bo myślę , że daliby znać :roll: Quote
furciaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']chyba nie :hmmmm: ....bo myślę , że daliby znać :roll: To nas tu informuj na biezaco Alutko...bo tak w nerwach i niewiedzy to sie zyc nieda:placz: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 nadal nic :diabloti:Klockowa je kolację :p ciąża jest urojona :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 :diabloti::diabloti: dopiero wrócilim do domciu- u siostry se siedziałam, z psem my spacera walnęli...... Grosia nadal na miejscu :eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 idz ze juz w koncu urodzić :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 weź już i urodź co :loveu: ile razy bede tego browara otwierać na te okoliczność .... Kuba czeka na narodziny Grosi jako prezenta urodzinkowego :loveu:;) Quote
Maga100 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']:p ciąża jest urojona :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha i ja zaczynam w to wierzyć :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 GROSIA GROSIA GROSIA !!! wychodź no dziewczyno :mad: Quote
furciaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Noooo gdzie meldunek co:mad::mad: Quote
GameBoy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Klockowej nie ma, Alicja nic nie wie - robi się gorąco :cool3: Quote
clockwork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 :hand: jakby co na noc wyłączam kompa- także nie stresujcie sie że mnie nie ma kilka godzin :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']:hand: jakby co na noc wyłączam kompa- także nie stresujcie sie że mnie nie ma kilka godzin :loveu::loveu::loveu: a ta jakby nigdy nic :mad: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']:hand: jakby co na noc wyłączam kompa- także nie stresujcie sie że mnie nie ma kilka godzin :loveu::loveu::loveu: :diabloti::evil_lol:... Ty to masz nerwy ze stali :evil_lol: jakby coś to slij smsa choćby w środku nocy :razz: Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']:hand: jakby co na noc wyłączam kompa- także nie stresujcie sie że mnie nie ma kilka godzin :loveu::loveu::loveu: no chyba sobie żartujesz! teraz-po terminie to musisz czatować tu dzień i noc, abyśmy były na bieżąco!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
furciaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No to jak cos to Madzialena ma sie zameldowac Ali a Alutka raporcik na dogo zdac nawet w srodku nocy...jak nie to wpi.....:diabloti::mad: Quote
GameBoy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 furciaczek napisał(a):No to jak cos to Madzialena ma sie zameldowac Ali a Alutka raporcik na dogo zdac nawet w srodku nocy...jak nie to wpi.....:diabloti::mad: nie przy dzieciach, bo wcale nie wyjdzie :shake::shake::shake: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja'] jakby coś to slij smsa choćby w środku nocy :razz: nooo matulu jak ja jutro na tym weselu będę się bawić.... rodzić będę a nie się bawić - pięknie mnie kolezanka Madzia urzadziła pięknie :mad: Quote
furciaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malawaszka napisał(a):nooo matulu jak ja jutro na tym weselu będę się bawić.... rodzić będę a nie się bawić - pięknie mnie kolezanka Madzia urzadziła pięknie :mad: Mi to Lidka zaczela rodzic jak wyklady mialam..o matko koszmar kurde koooszmar...tak wiec milej zabawy:diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']nooo matulu jak ja jutro na tym weselu będę się bawić.... rodzić będę a nie się bawić - pięknie mnie kolezanka Madzia urzadziła pięknie :mad: :roflt: juz widzę Weszkę wywijającą hołubce na parkiecie jak dostanie od mnie smsa ...przemy :p:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja'] :roflt: juz widzę Weszkę wywijającą hołubce na parkiecie jak dostanie od mnie smsa ...przemy :p:evil_lol: ale wyślesz? powiedz, obiecaj że wyslesz :modla: cale wesele będzie przeć jak dostane :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']ale wyślesz? powiedz, obiecaj że wyslesz :modla: cale wesele będzie przeć jak dostane :evil_lol: oczywiście ze wyślę :pmam dużo SMSów jeszcze więc wsie z armii przacych dostaną info ;)żeby już Magda i Paweł mogli zająć sie sobą i Grosią :loveu: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ala!!!! zadzwon do Magdy zapytać czemu nie śpi jeszcze! :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no tak Grosia na 18 się nie wyrobiła to teraz trzymaj ją rok :diabloti: bo umowa to umowa :eviltong: nie ważne, że między mną a taka co ma syna z 18 :evil_lol: ale............... jakby co również czekam na info!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 weź się no zlituj , dawaj to dziecko na świat , bo mnie już wszystko boli :diabloti: Quote
Recommended Posts