Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']:hand:

jakby co na noc wyłączam kompa- także nie stresujcie sie że mnie nie ma kilka godzin :loveu::loveu::loveu:

:diabloti::evil_lol:... Ty to masz nerwy ze stali :evil_lol:

jakby coś to slij smsa choćby w środku nocy :razz:

Posted

[quote name='clockwork']:hand:

jakby co na noc wyłączam kompa- także nie stresujcie sie że mnie nie ma kilka godzin :loveu::loveu::loveu:

no chyba sobie żartujesz!
teraz-po terminie to musisz czatować tu dzień i noc, abyśmy były na bieżąco!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
No to jak cos to Madzialena ma sie zameldowac Ali a Alutka raporcik na dogo zdac nawet w srodku nocy...jak nie to wpi.....:diabloti::mad:

nie przy dzieciach, bo wcale nie wyjdzie :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Alicja']
jakby coś to slij smsa choćby w środku nocy :razz:

nooo matulu jak ja jutro na tym weselu będę się bawić.... rodzić będę a nie się bawić - pięknie mnie kolezanka Madzia urzadziła pięknie :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo matulu jak ja jutro na tym weselu będę się bawić.... rodzić będę a nie się bawić - pięknie mnie kolezanka Madzia urzadziła pięknie :mad:

Mi to Lidka zaczela rodzic jak wyklady mialam..o matko koszmar kurde koooszmar...tak wiec milej zabawy:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo matulu jak ja jutro na tym weselu będę się bawić.... rodzić będę a nie się bawić - pięknie mnie kolezanka Madzia urzadziła pięknie :mad:

:roflt: juz widzę Weszkę wywijającą hołubce na parkiecie jak dostanie od mnie smsa ...przemy :p:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:roflt: juz widzę Weszkę wywijającą hołubce na parkiecie jak dostanie od mnie smsa ...przemy :p:evil_lol:

ale wyślesz? powiedz, obiecaj że wyslesz :modla: cale wesele będzie przeć jak dostane :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale wyślesz? powiedz, obiecaj że wyslesz :modla: cale wesele będzie przeć jak dostane :evil_lol:

oczywiście ze wyślę :pmam dużo SMSów jeszcze więc wsie z armii przacych dostaną info ;)żeby już Magda i Paweł mogli zająć sie sobą i Grosią :loveu:

Posted

no tak Grosia na 18 się nie wyrobiła to teraz trzymaj ją rok :diabloti: bo umowa to umowa :eviltong:
nie ważne, że między mną a taka co ma syna z 18 :evil_lol: ale...............
jakby co również czekam na info!!!!!!!!!