Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia&Safi']heheh :) moze jednak zrobicie sobie tego sexa :) i bedzie :)

o rany mnie by takie czekanie strasznie wkurzało hehhe

obaliłam wszelkie mity ciążowe- co do samopoczucia, symptomów zwiastujących dziewczynke, porodów dziewczynek przed czasem..... i wszelkie inne tysz :roll: :grins:

stanowczo zaprzeczam jakoby cokolwiek było prawdą :diabloti:

Ala wczoraj kazała mi biegać 10te piętro/parter... ale olałam- jo chce urodzić a nie paść na zawała :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

zaczynam podejrzewać że ta moja ciąża to urojona :roll::roll::diabloti:

:roflt:no to ja ci dziękuję za mój dzisiejszy pierwszy poranny śmiech:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']obaliłam wszelkie mity ciążowe- co do samopoczucia, symptomów zwiastujących dziewczynke, porodów dziewczynek przed czasem..... i wszelkie inne tysz :roll: :grins:

stanowczo zaprzeczam jakoby cokolwiek było prawdą :diabloti:

bo ty zawsze na przekór :diabloti::evil_lol:

poza tym jak można Ci proponować sex jak wy jeszcze ślubu nie macie w kościóle :roll:

Ala wczoraj kazała mi biegać 10te piętro/parter... ale olałam- jo chce urodzić a nie paść na zawała :evil_lol:

a tam zaraz zawała ....masz wprawe do 4 piętra ....na 4 wsiadałabyś do windy :roflt:

Posted

wiecie co??? dotarło do mnie że Grosica to taki mały uparty wredziuszek... już stawia na swoim :roll: po mamuni.... już se współczuje :mdleje:

w takim razie jade se na ciucholandy - może coś sie Grosi spodoba (a na pewno sie spodoba... bo ja za każdym razem mówie- już nic nie kupuje... a zawsze wychodze z czymś:roll:) i wyskoczy na bandżi :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']wiecie co??? dotarło do mnie że Grosica to taki mały uparty wredziuszek... już stawia na swoim :roll: po mamuni.... już se współczuje :mdleje:

:evil_lol::evil_lol:mówiłam , że cała Mamunia :eviltong::eviltong::eviltong:z urody też ;)

w takim razie jade se na ciucholandy - może coś sie Grosi spodoba i wyskoczy na bandżi :evil_lol::evil_lol:

idź ty lepiej oczko wykop , kup przyczepe , wtedy dziecko wyjdzie :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']idź ty lepiej oczko wykop , kup przyczepe , wtedy dziecko wyjdzie :diabloti::evil_lol:

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

że o bandżi nie wspomnę :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']noooo nie szalej... 6 minut mnie nie było :diabloti:
to ja tak z innej beczki :razz: czy potrzebujesz jeszcze preparatu na stawy dla swojego czarnego aniołka?

Posted

[quote name='GameBoy']to ja tak z innej beczki :razz: czy potrzebujesz jeszcze preparatu na stawy dla swojego czarnego aniołka?

póki co- tfu tfu- NIE- dziękuję :loveu:

tera to coś na porost włosów bede potrzebować bo dziadyga popada w depreche (czuje???) i wylizuje zaś łapska :placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']

:evil_lol:ogłaszam że NADAL NIC :evil_lol:

Ala!!! Ty nie pisz takimi dużymi letrami bo na zawał padnę.....już myślałam, że po tym OGŁASZAm...będzie Grosia się ciśnie- a tu dupa:cool1:

Magda....co kupiłaś:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']to czarne się ma urodzić??? :crazyeye:

buuuhahhahahaha.... wasia!!!!!! padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Ala!!! Ty nie pisz takimi dużymi letrami bo na zawał padnę.....już myślałam, że po tym OGŁASZAm...będzie Grosia się ciśnie- a tu dupa:cool1:

noooo... dupa :cool1:

Magda....co kupiłaś:razz:

NIC! zupełnie nic sie Grosi nie podobało :roll:

Posted

[quote name='agnes1']buuuhahhahahaha.... wasia!!!!!! padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to już tak zostań rodzi sie najczęściej na leżąco ....chyba że ktoś w wodzie planował ;)

a było kupić dziecku basenik :diabloti::evil_lol:......zamiast oczka ...to by wylazła :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']MAGDA!!!!! to Ty??!! czy agnes1 :cool1: bo jak Aga to Magda nie odzywała się już 4 h :crazyeye: :mdleje:

to ja :grins: KLOCKOWA!
siedze se u siostry i se klikłam z jej konta cobyśta sie nie stresowały :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Grosia przyjdzie - jo Wom godom - 22!!!!!!
A ty co nam tu terminy przesuwasz.....przeca my do 22 to dostaniemy pypcia od tego czekania:placz:

Jak to? Znaczy....Idzie do nas :multi: