clockwork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Basia&Safi']heheh :) moze jednak zrobicie sobie tego sexa :) i bedzie :) o rany mnie by takie czekanie strasznie wkurzało hehhe obaliłam wszelkie mity ciążowe- co do samopoczucia, symptomów zwiastujących dziewczynke, porodów dziewczynek przed czasem..... i wszelkie inne tysz :roll: :grins: stanowczo zaprzeczam jakoby cokolwiek było prawdą :diabloti: Ala wczoraj kazała mi biegać 10te piętro/parter... ale olałam- jo chce urodzić a nie paść na zawała :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a ja mam cos dla was :):):) jak sie grosia urodzi to wam wysle :):):):) Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork'] zaczynam podejrzewać że ta moja ciąża to urojona :roll::roll::diabloti: :roflt:no to ja ci dziękuję za mój dzisiejszy pierwszy poranny śmiech:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']obaliłam wszelkie mity ciążowe- co do samopoczucia, symptomów zwiastujących dziewczynke, porodów dziewczynek przed czasem..... i wszelkie inne tysz :roll: :grins: stanowczo zaprzeczam jakoby cokolwiek było prawdą :diabloti: bo ty zawsze na przekór :diabloti::evil_lol: poza tym jak można Ci proponować sex jak wy jeszcze ślubu nie macie w kościóle :roll: Ala wczoraj kazała mi biegać 10te piętro/parter... ale olałam- jo chce urodzić a nie paść na zawała :evil_lol: a tam zaraz zawała ....masz wprawe do 4 piętra ....na 4 wsiadałabyś do windy :roflt: Quote
clockwork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 wiecie co??? dotarło do mnie że Grosica to taki mały uparty wredziuszek... już stawia na swoim :roll: po mamuni.... już se współczuje :mdleje: w takim razie jade se na ciucholandy - może coś sie Grosi spodoba (a na pewno sie spodoba... bo ja za każdym razem mówie- już nic nie kupuje... a zawsze wychodze z czymś:roll:) i wyskoczy na bandżi :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']wiecie co??? dotarło do mnie że Grosica to taki mały uparty wredziuszek... już stawia na swoim :roll: po mamuni.... już se współczuje :mdleje: :evil_lol::evil_lol:mówiłam , że cała Mamunia :eviltong::eviltong::eviltong:z urody też ;) w takim razie jade se na ciucholandy - może coś sie Grosi spodoba i wyskoczy na bandżi :evil_lol::evil_lol: idź ty lepiej oczko wykop , kup przyczepe , wtedy dziecko wyjdzie :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 oo kurde co tak zamilkło????? pojechali???? :mdleje: Quote
GameBoy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']idź ty lepiej oczko wykop , kup przyczepe , wtedy dziecko wyjdzie :diabloti::evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: że o bandżi nie wspomnę :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']oo kurde co tak zamilkło????? pojechali???? :mdleje: noooo nie szalej... 6 minut mnie nie było :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']noooo nie szalej... 6 minut mnie nie było :diabloti: to ja tak z innej beczki :razz: czy potrzebujesz jeszcze preparatu na stawy dla swojego czarnego aniołka? Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='clockwork']noooo nie szalej... 6 minut mnie nie było :diabloti: :roflt: musisz być na podgladzie cały czas :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='GameBoy']to ja tak z innej beczki :razz: czy potrzebujesz jeszcze preparatu na stawy dla swojego czarnego aniołka? póki co- tfu tfu- NIE- dziękuję :loveu: tera to coś na porost włosów bede potrzebować bo dziadyga popada w depreche (czuje???) i wylizuje zaś łapska :placz::placz: Quote
furciaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Boszz a Ty jeszcze na nogach.... Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 GameBoy napisał(a):to ja tak z innej beczki :razz: czy potrzebujesz jeszcze preparatu na stawy dla swojego czarnego aniołka? to czarne się ma urodzić??? :crazyeye: Quote
GameBoy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malawaszka napisał(a):to czarne się ma urodzić??? :crazyeye: nastepna szalona :evil_lol: ciesze sie, ze juz oki Quote
apple Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:ogłaszam że NADAL NIC :evil_lol: Ala!!! Ty nie pisz takimi dużymi letrami bo na zawał padnę.....już myślałam, że po tym OGŁASZAm...będzie Grosia się ciśnie- a tu dupa:cool1: Magda....co kupiłaś:razz: Quote
agnes1 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']to czarne się ma urodzić??? :crazyeye: buuuhahhahahaha.... wasia!!!!!! padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Ala!!! Ty nie pisz takimi dużymi letrami bo na zawał padnę.....już myślałam, że po tym OGŁASZAm...będzie Grosia się ciśnie- a tu dupa:cool1: noooo... dupa :cool1: Magda....co kupiłaś:razz: NIC! zupełnie nic sie Grosi nie podobało :roll: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 MAGDA!!!!! to Ty??!! czy agnes1 :cool1: bo jak Aga to Magda nie odzywała się już 4 h :crazyeye: :mdleje: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='agnes1']buuuhahhahahaha.... wasia!!!!!! padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już tak zostań rodzi sie najczęściej na leżąco ....chyba że ktoś w wodzie planował ;) NIC! zupełnie nic sie Grosi nie podobało :roll: a było kupić dziecku basenik :diabloti::evil_lol:......zamiast oczka ...to by wylazła :diabloti: Quote
agnes1 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']MAGDA!!!!! to Ty??!! czy agnes1 :cool1: bo jak Aga to Magda nie odzywała się już 4 h :crazyeye: :mdleje: to ja :grins: KLOCKOWA! siedze se u siostry i se klikłam z jej konta cobyśta sie nie stresowały :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Grosia przyjdzie - jo Wom godom - 22!!!!!! Quote
apple Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='sota36']Grosia przyjdzie - jo Wom godom - 22!!!!!! A ty co nam tu terminy przesuwasz.....przeca my do 22 to dostaniemy pypcia od tego czekania:placz: NIC! zupełnie nic sie Grosi nie podobało :roll:Jak to? Znaczy....Idzie do nas :multi: Quote
apple Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Klockowa! melduj!!!! Nie ma cię od 2 h i 34 min....co jest?:roll: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='apple']Klockowa! melduj!!!! Nie ma cię od 2 h i 34 min....co jest?:roll: juz 2 h 52 minuty :roll: Quote
Recommended Posts