Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes1']w domu :grins:
pan elDohtore nie widział powodu żeby kłaść sie na oddziale i czekać,..... spokojnie moge posiedzieć w domciu skoro ciąża przebiegała prawidłowo a termin praktycznie nie minął ;)

to pisałam JA- klockowa :grins:
HA HA HA i kto tak mówił kto :cool1:
To Grosia ma zadecydować kiedy a nie jakiś doktor i do tego mężczyzna :diabloti:
to czekamy na Skurcze :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tera ino o sexie bedziemy tu pisać zanim Grosia zawita na ten ziemski padół ;)
Może zainspirujemy Klockową:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: ino do tego cza ich objuch dwuch :evil_lol:cza by jeszcze Pawcia zainspirować :evil_lol:
Im nie trza inspiracji....wystarczy goły biust:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:roflt::roflt::roflt: sie nakręciły :roflt::roflt::roflt:

[SIZE=2]
a potem Grosica wyjdzie i zacznie dziabać Pawcia paluchem w oko.....

[SIZE=2]-Paweł: ała... to boooli
-Grosia: a mnie to qr** nie bolało???
:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt: sie nakręciły :roflt::roflt::roflt:

[SIZE=2]
a potem Grosica wyjdzie i zacznie dziabać Pawcia paluchem w oko.....
:roflt::roflt::roflt:No nakręciły się bo tak nas trzymasz w niepewności:evil_lol:

Posted

...no bo przeca Klockowa to nie moze tak normalnie :cool1: ona to musi z fasonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....adrenalina rośnie .....to będzie wydarzenie ROKU ......Wejście Grosi :grins:

Posted

[quote name='clockwork']ależ w jakiej niepewności :hmmmm: przeca pewne jest że mam se być w domciu :grins: Aaaadupatam.....ja juz sie po nocach budzę, zlana zimnym potem i sie zastanawiam czy juz czy zaraz mam przeć:roll:

Posted

[quote name='Alicja']...no bo przeca Klockowa to nie moze tak normalnie :cool1: ona to musi z fasonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....adrenalina rośnie .....to będzie wydarzenie ROKU ......Wejście Grosi :grins:
Wielki Coming Out:evil_lol:

Posted

o matko, jak zobaczyłam przyrost postów, to pomyślałam, ze Grosia już na świecie i posypały się gratulacje..... :cool3:
A tymczasem wciąż stan bez zmian.

No nic, trzymam kciuki za jak najszybsze Wielkie Wyjście :p

Posted

[quote name='clockwork']melduje że nadal nic... nie przyjta jeszcze ;)
Ta! Ja wiem.....ty czekasz aż ja pojadę na weekend i wtedy urodzisz......żeby pępkowe beze mnie wyżreć.....o ty!!!!:diabloti:

Klockowa! jak jutro do południa nie urodzisz, to korek w doopę i czekaj na mnie aż wrócę ze wsi....znaczy do poniedziałku:evil_lol: