dbsst Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agnes1']w domu :grins: pan elDohtore nie widział powodu żeby kłaść sie na oddziale i czekać,..... spokojnie moge posiedzieć w domciu skoro ciąża przebiegała prawidłowo a termin praktycznie nie minął ;) to pisałam JA- klockowa :grins: HA HA HA i kto tak mówił kto :cool1: To Grosia ma zadecydować kiedy a nie jakiś doktor i do tego mężczyzna :diabloti: to czekamy na Skurcze :evil_lol: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Paczaj Klockowa......może jednak:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-coreczki-na-boksereczki-rozne-rozmiary-kup-teraz-do-30-09-a-145185/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/niemowlece-ubranka-62-68-dla-bokserow-kup-teraz-do-30-09-a-145182/ Quote
malawaszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 aaależ tu lenistwo - to teraz juz możecie się posexić :cool3: bo po porodzie znowu nici więc korzystajcieeee :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 myślałam że jak wróce z pracy to już będzie nowy człowiek na dogo ale widzę że póki co dalej Wam sexy w głowie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tera ino o sexie bedziemy tu pisać zanim Grosia zawita na ten ziemski padół ;) Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tera ino o sexie bedziemy tu pisać zanim Grosia zawita na ten ziemski padół ;) Może zainspirujemy Klockową:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='apple']Może zainspirujemy Klockową:evil_lol: :hmmmm: ino do tego cza ich objuch dwuch :evil_lol:cza by jeszcze Pawcia zainspirować :evil_lol: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm: ino do tego cza ich objuch dwuch :evil_lol:cza by jeszcze Pawcia zainspirować :evil_lol: Im nie trza inspiracji....wystarczy goły biust:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 :roflt::roflt::roflt: sie nakręciły :roflt::roflt::roflt: [SIZE=2] a potem Grosica wyjdzie i zacznie dziabać Pawcia paluchem w oko..... [SIZE=2]-Paweł: ała... to boooli -Grosia: a mnie to qr** nie bolało???:roflt::roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :shocked!::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt: sie nakręciły :roflt::roflt::roflt: [SIZE=2] a potem Grosica wyjdzie i zacznie dziabać Pawcia paluchem w oko..... :roflt::roflt::roflt:No nakręciły się bo tak nas trzymasz w niepewności:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 ależ w jakiej niepewności :hmmmm: przeca pewne jest że mam se być w domciu :grins: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ...no bo przeca Klockowa to nie moze tak normalnie :cool1: ona to musi z fasonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....adrenalina rośnie .....to będzie wydarzenie ROKU ......Wejście Grosi :grins: Quote
malawaszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 hahahahaha padłam :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork']ależ w jakiej niepewności :hmmmm: przeca pewne jest że mam se być w domciu :grins: Aaaadupatam.....ja juz sie po nocach budzę, zlana zimnym potem i sie zastanawiam czy juz czy zaraz mam przeć:roll: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']...no bo przeca Klockowa to nie moze tak normalnie :cool1: ona to musi z fasonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....adrenalina rośnie .....to będzie wydarzenie ROKU ......Wejście Grosi :grins: Wielki Coming Out:evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 poprosimy po wszystkim o film z tego wydarzenia roku:cool3: może być kręcony z perspektywy rodzącej;) (żeby nie było że jakaś perwersja:evil_lol: czy cuś;)) Quote
Maga100 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 o matko, jak zobaczyłam przyrost postów, to pomyślałam, ze Grosia już na świecie i posypały się gratulacje..... :cool3: A tymczasem wciąż stan bez zmian. No nic, trzymam kciuki za jak najszybsze Wielkie Wyjście :p Quote
clockwork Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 melduje że nadal nic... nie przyjta jeszcze ;) Quote
furciaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='clockwork']melduje że nadal nic... nie przyjta jeszcze ;) To krzycz kiedy zaczac:p Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :roll: wrzodów się nabawimy przez ten stres związany z oczekiwaniem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nooo a ja właśnie miałam prosić o meldunek, a tu meldunek jest :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 srutu tutu a grosia pewnie od tygodnia w domu hehehe i tu nas tak wkrcaja pewni :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :mad:zaparły się obie :razz:.... no to jutro na mus :mad: Quote
apple Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='clockwork']melduje że nadal nic... nie przyjta jeszcze ;) Ta! Ja wiem.....ty czekasz aż ja pojadę na weekend i wtedy urodzisz......żeby pępkowe beze mnie wyżreć.....o ty!!!!:diabloti: Klockowa! jak jutro do południa nie urodzisz, to korek w doopę i czekaj na mnie aż wrócę ze wsi....znaczy do poniedziałku:evil_lol: Quote
Recommended Posts