agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Madziunia:loveu:Zem jest z toba myslami..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork'] wow Magda??? :crazyeye::crazyeye: no kogo ja tu widzę.... także GRATULUJĘ :loveu: widziałam Tadzia :cool3::cool3::loveu: P.S. buuuuhahhahah.... korzystając z rad i doświadczeń mamusiek jutro ide na szmatexy... nakupić jeeeeszcze więcej :evil_lol::evil_lol: Madzik , gratulacje kochana...widze ze na dogo mani wysyp dzieciaczkow sie zrobil:loveu::loveu::loveu: super...duzo zdrowia i cierpliwosci:loveu::cool3: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']oddychamy i do szpitala .... po co robić wolny przebieg .... załatwimy to w nocy :evil_lol: Dżapuszkowa ...przyj :cool3: Już? Tak? Już? PREEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!:scream7: Oddycham:roll: PREEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:scream7: JUZ?:roll: Quote
clockwork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 wyplułaś coś japkowa??? :cool3::cool3: ja jeszcze w domku- o 12tej jade :eviltong: myślałam że może Grosica sama sie wypach po stresiku moim odwczorajszym.... ale nie :mad::mad:..... czy my zawsze musimy jechać na minusie???? -1 dzionek :diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork']wyplułaś coś japkowa??? :cool3::cool3: ja jeszcze w domku- o 12tej jade :eviltong: myślałam że może Grosica sama sie wypach po stresiku moim odwczorajszym.... ale nie :mad::mad:..... czy my zawsze musimy jechać na minusie???? -1 dzionek :diabloti: No ja jeszcze nie....co ty myslałaś że dwa parcia i po sprawie? :razz: Buhahahahaha naiwna:diabloti: Zamias się pod oksytocynkę podpinać i po szpitalach jeździć to wy se lepiej sexa zafundujcie.....działa jak tralala:diabloti: Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='apple']No ja jeszcze nie....co ty myslałaś że dwa parcia i po sprawie? :razz: Buhahahahaha naiwna:diabloti: Zamias się pod oksytocynkę podpinać i po szpitalach jeździć to wy se lepiej sexa zafundujcie.....działa jak tralala:diabloti: A jeszcze lepiej dzialaja dwa sexy...:cool1::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tera mi to mówicie??? :cool1: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork']wyplułaś coś japkowa??? :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jeszcze w domku- o 12tej jade :eviltong: myślałam że może Grosica sama sie wypach po stresiku moim odwczorajszym.... ale nie :mad::mad:..... uparta po :diabloti: ......... mamusi :grins: czy my zawsze musimy jechać na minusie???? -1 dzionek :diabloti: masz jeszcze 13 w zanadrzu ;) [quote name='apple'] Zamias się pod oksytocynkę podpinać i po szpitalach jeździć to wy se lepiej sexa zafundujcie.....działa jak tralala:diabloti: posłuchaj Dżapkowej ...prowda dziołcha godo ;) Zaciskamy :kciuki: .... i dopingujemy tu cuzamen do qpy My wsie 4 :evil_lol:Rydzewskie :calus: Quote
emdziolek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Madziu my ci tutaj tez dopingujemy:multi: Quote
clockwork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 no i tera ino mi sex w głowie :mad::diabloti: my już nie mamy czasu- jadymy.... ale może pan Ordynator coś zaradzi w tej kwestii :roll::roll::eviltong::diabloti: no to pa! wracam za jakieś 2 godz ;) Quote
furciaczek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 O matko Madzia toc my tu jakiegos rozstroju nerwowego dostaniemy przez Ciebie:lol: Quote
clockwork Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 furciaczek napisał(a):O matko Madzia toc my tu jakiegos rozstroju nerwowego dostaniemy przez Ciebie:lol: no stress..... tysz zajmijcie sie sexem :eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 clockwork napisał(a):no stress..... tysz zajmijcie sie sexem :eviltong::eviltong: o jaka madra:roll: Quote
Basia&Safi Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 madizaaa wroc do nas ale juz z grosia :) Quote
agnes1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 w domu :grins: pan elDohtore nie widział powodu żeby kłaść sie na oddziale i czekać,..... spokojnie moge posiedzieć w domciu skoro ciąża przebiegała prawidłowo a termin praktycznie nie minął ;) to pisałam JA- klockowa :grins: Quote
lolka75 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agnes1']w domu :grins: pan elDohtore nie widział powodu żeby kłaść sie na oddziale i czekać,..... spokojnie moge posiedzieć w domciu skoro ciąża przebiegała prawidłowo a termin praktycznie nie minął ;) to pisałam JA- klockowa :grins: phi:shake:...przyznaj sie ze lenia mialas i sie przec nie chcialo:eviltong: a na serio... to Grosia najlepiej wie kiedy jest jej czas:loveu: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']A jeszcze lepiej dzialaja dwa sexy...:cool1::evil_lol:A ty się nie nakręcaj:diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tera mi to mówicie??? :cool1:No przeca to powszechnie znana metoda....odwiecznie żywa:diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja'] posłuchaj Dżapkowej ...prowda dziołcha godo ;) No ba:p:p:p:p Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agnes1']w domu :grins: pan elDohtore nie widział powodu żeby kłaść sie na oddziale i czekać,..... spokojnie moge posiedzieć w domciu skoro ciąża przebiegała prawidłowo a termin praktycznie nie minął ;) to pisałam JA- klockowa :grins:A seksić się nie zalecił?:roll: jakiś niekompetentny w tej kwestii:roll: Do boju! Do boju, do boju Klo Cko Wa!!!:klacz::ylsuper::evil_lol: Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Eeeee...jak to? A ja juz szampana mrozilam:diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']Eeeee...jak to? A ja juz szampana mrozilam:diabloti: Chyba dla mnie:razz: Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='apple']Chyba dla mnie:razz: No,chyba kurde nie dla mnie:diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']No,chyba kurde nie dla mnie:diabloti: No chyba kurde ja myśle, że nie dla ciebie:diabloti: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']Eeeee...jak to? A ja juz szampana mrozilam:diabloti: spoko ...zaoszczędzisz na kostkach lodu :evil_lol: Quote
Recommended Posts