Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):

wow Magda??? :crazyeye::crazyeye: no kogo ja tu widzę....

także GRATULUJĘ :loveu: widziałam Tadzia :cool3::cool3::loveu:

P.S. buuuuhahhahah.... korzystając z rad i doświadczeń mamusiek jutro ide na szmatexy... nakupić jeeeeszcze więcej :evil_lol::evil_lol:

Bo mi Vectra kazali, a ja się jej zawsze słucham (ze strachu, bo ona wrzeszczy glośniej niż Tadzio :evil_lol:).
I chodzę i patrzę jakie zmiany u starych znajomych :cool3:

Jeszcze trochę, a wszystkie przeniesiemy się na BOBOforum :cool1:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
bhhahaha ja co prawda swoich nie mam, ale TO znam - mycie szyi z kupska też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha, mam nadzieję, że nie swojej :evil_lol::evil_lol:

lolka75 napisał(a):
nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti:

tego też nie miałam, choć.... na wszelki wypadek nie będę spoglądała na swoje paznokcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Bo mi Vectra kazali, a ja się jej zawsze słucham (ze strachu, bo ona wrzeszczy glośniej niż Tadzio :evil_lol:).
I chodzę i patrzę jakie zmiany u starych znajomych :cool3:

Jeszcze trochę, a wszystkie przeniesiemy się na BOBOforum :cool1:
nie pisz ze cie wzięlo :roll::razz:

to kiedy zlot matek z dogo robicie :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mój wrzeszcący siostrzeniec -chrzesniak :diabloti: zrobił se koope ...papmers jakos se odkleił i tą wspaniałą mazią wysmarował sobie buzie ciałko i sprawdzał jak TO smakuje ł :eviltong::eviltong:......nawet bysmy sie z siostra nie zorientowały ale jakos tak dziwnie cicho sie zrobiło w łozeczku a On raczej z tych co to lubią głosno wyrażac swoje zdanie :evil_lol::evil_lol:....

bleeeeee...

Posted

[quote name='Alicja']nie pisz ze cie wzięlo :roll::razz:

to kiedy zlot matek z dogo robicie :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ad. 1 - ale że co mnie wzięło? Boboforum? A zaglądałaś kiedyś na takie? :roll: Stado nawiedzonych wariatek :roll:

ad. 2 - ale BEZ DZIECI :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ad. 1 - ale że co mnie wzięło? Boboforum? A zaglądałaś kiedyś na takie? :roll: Stado nawiedzonych wariatek :roll:

czytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak Asior dała na ciężarówkowym linka dla Iryskowej :diabloti::evil_lol:rewela opowieści :p

ad. 2 - ale BEZ DZIECI :diabloti:

to ja sie też zalapie bom dzieciata :p

Posted

[quote name='apple']No i? Co tam? Ty wiesz, że dzisiaj termin Ci się kończy......jutro już bedziesz w promocji bo przeterminowana:evil_lol:

o rany serio???? to już????? :crazyeye: :mdleje: aż mnie brzuch rozbolał :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']:grins:

przecie już??? :cool3::cool3: ja nie :eviltong:

za 3 godz. mam wizyte u pitologa- przełoże se termin :diabloti:

a na kiedy przekladasz hehehe :) to nie bedziemy sie tak stresowac :) wiesz ja ma do sprzedania masee ubranek dla dziewczynek za grosze ;P moge Ci podesłac fotki hehehe

Posted

[quote name='clockwork']:grins:

przecie już??? :cool3::cool3: ja nie :eviltong:

za 3 godz. mam wizyte u pitologa- przełoże se termin :diabloti:

Eeeee no, nie być taka.....my tu już wszystkie czekamy:roll:

Posted

[quote name='clockwork']:errrr: kocham Was robaczki i jakby co licze na Wasze wsparcie duchowe :Rose:
na mnie zawsze można liczyć.......ino powiedz kiedy a nawet poprę z Tobą:cool3::loveu:

Posted

jutro mam się stawić w szpitalu :placz::placz: ordynator porodówki zdecyduje czy mogę jeszcze czekać spokojnie w domciu czy zostane leżeć na patologii ciąży :grab: w razie gdyby wód było zbyt mało lub coś nie tak po KTG Grosi .....

trzymajta kciuki!!!!!

Posted

clockwork napisał(a):
jutro mam się stawić w szpitalu :placz::placz: ordynator porodówki zdecyduje czy mogę jeszcze czekać spokojnie w domciu czy zostane leżeć na patologii ciąży :grab: w razie gdyby wód było zbyt mało lub coś nie tak po KTG Grosi .....

trzymajta kciuki!!!!!

no to trzymamy :kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='clockwork']jutro mam się stawić w szpitalu :placz::placz: ordynator porodówki zdecyduje czy mogę jeszcze czekać spokojnie w domciu czy zostane leżeć na patologii ciąży :grab: w razie gdyby wód było zbyt mało lub coś nie tak po KTG Grosi .....

trzymajta kciuki!!!!!
spoko! Klocuszkowa! Jutro ordynator Cię obejrzy......zapoda oksytocynkę i pójdzie jak po masle.......i bedziem mieli Grosię z 16:mdrmed:

Posted

[quote name='apple']spoko! Klocuszkowa! Jutro ordynator Cię obejrzy......zapoda oksytocynkę i pójdzie jak po masle.......i bedziem mieli Grosię z 16:mdrmed:

żeby to było tak O! bo jak mnie zostawią leżeć przez tydzień to przysięgam że mój poród bedzie pryszczem w porównaniu ze zszarpaną psychiką personelu oddziału :grins:

Posted

[quote name='clockwork']żeby to było tak O! bo jak mnie zostawią leżeć przez tydzień to przysięgam że mój poród bedzie pryszczem w porównaniu ze zszarpaną psychiką personelu oddziału :grins:
Buhahahahaha......tym bardziej......jak sie zorientują to urodzisz w trymiga:evil_lol: