Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='clockwork']aaaaaaa.... dziś dostałam maila od Jacka- właściciela BANDOGA:crazyeye: (taki sam misiek jak nasz ,) jak zdążę jutro to podzielę się z Wami jego opinią, i fotami... chyba że sam to zrobi bo sie zalogował na DGM...:cool3::razz:z rozbudzoną ciekawością czekam na info:razz: Quote
AśkaK Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 clockwork napisał(a):aaaaaaa.... dziś dostałam maila od Jacka- właściciela BANDOGA:crazyeye: (taki sam misiek jak nasz ,) jak zdążę jutro to podzielę się z Wami jego opinią, i fotami... chyba że sam to zrobi bo sie zalogował na DGM...:cool3: Oooo, to ciekawe!:cool3: TZ tylko wyjechał, a tu już maile, zdjęcia...;) Ciekawam bardzo co to za cudo będzie na zdjęciach. A ten Jacek też z Jastrzębia czy z innego miasta? Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='AśkaK']Oooo, to ciekawe!:cool3: TZ tylko wyjechał, a tu już maile, zdjęcia...;) Ciekawam bardzo co to za cudo będzie na zdjęciach. A ten Jacek też z Jastrzębia czy z innego miasta? ciiiiiii!!! TZ nie musi o wszystkim wiedzieć:evil_lol: Bo Klocek powiedział" pańcia nie ma to pohulajmy!!!" (jak wczorajszy huragan;)) [SIZE=1]a tak na marginesie- wiesz po co mój TZ pojechał do anglii?? roznegliżowanym dziewuchom robić... tatuaże:mad: Jacek nie jest z Jastrzębia i nawet nie zdradził skąd jest!!! nawet nie zdradził imia psa:cool3: edit: sprawdziłam PW- pies to ROKY... znalazł mnie chyba wpisując na wyszukiwarce BANDOG i trafił linka na tegoż oto bloga- zalogował się na DGM jako roky i szkryfnął mi PW :cool3:- [quote name='Alicjarydzewska']:razz:z rozbudzoną ciekawością czekam na info:razz: przysłał maila a tam text... i foty! boshhhhee kolejny mordulec:evil_lol: " witam! milo ze ktos oprocz nas ma takiego pieska. My mamy jeszcze stafika angielskiego suczke,bardzo dobrze sie rozumieja,chociaz sunia chce byc zawsze pierwsza i najwazniejsza! Roky jest maskotka wszedzie gdzie tylko sie pokaze,jezdzi z nam calymi dniami samochodem-uwielbia to! oczywiscie ludzie oceniaja go po wygldzie,ktory nie jest zbyt lagodny! my go zadoptowalismy jak mia 3lata,znajomi ktorzy zajmuja sie chodowla psow bojowych dziwili sie nam ze nie mamy obaw.Te psy maja niestety taka opinie!Ale wszystko zalezy od wychowania,Roky dostaje od nas tyle milosci ze nawet nie mysli o jakiej kolwiek agresji. Jest wyjatkowy,posluszny i kochany!Czasem mam wrazenie ze on mysli,ze wciz jest szczeniakiem,skacze,potyka sie o wlasne lapy,a kazde zwierze traktuje jak przyjaciela-nawet bawi sie z zlowiem.Jedyny klopot z Rokym to taki ze jest atopowcem,ma alergie na wszystko,nie da sie tego wyleczyc,mozna tylko lagodzic objawy.Bylismy z nim u nie zliczonej ilosci lekarzy i diagnoza sie powtaza. Osobiscie nie znamy drugiego bandoga. Pozdrawiam... calusy dla waszego czarnulka..." no i foty sport to zdrowie!!!:evil_lol: wiecie co?? te psy i ich opinia to chyba pomyłka... kolejny pupil jak nasz Klocek!!! jedyna różnica pomiędzy oboma psami- poza umaszczeniem to te kopiowane uszy! zauważcie o ile groźniej wygląda psiak Jacka! temu to już wogóle współczuje tych uwag na temat psa Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 hej... ROKY to cud psiak, ale ja też tu jestem!! Quote
Alicja Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :loveu::loveu::loveu:bosz ten ROKY cudny pysiulek ...troszke mi CC bardziej przypomina co nie umniejsza jego ciapkowatości .....mi psiaki tego typu pomimo wyglądu kojarzą sie ze słowem ciapek:oops:....mój Ozzul zresztą też ,A Klocuś przez ucholki też taki ciapciuś:loveu::loveu::loveu: i Ty puściłaś mężczyznę do roznegliżowanych panienek:cool3:;) Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:bosz ten ROKY cudny pysiulek ...troszke mi CC bardziej przypomina co nie umniejsza jego ciapkowatości .....mi psiaki tego typu pomimo wyglądu kojarzą sie ze słowem ciapek:oops:....mój Ozzul zresztą też ,A Klocuś przez ucholki też taki ciapciuś:loveu::loveu::loveu: i Ty puściłaś mężczyznę do roznegliżowanych panienek:cool3:;) CCorso a mi Pressa Canario (ale to chyba ze względu na maść). Ale w jednym się utwierdziłam- BANDOGI są fajne,fajne,,,;) a te panienki.... eh tam!!! gdzie mu bedzie lepiej niż ze mną??? :eviltong: i to się nazywa chyba ...eeeeeeee.... ten... no... jak to sie mówi??... hmmm.. A! rządza pieniądza!!!:evil_lol: Quote
Samturia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czy taki duży piesio nie zrobi krzywdy niewinnej suni? ;) Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Samturia napisał(a):Czy taki duży piesio nie zrobi krzywdy niewinnej suni? ;) KTÓRY PIESIO KTÓREJ SUNI?? Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Samturia']No Clockwork Soni... ;) haha...nie wiem czy pytasz o Sunie którą znaleźliśmy, czy o Sonie od znajomej... a te małe niewinne Sunio / Sonie tak nam maltretują psa, że borok nie wie gdzie się chować... SUNIA- ZNAJDA... SONIA- sucz znajomej Quote
shirrrapeira Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jaki piekny ten drugi bandog, ale Clockwork jest cudowny. To ma byc pies morderca?? Chyba zarty to juz grozniejsze sa male szczylki. Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 pręgusek piękny, ale Klocuś mi się bardziej podoba:loveu: . a ta spaniela Sonia to juz w ogóle sama słodycz :loveu: Quote
clockwork Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='shirrrapeira']Jaki piekny ten drugi bandog, ale Clockwork jest cudowny. To ma byc pies morderca?? Chyba zarty to juz grozniejsze sa male szczylki. CLOCKWORK to pies OBRONNO-BOJOWY: trza go bronić bo sie boi :evil_lol: [quote name='eria']pręgusek piękny, ale Klocuś mi się bardziej podoba:loveu: . a ta spaniela Sonia to juz w ogóle sama słodycz :loveu: samie piekne... hehe- a Klocuś taki słodziak bo: jaka pani taki pies :eviltong: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='clockwork'] CLOCKWORK to pies OBRONNO-BOJOWY: trza go bronić bo sie boi :evil_lol: samie piekne... hehe- a Klocuś taki słodziak bo: jaka pani taki pies :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz mi sie przypomniało jak Ozzy bał sie w święta manekina na wystawie w sklepie Big Stara ...manekin robił tam za aniołka:evil_lol: Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a Łapa się boi kotów :evil_lol: Ale może pozrywaj te ogłoszenia, bo one wciąż wiszą i wiszą a to ponoć już nieaktualne bo znajdka ma domek... ;) Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Samturia napisał(a):a Łapa się boi kotów :evil_lol: Ale może pozrywaj te ogłoszenia, bo one wciąż wiszą i wiszą a to ponoć już nieaktualne bo znajdka ma domek... ;) haha!! gdzie jeszcze wiszą?? patrz- 4 miesiące wiszą a i tak nikt nie zadzwonił!!!:mad: większość ktoś zrywał na bierząco... co ja nakleiłam to komuś przeszkadzały... a i tak gdzieś przeoczyli?? haha Dzięki **** Sarka ma domek- pod Pszczyną... i to dobry domek- dziadki na pierwszym miejscu stawiają Sarkę i chyba kota mają, a potem wnuki i cała reszta :cool3: Quote
AśkaK Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='clockwork'] ciiiiiii!!! TZ nie musi o wszystkim wiedzieć:evil_lol: Bo Klocek powiedział" pańcia nie ma to pohulajmy!!!" (jak wczorajszy huragan;)) [SIZE=1]a tak na marginesie- wiesz po co mój TZ pojechał do anglii?? roznegliżowanym dziewuchom robić... tatuaże:mad: O! Tak właśnie myślałam, że prowadzicie jakieś studio tatu. albo coś w tym stylu.:p Fajna sprawa! [quote name='clockwork']znalazł mnie chyba wpisując na wyszukiwarce BANDOG i trafił linka na tegoż oto bloga- zalogował się na DGM jako roky i szkryfnął mi PW :cool3:- To może Jacek vel rocky jest tu z nami cały czas?:cool3: Jacku, jak jesteś to się ujawnij!:lol: Nie można ukrywać przed światem takiego fajnego bandoga!:loveu: Clockwork, mogę zadać niedyskretne pytanie..?:roll::evil_lol: Czy jesteś z Jastrzębia Zdrój?Czy z jakiegoś innego Jastrzębia?:p (ciii, robię wywiad w celu uprowadzenia tego oto cudownego pycholka :loveu: :loveu: :loveu: Boski no!:loveu: :loveu: :loveu: ) Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='AśkaK'] O! Tak właśnie myślałam, że prowadzicie jakieś studio tatu. albo coś w tym stylu.:p Fajna sprawa! To może Jacek vel rocky jest tu z nami cały czas?:cool3: Jacku, jak jesteś to się ujawnij!:lol: Nie można ukrywać przed światem takiego fajnego bandoga!:loveu: Clockwork, mogę zadać niedyskretne pytanie..?:roll::evil_lol: Czy jesteś z Jastrzębia Zdrój?Czy z jakiegoś innego Jastrzębia?:p (ciii, robię wywiad w celu uprowadzenia tego oto cudownego pycholka :loveu: :loveu: :loveu: Boski no!:loveu: :loveu: :loveu: ) w oczekiwaniu na pańcia... fajna fajna :diabloti: chociaż po swiecie pojeździmy, w marcu zaś anglia, we wrześniu szwecja!! ( chwalipięta!!:eviltong:) a i ludzie bedą nas tam pamiętać do końca życia- jak tylko na dziarke spojrzą... racja Jacku... nie odpisałam jeszcze na maila, bo ino to dogo i dogo... i jakoś czasu niet!!! ale odpisze i zaprosze go do nas!! Jastrzębie Zdrój!!! :razz: a co??? :mad: Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 pańcia nie ma ale wakacji też nie!! troche SZKÓŁKI!!! [SIZE=5]SIAD! ŁAPKA! PIONA! BUZIACZEK ;) POPROŚ! GŁOS! LEŻEĆ! DOBRY PIES... NAGRODA!!! Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :pa Jastrzębie to bliziutko Rybnika;) cześć marudo ..... a ja to bym sobie dziarki nie dała zrobić bo nie umiałabym sie zdecydować co i gdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pa Jastrzębie to bliziutko Rybnika;) cześć marudo ..... a ja to bym sobie dziarki nie dała zrobić bo nie umiałabym sie zdecydować co i gdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: marudo?? a jastrzebie to bardzo bliziutko Rybnika!!:eviltong: bywam tam czasem... na komisji ZUS najczęściej!!! ;) no ja też bym se nie dała zrobić, ani dziarki, ani kolczyków brrr... jak widze igłe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
shirrrapeira Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ja tez nie chyba gdzies kolo plecow i na nodze. Clock jest przepiekny naprawde. To jest taki sliczny mordziach, a lapaczke ma piekna i jaki karny. Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 eeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnoooooooooooooo... Wy mi tu o Bandosiu piszcie, a nie o dziarach!! bo mi zarzucą że się lansuję!!!! Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :psmacznego A ja jeszcze bliżej bo w Boguszowicach;)mieszkam ....w Rybniku w centrum mieszkałam ;) Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :psmacznego A ja jeszcze bliżej bo w Boguszowicach;)mieszkam ....w Rybniku w centrum mieszkałam ;) dziękuję... chcesz kawałek prasowanej kości którą Klocek wcina?? no to SIAD!!! :megagrin: no to całkiem niedaleczko!! gdziekolwiek sa Boguszowice :eviltong: Alicjo- Ty dopiero po poście do AśkaK kapłaś się że my sa sąsiadkami?? :cool3: Quote
Recommended Posts