ice_t Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Alicja napisał(a)::splat: a Grosinka wczoraj skończyła 14 miesięcy :bigcool: Rany jak ten czas szybko leci :) ja swoim maleństwem będę sie cieszyła w czerwcu i szczerze nie mogę się już doczekać. Quote
Alicja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to akurat Ty byłaś ;)[/FONT]:evil_lol: :obrazic: niepraffda ;) ice_t napisał(a):Rany jak ten czas szybko leci :) ja swoim maleństwem będę sie cieszyła w czerwcu i szczerze nie mogę się już doczekać. :bigcool: super ..... no to :kciuki: aby ten Twój czas minął zdrowo i szybko ;) Quote
ice_t Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Alicja napisał(a): :obrazic: niepraffda ;) :bigcool: super ..... no to :kciuki: aby ten Twój czas minął zdrowo i szybko ;) no ze wzgledu na tą moją cukrzycę to mam nadzieję że zdrowo :) Quote
Alicja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ice_t napisał(a):no ze wzgledu na tą moją cukrzycę to mam nadzieję że zdrowo :) Żona syna mojej kuzynki urodziła w marcu ZDROWEGO ślicznego Mikołaja ... Ewa choruje od dziecka na cukrzycę . Maleńki urodził się zupełnie zdrowy , nawet wagowo jak dziecko mamy niecukrzycowej , a nie z nadwagą jak to bywa często u maluszków których mamusie chorują . Po prostu musisz tylko bardziej dbać o siebie niż całkiem zdrowa mama , ale to już napewno wiesz ;) . Zobaczysz będzie dobrze . Quote
Grosziwo Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ice_t napisał(a):no ze wzgledu na tą moją cukrzycę to mam nadzieję że zdrowo :) Myślę, że podniosę Cię na duchu jeszcze bardziej niż Ala, moja bratowa z cukrzycą od lat dziecięcych urodziła PIĄTKĘ zdrowych dzieciaków. Oczywiście nie polecam takiej ilości ze względu na TWOJE zdrowie. Ala Ty wiesz, który to brat był współtwórcą tej piątki :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Grosziwo napisał(a):Myślę, że podniosę Cię na duchu jeszcze bardziej niż Ala, moja bratowa z cukrzycą od lat dziecięcych urodziła PIĄTKĘ zdrowych dzieciaków. Oczywiście nie polecam takiej ilości ze względu na TWOJE zdrowie. Ala Ty wiesz, który to brat był współtwórcą tej piątki :evil_lol: no wiem :grins: ...no to dzieciaki mają :cool2: tatusia i pewnie temu tak się garneły na ten świat ;) Quote
ice_t Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dzięki dziewczyny takiego podniesienia na duchu mi trzeba było :) Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ptysiowa Grosia PYCHA! zazdroszczę, że dziecko twe słucha się ciebie i nie wylewa wody z misek psa nie tyka misek psa i karmy psa tez nie kosztuje............................:diabloti: u nas Szpilka pija wieczorami i je zamknięta w pokoju :roll: ale Szpilka ma w ogóle przegwizd :shake: Quote
Maga100 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='dbsst']u nas Szpilka pija wieczorami i je zamknięta w pokoju :roll: ale Szpilka ma w ogóle przegwizd :shake: Potwierdzam oficjalnie i głośno, że dzisiaj na własne oczy obaczyłam, że nigdzie nie obaczyłam misek psa :shake: Głodzą, pić nie dają :shake: Witaj, Magdaleno :cool3: Czy Grosisława mówi już coś? Tadeusz owszem. CO TO? CO TO, CO TO, cotocotcoto???? I spróbuj mu nie odpowiadać natychmiast i po tysiąc razy :roll: Dobrze, że większość część tygodnia przez większą część dnia użera się z nim opiekunka :diabloti: Ja w tym czasie odpoczywam w pracy :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 nooo gada..... :roll: EEEEEEE.... w różnych tonacjach- pytając, twierdząc, prosząc, wymagając, krzycząc, wrzeszcząc-histeryzując... a NIE! wrzeszcząc-histeryzując to AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprócz tego mamamamamamamama.... kolejnym słowem był OPOP (w slangu Grosisławy oznaczajace KLOKŁORK:lol:) - no wrzeszczy po nim jak po psie :mad: OPOP! OPOP! OPOP! potem uczyliśmy sie TATA- długo było- powiedz tata - BAŁAŁ (Paweł czyli :evil_lol:) nooo baba- rzecz jasna.... a reszta uproszczone "EEEEEEEEEEEEEEEE":diabloti: a mnie jakoś tu nima- niby jestem a mnie nie ma :niewiem: nie bede sie wywnętrzać czemu, dlaczego, po co..... ale albo dopadła mnie depresja poporodowa :roll: alboooo.................. kryzys wieku średniego :roll::roll: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Biere Domi od zaraz .... u nas nie ma kto odkurzać :roll: http://images8.fotosik.pl/666/551e09b37a89e328.jpg Quote
Iv_ Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ależ ona jest podobna do ojca :evil_lol: :cool3: :loveu: Quote
clockwork Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 zima u nas... Klocek właśnie zlazł z łóżka po popołudniowej drzemce..... :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ooooooooooooo macie konika z derką :grins: tylko bieguny stracił ;) Quote
lolka75 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 czesc:loveu: pacz co znalazlam:ylsuper: http://www.2xfun.de/view.php?file=16572#item Quote
clockwork Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 hahaha.... cóż za usypiająca metal-kołysanka ..... ejjjjj.... czy wy przy dzieciach też sie uwsteczniacie??? bo u nas chyba wszyscy zniżyli się do poziomu roczniaka :lol::lol: Domi i siostrzeniec :roll::roll: [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/734/5dfc4dee8377a6fd.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]8.20 i już nie śpicie :shock:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 o 8:20 to już po DRUGIEJ kawie..... nie lubimy spać.... szkoda życia na sen................ :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='clockwork']o 8:20 to już po DRUGIEJ kawie..... nie lubimy spać.... szkoda życia na sen................ :roll::roll::roll:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] rozpusta :roll: dwie kawy z samego ranka :shock: a Mikołaj był ???? zostawił Ci rózgę ;)??[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]racja, sen to zUooo! :glaszcze: widać że Domi potrafi zadbać o siostrzeńca! ;) cześć Wam :loveu: PS. ej no właśnie dziś mikołajki :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] rozpusta :roll: dwie kawy z samego ranka :shock: a Mikołaj był ???? zostawił Ci rózgę ;)??[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Black] NIE [/COLOR][/FONT][COLOR=Navy][FONT=Arial][COLOR=Black]:shock: nie wiem.... może nie wie że zmieniliśmy adres.... :niewiem: albo jeszcze nie dotarł bo utknął w zaspach :niewiem: ........ albo nie wiem..... wyglądam wyglądam.... ale ani widu ani słychu...... choć u Dominiki chyba był ... bo jak wstała to poduszka była jakaś taka wymiętolona, wymacana.... na drugim końcu łóżeczka..... ale chyba uznał że nie zasłużyła bo pod poduszką ... NIC!!!!! :niewiem: OOOOOOOOOO!!!!! myślałam że akurat wpadł satan klaus-... znaczy spadł- z dachu, bo coś rypło, ale wybiegłam zobaczyć czy nie trza sie zaopiekować workiem :diabloti: z prezentami.... ale to nie mikołaj:shake: to całe bryły śniegu spadają z góry z balkonów i dachu..... ehhhhhhhhhhhhhhhh....... czekamy dalej.... oby ino sie nie poślizgnął i nie spadł z tym śniegiem :roll::roll: [/COLOR][/FONT][/COLOR] Quote
Maga100 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Do mnie nie przyszedł Mikołaj Święty :placz: Za to Tadeuszowi zostawił czterdziestąósmą ciężarówkę :roll: Muszę kupić większy dom, nie mam gdzie trzymać zabawek. Ja się boję co będzie po 24 grudnia .... Quote
jonQuilla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 dla Klocusia [*] Madzia trzymajcie się. Quote
Recommended Posts