Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
:splat: a Grosinka wczoraj skończyła 14 miesięcy :bigcool:

Rany jak ten czas szybko leci :) ja swoim maleństwem będę sie cieszyła w czerwcu i szczerze nie mogę się już doczekać.

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]to akurat Ty byłaś ;)[/FONT]:evil_lol:

:obrazic: niepraffda ;)

ice_t napisał(a):
Rany jak ten czas szybko leci :) ja swoim maleństwem będę sie cieszyła w czerwcu i szczerze nie mogę się już doczekać.

:bigcool: super ..... no to :kciuki: aby ten Twój czas minął zdrowo i szybko ;)

Posted

Alicja napisał(a):

:obrazic: niepraffda ;)

:bigcool: super ..... no to :kciuki: aby ten Twój czas minął zdrowo i szybko ;)

no ze wzgledu na tą moją cukrzycę to mam nadzieję że zdrowo :)

Posted

ice_t napisał(a):

Żona syna mojej kuzynki urodziła w marcu ZDROWEGO ślicznego Mikołaja ... Ewa choruje od dziecka na cukrzycę . Maleńki urodził się zupełnie zdrowy , nawet wagowo jak dziecko mamy niecukrzycowej , a nie z nadwagą jak to bywa często u maluszków których mamusie chorują . Po prostu musisz tylko bardziej dbać o siebie niż całkiem zdrowa mama , ale to już napewno wiesz ;) . Zobaczysz będzie dobrze .

Posted

ice_t napisał(a):

Myślę, że podniosę Cię na duchu jeszcze bardziej niż Ala, moja bratowa z cukrzycą od lat dziecięcych urodziła PIĄTKĘ zdrowych dzieciaków. Oczywiście nie polecam takiej ilości ze względu na TWOJE zdrowie. Ala Ty wiesz, który to brat był współtwórcą tej piątki :evil_lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Myślę, że podniosę Cię na duchu jeszcze bardziej niż Ala, moja bratowa z cukrzycą od lat dziecięcych urodziła PIĄTKĘ zdrowych dzieciaków. Oczywiście nie polecam takiej ilości ze względu na TWOJE zdrowie. Ala Ty wiesz, który to brat był współtwórcą tej piątki :evil_lol:

no wiem :grins: ...no to dzieciaki mają :cool2: tatusia i pewnie temu tak się garneły na ten świat ;)

Posted

Ptysiowa Grosia PYCHA!

zazdroszczę, że dziecko twe słucha się ciebie i nie wylewa wody z misek psa nie tyka misek psa i karmy psa tez nie kosztuje............................:diabloti:
u nas Szpilka pija wieczorami i je zamknięta w pokoju :roll: ale Szpilka ma w ogóle przegwizd :shake:

Posted

[quote name='dbsst']u nas Szpilka pija wieczorami i je zamknięta w pokoju :roll: ale Szpilka ma w ogóle przegwizd :shake:

Potwierdzam oficjalnie i głośno, że dzisiaj na własne oczy obaczyłam, że nigdzie nie obaczyłam misek psa :shake:
Głodzą, pić nie dają :shake:

Witaj, Magdaleno :cool3:
Czy Grosisława mówi już coś?
Tadeusz owszem. CO TO?
CO TO, CO TO, cotocotcoto????
I spróbuj mu nie odpowiadać natychmiast i po tysiąc razy :roll:
Dobrze, że większość część tygodnia przez większą część dnia użera się z nim opiekunka :diabloti:
Ja w tym czasie odpoczywam w pracy :evil_lol:

Posted

nooo gada..... :roll:

EEEEEEE.... w różnych tonacjach- pytając, twierdząc, prosząc, wymagając, krzycząc, wrzeszcząc-histeryzując... a NIE! wrzeszcząc-histeryzując to AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oprócz tego mamamamamamamama....
kolejnym słowem był OPOP (w slangu Grosisławy oznaczajace KLOKŁORK:lol:) - no wrzeszczy po nim jak po psie :mad: OPOP! OPOP! OPOP!

potem uczyliśmy sie TATA- długo było- powiedz tata -
BAŁAŁ (Paweł czyli :evil_lol:)

nooo baba- rzecz jasna....

a reszta uproszczone "EEEEEEEEEEEEEEEE":diabloti:

a mnie jakoś tu nima- niby jestem a mnie nie ma :niewiem:
nie bede sie wywnętrzać czemu, dlaczego, po co..... ale albo dopadła mnie depresja poporodowa :roll: alboooo.................. kryzys wieku średniego :roll::roll:

Posted

hahaha.... cóż za usypiająca metal-kołysanka .....

ejjjjj.... czy wy przy dzieciach też sie uwsteczniacie??? bo u nas chyba wszyscy zniżyli się do poziomu roczniaka :lol::lol:

Domi i siostrzeniec :roll::roll:

[CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/734/5dfc4dee8377a6fd.jpg[/IMG][/URL]

[/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork']o 8:20 to już po DRUGIEJ kawie.....

nie lubimy spać.... szkoda życia na sen................ :roll::roll::roll:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
rozpusta :roll: dwie kawy z samego ranka :shock:

a Mikołaj był ???? zostawił Ci rózgę ;)??[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]racja, sen to zUooo! :glaszcze:

widać że Domi potrafi zadbać o siostrzeńca! ;)
cześć Wam :loveu:

PS. ej no właśnie dziś mikołajki :crazyeye:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
rozpusta :roll: dwie kawy z samego ranka :shock:

a Mikołaj był ???? zostawił Ci rózgę ;)??[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Black]
NIE [/COLOR][/FONT][COLOR=Navy][FONT=Arial][COLOR=Black]:shock:

nie wiem.... może nie wie że zmieniliśmy adres.... :niewiem: albo jeszcze nie dotarł bo utknął w zaspach :niewiem: ........ albo nie wiem..... wyglądam wyglądam.... ale ani widu ani słychu......

choć u Dominiki chyba był ... bo jak wstała to poduszka była jakaś taka wymiętolona, wymacana.... na drugim końcu łóżeczka..... ale chyba uznał że nie zasłużyła bo pod poduszką ... NIC!!!!! :niewiem:

OOOOOOOOOO!!!!! myślałam że akurat wpadł satan klaus-... znaczy spadł- z dachu, bo coś rypło, ale wybiegłam zobaczyć czy nie trza sie zaopiekować workiem :diabloti: z prezentami.... ale to nie mikołaj:shake: to całe bryły śniegu spadają z góry z balkonów i dachu.....

ehhhhhhhhhhhhhhhh....... czekamy dalej.... oby ino sie nie poślizgnął i nie spadł z tym śniegiem :roll::roll:

[/COLOR][/FONT][/COLOR]

Posted

Do mnie nie przyszedł Mikołaj Święty :placz:
Za to Tadeuszowi zostawił czterdziestąósmą ciężarówkę :roll:
Muszę kupić większy dom, nie mam gdzie trzymać zabawek. Ja się boję co będzie po 24 grudnia ....