Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):

ja ci w tej kwestii nie doradze chyba bo u mnie były inne priorytety jako że to miało być jedno jedyne na zawsze już łóżeczko do pełnoletności :niewiem:

hahaha ale do czyjej pełnoletności twojej czy Grosi :cool3:
Alicja napisał(a):
to kup mu z moskitierą zapinana na zamek ...nie wylezie :diabloti:

hahah myślisz, że ten kalaruch w pilotce nie da rady sforsować moskitiery :razz:
sacred PIRANHA napisał(a):
to za 90 złotych się rozejdzie w szwach jak dziecko zacznie sie ruszac, raczkowac, chodzic, skakac:-) jak chcesz miec lozeczko na lata (2-2,5?) to zainwestuj w nieco droższe ale niekoniecznie najdroższe hihihi jak chcesz miec na chwile rob co chcesz wszystko jedno i tak po roku wypierdzielisz:-)
a co do nocnika to prezent był...głupi jak nie wiem co ale co wzięłam, sprzedam na bazarze jakims na pieski:-)
a ja jej nei ucze na nocnik, jak będzie wołąć to ją bede na sedesie sadzac, moze wymaga to ode mnie wiecej zainteresowania bo musze ja tam byc przy niej byc a nie moge jej posadzic i niech sama czeka az ochota nadejdzie ale trudno:-)

chyba na pewno masz rację. łózeczko ma być na Jaśka i ewentualna Matyldę wiec powinno być w miarę ok. Wybiorę to ze średniej półki ;)

dzięki mamuśki :multi:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ja też chce, ale ja jestem nienormalna i chce na połowe pleców hihihi i jak pojde do roboty to chyba w golfach bede nawet w upały zaiwaniać:-)

a ja mam problem bo wlasnie nie wiem co mi sie marzy i musze se wzory poogladac to moze mnie olsni :diabloti:

Posted

a ja wiem co mi się marzy i wiem gdzie sobie to chce zrobić i u kogo ale mój tz ma jakies halo co do malowania ciała hahahhaha
pracuje nad nim pracuje i doopa
ale spokojnie przyłapie go na czymś i wpadam w odwiedziny ;)

Posted

a przyjeżdżajta wszyscy :multi::multi: kasa pilnie potrzebna... pozadłużaliśmy sie we wszystkich możliwych źródłach i zaklepaliśmy chałpe- co i jak bedzie potem- nie mam pojęcia...:niewiem:.. Pawcio będzie musiał wyemigrować do UK kilka razy to na pewno, ale nie wiem czy da rade jeszcze w tym roku, a długi musimy spłacać w krótkim okresie czasu.... jednak postawiliśmy wszystko na jedną karte- albo bierzemy to mieszkanie po atrakcyjnej cenie, albo.... idziemy na ulicę, bo wynajem za 15 tys. ODSTĘPNEGO na rok to jakaś paranoja... spłacić komuś kredyt za chałpe i dalej być z palcem w dupie..... :angryy:

a propos waszych przyjazdów- ZAPRASZAMY NA BZYKANKO :diabloti: szkoda tylko że WTEDY ja właśnie mam PILNY wyjazd :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

aaaaaaaaaaaaaaaaa wchodzimy w etap: STAĆ, STAĆ, STAĆ.... niebawem dogonimy Tadzia- chodzić chodzić chodzić..... :mdleje:

NASZE: :multi::multi: (nie patrzcie na cenę bo negocjowaliśmy... na ... psa.....- pan ma psa???? yyyyyyyyyy a ja mam alergię, a tej sierści to sie tak nie pozbędziemy :roll:

hahahha- oczywiście okazało sie że pan zna Pawcia i Klocka :evil_lol: i doopnął smiechem, ale z ceny spuścił dość dobrze;))

http://www.jcn.net.pl/?puk=show&id=453
http://www.lokum2.pl/oferta,249,mieszkanie-jastrzebie-zdroj-47m2.html
http://www.caro-nieruchomosci.pl/oferta/141/sprzedam.html

HA!!!! BIZNES!!!! widzicie???? miesiąc Paweł ma firme a już sie mieszkania dorobił :roflt: POLECAM WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ!!!!!!!!!:ylsuper:

:diabloti:

Posted

A broń Wam zostawia???:cool3: Super, Klocuszkowa, cieszę się bardzo, że macie chatkę:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

super Klocuszki:loveu::multi::multi:
bedzie zajebiscie:multi:
gratulacje

a fajna okolica?

i jeszcze chcialam zapytac jak tam koza co ja Wam podarowalam:roll::evil_lol: --- sen taki mialam ze dalam Wam koze bo bylas smutna ze Ci sie szklarnia zawalila:roll:

aaa... jeszcze chciala dodac ze musicie szybko narobic wiecej dzieckow bo sliczne robicie:loveu:... nie moge sie napatrzyc na Dominike. Jak malowana! Dobra robota ludzienki:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']super Klocuszki:loveu::multi::multi:
bedzie zajebiscie:multi:
gratulacje

a fajna okolica?

i jeszcze chcialam zapytac jak tam koza co ja Wam podarowalam:roll::evil_lol: --- sen taki mialam ze dalam Wam koze bo bylas smutna ze Ci sie szklarnia zawalila:roll:

aaa... jeszcze chciala dodac ze musicie szybko narobic wiecej dzieckow bo sliczne robicie:loveu:... nie moge sie napatrzyc na Dominike. Jak malowana! Dobra robota ludzienki:loveu:

buuuhahhahhahah LOLKA!!!!!!! dobrze że to tylko sen... poleciałam zobaczyć- szkalrnia stoi

okolica??? ścisłe centrum Jebia- o ile w Jebiu jest centrum ;)

zielono, jak w całym Jebiu blisko szkoła, żłobek przedszkole kaufland- daleko od kościoła :diabloti: bo jedno biuro próbowało mnie namówić na mieszkanie na zadupiu (oczywiście CENTRUM;) ) ale przystanek szkoła i kościół 200 m od domu :P

Kuchnie, BROŃ i poroża zabiera :-(:-( a ja KCEM ROGI!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz:

:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Rogi .....:hmmmm: są 2 sposoby :
1. pogadaj z Pawciem :diabloti:
2. mam w domu maleńkie poroże , kiedyś C. se odciał :roflt:
Co do broni ....wpadne z luftbiksą ;)

i blisko parczku ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Rogi .....:hmmmm: są 2 sposoby :
1. pogadaj z Pawciem :diabloti:
2. mam w domu maleńkie poroże , kiedyś C. se odciał :roflt:
Co do broni ....wpadne z luftbiksą ;)

i blisko parczku ;)
[/FONT]

yyyyyyy ale jak mam mu to powiedzieć... kochanie... marze o rogach???? tera to każda poleci na... chałpe :diabloti::diabloti:

luft???CO?????????????? :crazyeye:

jakiego parczku?? :hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']yyyyyyy ale jak mam mu to powiedzieć... kochanie... marze o rogach???? tera to każda poleci na... chałpe :diabloti::diabloti:

luft???CO?????????????? :crazyeye:

jakiego parczku?? :hmmmm:

luftbiksa ...wiatrówka

no skwerku nie parczku ...noooooo , pies bedzie miał gdzie kupe robić ;)

Posted

[quote name='clockwork']i zaklepaliśmy chałpe-

wow, Klockowa, jestem pod wrażeniem, padłam i gratuluję i wiedzialam, że się uda, wiedziałam. A takie decyzje są najlepsze, ja też najpierw zaklepałam swój domek, a potem dzownilam po znajomych o pożyczkę na zadatek :roll:

[quote name='clockwork']

aaaaaaaaaaaaaaaaa wchodzimy w etap: STAĆ, STAĆ, STAĆ.... niebawem dogonimy Tadzia- chodzić chodzić chodzić..... :mdleje:

hahaha. Zaczyna się złoty okres w twoim życiu :diabloti: Najpiekniejszy :diabloti:
mam nadzieję, że Tadzio nie wejdzie w fazę BIEGAĆ BIEGAĆ BIEGAĆ :shake:

[quote name='clockwork']

Oobejrzałam, jestem pod wrażeniem, a cena mnie powaliła :mdleje:
szczególnie, że jak mówisz obnizyliście :mdleje:
Dlatego tym bardziej GRATULUJĘ

I widzisz, jak dobrze, że macie DZIAŁALNOŚĆ? :diabloti: Potwierdziliście, ze wszyscy właściciele firm to bogaci burżuje :diabloti:

Posted

o chatka świetna , GRATULUJE .. lepiej się zadłużyć czasem , niż płacić za wynajem .. spłacasz i wiesz że Twoje !!!

a cena to kosmiczna :) niestety państwo zwane warszawą , operuje większą ilością zer :(

Posted

Super Klocuszkowa!!!! Bardzo się cieszę! Nareszcie na swoim, a z resztą na pewno sobie poradzicie;)

A ze tak niedyskretnie zapytam:roll: Ten Maciek Friedek tow gratisie będzie czy ona już na stałe :evil_lol:

Posted

Jestem pod wrażeniem.
1. udało wam się bardzo szybko znaleźć mieszkanie w baaaaaaaaaaaaardzo przyzwoitej cenie :cool3:
2. a w zasadzie super jeden Pawcio jako TATO głowa rodziny itd naprawdę nieźle się wykazał wyszedł z domu i zrobił swoim dziewczyną dobrze :multi:
3. zachowywaliście zimną krew do samego końca bo wieść o wyprowadzce mnie by pogrążyła w panicznej panice a wy zebraliscie w sobie siły i hop do przodu.
4. bardzo fajny wlasny kąt gdzie będziecie w końcu panami bedziecie mogli tupać i mazac po ścianach bo taki będziecie mieć kaprys super.

GRATULUJE

Posted

[quote name='lolka75']

hahahahha grasz w tą gre co Vectra zapodała? :lol:

[quote name='clockwork']
NASZE: :multi::multi: (nie patrzcie na cenę bo negocjowaliśmy... na ... psa.....- pan ma psa???? yyyyyyyyyy a ja mam alergię, a tej sierści to sie tak nie pozbędziemy :roll:

hahahha- oczywiście okazało sie że pan zna Pawcia i Klocka :evil_lol: i doopnął smiechem, ale z ceny spuścił dość dobrze;))

hahaha negocjacje na medal :roflt:
wystrój mieszkania z iście ułańską fantazją :evil_lol: nawet to co się koniu :hmmmm: na szyję zakłada mają w przedpokoju :roflt:

[quote name='Vectra']o chatka świetna , GRATULUJE .. lepiej się zadłużyć czasem , niż płacić za wynajem .. spłacasz i wiesz że Twoje !!!

dokładnie!!!!

Magda GRATULUJĘ!!!!!!!! :laola: naprawdę cieszę się jak diabli :drinking:

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]kosi kosi łaapki :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

hahaha no proszę - same sukcesy :roflt: