dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Klocku i jak tam w wielkim świecie wiesz, że kupiłam obrazek do przychodni z Twojego miasta cudów :cool3: Quote
clockwork Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 KUKU! jestem i TU .... :multi::multi: dbsst napisał(a):Klocku i jak tam w wielkim świecie wiesz, że kupiłam obrazek do przychodni z Twojego miasta cudów :cool3: yyyyyyyyy poka jaki?????? i powiedz mi jak mop, bo zastanawiam się już rok nad zakupem do studia.... wystarzczy odkurzyć i przejechać tym mopem????? ile dałaś?? dlaczego tak drogo i jaki i gdzie???? Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='clockwork'] yyyyyyyyy poka jaki?????? i powiedz mi jak mop, bo zastanawiam się już rok nad zakupem do studia.... wystarzczy odkurzyć i przejechać tym mopem????? ile dałaś?? dlaczego tak drogo i jaki i gdzie???? wiesz co wziałam droższy fakt ale z polecenia sama się biłam z myślami od dawna i nie wiedziałam jaki i sraki i tez żeby był i do przychodni a tam metraż i pierdu pierdu........i do domu bo tu też trochę tego mopowania jest.... mop taki http://www.allegro.pl/item842767049_mop_parowy_h2o_premium_delux_model_2009_gratis.html powiem tak: byłam mega sceptyk bo jak to parą myć.............:evil_lol: i czy da radę sobie z moimi podłogami... Mam w domu większość mieszkania w gresie ten gres niby przemysłowy niby sklepowy ma PORY a w te pory wchodzi tłuszcz. Więc moja podłoga pomimo impregnacji w kuchni była tłusta od "kuchni"a w pokoju cała podłoga była w łapach psa......i raz na jakis czas TZ na kolanach jechał ze szczota ryżową - długo męcząco i efekt na chwile tak naprawdę. Dzis wymopowałam kuchnię z detergentem wylanym na podłogę - PORADZIŁ SOBIE ZARABIŚCIE nie mam tłustych plam i podłoga jest czysta jak przejechałam potem szmatką wilgotną dla sprawdzenia była czysta:multi: w pokoju zrobiłam to bez detergentu i psie łapy poznikały tylko pozostawały smógi - ale to dlatego, że nie chciało mi się szmatki płukać więc moja wina. W łazienkach gdzie mam "normalna śliską" podłągę REWELACJA w pokojach gdzie mam drewnianą, źle połozoną, źle wywoskowaną spartolona na maksa podłoge super domyło a tam sie trudno myje bo mi szarpie mopa chropowate drewno. czyli z podłóg jestem zadowolona. W przychodni już kiedys koleżanka mopowała swoim mopem i efekt był niezły. Tylko tam mamy część podłogi dość zniszczonej :/ - wydeptana. Mop sam jedzie łatwo się nim steruje jest ok. Co jest kiepskie - NIE MA ZWIJANIA PRZEWODU JAK W ODKURZACZU i oczywiście cała sie zakręciłam :evil_lol: dośc krótki przewód no ale to do przezycia. I 3 x musiałam dopełniać zbiornik z wodą - ale fakt że sie bawiłam i nie do końca jeszcze wiedziałam co robię :evil_lol: wymyłam też dywanik na ktorym stawiamy buty - jest nieźle z tym, że on ciemnoczekoladowy więc może mi się tak wydaje tylko..... mam zamiar wymyć ścianę nad kuchenka ktora jest z chropowatego gresu tego co podłoga i tam jest juz na maksa tłuszczowo - powiem jak sobie poradził chce tez kuchenkę nim wymyć. Koleżanka myła okna jest ponoć spoko do okien - ale ja nie testowałam i chce lustro w szafie do umyć - tez powiem jak jest. przeszłam po mieszkaniu jeszcze raz i powiem WARTO a wygląda tandetnie ;) i ładnie pachnie świeżością w mieszkaniu. a myłam rano. A i do tego mopa możesz zwykłe szmatki z mikrofibry dopinać nie musisz kupować specjalnych. Quote
apple Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Łooooo matko!!!! Ja chcę takie cudo:cry: Witaj :loveu: Quote
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 apple napisał(a):Łooooo matko!!!! Ja chcę takie cudo:cry: Witaj :loveu: :cool3: to se kup :p Quote
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cześć Madzialena :loveu: z Grosią :loveu: miziańce dla Klocusia :evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Iv_ napisał(a)::cool3: to se kup :p Ni mom kasy......ale ty mi możesz zasponsorowac jak chcesz:diabloti: Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 to jak będziecie posyłać prezenty to ja też poprosze :grins: Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dlaczego dlaczego dlaczego zgubiłam twoja galerie Quote
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 apple napisał(a):Ni mom kasy......ale ty mi możesz zasponsorowac jak chcesz:diabloti: :niewiem: ja też ni mom :shake: Quote
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Alicja']to jak będziecie posyłać prezenty to ja też poprosze :grins: ja też poproszę :p Quote
apple Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nie cygań......pewnie wsadziłaś gdzieś gdzie na pewnoe bedziesz wiedziała gdzie i teraz czarna dziura........poszukaj:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 apple napisał(a):Nie cygań......pewnie wsadziłaś gdzieś gdzie na pewnoe bedziesz wiedziała gdzie i teraz czarna dziura........poszukaj:evil_lol: a co masz do czarnej dziury :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dbsst napisał(a):a co masz do czarnej dziury :evil_lol::evil_lol: Nic poza tym, ze zasysa zbyt czesto:diabloti: Quote
teqquila Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 tom aj tyz chcem :P jak tak ladnie myje :P Siemano Klockowa Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 o qrde debest naprawdę polecasz tego mopa? hahaha bo jeszcze niedawno widziałam jak sobie podśmichujki robisz z tego :lol: Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='malawaszka']o qrde debest naprawdę polecasz tego mopa? hahaha bo jeszcze niedawno widziałam jak sobie podśmichujki robisz z tego :lol: widzisz co ciąża z mózgu robi :diabloti: wodną parę :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Arial]:loveu:Dominiczko :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji 3 miesięcznicy [/FONT] Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):o qrde debest naprawdę polecasz tego mopa? hahaha bo jeszcze niedawno widziałam jak sobie podśmichujki robisz z tego :lol: skasowałam se pierwsza wiadomość :placz: człowiek uczy sie przez całe, życie doświadcza obserwuje :eviltong: mop jest git- szybko sprawnie bezboleśnie :roll: ale przy Szpilce to ja NIC nie polecam nic nic nic podejście do miski = bagno na podłodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mopa jak podłączałam to byłam pewna, że odeśle. miłe zaskoczenie szybko i nie trzeba się schylać :cool3: Domi :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
chalimala Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 klockowa wiem, że wybaczysz, ale sprawa pilna... szukamy mu domku :) ostatnio mówlam ci że nie weźmiemy tego szczeniora z azylu...dziś mi się przyśnil i pojechaliśmy... oto czeslaw :D koniecznie musimy mu jajucha wyciachać bo mi Femisie chce gwalcic :zdegustowany: aleona sobie nie daje :D i znowu nie ma na sofce miejsca... to zdjecie mnie rozwala :) zważywszy na to że kastusia nie lubi tymczasowiczów :D Czesio ma ok 7 miesięcy. konieczna kastracja. dzisiaj jest z nami 1 dzień i ma problemy z dzieleniem się posilkiem-klapie zebami -prawie zjadl moją spanielkę :( ale myślę że sobie z tym poradzimy. mlody jest pojętny także idealny do ulożenia :) kontakt w sprawie adopcji 695 838 232 martyna. Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Martyna , dałam go tu http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8?p=13724892#post13724892 Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):skasowałam se pierwsza wiadomość :placz: człowiek uczy sie przez całe, życie doświadcza obserwuje :eviltong: mop jest git- szybko sprawnie bezboleśnie :roll: ale przy Szpilce to ja NIC nie polecam nic nic nic podejście do miski = bagno na podłodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mopa jak podłączałam to byłam pewna, że odeśle. miłe zaskoczenie szybko i nie trzeba się schylać :cool3: ja już marudziłam TZ żeby mi taki kupił i obiecywałam, że będę sprzątać TAKIM mopem, ale coś mi nie wierzy :niewiem: czemu :roll: Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):ja już marudziłam TZ żeby mi taki kupił i obiecywałam, że będę sprzątać TAKIM mopem, ale coś mi nie wierzy :niewiem: czemu :roll: może źle do tego podchodzisz.............................za dużo mówisz za mało działasz ha ha Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 no pewnie i masz rację, ale co ja na to poradzę jak nie mam syndromu wicia gniazda - BA! mam alergię na ptaki :lol: Quote
Recommended Posts