Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']haloooo co tak cicho??!!

Zdrowaś Magdo?????

łaskiś pełna? :roflt:

wczoraj rano wpadł do nas qmpel z tymi samymi słowami :roflt::roflt::roflt:

jestem jestem.... ino doba mi nie styka.... a ktoś kto powiedział że macierzyństwo jest cudowne KŁAMAŁ :diabloti:
jestem wypluta jak wyżuta orbitka :shake: i chyba mam depresje poporodową :diabloti:........ i nie chce mi sie pisać bo też i co??? nigdzie nie bywam, zmieniam pieluchy, niańcze, czasem gotuje, sprzątam.... rola matki polki jest świetna ...........................

GAMEBOY!!!!!!!!!! kończyny dolne chwytne też zaciskamy... i wszystko co mamy do zaciśnięcia, i kloc tysz .... ale napisz że chociaż w którym jesteś???? :cool3::cool3:

Posted

jestem jestem.... ino doba mi nie styka.... a ktoś kto powiedział że macierzyństwo jest cudowne KŁAMAŁ
jestem wypluta jak wyżuta orbitka i chyba mam depresje poporodową ........ i nie chce mi sie pisać bo też i co??? nigdzie nie bywam, zmieniam pieluchy, niańcze, czasem gotuje, sprzątam.... rola matki polki jest świetna ...........................

nooo miła perspektywa hehehe :) #maj sie madzialenka najgorsze piewsze 18 ;P

Posted

[FONT=Arial]czy wy też nie widzicie w moim podpisie banerka do Klocka??? :crazyeye: jacyś źli ludzie mi ukradli :placz::placz::placz:[/FONT]

herbatko- słodka po mamusi sie wie :grins:

Posted

o tym macierzyństwie to ja nie czytam :evil_lol:

Klocek jesienny piękny
A Demoniczna Viki :loveu::loveu::loveu::loveu: fajowa już taka bardziej do człowieka podobna ;)

Posted

[quote name='dbsst']o tym macierzyństwie to ja nie czytam :evil_lol:

Klocek jesienny piękny
A Demoniczna Viki :loveu::loveu::loveu::loveu: fajowa już taka bardziej do człowieka podobna ;)

[FONT=Arial]prawda?? że coraz mniej do Pawcia a bardziej do człowieka???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]prawda?? że coraz mniej do Pawcia a bardziej do człowieka???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

hahahhahaha no tak widzę, że miłość kwitnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy wy też nie widzicie w moim podpisie banerka do Klocka??? :crazyeye: jacyś źli ludzie mi ukradli :placz::placz::placz:[/FONT]

:

tobie ukradli banerek klocka, a ja nie mam wogóle tematów w subskrypcji, nic nie mogę znaleść na tym nowym forum

Posted

[FONT=Arial]mówie Ci to On ...to nie Ja :lol:[/FONT]

[FONT=Arial]bo jak Grosia zrobi dziubek ;)...[/FONT]

[FONT=Arial]twoje powieki robią się ciężkie ...[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:oponki :loveu::loveu:[/FONT]