Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny w imieniu Grosinki i rodziców dziękuję wam serdecznie. :Rose:
Madzia wykończona ale szczęśliwa, Pawcio wtórował jej do tego stopnia że prawie mu żyły popękali.
Personel oddziału przeżył, choć przy takim tatusiu pewnie nie było im łatwo. Magda jak wróci to pewnie wam opisze dialogi jakie prowadzili, choć to trzeba by usłyszeć z jego ust żeby mieć pełny obraz. Ja się po prostu mało nie posikałam z jego opowieści. :siara:
Żeby obietnicy stało się zadość wstawiam jedno zdjątko- jakość nie teges bo z telefona- aparat został w szpitalu i może jutro będzie więcej fot. Pozdrawiam wszystkich którzy parli razem z Madzią.

No to teraz wypijmy za zdrówko:popcorn:

Posted

:loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Strasznie się cieszę, że Grosia ślizgiem błyskawicy jest już z nami :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Pozdrawiam Rodziców - dumnych RODZICÓW no i nasze Maleństwo :multi::multi::multi::multi::multi:

a to dla Grosi

http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs

Posted

I już po wszystkim :loveu:

Serdecznie gratuluję i witam Grosię na tym świecie :loveu:

Noooo, to teraz się zacznie, służę radą w kwestiach typu: to nieprawda, że bez snu człowiek umiera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja to już pijana jestem, alicja potwierdzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

choć nie znam osobiście madzi, pawcia i grosi i od niedawna zawitałam na wątek to szczerze się cieszę że grosia już nasza najmłodsza dogomaniaczka na świecie!:multi::multi::multi:
śliczna dziewczynka, mam nadzieję że będziemy śledzić jej dorastanie na tym watku i zdjęcia będą ze zwierzakami i rodzicami...maluszek to taka radość i szczęście!:loveu:

Posted

ja po kilku drinkach id epac bo ledwo stoje :evil_lol: jeszcze raz najlepszego byli u nas przyjaciele i doszlismy do wniosku ze u nich bedzie albo stachu albo milenka u nas emil albo emilka :) kupa smiechu przy stachu i emilu :D:D:D:D:D

Madziu czekamy na Ciebie :):):):) i grosie :):):)

Posted

Tatko Pawcio , obiecał dziś Grosince :loveu:sesyjkę w szpitalu , więc wieczorkiem Ciocia Agnieszka wrzuci fotaski :multi::multi::multi:
Mam nadzieję , że pierwsza nocka poza brzusiem Mamuni była spokojna :razz:
Teraz tylko :kciuki: żeby Mamunia szybko nabrała sił i dziewczynki wracały do domku :multi::multi::multi: