Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Waszeczko ...spoko ....będzie 18 :diabloti:.... a jakby było 19 to posyłam eska ;) Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Alicja napisał(a):Waszeczko ...spoko ....będzie 18 :diabloti:.... a jakby było 19 to posyłam eska ;) Nie prawda! Ma być 16!....Grosia- zrozumiała?:mad::evil_lol: Quote
agnes1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 :grins: to jaaaaaaaaaaa :hand: Wasza ulubiona klockowa.... :eviltong: nie pre :diabloti:- przeca dziś 14ty a nie 15ty... Gosia looka na kalendarz ;) siedze se u siostry, obskoczyły my se szmatexy, najeździłam sie autem :diabloti: czyli jeszcze daje rade :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 agnes1 napisał(a)::grins: to jaaaaaaaaaaa :hand: Wasza ulubiona klockowa.... :eviltong: nie pre :diabloti:- przeca dziś 14ty a nie 15ty... Gosia looka na kalendarz ;) siedze se u siostry, obskoczyły my se szmatexy, najeździłam sie autem :diabloti: czyli jeszcze daje rade :evil_lol::evil_lol: i co kupiłaś?:razz: Quote
łamAga Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://images8.fotosik.pl/89/c9410f2294abdc0a.jpg suuuuuper fota :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 apple napisał(a):i co kupiłaś?:razz: NIC :roll: ... kusiły mnie ciuszki na Grosie...aaaaa takie malunie , fajniunie :mdleje: ... ale .... już więcej jej nie potrza :roll::roll: i tak nie schodzi tego co już nakupiłam :oops::oops: Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 clockwork napisał(a):NIC :roll: ... kusiły mnie ciuszki na Grosie...aaaaa takie malunie , fajniunie :mdleje: ... ale .... już więcej jej nie potrza :roll::roll: i tak nie schodzi tego co już nakupiłam :oops::oops: jesteś pewna:razz:....ja tam jestem zdania, że im więcej tm lepiej.....nie trza tak często prać:diabloti: Quote
clockwork Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 apple napisał(a):jesteś pewna:razz:....ja tam jestem zdania, że im więcej tm lepiej.....nie trza tak często prać:diabloti: nooooo :roll: i uwierz że już tyle Grosia ma... że chyba nie bede wogóle prać :roll: eeeechhh jak korcą mnie te szmateczki :oops: w ciucholandach babki już mają polewe- bo co właże to mówie "nic dla Grosi, nic dla Grosi... wszysko ma..... nic dla Grosi ....." i zawsze coś tam kupie....ale ino kilka ciuszków :roll::diabloti: ale zawsze wychodze i dodaje "ostatni raz u Was jestem... nic dla Grosi"............................ 8) i tak za każdym razem :roll:..... dziś pierwszy raz powiedziałam se NIE! STOP :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 clockwork napisał(a):nooooo :roll: i uwierz że już tyle Grosia ma... że chyba nie bede wogóle prać :roll: Tak ci się tylko zdaje, haha :evil_lol: Ubranko służy tylko i wyłącznie do tego, aby na niego puścić pawia (szesnaście razy dziennie) i zrobić kupę taaaaaką, aby wyszła bokiem (wprost na ubranko). :cool1: Twoim najlepszym przyjacielem stanie się PRALKA :loveu: Witaj Klockowa i niniejszym gratuluję :loveu: Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Maga100 napisał(a):i zrobić kupę taaaaaką, aby wyszła bokiem (wprost na ubranko). :cool1: bokiem albo górą!:-o:oops: Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 clockwork napisał(a):nooooo :roll: i uwierz że już tyle Grosia ma... że chyba nie bede wogóle prać :roll: eeeechhh jak korcą mnie te szmateczki :oops: w ciucholandach babki już mają polewe- bo co właże to mówie "nic dla Grosi, nic dla Grosi... wszysko ma..... nic dla Grosi ....." i zawsze coś tam kupie....ale ino kilka ciuszków :roll::diabloti: ale zawsze wychodze i dodaje "ostatni raz u Was jestem... nic dla Grosi"............................ 8) i tak za każdym razem :roll:..... dziś pierwszy raz powiedziałam se NIE! STOP :diabloti: Hihihihihihihihihi......faaajnie. Mnie się wydawalo, że jestem przygotowana.....ehe....jakże się myliłam:evil_lol: Ulewanie, sikanie, koopkanie, ulewanie, sikanie, koopkanie....i zawsze się zastanawiam, jak to mozliwe żeby sie obsrać po pachy:evil_lol: ale spoko......Klockowa.....trzymam za Ciebie;) p.s. twoje wyzanie brzmi jak z pierwszego dnia na odwyku:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 agaga21 napisał(a):bokiem albo górą!:-o:oops: Tadziowi ostatnio zmywałam kupę z szyi..... :cool1::cool1::cool1: Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Maga100 napisał(a):Tadziowi ostatnio zmywałam kupę z szyi..... :cool1::cool1::cool1: Oł jeeee bejbe:ylsuper::ylsuper: Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Maga100 napisał(a):Tadziowi ostatnio zmywałam kupę z szyi..... :cool1::cool1::cool1: hihihi! a najgorsze jak się zakoopkane body zdejmuje-nie ma szans żeby nie umazać siebie i dziecku główki:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Maga100 napisał(a):Tadziowi ostatnio zmywałam kupę z szyi..... :cool1::cool1::cool1:Tadziu jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uchylę Wam rombka tajemnicy ..... Grosia ma zawalone wszystkie szafki ubraniami i komodę :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 agaga21 napisał(a):hihihi! a najgorsze jak się zakoopkane body zdejmuje-nie ma szans żeby nie umazać siebie i dziecku główki:oops::evil_lol: i tutaj objawia się wyższość koszulek bądź kaftaników :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Alicja napisał(a): i tutaj objawia się wyższość koszulek bądź kaftaników :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale koszulki i kaftaniki się podciągają i potem jest goły brzuszek i plecki. ja po 2-3 razach całkowicie z nich zrezygnowałam. Quote
clockwork Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Maga100 napisał(a):Tak ci się tylko zdaje, haha :evil_lol: Ubranko służy tylko i wyłącznie do tego, aby na niego puścić pawia (szesnaście razy dziennie) i zrobić kupę taaaaaką, aby wyszła bokiem (wprost na ubranko). :cool1: Twoim najlepszym przyjacielem stanie się PRALKA :loveu: Witaj Klockowa i niniejszym gratuluję :loveu: wow Magda??? :crazyeye::crazyeye: no kogo ja tu widzę.... także GRATULUJĘ :loveu: widziałam Tadzia :cool3::cool3::loveu: P.S. buuuuhahhahah.... korzystając z rad i doświadczeń mamusiek jutro ide na szmatexy... nakupić jeeeeszcze więcej :evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ooo maskara odechciewa mi sie dziecka:loveu: hehehe :) te koopy a fe ;) gdyby tak nauczyc niemowlaka podciernia hehehe Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Basia&Safi napisał(a):ooo maskara odechciewa mi sie dziecka:loveu: hehehe :) te koopy a fe ;) no coś ty! sama przyjemność!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
clockwork Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Basia&Safi napisał(a):ooo maskara odechciewa mi sie dziecka:loveu: hehehe :) te koopy a fe ;) gdyby tak nauczyc niemowlaka podciernia hehehe pffff... to co to za przyjemność mieć dzidzioka..... nie idź na łatwizne:diabloti: nie ma to jak wszędobylska qpa :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 aaa tam podcieranie wycieranie ulewanie ...sama rozkosz :diabloti::evil_lol: 18...18...18...18...18...18...18...18...18...18...18...18...18...18... . ...18...:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 agaga21 napisał(a):bokiem albo górą!:-o:oops: bhhahaha ja co prawda swoich nie mam, ale TO znam - mycie szyi z kupska też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 clockwork napisał(a): pffff... to co to za przyjemność mieć dzidzioka..... nie idź na łatwizne:diabloti: nie ma to jak wszędobylska qpa :eviltong::eviltong: nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti: Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 :turn-l::turn-l::turn-l: lolka75 napisał(a):nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti: :megagrin::megagrin::eek2::mdleje::roflt::roflt:to mnie akurat ominęło! Quote
Recommended Posts