Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Waszeczko ...spoko ....będzie 18 :diabloti:.... a jakby było 19 to posyłam eska ;)

Nie prawda! Ma być 16!....Grosia- zrozumiała?:mad::evil_lol:

Posted

:grins: to jaaaaaaaaaaa :hand: Wasza ulubiona klockowa.... :eviltong:
nie pre :diabloti:- przeca dziś 14ty a nie 15ty... Gosia looka na kalendarz ;)
siedze se u siostry, obskoczyły my se szmatexy, najeździłam sie autem :diabloti: czyli jeszcze daje rade :evil_lol::evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
:grins: to jaaaaaaaaaaa :hand: Wasza ulubiona klockowa.... :eviltong:
nie pre :diabloti:- przeca dziś 14ty a nie 15ty... Gosia looka na kalendarz ;)
siedze se u siostry, obskoczyły my se szmatexy, najeździłam sie autem :diabloti: czyli jeszcze daje rade :evil_lol::evil_lol:

i co kupiłaś?:razz:

Posted

apple napisał(a):
i co kupiłaś?:razz:

NIC :roll: ... kusiły mnie ciuszki na Grosie...aaaaa takie malunie , fajniunie :mdleje: ... ale .... już więcej jej nie potrza :roll::roll: i tak nie schodzi tego co już nakupiłam :oops::oops:

Posted

clockwork napisał(a):
NIC :roll: ... kusiły mnie ciuszki na Grosie...aaaaa takie malunie , fajniunie :mdleje: ... ale .... już więcej jej nie potrza :roll::roll: i tak nie schodzi tego co już nakupiłam :oops::oops:

jesteś pewna:razz:....ja tam jestem zdania, że im więcej tm lepiej.....nie trza tak często prać:diabloti:

Posted

apple napisał(a):
jesteś pewna:razz:....ja tam jestem zdania, że im więcej tm lepiej.....nie trza tak często prać:diabloti:

nooooo :roll: i uwierz że już tyle Grosia ma... że chyba nie bede wogóle prać :roll:

eeeechhh jak korcą mnie te szmateczki :oops: w ciucholandach babki już mają polewe- bo co właże to mówie "nic dla Grosi, nic dla Grosi... wszysko ma..... nic dla Grosi ....." i zawsze coś tam kupie....ale ino kilka ciuszków :roll::diabloti:

ale zawsze wychodze i dodaje "ostatni raz u Was jestem... nic dla Grosi"............................ 8)

i tak za każdym razem :roll:..... dziś pierwszy raz powiedziałam se NIE! STOP :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
nooooo :roll: i uwierz że już tyle Grosia ma... że chyba nie bede wogóle prać :roll:

Tak ci się tylko zdaje, haha :evil_lol:
Ubranko służy tylko i wyłącznie do tego, aby na niego puścić pawia (szesnaście razy dziennie) i zrobić kupę taaaaaką, aby wyszła bokiem (wprost na ubranko). :cool1:

Twoim najlepszym przyjacielem stanie się PRALKA :loveu:

Witaj Klockowa i niniejszym gratuluję :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

eeeechhh jak korcą mnie te szmateczki :oops: w ciucholandach babki już mają polewe- bo co właże to mówie "nic dla Grosi, nic dla Grosi... wszysko ma..... nic dla Grosi ....." i zawsze coś tam kupie....ale ino kilka ciuszków :roll::diabloti:

ale zawsze wychodze i dodaje "ostatni raz u Was jestem... nic dla Grosi"............................ 8)

i tak za każdym razem :roll:..... dziś pierwszy raz powiedziałam se NIE! STOP :diabloti:

Hihihihihihihihihi......faaajnie.

Mnie się wydawalo, że jestem przygotowana.....ehe....jakże się myliłam:evil_lol:
Ulewanie, sikanie, koopkanie, ulewanie, sikanie, koopkanie....i zawsze się zastanawiam, jak to mozliwe żeby sie obsrać po pachy:evil_lol:

ale spoko......Klockowa.....trzymam za Ciebie;)

p.s. twoje wyzanie brzmi jak z pierwszego dnia na odwyku:evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Tadziowi ostatnio zmywałam kupę z szyi..... :cool1::cool1::cool1:

hihihi! a najgorsze jak się zakoopkane body zdejmuje-nie ma szans żeby nie umazać siebie i dziecku główki:oops::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Tadziowi ostatnio zmywałam kupę z szyi..... :cool1::cool1::cool1:
Tadziu jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uchylę Wam rombka tajemnicy ..... Grosia ma zawalone wszystkie szafki ubraniami i komodę :evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
hihihi! a najgorsze jak się zakoopkane body zdejmuje-nie ma szans żeby nie umazać siebie i dziecku główki:oops::evil_lol:

i tutaj objawia się wyższość koszulek bądź kaftaników :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
i tutaj objawia się wyższość koszulek bądź kaftaników :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale koszulki i kaftaniki się podciągają i potem jest goły brzuszek i plecki. ja po 2-3 razach całkowicie z nich zrezygnowałam.

Posted

Maga100 napisał(a):
Tak ci się tylko zdaje, haha :evil_lol:
Ubranko służy tylko i wyłącznie do tego, aby na niego puścić pawia (szesnaście razy dziennie) i zrobić kupę taaaaaką, aby wyszła bokiem (wprost na ubranko). :cool1:

Twoim najlepszym przyjacielem stanie się PRALKA :loveu:

Witaj Klockowa i niniejszym gratuluję :loveu:

wow Magda??? :crazyeye::crazyeye: no kogo ja tu widzę....

także GRATULUJĘ :loveu: widziałam Tadzia :cool3::cool3::loveu:

P.S. buuuuhahhahah.... korzystając z rad i doświadczeń mamusiek jutro ide na szmatexy... nakupić jeeeeszcze więcej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
ooo maskara odechciewa mi sie dziecka:loveu: hehehe :) te koopy a fe ;)
gdyby tak nauczyc niemowlaka podciernia hehehe

pffff... to co to za przyjemność mieć dzidzioka..... nie idź na łatwizne:diabloti:

nie ma to jak wszędobylska qpa :eviltong::eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):

pffff... to co to za przyjemność mieć dzidzioka..... nie idź na łatwizne:diabloti:

nie ma to jak wszędobylska qpa :eviltong::eviltong:

nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti:

Posted

:turn-l::turn-l::turn-l:

lolka75 napisał(a):
nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti:

:megagrin::megagrin::eek2::mdleje::roflt::roflt:to mnie akurat ominęło!