apple Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Alicja napisał(a)::roll:..ulgło Ci :razz: :grins: Hmmmmmm.....siakoś nie:roll: Quote
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 apple napisał(a):Hmmmmmm.....siakoś nie:roll: :roll: boshe ...coś Ty taka wiecznie niezadowolniona :diabloti:...:evil_lol: Quote
apple Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Alicja napisał(a)::roll: boshe ...coś Ty taka wiecznie niezadowolniona :diabloti:...:evil_lol: Lubię proste i szybkie rozwiązania, więc te kilkanaście lat mnie przeraża:roll: Quote
agaga21 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 apple napisał(a):Lubię proste i szybkie rozwiązania, więc te kilkanaście lat mnie przeraża:roll: minie szybciej niż myślisz:placz::placz::placz: ja dopiero co planowałam ciążę, dopiero co rodziłam....a teraz mój synuś zaczyna przedszkole:placz::placz::placz::placz:i już nie jest słodkim bobasem tylko diabłem wcielonym a ja jestem stara!:placz:i w dodatku przezywam najgorszy okres-pierwsze rozstanie z moim dzieckiem - muszę go odsyłać do przedszkola gdzie obce babsko (alicja, wybacz:diabloti:) się nim zajmuje:placz: a dopiero mi się wydawało że dłuuuugi czas będziemy razem i długo będzie moim maleńkim dzidziusiem...za chwilę dziewczyny będzie przyprowadzał i ani się obejrzę babcią zostanę:placz::placz::placz: a on po kryjomu papieroski będzie gdzieś w międzyczasie popalał i piwa próbował:crazyeye::placz: czas leci szybko, ani się obejrzysz a 18 minie;):evil_lol: Quote
apple Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agaga21 napisał(a):minie szybciej niż myślisz:placz::placz::placz: ja dopiero co planowałam ciążę, dopiero co rodziłam....a teraz mój synuś zaczyna przedszkole:placz::placz::placz::placz:i już nie jest słodkim bobasem tylko diabłem wcielonym a ja jestem stara!:placz:i w dodatku przezywam najgorszy okres-pierwsze rozstanie z moim dzieckiem - muszę go odsyłać do przedszkola gdzie obce babsko (alicja, wybacz:diabloti:) się nim zajmuje:placz: a dopiero mi się wydawało że dłuuuugi czas będziemy razem i długo będzie moim maleńkim dzidziusiem...za chwilę dziewczyny będzie przyprowadzał i ani się obejrzę babcią zostanę:placz::placz::placz: a on po kryjomu papieroski będzie gdzieś w międzyczasie popalał i piwa próbował:crazyeye::placz: czas leci szybko, ani się obejrzysz a 18 minie;):evil_lol: Pocieszyłaś mnie:multi::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 aż chyba zaraz się rozmnożę :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agaga21 napisał(a):minie szybciej niż myślisz:placz::placz::placz: ja dopiero co planowałam ciążę, dopiero co rodziłam....a teraz mój synuś zaczyna przedszkole:placz::placz:i już nie jest słodkim bobasem tylko diabłem wcielonym a ja jestem stara!:placz:i w dodatku przezywam najgorszy okres-pierwsze rozstanie z moim dzieckiem - muszę go odsyłać do przedszkola gdzie obce babsko (alicja, wybacz:diabloti:) się nim zajmuje:placz: a dopiero mi się wydawało że dłuuuugi czas będziemy razem i długo będzie moim maleńkim dzidziusiem...za chwilę dziewczyny będzie przyprowadzał i ani się obejrzę babcią zostanę:placz::placz::placz: a on po kryjomu papieroski będzie gdzieś w międzyczasie popalał i piwa próbował:crazyeye::placz: czas leci szybko, ani się obejrzysz a 18 minie;):evil_lol: :roflt: stara jesteś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:obce babsko :obrazic: babcia Agata :grins: :eviltong: a 20 jak szybko minie :roll::diabloti: apple napisał(a):Lubię proste i szybkie rozwiązania, więc te kilkanaście lat mnie przeraża:roll: na łatwiznę chciałabyś iść :diabloti: jonQuilla napisał(a):aż chyba zaraz się rozmnożę :evil_lol: najlepiej przez pączkowanie :diabloti: Quote
clockwork Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 AGAGA... chciałaś fote Klocusia z Grosią - prosze :cool3::cool3: z telefonisza - jakość lipna ale dobrze bo prawie tam doopą świece :diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 clockwork napisał(a):AGAGA... chciałaś fote Klocusia z Grosią - prosze :cool3::cool3: z telefonisza - jakość lipna ale dobrze bo prawie tam doopą świece :diabloti: http://images6.fotosik.pl/531/4f105de93dde3b3e.jpg nie no nie przesadzaj :p błekitne majtusie widać .... a fota urokliwa ;) Ha a Ozzulek też miział już Grosie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
lolka75 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 http://images6.fotosik.pl/531/4f105de93dde3b3e.jpg o matulu:crazyeye:.. toz Grosia bedzie taka jak Klocusiowy leb :loveu: pozdrowki:multi: Quote
ice_t Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 doberek, Fajnie Grosia a własciwie Jej domek :evil_lol: wygląda z Klocusiem To teraz czekamy jak Grosia zmieni swoje lokum i pokaże się Światu Quote
agaga21 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 :evil_lol:ale się dzieciaki przytulają! powiem ci że wcale ta twoja grosia duża nie urosła sądząc po rozmiarach brzuszka..ciesz się z tego;) a klocuś spojrzenie ma boskie! nic tylko kochać taki pychol:loveu: Quote
apple Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Nooooo jak słodko:loveu: http://images6.fotosik.pl/531/4f105de93dde3b3e.jpg Quote
clockwork Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Alicja napisał(a): nie no nie przesadzaj :p błekitne majtusie widać .... a fota urokliwa ;) Ha a Ozzulek też miział już Grosie :eviltong::eviltong::eviltong: nie błękitne ino BIAŁE!!!! bynajmniej były.... jak zakładałam :roll::roll::diabloti: Ozulek to i lizał Grosice :loveu: zresztą on wszystko liże... kłapie tym jęzorem na prawo i lewo :evil_lol: lolka75 napisał(a):http://images6.fotosik.pl/531/4f105de93dde3b3e.jpg o matulu:crazyeye:.. toz Grosia bedzie taka jak Klocusiowy leb :loveu: pozdrowki:multi: haha... to samo ostatnio stwierdziliśmy że jak Klockowy łeb - taaaaka WIELKA bedzie :p ice_t napisał(a):doberek, Fajnie Grosia a własciwie Jej domek :evil_lol: wygląda z Klocusiem To teraz czekamy jak Grosia zmieni swoje lokum i pokaże się Światu też czekamy :roll: tu już zakłady lecą kiedy :evil_lol::evil_lol: Ala stawiała na wczoraj - PUDŁO! :eviltong: agaga21 napisał(a)::evil_lol:ale się dzieciaki przytulają! powiem ci że wcale ta twoja grosia duża nie urosła sądząc po rozmiarach brzuszka..ciesz się z tego;) a klocuś spojrzenie ma boskie! nic tylko kochać taki pychol:loveu: Grosica bedzie taka tyci tyci filigranowa po mamusi :loveu::loveu: znaczy jak mamusia rok temu :roll::oops: bo tera to .... brzusio mały (w porównaniu z innymi ciężarnymi) ale od doopy w dół - MASAKRA!!!! 25 kilo więcej!!!! :shock: apple napisał(a):Nooooo jak słodko:loveu: http://images6.fotosik.pl/531/4f105de93dde3b3e.jpg połóż łape na mym łonie - a co to jest mymłon??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 :evil_lol:stawiałam na piątek ...11 września ale ino roz może być takie wydarzenie w stylu word trade center :diabloti:...i przekazem podprogowym narodziny Grosi przekładamy z Debe ;)....... na 18 ...tysz piątek :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 clockwork napisał(a): Ozulek to i lizał Grosice :loveu: zresztą on wszystko liże... kłapie tym jęzorem na prawo i lewo :evil_lol: :diabloti:nie wszytsko :mad::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Alu co sie martwisz Safi w zyciu ma tylko jeden Cel lizzzzzzzzac :):):) jak juz zacznie to koniec:) a focia superr :) hmmm kto wie może to juz teraz grosia sie wykluwa :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Basia&Safi napisał(a):Alu co sie martwisz Safi w zyciu ma tylko jeden Cel lizzzzzzzzac :):):) jak juz zacznie to koniec:) a focia superr :) hmmm kto wie może to juz teraz grosia sie wykluwa :evil_lol: :psie jeszcze nie wykluwa ;) Quote
ice_t Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol:stawiałam na piątek ...11 września ale ino roz może być takie wydarzenie w stylu word trade center :diabloti:...i przekazem podprogowym narodziny Grosi przekładamy z Debe ;)....... na 18 ...tysz piątek :diabloti::evil_lol: no to jak obstawiamy to ja stawiam na 16 września :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ice_t napisał(a):no to jak obstawiamy to ja stawiam na 16 września :evil_lol: a tam 16 :diabloti:......18 ma być :evil_lol: Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Przyszłam zobaczć czy jeszcze sie kulosz...no bo w końcu jutro 15:diabloti: Quote
Basia&Safi Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 kurcze obstawialam ze 13 a ty pudło heheh Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 to ja w takim razie obstawiam niedzielę 27 września:razz: Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 a jak nagroda? :evil_lol: to ja obstawiam sobote 19 września :grins: tylko będę na weselu jakbym wygrała to proszę Alu smska :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Czy Madzia już prze ???? :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts