bonsai_88 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ha... pod tym względem faktycznie lepsi są chłopacy - choćby nie wiem co w falbaniastej sukience biegać nie zechcą :diabloti: Quote
Alicja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='bonsai_88']ha... pod tym względem faktycznie lepsi są chłopacy - choćby nie wiem co w falbaniastej sukience biegać nie zechcą :diabloti: :p nawet dziewczynki u Mnie w grupie nie lubią nosić sukieneczek :p to i tak duża przebitka , biorąc pod uwagę różowości :razz::razz:... kiedyś modne były stukające buty :roll:....ja zachwalam fajne pepegi , didasy :p itp ....a słowo pani wazne jest ;):evil_lol: Quote
ice_t Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz: przyniosłam ....;) doberek wieczorowa porą , mniam mniam jakie pyszności :) Quote
Medorowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 O ja cieeeeeeee:mdleje::mdleje::mdleje: a ja na diecie:mdleje: http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/109_org.jpg Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Medorowa napisał(a):O ja cieeeeeeee:mdleje::mdleje::mdleje: a ja na diecie:mdleje: http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/109_org.jpg ale to też dieta ;) Zaglądam Tu , czuwam i odkurzam Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mam cosik dla Was no i oć .....bo potem to już będzie tylko Tak ............. Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 podnieście czasem bazarek :razz::razz: Bazarek różności dla Bandy Bogatyńskiej Quote
furciaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Alicja napisał(a):Good Morning :grins: :hand::Rose: Nawet na dogo w ojczystym jezyku przestaja mowic:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 furciaczek napisał(a):Nawet na dogo w ojczystym jezyku przestaja mowic:placz::placz::placz: oj nie bucz :glaszcze: ... Klockowa ma teraz przerwe w wyjazdach , musiałam przypomnieć co by nie zapomniała po anglijsku ;) Tymczasem ZAPRASZAMY na BAZARKI Gotuj z dogo przepisy kulinarne Bazarek różności dla Bandy Bogatyńskiej Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [FONT=Arial]Zakabluję :roll:, ze Grosia waży 435 gramów:multi: :loveu::multi: ....Pawcio ma w opisie więc to wiadomość publiczna ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='bonsai_88']Ło... duża ta Fasolinka :razz: [FONT=Arial]:mad:......... Grosia :grins:[/FONT] Quote
ice_t Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zakabluję :roll:, ze Grosia waży 435 gramów:multi: :loveu::multi:[/FONT] [FONT=Arial]....Pawcio ma w opisie więc to wiadomość publiczna ;)[/FONT] Fantastycznie, niech rośnie dalej :) Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]453 ....:cool1: Pawcio ma alzheimera i nie pamięta :diabloti:[/FONT] bywam tu ..... :oops: [FONT=Arial]:multi::multi::multi: to prawie jak paczuszka bułki tartej :evil_lol: albo lazania z Biedronki :evil_lol: maleńka Grosia :loveu::loveu::loveu: koffana :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zakabluję :roll:, ze Grosia waży 435 gramów:multi: :loveu::multi: ....Pawcio ma w opisie więc to wiadomość publiczna ;)[/FONT] [FONT=Arial]453 ....:cool1: Pawcio ma alzheimera i nie pamięta :diabloti:[/FONT] bywam tu ..... :oops: Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] Pawcio ma alzheimera i nie pamięta :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] przecie wiem , ze Pawcio stary już jest :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Arial]....... kurde teraz opłotami po Jebiu bede sie przemieszczać :roll::diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ala donosi! Ala donosi! Ale w super wierze!!!! groszenka jest duuuuuuuza! Czy mamy zbierac juz na posag? Bo kandydatow do ksiezniczki juz jest mnostwo! Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='sota36']Ala donosi! Ala donosi! Ale w super wierze!!!! groszenka jest duuuuuuuza! Czy mamy zbierac juz na posag? Bo kandydatow do ksiezniczki juz jest mnostwo! [FONT=Arial]Joluś jo już szporuja ;)[/FONT] Quote
Katarama Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :) :) :) Ale super a kiedy jakieś nowe foteczki sie pojawią ?? Quote
Recommended Posts