Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='clockwork']melduje że Pawcio pokrojony, pocerowany... bedzie żył :roll: skoro dopytujecie :diabloti::eviltong: przeca dopytujemy :diabloti::eviltong: jutro wraca do domciu :roll: zapraszasz na odwiedziny :razz::razz: zara poprzerabiam i zapodam psiOTKI .... bo widze że sie nie możecie doczekać :cool1: nooooooo nareszcie :diabloti: Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 melduje że Pawcio pokrojony, pocerowany... bedzie żył :roll: skoro dopytujecie :diabloti::eviltong: jutro wraca do domciu :roll: zara poprzerabiam i zapodam psiOTKI .... bo widze że sie nie możecie doczekać :cool1: Quote
ice_t Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='clockwork'] zara poprzerabiam i zapodam psiOTKI .... bo widze że sie nie możecie doczekać :cool1: pewno że się nie możemy doczekać i na zdjęcia Klocucha, no ewentualnie może być słodki legwanik :):loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='ice_t']pewno że się nie możemy doczekać i na zdjęcia Klocucha, no ewentualnie może być słodki legwanik :):loveu: legwanki podajemy na pikantno :evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 wiedziałam :multi: gratuluje Madziu :loveu: było te czaszeczki z oczkami z cyrkoniów kupować :razz: najsampierw dziewucha a potem będziecie robić chopca :shiny: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='clockwork']:eek: potem to bliżej jak 5 m. niech nie podchodzi :diabloti: :roflt: to w kuchni ni ma szans byście razem się spotkali :evil_lol: nie mówiąc o spalni :razz::razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='malawaszka']suuper, że Pawcio OK :loveu: :multi: ChWDP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Tysz czytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='malawaszka']suuper, że Pawcio OK :loveu: :multi: ChWDP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poczytałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ostatnio wchodzą kolesie do Pawcia studia z krzykiem CH W D P!!... CH W D P!!... ten juz ręce w pięśći... bedzie zadyma ....:knuje: a kolesie dalej CH W D P!!! CHodźcie Wszyscy Do Pawcia :ylsuper::ylsuper: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuhahahahhaha Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 wiosenka..... drzewa kwitną :p ptacy gruchają .... ;) Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='rufusowa']wiedziałam :multi: gratuluje Madziu :loveu: było te czaszeczki z oczkami z cyrkoniów kupować :razz: najsampierw dziewucha a potem będziecie robić chopca :shiny: :eek: potem to bliżej jak 5 m. niech nie podchodzi :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 suuper, że Pawcio OK :loveu: :multi: ChWDP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Spacerowo-Klockowe ;) niedzielne-pokościelne :p Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 romantyczne klimaty w lasku :loveu::loveu: a ciule po mnie ryczą że pies qpe robi :mad: ekolodzy zasrani :diabloti: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :hmmmm: i skąd ta przepuklina :diabloti: http://images8.fotosik.pl/21/db92869eda313532.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: parami butki nie kwitli :evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 cmokasy dla biednego Pawcia:calus: jesli mozna zapytowywac czemu mial operacje? przeca jedna ostatnio juz mial?:-( acha i malenka lalunia jest przepiekna:loveu::loveu:....za moich czasow nie robili takich trojwymiarowych fotkow. To piekne!!! Chyba w jakas rameczke wstawisz? Pozdrowki dla rodzinki:loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 http://images6.fotosik.pl/462/7f7ac28185cde236.jpg ale zadyma :multi::multi: ooo składzik z bielizną :grins: http://images8.fotosik.pl/21/56803b7321039d4f.jpg Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='lolka75']cmokasy dla biednego Pawcia:calus: jesli mozna zapytowywac czemu mial operacje? przeca jedna ostatnio juz mial?:-( acha i malenka lalunia jest przepiekna:loveu::loveu:....za moich czasow nie robili takich trojwymiarowych fotkow. To piekne!!! Chyba w jakas rameczke wstawisz? Pozdrowki dla rodzinki:loveu: przepuklina W RANIE POOPERACYJNEJ ... jedni spieprzyli inni musieli naprawiać .... :angryy: fotki do albumiku... mam jeszcze filmik z badań :eviltong::eviltong: ruchomy taki normalnie :p... lipa... kiedyś była ... jak mogło nie być takich USG ;) u nas w Jebiu tysz nie ma 4D- w Katowicach mi zrobili w klinice do kierej jeżdże na badania ;) Alaaaaa..... skąd Pawcio ma tą przepukline...... :roll: nie wiesz??? :roll::diabloti: Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 wiosenna trawka... pełna witaminek :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 osiedle młe ;) tipsy pana Oranżusia :loveu: Oranżuś grzejący dupe na parapecie- za firaneczką :loveu: niewyraźny... ale wciąż ŻYWY pan papug ;) THE END Quote
clockwork Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='Alicja'] :p ze skakania ....z podnoszenia Madzi :evil_lol: jo ni ma ciężka... worek ziemnioków zaledwie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='clockwork'] fotki do albumiku... mam jeszcze filmik z badań :eviltong::eviltong: ruchomy taki normalnie :p... lipa... kiedyś była ... jak mogło nie być takich USG ;) u nas w Jebiu tysz nie ma 4D- w Katowicach mi zrobili w klinice do kierej jeżdże na badania ;) a ja widziałam filmika :multi::loveu::multi::loveu::multi: Alaaaaa..... skąd Pawcio ma tą przepukline...... :roll: nie wiesz??? :roll::diabloti: :p ze skakania ....z podnoszenia Madzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 http://images8.fotosik.pl/21/f53ca486adc53678.jpg dożywiają sie chłopaki :razz::razz: http://images6.fotosik.pl/462/3be28ee949b641ca.jpg Hipcio :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='clockwork']jo ni ma ciężka... worek ziemnioków zaledwie :diabloti: nie ważne ze mieszek kartofli :evil_lol: ...ale teraz Was jest Dwie ;) Quote
apple Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Do ucha mu sie nalało:roll: http://images8.fotosik.pl/21/98c4a2202754cdee.jpg Quote
Recommended Posts