Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bonsai_88 napisał(a):Pociesz TZa, że od wyjazdu z Katowic po pół godzinie jest się u mnie :evil_lol:. Zdolne, śpieszące się matki z wkurzonym dzieckiem z tyłu potrafią skrócić ten czas do 15-20 minut spod Ikea :diabloti: damy rade :grins: byleby pogoda dopisala :modla: Quote
ice_t Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ale bedziecie miały fajoskie spotkanko, trochę wam zazdroszczę :oops::oops: Quote
Alicja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :multi::multi::multi:bo spotkanka najczęściej są fajowskie ;) Quote
ice_t Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dla wszystkich dogomaniackich cioteczek :) WESOŁEGO ALLELUJA!!! ..........$...$...$...$.. ........$..................$ .....$.......................$ ...$..........................$ ..$.000000........۩۩۩۩...$ .$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$ $.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$ $.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy. ..\\//...\\//......\\//...\\//....\\//... ..\\/..(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\// ///..(▒)(█)(▒)..\\//..(▒)(█)(▒)..\/ \\//...(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\/ .\\//..\\/...\\////...\\//...\\\\//..\\//.. W koszyku- obfitości, w serduszku- miłości,w jajkach- niespodzianek, w Dyngusa – wody dzbanek Quote
ice_t Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ucieło mi posta :placz: Więc daję życzenia jeszcze raz Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy. Quote
Alicja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://images8.fotosik.pl/11/37826cf9d83e0d01.jpg :cool2: wzajemnie ..mokrych smacznych i wesołych :grins: Quote
BeaC Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 he he he jajcaty klocek ciekawe czy pańcio malował a pańcia skrobała czy na odwrót :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='BeaC']he he he jajcaty klocek ciekawe czy pańcio malował a pańcia skrobała czy na odwrót :diabloti::diabloti::diabloti: Klocek se pewnie malnął podczas remontu a pańcio pewnie sam sie poszkrobał :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Aaaa i żeby nie było...my te foty robiły na spóła ...te fajniejsze robiła Klocusiowa ;) Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wprawdzie ogladający foty przepychają się w drzwiach .... ale zaś pometłam przy wrzucaniu ... a Kolcusiowa ma swoje spacerniakowe ;)...to wrzucam do końca .... jakby co to gotuję obiadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Basia&Safi']kudeee jak to a gdzie ozzulec :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u siebie ;) Quote
clockwork Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 thanx cioteczko za fotki.:loveu::loveu:.. jo tysz mom kilka ale łeb mi tak nadoopia że nie ma szans siedzieć na kompku i przerabiać... nic nie ma szans :placz::placz: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://images8.fotosik.pl/12/301e4e2b85460f4f.jpg łooooo matko jaki on wielki :) Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Basia&Safi'] łooooo matko jaki on wielki :) no so ty ...przecie ja nie olbrzymka :razz::razz:....toć to malusi yorczuś :loveu::loveu::loveu:piesek kolankowy :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='clockwork']thanx cioteczko za fotki.:loveu::loveu:.. jo tysz mom kilka ale łeb mi tak nadoopia że nie ma szans siedzieć na kompku i przerabiać... nic nie ma szans :placz::placz: nie za ma co ;):loveu: :roll: wszystkie wciepalam ..... a swoje dasz jak będzie spokój z bólami głowy :glaszcze: Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ale pikne pisanki widziałam :loveu: :lol: Madz :calus: Quote
clockwork Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 wrzucam fotecki z niedzielki i ide spać... bo mnie łeb .....:stormy-sad: Quote
Recommended Posts