Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja']A my sie dziś z Magdą posmykały po mieście :p . Polecam w Rybniku na Rynku pyszne zapiekanki :loveu:My dziś zajadałyśmy :p :hmmmm: czy te zapiekanki były polane czekoladą? bo ostatnio takie miała zachciewajki :cool3: :evil_lol: zapiekanka + czekolada :roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: czy te zapiekanki były polane czekoladą? bo ostatnio takie miała zachciewajki :cool3: :evil_lol: zapiekanka + czekolada :roll: :diabloti: legalne pieczarkowe z keczupem :p mniamniuśne ....:loveu: poza tym ...Klocuś przesyła pozdrowienia :evil_lol: i nie ma czasu pozować do fot :p Quote
Iv_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja']legalne pieczarkowe z keczupem :p mniamniuśne ....:loveu: poza tym ...Klocuś przesyła pozdrowienia :evil_lol: i nie ma czasu pozować do fot :p :crazyeye: miała ochotę na normalną zapiekankę? to chyba nie jest w ciąży :diabloti: a my przesyłamy pozdrowienia dla Klocusia :evil_lol: :loveu: Foty mają być :mad: :mad: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Bry :grins: u Nas pada deszcz czy to już wiosna Quote
clockwork Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: miała ochotę na normalną zapiekankę? to chyba nie jest w ciąży :diabloti: a my przesyłamy pozdrowienia dla Klocusia :evil_lol: :loveu: Foty mają być :mad: :mad: fffcale to nie była zachcianka ... bo takowych nie mam :grins: ino głodna byłam a w Rybolku są najlepsiejsze na świecie... nigdy im nie daruje pożarcia jak tam jestem :eviltong::eviltong: Kloc ni ma fotek :niewiem: ... ale bedą z englanda... bo se jade w piątek ostatni raz :roll: i wogóle dżem dobry :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='clockwork'] fffcale to nie była zachcianka ... bo takowych nie mam :grins: ino głodna byłam a w Rybolku są najlepsiejsze na świecie... nigdy im nie daruje pożarcia jak tam jestem :eviltong::eviltong: no dobra to kiedy wypad na zapiekanki :razz::razz:wracaj szybko ;) Kloc ni ma fotek :niewiem: ... ale bedą z englanda... bo se jade w piątek ostatni raz :roll: NIE ZAPOMNIJTA APARATA :evil_lol: i wogóle dżem dobry :multi::multi: bułeczkę z miodkiem zapodać ;) bo miodek tysz dobry :pdzemik ewentualnie truskawkowy Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='clockwork'] fffcale to nie była zachcianka ... bo takowych nie mam :grins: ino głodna byłam a w Rybolku są najlepsiejsze na świecie... nigdy im nie daruje pożarcia jak tam jestem :eviltong::eviltong: Kloc ni ma fotek :niewiem: ... ale bedą z englanda... bo se jade w piątek ostatni raz :roll: i wogóle dżem dobry :multi::multi: To jak skończe dietę to jadę do Rybolka:p Aaaaa a jak Ci sie moja propozycja córci podobala?:cool3: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A wciepne tu portrecik tego co mi zostawia śline na galotkach :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='apple']To jak skończe dietę to jadę do Rybolka:p Aaaaa a jak Ci sie moja propozycja córci podobala?:cool3: aaaaaaaaa... nooo... mała jest coollll.... ino skąd wiesz że to ona nie on??? :hmmmm: przeca ma pampersa :roll: Quote
agbar Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 To bedzie ON..nie moze byc inaczej:roll:przeca ma meski smoczek:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='agbar']To bedzie ON..nie moze byc inaczej:roll:przeca ma meski smoczek:evil_lol::evil_lol: nie ma innej opcji :shake: najwyżej będziemy doprawiać jojka :grins: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='bonsai_88']No jasne, że to onek... przecież onka na koniec wzdycha do niego :eviltong: :evil_lol::evil_lol: no proszę chocia jedna ciotka patrzała dokładnie :multi: to jest Emo Boy :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No jasne, że to onek... przecież onka na koniec wzdycha do niego :eviltong: Quote
furciaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='clockwork'] Kloc ni ma fotek :niewiem: ... ale bedą z englanda... bo se jade w piątek ostatni raz :roll: Wstawiac wode na kawe..czy herbate:diabloti:???? Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='clockwork'] aaaaaaaaa... nooo... mała jest coollll.... ino skąd wiesz że to ona nie on??? :hmmmm: przeca ma pampersa :roll: :mdleje::mdleje::mdleje: No jak to skąd.....przca ma rószoffą bluzię i w ogóle TO jest dziewczyna.....przeca widać na pierwszy rzut oka!:cool1: DEALEROWA! NIE ZNASZ SIĘ:eviltong: Quote
clockwork Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='furciaczek']Wstawiac wode na kawe..czy herbate:diabloti:???? nie jedziemy do Londka.... :shake: ten Londyn chyba nie był nam pisany :shake: Pawcio ma klientów w Bristolu i Lincoln ... tak więc obskakujemy te 2 miasta i powrót.... kolejny wypad nie wcześniej jak za rok :placz: co do aparatu NIE ZAPOMNĘ TYM RAZEM!!!!:diabloti: pierwszy bagaż który osobiście zatargam do auta... Pawcio może zapomnieć sprzętu do dziarania... ale aparat WEZMĘ...... chyba ..............:roll: Quote
apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='agbar']Jasnowidzenia mam:diabloti: To coś sie zepsuło......chyba Ci się zawirusowało:eviltong: rószoffą bluzię , bo to EMO :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: oj nie zna się Dzapkowa :evil_lol:Dobra, dobra....szpecjalistki sie znalazły:evil_lol: JA WAM MÓWIE ŻE TO DZIEWCZYNKA!:mad: Quote
agbar Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple'] DEALEROWA! NIE ZNASZ SIĘ:eviltong: Jasnowidzenia mam:diabloti: Quote
furciaczek Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='clockwork']nie jedziemy do Londka.... :shake: ten Londyn chyba nie był nam pisany :shake: Pawcio ma klientów w Bristolu i Lincoln ... tak więc obskakujemy te 2 miasta i powrót.... kolejny wypad nie wcześniej jak za rok :placz: co do aparatu NIE ZAPOMNĘ TYM RAZEM!!!!:diabloti: pierwszy bagaż który osobiście zatargam do auta... Pawcio może zapomnieć sprzętu do dziarania... ale aparat WEZMĘ...... chyba ..............:roll: :placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: No jak to skąd.....przca ma rószoffą bluzię i w ogóle TO jest dziewczyna.....przeca widać na pierwszy rzut oka!:cool1: DEALEROWA! NIE ZNASZ SIĘ:eviltong: rószoffą bluzię , bo to EMO :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:oj nie zna się Dzapkowa :evil_lol: Cze :multi::loveu: zapakowałaś już aparata :p Quote
Alicja Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Zapomnialam cosik for you ...ale to jak wrócisz z Englanda to Ci przywiozę ...koktajlik jagodowy :loveu:i truskawkowy :loveu: I dziękuję Ci za dzisiaj :loveu::loveu::loveu:KWM:loveu: A tu jeszcze coś do posmiania się .... poleciały mi łzy ze śmiechu KLIK Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ice_t napisał(a):Doberek w śliczny słoneczny dzionek :) :roll: u Nas pada .... no ale cóż podobno po deszczu zawsze wychodzi słonko ...ino kiedy wylezie :hmmmm: Bereczek :loveu::multi::multi: Quote
ice_t Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Alicja napisał(a): :roll: u Nas pada .... no ale cóż podobno po deszczu zawsze wychodzi słonko ...ino kiedy wylezie :hmmmm: Bereczek :loveu::multi::multi: wiesz co chyba słonko usłyszało twoje słowa \bo poszło sobie i juz nie ma :placz::placz: Ale na szczęscie nie pada :multi: Quote
Recommended Posts