Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']A my sie dziś z Magdą posmykały po mieście :p . Polecam w Rybniku na Rynku pyszne zapiekanki :loveu:My dziś zajadałyśmy :p
:hmmmm: czy te zapiekanki były polane czekoladą? bo ostatnio takie miała zachciewajki :cool3: :evil_lol: zapiekanka + czekolada :roll: :diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: czy te zapiekanki były polane czekoladą? bo ostatnio takie miała zachciewajki :cool3: :evil_lol: zapiekanka + czekolada :roll: :diabloti:

legalne pieczarkowe z keczupem :p mniamniuśne ....:loveu:

poza tym ...Klocuś przesyła pozdrowienia :evil_lol: i nie ma czasu pozować do fot :p

Posted

[quote name='Alicja']legalne pieczarkowe z keczupem :p mniamniuśne ....:loveu:

poza tym ...Klocuś przesyła pozdrowienia :evil_lol: i nie ma czasu pozować do fot :p
:crazyeye: miała ochotę na normalną zapiekankę? to chyba nie jest w ciąży :diabloti:

a my przesyłamy pozdrowienia dla Klocusia :evil_lol: :loveu:
Foty mają być :mad: :mad:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: miała ochotę na normalną zapiekankę? to chyba nie jest w ciąży :diabloti:

a my przesyłamy pozdrowienia dla Klocusia :evil_lol: :loveu:
Foty mają być :mad: :mad:

fffcale to nie była zachcianka ... bo takowych nie mam :grins: ino głodna byłam a w Rybolku są najlepsiejsze na świecie... nigdy im nie daruje pożarcia jak tam jestem :eviltong::eviltong:

Kloc ni ma fotek :niewiem: ... ale bedą z englanda... bo se jade w piątek ostatni raz :roll:

i wogóle dżem dobry :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']
fffcale to nie była zachcianka ... bo takowych nie mam :grins: ino głodna byłam a w Rybolku są najlepsiejsze na świecie... nigdy im nie daruje pożarcia jak tam jestem :eviltong::eviltong:

no dobra to kiedy wypad na zapiekanki :razz::razz:wracaj szybko ;)

Kloc ni ma fotek :niewiem: ... ale bedą z englanda... bo se jade w piątek ostatni raz :roll:

NIE ZAPOMNIJTA APARATA :evil_lol:

bułeczkę z miodkiem zapodać ;) bo miodek tysz dobry :pdzemik ewentualnie truskawkowy

Posted

[quote name='clockwork']

To jak skończe dietę to jadę do Rybolka:p

Aaaaa a jak Ci sie moja propozycja córci podobala?:cool3:

Posted

[quote name='apple']To jak skończe dietę to jadę do Rybolka:p

Aaaaa a jak Ci sie moja propozycja córci podobala?:cool3:

aaaaaaaaa... nooo... mała jest coollll.... ino skąd wiesz że to ona nie on??? :hmmmm: przeca ma pampersa :roll:

Posted

[quote name='agbar']To bedzie ON..nie moze byc inaczej:roll:przeca ma meski smoczek:evil_lol::evil_lol:

nie ma innej opcji :shake: najwyżej będziemy doprawiać jojka :grins:

Posted

[quote name='bonsai_88']No jasne, że to onek... przecież onka na koniec wzdycha do niego :eviltong:

:evil_lol::evil_lol: no proszę chocia jedna ciotka patrzała dokładnie :multi:

to jest Emo Boy
:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
aaaaaaaaa... nooo... mała jest coollll.... ino skąd wiesz że to ona nie on??? :hmmmm: przeca ma pampersa :roll:

:mdleje::mdleje::mdleje: No jak to skąd.....przca ma rószoffą bluzię i w ogóle TO jest dziewczyna.....przeca widać na pierwszy rzut oka!:cool1:

DEALEROWA! NIE ZNASZ SIĘ:eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']Wstawiac wode na kawe..czy herbate:diabloti:????

nie jedziemy do Londka.... :shake: ten Londyn chyba nie był nam pisany :shake: Pawcio ma klientów w Bristolu i Lincoln ... tak więc obskakujemy te 2 miasta i powrót.... kolejny wypad nie wcześniej jak za rok :placz:

co do aparatu NIE ZAPOMNĘ TYM RAZEM!!!!:diabloti: pierwszy bagaż który osobiście zatargam do auta... Pawcio może zapomnieć sprzętu do dziarania... ale aparat WEZMĘ...... chyba ..............:roll:

Posted

[quote name='agbar']Jasnowidzenia mam:diabloti:
To coś sie zepsuło......chyba Ci się zawirusowało:eviltong:

rószoffą bluzię , bo to EMO :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: oj nie zna się Dzapkowa :evil_lol:
Dobra, dobra....szpecjalistki sie znalazły:evil_lol:

JA WAM MÓWIE ŻE TO DZIEWCZYNKA!:mad:

Posted

[quote name='clockwork']nie jedziemy do Londka.... :shake: ten Londyn chyba nie był nam pisany :shake: Pawcio ma klientów w Bristolu i Lincoln ... tak więc obskakujemy te 2 miasta i powrót.... kolejny wypad nie wcześniej jak za rok :placz:

co do aparatu NIE ZAPOMNĘ TYM RAZEM!!!!:diabloti: pierwszy bagaż który osobiście zatargam do auta... Pawcio może zapomnieć sprzętu do dziarania... ale aparat WEZMĘ...... chyba ..............:roll:

:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: No jak to skąd.....przca ma rószoffą bluzię i w ogóle TO jest dziewczyna.....przeca widać na pierwszy rzut oka!:cool1:

DEALEROWA! NIE ZNASZ SIĘ:eviltong:

rószoffą bluzię , bo to EMO :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:oj nie zna się Dzapkowa :evil_lol:

Cze :multi::loveu: zapakowałaś już aparata :p

Posted

Zapomnialam cosik for you ...ale to jak wrócisz z Englanda to Ci przywiozę ...koktajlik jagodowy :loveu:i truskawkowy :loveu:

I dziękuję Ci za dzisiaj :loveu::loveu::loveu:KWM:loveu:

A tu jeszcze coś do posmiania się .... poleciały mi łzy ze śmiechu KLIK

Posted

ice_t napisał(a):
Doberek w śliczny słoneczny dzionek :)

:roll: u Nas pada .... no ale cóż podobno po deszczu zawsze wychodzi słonko ...ino kiedy wylezie :hmmmm:

Bereczek :loveu::multi::multi:

Posted

Alicja napisał(a):

:roll: u Nas pada .... no ale cóż podobno po deszczu zawsze wychodzi słonko ...ino kiedy wylezie :hmmmm:

Bereczek :loveu::multi::multi:

wiesz co chyba słonko usłyszało twoje słowa \bo poszło sobie i juz nie ma :placz::placz:
Ale na szczęscie nie pada :multi: