e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'] eeeeeeeeee ale jo nie żygom i nie mam zgag... przy pierwszej ciąży miałam... a tera nic!!! ino cycki mie bolą :roll::oops: bo to chłopczyk bedzie:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 AAAAAAAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu: Gratuluję:loveu::loveu::loveu::loveu: JA to wiedziałam NAJWCZEŚNIEJ Z WAS:diabloti::diabloti::diabloti: Nu to teraz będzie, a będzie :loveu::loveu::loveu: no dobra....a teraz pytanie do dorbych duszyczek:oops::oops::oops: GDZIE WY WIDZICIE, że tam jest małe bobo? NO GDZIE??????:placz::placz: Niech ktoś mi czerwoną kredką zaznaczy:placz::placz: http://images6.fotosik.pl/372/182108aca522819e.jpg Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']AAAAAAAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu: Gratuluję:loveu::loveu::loveu::loveu: JA to wiedziałam NAJWCZEŚNIEJ Z WAS:diabloti::diabloti::diabloti: Nu to teraz będzie, a będzie :loveu::loveu::loveu: no dobra....a teraz pytanie do dorbych duszyczek:oops::oops::oops: GDZIE WY WIDZICIE, że tam jest małe bobo? NO GDZIE??????:placz::placz: Niech ktoś mi czerwoną kredką zaznaczy:placz::placz: http://images6.fotosik.pl/372/182108aca522819e.jpg :crazyeye::crazyeye: nie widzisz fasolki???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']bo to chłopczyk bedzie:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:cały czas to mówię :multi:;) Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:cały czas to mówię :multi:;) :multi: bo bedzie:loveu: ee Madzialena ale przecie na USG wszystko widac:cool1: ja siusiaka widzialam wiec to bedzie chlopczyk:loveu: Quote
zona Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'] o mamciu!!! ON już taki duży??? :crazyeye::crazyeye: a Ty może torbo ujawniłabyś sie jak bedziesz w Jastrzębiu :mad: Klocek poszołby na spacera z Bruxelindą :loveu: może też by co spłodził :diabloti: Będziemy od 27 stycznia na kilka dzionków, to się zgadamy, wezmę Felippa i Bruksolinkę. Ale spłodzić nic nie damy, bo Bruksunia jest jeszcze za młoda na takie rzeczy, dopiero 7 latek ma.;) Quote
ice_t Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Trochę mnie tu nie było , bo się przeprowadzałam i neta nie miałam, ale juz mam i zaczynam nadrabiac zaległości w czytaniu dogo a tu takie wieść - Madzia gratulacje z okazji dzidziusia. Trzymaj się ciepło i nie daj sie mdłościa ani innym urokom ciąży :) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 eeeeeeeeee ale jo nie żygom i nie mam zgag... przy pierwszej ciąży miałam... a tera nic!!! ino cycki mie bolą :roll::oops: ale dzięki za radę :loveu::loveu: i ze coli nie moge?? :placz::placz::placz: apokalipsa!!!!!Nic straconego ja dostalam zgagi i rzygania dopiero ok 6 tygodnia a ty w którym jesteś? a tam doopa chłopiec i te przesądy....mi wszyscy mówili ze bedzie chłopiec a jest Alicja:loveu: P.S. jak ni mosz zgaga i mdłości to od Coli wara:mad: Quote
dbsst Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 gratulejszyn :cool1: 18 18 18 to przekaz podprogowy :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='dbsst']gratulejszyn :cool1: 18 18 18 to przekaz podprogowy :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będę kontynuować ;) 18 18 18 Sis musi być synchron ;)już ja na miejscu będę pilnować Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']to będzie ON Mały :loveu::loveu::loveu: A czy to wazne co bedzie? Dziewczyny! :razz:Ważne zeby wszystko poszło ok...a co się urodzi to nie istotne bo będzie miało cząstkę Pawcia i Madzi- FOREVER!:loveu: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']co wy wszyscy z tym CHŁOPCZYKIEM!!!! jeszcze nikt dziś nie powiedział "ona" "mała" córka..... :cool1: Klocusiowa, będziesz mieć córeczkę! Ale fajnie ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Klocusiowa, będziesz mieć córeczkę! Ale fajnie ;) to będzie DZIECEK Mały :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ze coli nie to jeszcze nic..... nie jedz ryby z konserwy i sera plesniowego i nie uzywaj kropli ani psikaczy donoskowych, tych na katar to mowie ja, bedac mloda lekarka Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jbk napisał(a):A to czemu sera pleśniowego? a mnie te ryby zastanawiają no bo ryby sa pycha i sa zdrowsze niz kurczaki :roll: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie straszcie Klocusiowej .... tyle co na dogo się pokazała to ją straszycie :evil_lol:... jo to godom syćko mozna ino z umiarem :razz::razz: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='lolka75']ze coli nie to jeszcze nic..... nie jedz ryby z konserwy i sera plesniowego i nie uzywaj kropli ani psikaczy donoskowych, tych na katar to mowie ja, bedac mloda lekarka A to czemu sera pleśniowego? Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A w ogóle, Klocusiowa, to piq Ci kazał pogratulować ;) Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] a Piq to czamu się na dogo nie ujawnia ostatnio jakoś :razz::razz: kim jest piq :oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']A w ogóle, Klocusiowa, to piq Ci kazał pogratulować ;) a Piq to czamu się na dogo nie ujawnia ostatnio jakoś :razz::razz: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] a Piq to czamu się na dogo nie ujawnia ostatnio jakoś :razz::razz: Zapytałam :) Powiedział, że jest cichy człowiek, jak nie ma nic do powiedzenia, to nie gada ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Zapytałam :) Powiedział, że jest cichy człowiek, jak nie ma nic do powiedzenia, to nie gada ;) no taaaa :hmmmm:;) Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']To będzie dziewczynka :) chłopiec w kółeczku siusiaczek :cool1: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']chłopiec w kółeczku siusiaczek :cool1: :roflt: Effunia jesteś bezbłędna :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']przyszłam się cieszyć Waszym szczęściem :multi: gratulacje :) :multi::multi: muszę przyznać że na zdjęciu maluch wygląda mi na chłopca :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::multi::loveu: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']no taaaa :hmmmm:;) A w ogóle, to się udzielał, jak mnie nie było, a teraz mnie tu wszędzie pełno, to już go tak nie ciągnie, hehe :diabloti: Quote
Recommended Posts