Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']

eeeeeeeeee ale jo nie żygom i nie mam zgag... przy pierwszej ciąży miałam... a tera nic!!! ino cycki mie bolą :roll::oops:

bo to chłopczyk bedzie:loveu::loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

AAAAAAAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu: Gratuluję:loveu::loveu::loveu::loveu: JA to wiedziałam NAJWCZEŚNIEJ Z WAS:diabloti::diabloti::diabloti:

Nu to teraz będzie, a będzie :loveu::loveu::loveu:

no dobra....a teraz pytanie do dorbych duszyczek:oops::oops::oops: GDZIE WY WIDZICIE, że tam jest małe bobo? NO GDZIE??????:placz::placz: Niech ktoś mi czerwoną kredką zaznaczy:placz::placz:
http://images6.fotosik.pl/372/182108aca522819e.jpg

Posted

[quote name='Selket']AAAAAAAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu: Gratuluję:loveu::loveu::loveu::loveu: JA to wiedziałam NAJWCZEŚNIEJ Z WAS:diabloti::diabloti::diabloti:

Nu to teraz będzie, a będzie :loveu::loveu::loveu:

no dobra....a teraz pytanie do dorbych duszyczek:oops::oops::oops: GDZIE WY WIDZICIE, że tam jest małe bobo? NO GDZIE??????:placz::placz: Niech ktoś mi czerwoną kredką zaznaczy:placz::placz:
http://images6.fotosik.pl/372/182108aca522819e.jpg

:crazyeye::crazyeye: nie widzisz fasolki???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:cały czas to mówię :multi:;)
:multi: bo bedzie:loveu:

ee Madzialena ale przecie na USG wszystko widac:cool1: ja siusiaka widzialam wiec to bedzie chlopczyk:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
o mamciu!!! ON już taki duży??? :crazyeye::crazyeye:

a Ty może torbo ujawniłabyś sie jak bedziesz w Jastrzębiu :mad: Klocek poszołby na spacera z Bruxelindą :loveu: może też by co spłodził :diabloti:

Będziemy od 27 stycznia na kilka dzionków, to się zgadamy, wezmę Felippa i Bruksolinkę. Ale spłodzić nic nie damy, bo Bruksunia jest jeszcze za młoda na takie rzeczy, dopiero 7 latek ma.;)

Posted

Trochę mnie tu nie było , bo się przeprowadzałam i neta nie miałam, ale juz mam i zaczynam nadrabiac zaległości w czytaniu dogo a tu takie wieść - Madzia gratulacje z okazji dzidziusia.
Trzymaj się ciepło i nie daj sie mdłościa ani innym urokom ciąży :)

Posted

eeeeeeeeee ale jo nie żygom i nie mam zgag... przy pierwszej ciąży miałam... a tera nic!!! ino cycki mie bolą :roll::oops:

ale dzięki za radę :loveu::loveu:

i ze coli nie moge?? :placz::placz::placz: apokalipsa!!!!!
Nic straconego ja dostalam zgagi i rzygania dopiero ok 6 tygodnia a ty w którym jesteś?

a tam doopa chłopiec i te przesądy....mi wszyscy mówili ze bedzie chłopiec a jest Alicja:loveu:

P.S. jak ni mosz zgaga i mdłości to od Coli wara:mad:

Posted

[quote name='dbsst']gratulejszyn :cool1:
18
18
18
to przekaz podprogowy :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
będę kontynuować ;)
18
18
18
Sis musi być synchron ;)
już ja na miejscu będę pilnować

Posted

[quote name='Alicja']to będzie ON Mały :loveu::loveu::loveu:
A czy to wazne co bedzie? Dziewczyny! :razz:Ważne zeby wszystko poszło ok...a co się urodzi to nie istotne bo będzie miało cząstkę Pawcia i Madzi- FOREVER!:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']co wy wszyscy z tym CHŁOPCZYKIEM!!!!
jeszcze nikt dziś nie powiedział "ona" "mała" córka..... :cool1:

Klocusiowa, będziesz mieć córeczkę! Ale fajnie ;)

Posted

ze coli nie to jeszcze nic..... nie jedz ryby z konserwy i sera plesniowego i nie uzywaj kropli ani psikaczy donoskowych, tych na katar

to mowie ja, bedac mloda lekarka

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie straszcie Klocusiowej .... tyle co na dogo się pokazała to ją straszycie :evil_lol:... jo to godom syćko mozna ino z umiarem :razz::razz:

Posted

[quote name='lolka75']ze coli nie to jeszcze nic..... nie jedz ryby z konserwy i sera plesniowego i nie uzywaj kropli ani psikaczy donoskowych, tych na katar

to mowie ja, bedac mloda lekarka

A to czemu sera pleśniowego?

Posted

[quote name='Alicja']
a Piq to czamu się na dogo nie ujawnia ostatnio jakoś :razz::razz:

Zapytałam :) Powiedział, że jest cichy człowiek, jak nie ma nic do powiedzenia, to nie gada ;)

Posted

[quote name='evaxon']chłopiec

w kółeczku siusiaczek :cool1:

:roflt: Effunia jesteś bezbłędna :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']przyszłam się cieszyć Waszym szczęściem :multi:

gratulacje :) :multi::multi:

muszę przyznać że na zdjęciu maluch wygląda mi na chłopca :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']no taaaa :hmmmm:;)

A w ogóle, to się udzielał, jak mnie nie było, a teraz mnie tu wszędzie pełno, to już go tak nie ciągnie, hehe :diabloti: