agbar Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja'] DZIEWICA ......ja też jestem :grins: a nie ino Dżapkowa :obrazic: eeee:hmmmm: ty tez jestes dziewica nie ino Dzapkowa:crazyeye::diabloti: Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 agbar napisał(a):eeee:hmmmm: ty tez jestes dziewica nie ino Dzapkowa:crazyeye::diabloti: Ja myślałam, że tu same dziewice ;) Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 noooo jeszcze taaaa ale Dżapkowa już nie dziewica :evil_lol::evil_lol:ona w wianku szła ;)już ją rozdziewiczył :p Quote
dbsst Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 co ja Ci mogę powiedzieć jestem myśla z Tobą i pomagam przegonic chmury. Quote
sota36 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Madzialeno - zagladam tu mo moim poworcie z "Jewropy" - i tyle wiadomosci!!!! Ciezko mi to ogarnac, ale tez trzymam kciukasy, a moze jedno moje sluzbowe kcesz? Albo i 10? Une som pomocne, bo nosic nie trzeba, karmic tez nie - no bo to wiecznie sie odchudzaja, tylko kasy trza pilnowac, bo ciuchy i ciuchy i jakies tm "mejkapy"! Ale nie jest zle! Bo sluzbowe:):):) Buziaki Wom przesylamy - Wom i gadom! Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 cze Madź :calus: trzymam mocno kciukole za Twą edukację rodzinną :p następnym razem na pewno się uda... :buzi: ściskamy Was mocno!! buziaczki:) Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :oops: ja w sprawie dziewictwa... też mam ten problem... :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='halbina']:oops: ja w sprawie dziewictwa... też mam ten problem... :evil_lol: Halbina .....:roflt: .....kolejna w klubie ;) Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no normalnie same dziewice orleańskie :diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 halbina napisał(a)::oops: ja w sprawie dziewictwa... też mam ten problem... :evil_lol: Halbina:razz:masz znaczy nosisz przy sobie:razz::diabloti::evil_lol: Czeeeeee Torbencjo mla:loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 wstałam już wstałam i siem wyspałam witanko niedzielkowe ...no oć a kaff bo zaparzyłam i rogaliczka Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cze Klocusiowa :) Jak tam przy niedzieli? Quote
clockwork Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 właśnie wstaliśmy... jakąś godzine temu :roll::oops: tera pomykamy na spacera z czarnym pomiotem szatana :diabloti: legwancio sam se zrobił spacera po domciu :cool1: a papug drze ryjoka w niebogłosy :mad: przysięgam- WYPCHAM!!!! :eviltong::eviltong: no to baj baj ... :hand: aaa wczoraj byłam na koncercie Carrantuohill... czy jak sie to pisze :roll:;) aaa 2: zaczyna padac deszcz :angryy: aaa 3: w piątek se bujam do englanda- na odstresa :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='clockwork']właśnie wstaliśmy... jakąś godzine temu :roll::oops: My 2 godzinki temu :roll: tera pomykamy na spacera z czarnym pomiotem szatana :diabloti: biedny pomiot:evil_lol: legwancio sam se zrobił spacera po domciu :cool1: a papug drze ryjoka w niebogłosy :mad: przysięgam- WYPCHAM!!!! :eviltong::eviltong: może żarcia po chałupie szukał a papug drze ryjoka z głodu :hmmmm: no to baj baj ... :hand: :hand: bajjjjjjjjj aaa wczoraj byłam na koncercie Carrantuohill... czy jak sie to pisze :roll:;) My też byli :grins: na Carrantuohill:roll: aaa 2: zaczyna padac deszcz :angryy: u nas też :angryy: aaa 3: w piątek se bujam do englanda- na odstresa :eviltong::eviltong: i wróć odstresowana na maxa :cool2: Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='clockwork']właśnie wstaliśmy... jakąś godzine temu :roll::oops: tera pomykamy na spacera z czarnym pomiotem szatana :diabloti: legwancio sam se zrobił spacera po domciu :cool1: a papug drze ryjoka w niebogłosy :mad: przysięgam- WYPCHAM!!!! :eviltong::eviltong: no to baj baj ... :hand: aaa wczoraj byłam na koncercie Carrantuohill... czy jak sie to pisze :roll:;) aaa 2: zaczyna padac deszcz :angryy: aaa 3: w piątek se bujam do englanda- na odstresa :eviltong::eviltong: Fajne chłopaki w tym zespole są :) Chociaż nie słyszałam, jak grają, HEHE :) Zamiast deszczu lepszy śnieg. Wypchanego papuga sprzedaj na Allegro ;) Miłej zabawy w Englandzie :) Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='jbk']Fajne chłopaki w tym zespole są :) Chociaż nie słyszałam, jak grają, HEHE :) Zamiast deszczu lepszy śnieg. Wypchanego papuga sprzedaj na Allegro ;) Miłej zabawy w Englandzie :) fajne bo Nasze :pokoliczne posłuchaj ;) YouTube - Broadcast Yourself. YouTube - CARRANTUOHILL - Przystanek Woodstock 2007 YouTube - Koncert Carrantuohill w Chrzanowie Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :oops: a ja zaś się zapomniałam i se wrzucam na Klockowym :roll:....Asia mnie zagadała :roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 jbk.. ja myślałam że fajne chłopaki w tym zespole to mówisz o moich samcach- Pawcio, Kloc, Papug, Oranżuś :roll::roll::oops: serio Ala byłaś na Carrantuohill?? :crazyeye::crazyeye::evil_lol: ni ma fotek Klocka ze spacera... rozpadało sie :eviltong::eviltong: zdążyłam strzelić czy...:eviltong:. nawet z ustawieniami nie zdążyłam sie pobawić :oops: no i niespodzianka..... Kloc ma zawsze dostęp do suchej karmy... ostatnio zauważyłam że chyba coś za szybko zeżera :hmmmm: chciałam mu ukrócić.... :mad: a dziś znalazłam sprawce znikającego żarła :diabloti: śniadanie w stereo :loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dlatemu Kloczuś tak szybko leci do żarła jak ktoś wchodzi bo myśli że następny mu się do koryta dowali :evil_lol::evil_lol: http://images6.fotosik.pl/328/d6bccf9afcbc37b4.jpg Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 nic nie łączy tak jak wspólny posiłek :) :cool3: ale chyba kruk o tym nie wie :) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://images6.fotosik.pl/328/d6bccf9afcbc37b4.jpg buahahaha widze ze Oranżada wyznaje zasade im wiecej tym lepiej :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :evil_lol: hahahaha świetny!!! poka fotki z koncerta :cool3: Quote
clockwork Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='malawaszka'] poka fotki z koncerta :cool3: nie wiem skąd wiesz że mam :hmmmm: :diabloti::diabloti::diabloti: ale sprzęcior :roll: [SIZE=2]efekt zamierzony od razu napomkne :cool1: Quote
malawaszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='clockwork']nie wiem skąd wiesz że mam :hmmmm: ja też nie wiem :hmmmm: wow!! mieszałaś tym sprzęcikiem? :cool3: Quote
Recommended Posts