BoJa2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cześć Klockowa:multi: obejrzłam te zalęgłe:evil_lol:fotaski. Mam cos dla Cię;) Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='BoJa']Cześć Klockowa:multi: obejrzłam te zalęgłe:evil_lol:fotaski. Ulungły sie jej :p Mam cos dla Cię;) już Klockowej zakablowałam , że do stycznia wisi u Mnie :evil_lol::evil_lol: Żeby nie było :roll:..... przyszłam powiedzieć Dzień Dobry :loveu::multi:...i oznajmić nowinę że ....U MŁA GRZEJĄ KALORYFIORKI :bigcool: z tym że ostrzegam przed wyjściem na zewnętrzny .... jest 4na +:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja'] Żeby nie było :roll:..... przyszłam powiedzieć Dzień Dobry :loveu::multi:...i oznajmić nowinę że ....U MŁA GRZEJĄ KALORYFIORKI :bigcool: z tym że ostrzegam przed wyjściem na zewnętrzny .... jest 4na +:placz::placz::placz: FUJ FUJ FUJ! Ta pogoda! FUJ! A moje psiury skubane na balkonie śpią w najlepsze, czemu my nie mamy takiego futra? Od dziś nóg nie golę! Quote
clockwork Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='jonQuilla']czy będzie niegrzeczne jak stwierdzę że Pawcio wybiera modeli od dupy strony? :cool3: :evil_lol: jesteś okrutnie niegrzeczna żonkilku :mad: a Klocuszek to kiedy Ci się taki długi zrobił? :crazyeye: http://images6.fotosik.pl/277/c9136d3d1fb984db.jpg a w ostatnim miesiącu....zamarzył nam sie jamnik więc ja ciągne za łeb, Pawcio za nogi :diabloti: [quote name='bonsai_88']Klocuć wróciła :multi: Ale Pawcio ma fajne spodenki :cool3:... no.... nie wiem czy wróciła ale z doskoku .........:razz::razz: faaajne nie???? :razz: chcesz qpić?? :cool3: [quote name='malawaszka']:errrr: sześć Madz :loveu: sześć sześć sześć... iiii jak sie goi??? Pawello pyta :razz: poprawka jakaś?? :razz: Quote
clockwork Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='ice_t']Nareszcie fotki Klocusia :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :evil_lol: [quote name='jbk']Klocuś w locie wygląda zajefajnie ;) Jak Ci się udaje tak ostro to ciachnąć? lata praktyki kochana Mam nadzieję, że po piwku to już się nikt nie tatuuje??:diabloti: Mogłyby być ciekawe obrazki, hehe :roflt: ja nie mówiłam o tatuatorach piwkujących ale o ludzieńkach ... choć widać i tatuatorów po piwkach albo naćpanych jak wieprze ja bym sie nie oddała w ich ręce [quote name='Kiłi']Widziałam fotki Kloca, ciągle tak samo piękny:loveu::loveu: A tak wogóle to "HAJ"! :diabloti: piękny po pańci :loveu: ehhhhhh [quote name='lolka75']Magda super foteczki:loveu: fajnie ze sie pokazalas:loveu::multi: też sie ciesze że sie pokazałam..... ino kiedy ja ponadrabiam Wasze gallery [quote name='apple']Madzia:loveu: no nareszcie się objawiłaś a to tak już na zawsze czy tylko na kwilke:roll: Moja ci ona:loveu: http://images6.fotosik.pl/277/d16058a14e72e8ef.jpg na razie na kffilke .... może i dłuższą kfilke ... :niewiem: [quote name='Alicja']napaprałaś na niebiewsko :roll:..................................... co mie gumujesz mój blu?? Quote
clockwork Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='apple']I tak cię poznałam mimo że byłas inkognito:diabloti: o masz.... ciężkie życie gwiazdy... wszędzie rozpoznawalna :diabloti: [quote name='BoJa']Cześć Klockowa:multi: obejrzłam te zalęgłe:evil_lol:fotaski. Mam cos dla Cię;) wiem wiem... .... poprosze dostawe do domu ... [quote name='Alicja']już Klockowej zakablowałam , że do stycznia wisi u Mnie :evil_lol::evil_lol: płacisz 25% Żeby nie było :roll:..... przyszłam powiedzieć Dzień Dobry :loveu::multi:...i oznajmić nowinę że ....U MŁA GRZEJĄ KALORYFIORKI :bigcool: z tym że ostrzegam przed wyjściem na zewnętrzny .... jest 4na +:placz::placz::placz: to nie fer!!!!!!!! u mła ziiimaaaaa .... a ja mam zapalenie oskrzeli w domu piździawa jak diabli i jak sie mam wyleczyć ... fakkkkkk!!!! nie lubiam zimy!!!! ŻĄDAM LATA!!!!!! :scream_3: [quote name='jbk']FUJ FUJ FUJ! Ta pogoda! FUJ! A moje psiury skubane na balkonie śpią w najlepsze, czemu my nie mamy takiego futra? Od dziś nóg nie golę! i jeszcze raz FUJ! zimno mokro ciemno beeeznadziejnie .... ja już też zapuszczam sierść... i geterki już poszły w ruch :razz: i nadal ŻĄDAM LATA!!!! ide pisać petitione .... kto trzyma pilota od pogody???? HEJ WAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja też chcę lato więc jakby co podpiszę się wszystkim czym mogę żeby nadal to lato było.... bo ZAMARZAM !!!! :roll::roll::roll: witam :multi::loveu: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :placz::placz::placz:a jak w TYM Pilocie wyczerpały się bateryjki :razz::razz:...pewnie mieli słoneczne :roll: Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Robimy zrzutę na baterie do pilota od pogody ;) Takie duracell, co by długo wytrzymały ;) Quote
apple Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 U MNIE TEŻ NIE GRZEJĄ :placz::placz::placz::placz: ALA DAŁA W ŁAPE W ELEKTROCIEPŁOWNI:diabloti: Quote
clockwork Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 a u mnie już grzeją :grins: a ja mam gorączke i dreszcze :placz: Quote
apple Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='clockwork']a u mnie już grzeją :grins: a ja mam gorączke i dreszcze :placz: też dałaś w łape:cool1::diabloti: Oj Madzia......kuruj się i zdrowiej :loveu: Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images6.fotosik.pl/277/be72d2d3fbe0cd4e.jpg :lol::lol::lol::lol: lewy posladek mnie zwalił z nóg :grin: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='clockwork'] iiii jak sie goi??? Pawello pyta :razz: poprawka jakaś?? :razz: wg mła goi się super - troszku mi skóra zlazła, ale to chyba normalne po napuchnięciu? teraz już jest gites - nie ma czeroweno, nie łuszczy się, jest ładny czarniutki :loveu: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']wg mła goi się super - troszku mi skóra zlazła, ale to chyba normalne po napuchnięciu? noooooooo:roll::oops::p teraz już jest gites - nie ma czeroweno, nie łuszczy się, jest ładny czarniutki :loveu: :razz::razz:mówisz o odwłoczku :grins: Quote
clockwork Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 TYLKO DLA DOROSLYCH :razz::razz: http://pl.youtube.com/watch?v=1xeCLR1Qr8w Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 zaliczam się do dorosłych? :evil_lol: świetne to jest... już kiedyś widziałam :loveu: Quote
jbk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Klocusiowa, chora jesteś, a po nocy filmiki ściągasz? Kuruj się! Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='jbk']Klocusiowa, chora jesteś, a po nocy filmiki ściągasz? Kuruj się! :diabloti: to przy chorobie tak wali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć umarlaku :grins: a może zastosujemy odpowiednią terapię Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nie wiem dlaczego ale ja nawet jak już skończą ten rysunek to nadal widzę te zbereźności na pierwszym planie:oops: Cześć Madź:loveu: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='apple']Nie wiem dlaczego ale ja nawet jak już skończą ten rysunek to nadal widzę te zbereźności na pierwszym planie:oops: głodnemu chleb na mysli :siara: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Alicja']głodnemu chleb na mysli :siara:jestem po sniadanku:diabloti: Quote
rufusowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cze :loveu: czy cała Polska nasza jest już zasmarkana? :crazyeye: kuruj sie w takim razie - mam soczek malinowy - właśnie popijam i częstuje :loveu: Quote
agbar Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ooo ruro jestes pociagajaca i smarkata?:loveu: Quote
Recommended Posts