Paula Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Madzialeno :loveu: Spóźnione, ale z serca najlepsze życzenia z okazji urodzin :new-bday: Przede wszystkim spełnienia marzeń :Rose: bo jeśli choć połowa Twoich marzeń się ziści, to świat będzie lepszy :loveu: Zdrówko :drink1: Quote
halbina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wszystkiego wymarzonego, Magdalenko! już ja wiem, czego Ty sobie życzysz, psiakom :loveu: :loveu: :loveu: i pani wet... :angryy: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]............................................. :hand: nooood wczoraj to już serio stara rurencja jesteś;):loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]............................................. :hand:[/FONT] [FONT=Arial]nooood wczoraj to już serio stara rurencja jesteś;):loveu:[/FONT] nareszcie:diabloti:teraz moge z czystym sumieniem krzyknac: DZIEN DOBRY STARA RURO:loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]prosze pisać większymi literami- w moim wieku mam już problemos z dowidzeniem.... dowidzenia :grins:[/FONT] Quote
jbk Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wszystkiego najlepszego! Czy takie duże literki wystarczą? Spóźniłam się, bo wczoraj byłam na mężowych urodzinach :eviltong: Ale spóźnione to nie znaczy, że gorsze, prawda?? Spełnienia marzeń! Quote
Fenris Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Tiaaa ... pracując w schroniskach naprawdę odechciało mi się iść na weta ... obłuda i zakłamanie, idealna przykrywka. Quote
Hanna R. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [CENTER]Magda, spóźnione, ale nic nie pomniejszone życzenia wszystkiego najlepszego. :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Kiłi Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Spóźnione życzonka Madzialenko Ci składam, zdrowia, szczęścia i żebyś się trzymała ;) :new-bday::drink1: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ehh co ta wetka od siedmiu boleści nawywijała znowu? :angryy: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]prosze pisać większymi literami- w moim wieku mam już problemos z dowidzeniem.... dowidzenia :grins:[/FONT] [FONT=Arial] taaaaa :evil_lol:......żeby tylko dużymi ......:roll:....toż nawet nie widzisz jak Ci miga GG :diabloti:.... sygnałka Ci zamontować cza a okularki przywiozę w poniedziałek[/FONT] :grins: Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Century Gothic]Doberek babuniu:loveu: - bo ponoć niedowidzisz i niedosłyszysz:roll:.....noooo coooo:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]Tak co by biedny Klocus nie poszedł w zapomnienie .... bo chłopaś popada w depreche ....na kolanka się w domu wpycha:loveu: Yorczek maleńki :roll:to wrzucę fotaski ...one kiedyś gdzieś się z lata świetlne temu tu były .... ale dawnooooooooo to było temu ......jakiś miesiąc :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Georgia]nie ważne że były :) grunt że pycho Klocka zostało przypomniane ;) :loveu::loveu: Yorczek :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 booosz.. jaki słodzinek :loveu: http://images34.fotosik.pl/324/aa55c456d5bb5a55.jpg już się nie mogę doczekać buziowanka :multi: bo mam nadzieję, że zobaczymy się? :cool3: Quote
ice_t Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 dzień doberek właścicielko wyrośniętego Yorczka :) Quote
Fenris Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Witam! Czekam aż się Madzialenka we własnej osobie nam objawi wraz z Klockowym Yorczkiem :grins: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Fenris']Witam! Czekam aż się Madzialenka we własnej osobie nam objawi wraz z Klockowym Yorczkiem :grins: [FONT=Arial]podać fotel z podnóżkiem :hmmmm: to może potrwać :grins:i nawet najstarsi kaszubi nie wiedzą kiedy to nastąpi :roll: cze:loveu: Mła TWA :hand:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]podać fotel z podnóżkiem :hmmmm: to może potrwać :grins:i nawet najstarsi kaszubi nie wiedzą kiedy to nastąpi :roll: cze:loveu: Mła TWA :hand:[/FONT] Nawet kaszubi? To może gorole mają jakiś cynk ? :eviltong: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Fenris']Nawet kaszubi? To może gorole mają jakiś cynk ? :eviltong: [FONT=Arial]:shake:nawet starożytni górale niskopienni :razz:o hanysach nie wspomnę :razz::razz::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :razz::razz: [FONT=Arial]jakaś niewyraźna jestes :evil_lol: dałam 114 fotek myślę że spojrzysz [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts