Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]****ków mi wypipkowało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: P.S.I.A.K.Ó.W. [/FONT] [FONT=Arial]zarty :razz::razz: ****ków o kuna jaka porąbana cenzura ................. Kto zna kogoś z Dogo z Sieradza http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10415206#post10415206 [/FONT] Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 piesek? :niewiem: O....a gdzie indziej wykropkowało..... Quote
clockwork Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]nie znam nikogo z sieradza :shake: straszne... żeby słowo PSI.Aków było na dogo zabronione.... APOKALIPSA!!!! :mdleje: [/FONT] Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Mi w wykropkowało :( Dogo ma pierdo......lca :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pieski są ok ****ki p s i a k i są be :crazyeye: Madz nie płacz w tej pracy :calus: ale serce mi pęka, że ci nowi tacy sami jak stara ekipa????? :shake: to już nigdy nie będzie lepiej w tym kraju? Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Wstanąwszy ....za chwilkę wychodzę ...... szczymaj się :calus: i wymiziaj ****czki .............P.S.I.A.C.Z.K.I:diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]wstałam.... lece kupić szczeniorom papu bo jedzą raz dziennie...:angryy: dogomaniaczka podarowała mi 5 dych to choć im zapcham żołądeczki:-([/FONT] Quote
agbar Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czesc rureczko:p Masz miekkie serce ale twarda doope -wierze w Ciebie kochana!!Dasz rade! Quote
furciaczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] to tyle.... pozatym ludzie którzy przejęli schron- w dupie mają psy... kasa sie liczy :angryy: więc sama nie jestem w stanie im tam pomóc... czuje że doopne tą robotą i dalej bede walczyć o los ****ków :roll::shake: [/FONT] Ehhh nigdy chyba w Pl nie bedzie dobrze:shake: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć Madź Kochanie :calus: Trzymaj się mocno w tej pracy :calus: :calus: Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Melunek z placu boju ;) Klocusiowa została Matką karmiącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ponadto została osikana , o:siara: i opawiowana :evil_lol:...slyszałam małe szczylki przez telefon [/FONT] Quote
BoJa2 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Melunek z placu boju ;) Klocusiowa została Matką karmiącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ponadto została osikana , o:siara: i opawiowana :evil_lol:...slyszałam małe szczylki przez telefon [/FONT] znaczy sie poznała już uroki macierzyństwa:lol::loveu: Quote
Fenris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hahahaha tylko niech ich nie przekarmi z tej dobroduszności ;) Fur nie narzekaj, w schroniskach OTOZu idą na prostą, cały czas się rozwijają więc coś idzie do przodu i przynajmniej na pomorzu schroniska są systematycznie przejmowane przez porządniejsze organizacje, a te słabo prowadzone zaczynają się pilnować by w przetargu przypadkiem nie wylecieć z posadek, więc i dobrostan na tym korzysta. Gdyby tak jak tu starały się inne miasta i gminy, to małymi kroczkami, ale szło by tu wszystko na prostą. Wystarczy trochę pomyślunku i zaangażowania. Choć wiadomo kolorowo to też nie jest, ale o tym się wypowiadał nie będę :roll: Quote
lolka75 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Melunek z placu boju ;)[/FONT] [FONT=Arial]Klocusiowa została Matką karmiącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ponadto została osikana , o:siara: i opawiowana :evil_lol:...slyszałam małe szczylki przez telefon [/FONT] Magda mamuska!!!!!:multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]melduje że macieżyństwo jest masakryczne :mdleje: piranie mnie osrały, ozygały, ojszczały a na koniec poddały konsumpcji :p zeżarły mi pasek ze spodenek adidasa i tera mam 2 :diabloti: petycji czas zbliża się wielkimi krokami ... musze ino znaleźć kogoś kto pomoże mi w napisaniu :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]Jeśli macie ochotę zajrzyjcie na Nasz kolejny bazarek [/FONT] [FONT=Arial].....a na nim unikatowe zegarki Polskiego Komitetu Olimpijskiego http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10420473[/FONT] Quote
clockwork Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]nie dam rady tam pracować :shake: [/FONT] [FONT=Arial]dzis wydaliśmy suke do rodzenia szczeniaków bo pan ma na takowe chętnych. nie miałam prawa odmówić :shake::placz:umowa nie wspomina o sterylce....[/FONT] [FONT=Arial]pani szuka małego pieska na łańcuch do budy po poprzedni zdech...[/FONT][FONT=Arial]i może by suczke wzieli bo ta stara już nie może rodzić i wnuczka płacze bo uwielbia szczeniaki....[/FONT] [FONT=Arial]"opiekun" schroniska szuka goldena lub labka suni młodej bo ma na takowego zamówienie....[/FONT] [FONT=Arial]wczoraj babka przyprowadziła znalezionego psa do schronu- dziś wydali chętnym.. a może ktoś go szuka....[/FONT][FONT=Arial] i wiele wiele innego gówna.... amen nie wyrabiam, nie o to walcze ................................[/FONT] Quote
BoJa2 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Madzialena!!!!!Nie wymiękaj prosze Cię:calus::calus::calus: Tylko takie osoby jak Ty mogą choć w niewielkim stopniu polepszyć los tym bidom. Quote
clockwork Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 BoJa napisał(a):Madzialena!!!!!Nie wymiękaj prosze Cię:calus::calus::calus: Tylko takie osoby jak Ty mogą choć w niewielkim stopniu polepszyć los tym bidom. [FONT=Arial]nie... będąc tam nie mam szans polepszyć ich losu :shake: miasto nie gwarantuje tym psiakom ochrony w sensie- podejrzanym nie wydawać :shake::shake: podpisuję papier adopcyjny wiedząc że suka bedzie rodzić 2x do roku bo są zamówienia na szczeniaki :-( MUSZE wydać psa .... i żegnałam sunię z łzami w oczach bo wiedziałam w jakie gówno ją oddaję :placz::placz: bez sensu... qwaaaa bez sensu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] Quote
ice_t Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie... będąc tam nie mam szans polepszyć ich losu :shake: miasto nie gwarantuje tym psiakom ochrony w sensie- podejrzanym nie wydawać :shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]podpisuję papier adopcyjny wiedząc że suka bedzie rodzić 2x do roku bo są zamówienia na szczeniaki :-( MUSZE wydać psa ....[/FONT] [FONT=Arial]i żegnałam sunię z łzami w oczach bo wiedziałam w jakie gówno ją oddaję :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]bez sensu... qwaaaa bez sensu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] no to rzeczywiście odechciewa się pracowac, wyszło na to że nowy właściciel schronu wcale sie nie różni od starych "opikunów" Quote
clockwork Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]tak to u nas wyglada [/FONT] domek szczeniorów wnętrze PO "wysprzątaniu"... wyniesieniu wiadra kudłów z 40 poprzednich psów i wszędobylskich KUPEK co znalazłam w budzie szczeniorów....... :2gunfire: Quote
Recommended Posts