Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

pieski są ok ****ki p s i a k i są be :crazyeye:

Madz nie płacz w tej pracy :calus: ale serce mi pęka, że ci nowi tacy sami jak stara ekipa????? :shake: to już nigdy nie będzie lepiej w tym kraju?

Posted

[FONT=Arial]wstałam....

lece kupić szczeniorom papu bo jedzą raz dziennie...:angryy: dogomaniaczka podarowała mi 5 dych to choć im zapcham żołądeczki:-(
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

to tyle.... pozatym ludzie którzy przejęli schron- w dupie mają psy... kasa sie liczy :angryy: więc sama nie jestem w stanie im tam pomóc... czuje że doopne tą robotą i dalej bede walczyć o los ****ków :roll::shake:

[/FONT]

Ehhh nigdy chyba w Pl nie bedzie dobrze:shake:

Posted

[FONT=Arial]Melunek z placu boju ;)

Klocusiowa została Matką karmiącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ponadto została osikana , o:siara: i opawiowana :evil_lol:...slyszałam małe szczylki przez telefon
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Melunek z placu boju ;)

Klocusiowa została Matką karmiącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ponadto została osikana , o:siara: i opawiowana :evil_lol:...slyszałam małe szczylki przez telefon
[/FONT]

znaczy sie poznała już uroki macierzyństwa:lol::loveu:

Posted

Hahahaha tylko niech ich nie przekarmi z tej dobroduszności ;)
Fur nie narzekaj, w schroniskach OTOZu idą na prostą, cały czas się rozwijają więc coś idzie do przodu i przynajmniej na pomorzu schroniska są systematycznie przejmowane przez porządniejsze organizacje, a te słabo prowadzone zaczynają się pilnować by w przetargu przypadkiem nie wylecieć z posadek, więc i dobrostan na tym korzysta. Gdyby tak jak tu starały się inne miasta i gminy, to małymi kroczkami, ale szło by tu wszystko na prostą. Wystarczy trochę pomyślunku i zaangażowania. Choć wiadomo kolorowo to też nie jest, ale o tym się wypowiadał nie będę :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Melunek z placu boju ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Klocusiowa została Matką karmiącą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ponadto została osikana , o:siara: i opawiowana :evil_lol:...slyszałam małe szczylki przez telefon [/FONT]

Magda mamuska!!!!!:multi::loveu::multi:

Posted

[FONT=Arial]melduje że macieżyństwo jest masakryczne :mdleje:

piranie mnie osrały, ozygały, ojszczały a na koniec poddały konsumpcji :p zeżarły mi pasek ze spodenek adidasa i tera mam 2 :diabloti:

petycji czas zbliża się wielkimi krokami ... musze ino znaleźć kogoś kto pomoże mi w napisaniu :cool1:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nie dam rady tam pracować :shake:
[/FONT]

• [FONT=Arial]dzis wydaliśmy suke do rodzenia szczeniaków bo pan ma na takowe chętnych. nie miałam prawa odmówić :shake::placz:umowa nie wspomina o sterylce....[/FONT]

• [FONT=Arial]pani szuka małego pieska na łańcuch do budy po poprzedni zdech...[/FONT][FONT=Arial]i może by suczke wzieli bo ta stara już nie może rodzić i wnuczka płacze bo uwielbia szczeniaki....[/FONT]

• [FONT=Arial]"opiekun" schroniska szuka goldena lub labka suni młodej bo ma na takowego zamówienie....[/FONT]

• [FONT=Arial]wczoraj babka przyprowadziła znalezionego psa do schronu- dziś wydali chętnym.. a może ktoś go szuka....[/FONT]
[FONT=Arial]
i wiele wiele innego gówna.... amen

nie wyrabiam, nie o to walcze ................................
[/FONT]

Posted

Madzialena!!!!!Nie wymiękaj prosze Cię:calus::calus::calus:

Tylko takie osoby jak Ty mogą choć w niewielkim stopniu polepszyć los tym bidom.

Posted

BoJa napisał(a):
Madzialena!!!!!Nie wymiękaj prosze Cię:calus::calus::calus:

Tylko takie osoby jak Ty mogą choć w niewielkim stopniu polepszyć los tym bidom.

[FONT=Arial]nie... będąc tam nie mam szans polepszyć ich losu :shake: miasto nie gwarantuje tym psiakom ochrony w sensie- podejrzanym nie wydawać :shake::shake:
podpisuję papier adopcyjny wiedząc że suka bedzie rodzić 2x do roku bo są zamówienia na szczeniaki :-( MUSZE wydać psa ....
i żegnałam sunię z łzami w oczach bo wiedziałam w jakie gówno ją oddaję :placz::placz:

bez sensu... qwaaaa bez sensu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nie... będąc tam nie mam szans polepszyć ich losu :shake: miasto nie gwarantuje tym psiakom ochrony w sensie- podejrzanym nie wydawać :shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]podpisuję papier adopcyjny wiedząc że suka bedzie rodzić 2x do roku bo są zamówienia na szczeniaki :-( MUSZE wydać psa ....[/FONT]
[FONT=Arial]i żegnałam sunię z łzami w oczach bo wiedziałam w jakie gówno ją oddaję :placz::placz:[/FONT]

[FONT=Arial]bez sensu... qwaaaa bez sensu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]

no to rzeczywiście odechciewa się pracowac, wyszło na to że nowy właściciel schronu wcale sie nie różni od starych "opikunów"

Posted

[FONT=Arial]tak to u nas wyglada

[/FONT]

domek szczeniorów

wnętrze PO "wysprzątaniu"... wyniesieniu wiadra kudłów z 40 poprzednich psów i wszędobylskich KUPEK

co znalazłam w budzie szczeniorów....... :2gunfire: