bonsai_88 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Clock ty masz drzwi... a ja mam PRALKĘ :evil_lol: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='clockwork']no oszaleli z tymi reklamami ... szału szło dostać.... a ja czekałam na faworyta młego :roll:A kogo? Bo ja kibicuje Kasi;) Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='clockwork']:multi: dopadłam w końcu drzwierzy do mojej rządowej :multi::multi::multi: jutro jade kupić do Bytomia :multi::multi::multi::loveu:No so ty:crazyeye: Uraaaaaaaaaaa:multi: Quote
Kiłi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://images23.fotosik.pl/184/fcb4c3fc92386caa.jpg O dżisas:mdleje: A władze miasta na to co? Pewnie w doopie to mają:cool1: Quote
e.v.a Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ooo boszz.... ale smietnisko:shake::shake::shake::shake::shake: ludzie sa straszni:shake: ciesze sie ze u mnie nei ma takiego syfu:razz: czesc Madź:multi: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='agnes1']Wpadłam na chwilę zobaczyć jak wygląda strefa CENTRUM w naszym koffanym mieście :diabloti: Jak by ktoś myślał że to jakiś śmietnik :roll: na peryferiach to wyprowadzę z błędu :shake: to sam środeczek naszego pięknego i malowniczego miasta :angryy: :mad: :evil_lol:tuż za fak donaldem ;) strefa centrum- brzmi dumnie ;) [quote name='bonsai_88']Clock ty masz drzwi... a ja mam PRALKĘ :evil_lol: pfffff pralka :roll: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']A kogo? Bo ja kibicuje Kasi;) ty to sie nie znasz :shake:Artur :roll::multi: [quote name='jonQuilla']ale brudno :roll::roll: troszke :grins: [quote name='Kiłi']http://images23.fotosik.pl/184/fcb4c3fc92386caa.jpg O dżisas:mdleje: A władze miasta na to co? Pewnie w doopie to mają:cool1: no przecież.....głęboko w doopie..... przeca oni tam nie chodzą... więc co im to przeszkadza :mad: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='evaxon']ooo boszz.... ale smietnisko:shake: ludzie sa straszni:shake: ciesze sie ze u mnie nei ma takiego syfu:razz: czesc Madź:multi: cze Eff.... a dziś znalazłam tam główke małego ... jelonka?? :niewiem: urwali mu główke i zeżarli :placz::placz: nienawidze sqr......wieli :angryy: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='clockwork'] a dziś znalazłam tam główke małego ... jelonka?? :niewiem: urwali mu główke i zeżarli :placz::placz: nienawidze sqr......wieli :angryy: :angryy::angryy::angryy:sq****** pi pi pi .....:mad::mad::mad::mad: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 :Cool!::Cool!: :Cool!: WYGRAŁ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ARTUR :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='clockwork']:Cool!::Cool!: :Cool!: WYGRAŁ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ARTUR :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Fenris Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hmmmm to ja się nie dziwię jak tą zieleń chcą z ziemią zrównać. U nas na plaży normą jest ugotowane/pieczone łebki łabędzi :angryy: Quote
BeaC Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 .............:angryy::angryy::angryy: syf straszliwy tam macie.............. moze jakąś akcję sprzątająca??:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Madz...........:multi::multi::multi: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork']ty to sie nie znasz :shake:Artur :multi: clockwork WYGRAŁ :sweetCyb::sweetCyb: ARTUR :bigcool::bigcool: bossszzz tu też euforia..................to ide się smucić do siebie:roll: NO ale przez grzeczność jeszcze cześć powiem:loveu: Quote
clockwork Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Fenris']Hmmmm to ja się nie dziwię jak tą zieleń chcą z ziemią zrównać. U nas na plaży normą jest ugotowane/pieczone łebki łabędzi :angryy: a gdzie przeniosą sie bezdomni... heeee..... gdziekolwiek i zaś bedą syfić.... :angryy: a gdzie psy bedziemy wybiegiwać?? pod Urzędem Miejskim :grins: [quote name='BeaC']............. syf straszliwy tam macie.............. moze jakąś akcję sprzątająca??:diabloti: witaj Madz...........:multi: zara pójde to sprzątnąć:roll: [quote name='apple']bossszzz tu też euforia..................to ide się smucić do siebie:roll: NO ale przez grzeczność jeszcze cześć powiem:loveu: nie smutaj .... dobry jest :razz: [quote name='emdziolek']cześć Madzia:loveu: ARTUR!! WYGRAŁ:multi: ano wygrał :multi: [quote name='Alicja']Wstawaj .......szkoda dnia stanięta ;) cze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... jade po drzwierzy do rządowej :multi::multi::multi: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork'] nie smutaj .... dobry jest :razz: Nie mówię że nie:roll: Ale byli lepsi:diabloti: cze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... jade po drzwierzy do rządowej :multi::multi::multi:Juhuuuuuuu:multi: To niedługo znowu trza bedzie uważać na Jebiańskich ulicach?:diabloti::loveu: Quote
lolka75 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Witaski Madz:loveu::multi: ciesze sie z Wami ze Artur wygral.....choc nie mam pojecie o co chodzi:evil_lol::multi: Cieszkam ze drzwi do autka beda:multi: Nie cieszkam z syfu w lasku:shake: Quote
clockwork Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Juhuuuuuuu:multi: To niedługo znowu trza bedzie uważać na Jebiańskich ulicach?:diabloti::loveu: nie tak niedługo.... jeszcze mechanik musi go obskoczyć..... :roll::roll: i jak silnik do remontu to ..... kasy trza uzbierać :-o:-o [quote name='lolka75']Witaski Madz:loveu::multi: ciesze sie z Wami ze Artur wygral.....choc nie mam pojecie o co chodzi:evil_lol::multi: Cieszkam ze drzwi do autka beda:multi: Nie cieszkam z syfu w lasku:shake: ja też nie wiem o co chodzi ale ciesze że cieszysz :evil_lol: lece bo szofer zara bedzie ..... paaaaaa Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork']nie tak niedługo.... jeszcze mechanik musi go obskoczyć..... :roll::roll: i jak silnik do remontu to ..... kasy trza uzbierać :-o:-o zrobimy Bazarek :grins: ja też nie wiem o co chodzi ale ciesze że cieszysz :evil_lol: lece bo szofer zara bedzie ..... paaaaaa :hmmmm: wiesz coś o czym ja nie wiem :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wszyscy sie ciesza wiec ja tez sie ciesze... jak ktos mi powie z jakiego powodu to jeszcze bardziej bede sie cieszyc:evil_lol: Quote
lolka75 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gosica...ciesz sie bo Artur wygral:hmmmm::niewiem:...........:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts