Fenris Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Walcz dzielnie, dogomania ważniejsiejsza :diabloti: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='clockwork']bbuuuu :placz::placz::placz: nie umiem stac na drabinie żeby sie niczego nie trzymac :roll::roll::roll::placz: powietrze gęste :evil_lol: więc łapaj się powietrza :razz:;) Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='clockwork'][SIZE=\"7\"]PU! rozłączam sie albo jeszcze troszke poczekam chwilinie i nie cieszcie sie... w domu bede ON-LINE ino bedziem walczyć z Pawciem, kto ma ważniejsze rzeczy do zrobienia Bosszzz co za czasy tera chłop juz nie bije bo zupa za słona....... hihihihihi ;-) Quote
Fenris Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Nooo ... a kobieta bo ... :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 czeee przyszedłam se do was przywitac sie z chłopokami :multi: mi z tobą tez Madź:loveu: Quote
BoJa2 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Madzialena - chyba nie przegrałaś bitwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Quote
clockwork Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='BoJa']Madzialena - chyba nie przegrałaś bitwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: noooooo :roll::roll: uskuteczniamy wieczorek boxerski... na razie remis lece kontynuować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: .........................................................................................................wróce :grins: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 wpadaj jutro na Bezludzie zaplanowane ognisko :razz::razz: Quote
ATLANTYDA Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Alicja']wpadaj jutro na Bezludzie zaplanowane ognisko :razz::razz: Że niby ja ???Chętnie tylko nie mobilna jestem :oops::oops: w innym razie na pewno bym nie odmówiła :eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
lolka75 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nadrobilam:multi: widzialam ze sigma:cool3:, ze walka o dostep do kompka, ze piesiu w potrzebie:-(, ze wynosisz pudla:evil_lol: witaski Madzialenko:loveu::multi: Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A ja witam wieczornie... Trzymam kciuki za wygraną walkę z TZem i uciekam spać [Smok mnie dzisiaj obudził o 5 rano.. potwór]... Quote
clockwork Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Berek przelotem przeleciałaś mnie :cool1::cool1: [quote name='Alicja']wpadaj jutro na Bezludzie zaplanowane ognisko :razz::razz: :placz::placz::placz: [quote name='lolka75']nadrobilam:multi: widzialam ze sigma:cool3:, ze walka o dostep do kompka, ze piesiu w potrzebie:-(, ze wynosisz pudla:evil_lol: witaski Madzialenko:loveu::multi: a ja w łeb zachodze jaki zaś pudel :hmmmm: cieszkam że wróciłas i nadrobiłaś ;) [quote name='bonsai_88']A ja witam wieczornie... Trzymam kciuki za wygraną walkę z TZem i uciekam spać [Smok mnie dzisiaj obudził o 5 rano.. potwór]... jaki smok??? mój legwan?? drugą runde wygrał ON ale trzecią zaś ja i OTO I JESTEM komuś arbuzika?? Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mi arbuzika :).... A Smok to domowe imię mojego dziecka :evil_lol:... Twój legwan nie umiałby się tak głośno drzeć, więc by mnie nie obudził :razz:... Ps.[quote name='clockwork']a ja w łeb zachodze jaki zaś pudel :hmmmm: Ja w pierwszej chwili zastanawiałam się, co wy chcecie od mojej Birmy [która jakby nie było pudlem jest :cool3:] :lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='clockwork'] :placz::placz::placz: nie ryc ino pakowaj manele .... chory chorsiejszy Was zabierze ;) drugą runde wygrał ON ale trzecią zaś ja i OTO I JESTEM walcz .......albo postaw moją fotę kole kompa :diabloti:Pawcio nie usiądzie ;):evil_lol: komuś arbuzika?? zjadłam 3 kg ...jeszcze zmieszczę :roll::oops: [quote name='ATLANTYDA']Że niby ja ???Chętnie tylko nie mobilna jestem :oops::oops: w innym razie na pewno bym nie odmówiła :eviltong::evil_lol::eviltong: nie ma problema ....tysz siem pakowaj :multi: Uprzejmie donoszę :roll:.......:roflt: że Magda przegrała 4 rundę :placz::placz::placz: Quote
Gonitwa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mi arbuza, mi, mi! :loveu: Koffam arbuzy...:loveu: Siemaneczko:multi: Quote
sota36 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jo tyz! Jo tyz i tjuskafki!!!!! Tak nazywalam najlepszy owoc swiata za "bajtla" Czesc Madzialeno!!!!! Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']wpadaj jutro na Bezludzie zaplanowane ognisko :razz::razz:Jo przyjade:diabloti: Witaj Madzialeno mła:loveu: coś słabo boksujesz, musimy ci załatwić jakieś kursy:evil_lol: Ależ lato wybuchło za oknem:multi: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Jo przyjade:diabloti: Witaj Madzialeno mła:loveu: coś słabo boksujesz, musimy ci załatwić jakieś kursy:evil_lol: Ależ lato wybuchło za oknem:multi: przyjeżdżaj :multi::multi: a co :razz: Madzialeno .....zacznij na poważnie trenować ...bo nie dość że najmniejsza w domu :hmmmm:......nie liczę papuga :diabloti:...to jeszcze najsłabsza:roll: Witaj dobrego dzioneczka życzę Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']przyjeżdżaj :multi::multi: a co :razz: Madzialeno .....zacznij na poważnie trenować ...bo nie dość że najmniejsza w domu :hmmmm:......nie liczę papuga :diabloti:...to jeszcze najsłabsza:roll: Witaj dobrego dzioneczka życzę Qurde może bym i wpadła jak D nie bedzie miał innych planów:roll:ino nie wiem gdzie to bezudzie bez ludzióf jest:roll: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Qurde może bym i wpadła jak D nie bedzie miał innych planów:roll:ino nie wiem gdzie to bezudzie bez ludzióf jest:roll: na raszowieckiej górce :evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']na raszowieckiej górce :evil_lol::roll: nie wiem gdzie to..........w Rybniku?:roll: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']:roll: nie wiem gdzie to..........w Rybniku?:roll: noooo między Centrum a Boguszowicami ;) Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja'] noooo między Centrum a Boguszowicami ;)No to się rozgladaj bo moze wpadnę, nie obiecuję ale......kto wie:razz::diabloti: Quote
Recommended Posts