Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Selket']Ja nie pisałam na serio :oops: Ja też Cię koofffaaammm :loveu: :loveu: :loveu: A pokoffasz mnie w piątek :razz: :razz::razz:eee no so ty ....serio serio bedziesz w piątek ;) Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] nie tylko gdynia :roll: ale Ty miałaś zajebiste włosy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a jak ładnie stały ;) MiałEś :eviltong: A weź ile z tym było roboty by tak stały :roll::evil_lol: a tak ładnie dlatego że to w ruchu :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 wowwwww Madzialeno jakież to cudow zakupiliście :loveu::loveu::loveu: piękne foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klacz: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 wstawaj szkoda dnia ...... Dzień Doberek środowy :multi::loveu: Quote
apple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Czeee Madź na twą prośbę przyszłam dzisiaj odziana:roll: bo pono się jakieś chłopce wstydzą i jeszcze się nie daj boże zgorszą - a Japkowa nie sieje zgorszenia:diabloti: Feneris- boska fota:lol: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Torbencjo ja tak jeszcze do tego Twojego wykladu: nie kazda blondi z tipsami jest gupia jak but.....wlasnie dwa dni temu poznalam panne,z obuwia mnie wyrwalo.Padly komenty rozne na jej widok po czym okazalo sie ze laska (i to jaka) jest doktorem fizyki:roll:....tak wiec warto pamietac ze pozory myla;)i tym optymistycznym akcentem witam was moi mili:loveu: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 cze WAM!!! :multi::multi::loveu::loveu: lece do pracy pakować reszte gratów :roll::roll: czy ja sie czasem nie powtarzam?? :hmmmm: noo tak czy inaczej mus to zakończyć bo od 1 maja mam już zdany lokal :megagrin::megagrin::megagrin: i co?? :roll::roll: i chyba bede sie starać o emeryture.... bo o pracy w jebiu nawet nie marze :placz::placz::placz: Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork'] a cyfra 88 sie mie źle kojarzy :roll::oops: I cóż ja biedna poradzę... wiek taki mam, że tylko "88" mi pasuje :razz:.... A ja się w ogóle zaczęłam zastanawiać co ja tutaj robię... nie dość, że panienka w ładnych ciuchach ze mnie była przez pół życia [teraz jestem panienka w normalnych ciuchach :eviltong:] to jeszcze chyba jedyna tutaj mam pudelka-wypłoszka :cool3: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']MiałEś :eviltong: A weź ile z tym było roboty by tak stały :roll::evil_lol: a tak ładnie dlatego że to w ruchu :eviltong: pseplasam.... miałeś :) wyobrażam sobie że nie było łatwo to postawić :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='sota36']Ja tez chce na emeryture!!!!!!!!!!! :cool1:ja jestem starsza stażem :pja idę pierwsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:ja jestem starsza stażem :pja idę pierwsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja strajkowalam! I stowe jestem w plecy! Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='sota36']Ale ja strajkowalam! I stowe jestem w plecy! :mad::mad: a kto ci zabrał kasiorke :diabloti: Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad: a kto ci zabrał kasiorke :diabloti:jak to kto? Za stajk!Bylam w pracy, bez placy:( Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='sota36']jak to kto? Za stajk!Bylam w pracy, bez placy:( ja się solidaryzowałam:p ......a ile jestem w plecy przez reforme oświaty to już nawet nie zlicze :shake:....od 2chyba lat prawie 3 stówki miesięcznie ....ale to pikuś ....POLSKA TO PIĘKNY KRAJ :diabloti: Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja'] ja się solidaryzowałam:p ......a ile jestem w plecy przez reforme oświaty to już nawet nie zlicze :shake:....od 2chyba lat prawie 3 stówki miesięcznie ....ale to pikuś ....POLSKA TO PIĘKNY KRAJ :diabloti: Alus, nie "piekny" -= ZAJEDWABISTY!!! I ja mam uczyc patriotyzmu?!?! Madzienko - sorry za ten off.... ]Dzieki za solidarnosc, ale do gara brakuje mi ...stowki... Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cześć Klockowa, Foty obejżałam ale nie mam siły czytać wszystkiego co one :lol: i nowo przybyły kolega w galerii nagadali :evil_lol::evil_lol: bo mam naprawdę od rana koszmarny dzień, stwierdziłam że mam wolne i trzeba by trochę w domu porobić wieć wziełam się za pranie i tu owy koszmar się zaczyna - pod koniec prania pralka stwierdziła że ma dość, otworzył sie bęben pralki podczas ostatniego wirowania, usłyszłam tylko huk i smród wydobywającego się z pralki dymu:crazyeye: - dobrze że jest jeszcze na gwarancji - Pan w sklepie pocieszył mnie że jestem już ósmym przypadkiem z taka awarią więc uwaga na Pralki Marki Candy otwierane od góry :shake: i tu kolejny koszmar, dzwonienie od serwisu do serwisu żeby ktos do tej pralki zajrzał, (choć wiem ze sklepu że na 99% przysługuje mi wymiana na nową pralkę, bo ta do niczego się juz nie nadaje ale musze dostac pismo z serwisu !!) na co pan w serwisie wypytał o wszystko zabrał dane i stwierdził że w najblizszym czasie się do mnie odezwie:crazyeye::crazyeye: uwielbiam serwisy sprzętu AGD w Częstochowie Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jak bedziesz w Czestochowie, to zapraszam na nasza wioche! Juz myCi zycie oslodzimy i serwisy beda nie straszyly. Dziewczyny, powiem jedno - kied wymienialam calysprzet AGD od zmywarki przez lodowke i ekspes do kawy, ostrzegano mnie przed CANDY! Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ice ty mnie nie strasz... ja właśnie pralkę zamówiłam, tylko nie pamiętam jakiej firmy :shake:... Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla'] wyobrażam sobie że nie było łatwo to postawić :) :evil_lol::evil_lol: Oj nie było, w szczególności samemu ... tak koło 10cm to już była niezła filozofia, a najdłuższego irka to miałem na długość dłoni :p Rozmowa z koleżanką, akurat gdy kumpel miał irka i do pracy przyszedł z nie postawionym: "- O! Nie stoi! - aby stał to trzeba mu trochę pomóc ... - jak?" Chwila ciszy, my spazm śmiechu, ona wielki burak i tylem ją widzieli :diabloti: Quote
BeaC Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Iiiitam, mnie sie nawet różowe panny nie bały :p Jedna to mnie nawet urobiła żem normalne i nawet nieraz "modne" ciuchy zaczął tylko nosić :p Zresztą jak bajki mogę ludziom opowiadać, że ja pancur był, wielkie gały robią :crazyeye: I tak do końca to ja nigdy punek nie był :p Do subkultur nie należał bo zawsze w każdej coś nie pasowało :p A tera to tylko z ekipą na piffko, bo się postarzał, spracował, i gusta pozmieniały :p Ta fotka to z przed jakichś ... 5 latek :p Zresztą ... widać mnie w Santusiowej galeryjce :p Straszny ?? :evil_lol: nie każda panna co to szpilki wkłada(JA) jest barbie......... do pracy mam szpile i lakierek na paznokciach pełny make-up.i tyle:eviltong: mam też ciuchy "na psa" bo nie wyobrażam sobie 35 kg bullice wielką jak szafa i zadziorną na .............szpilkach12 cm prowadzać:razz::razz::razz: a w dodatku ta panna...słucha metalu.............. się na Judaska wybieram:multi::multi::multi: przeforsowałam właśnie wolne u szefa:multi::multi::multi: hupiiiiiiiiii tak w ogóle Fenris czy ty sklonowałeś Klocka w swoim ava?? [quote name='Alicja']a ja bede macać obiecała Mi :errrr: a co????? :diabloti::diabloti::diabloti: hej madzialenko:loveu: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='BeaC']nie każda panna co to szpilki wkłada(JA) jest barbie......... do pracy mam szpile i lakierek na paznokciach pełny make-up.i tyle:eviltong: mam też ciuchy "na psa" bo nie wyobrażam sobie 35 kg bullice wielką jak szafa i zadziorną na .............szpilkach12 cm prowadzać:razz::razz::razz: a w dodatku ta panna...słucha metalu.............. się na Judaska wybieram:multi::multi::multi: przeforsowałam właśnie wolne u szefa:multi::multi::multi: hupiiiiiiiiii tak w ogóle Fenris czy ty sklonowałeś Klocka w swoim ava?? a co????? :diabloti::diabloti::diabloti: hej madzialenko:loveu: Hehe i prawidłowo :evil_lol: też mam oddzielne ciuchy "na psa", nie wyobrażam sobie spacerku z nią w jasnych dżinsach :p A nie sklonował :obrazic: To je moja Żaba, CC :eviltong: Takie drugie cyrne titi kluchi :evil_lol: Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Gonitwa napisał(a):Hejo:) Punky metaluchy i te wsie pozostałe:multi: :loveu::loveu::loveu: no co? No co? My na Mellice sie wybieramy! Quote
Gonitwa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hejo:) Punky metaluchy i te wsie pozostałe:multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='sota36']Alus, nie "piekny" -= ZAJEDWABISTY!!! I ja mam uczyc patriotyzmu?!?! Madzienko - sorry za ten off.... ]Dzieki za solidarnosc, ale do gara brakuje mi ...stowki... wpadaj na obiad zawsze , jeść u mła zawsze dostaniesz :p [quote name='bonsai_88']ice ty mnie nie strasz... ja właśnie pralkę zamówiłam, tylko nie pamiętam jakiej firmy :shake:... polecam BOSH [quote name='BeaC']a co????? a coś :loveu: [quote name='Gonitwa']Hejo:) Punky metaluchy i te wsie pozostałe:multi: :loveu::loveu::loveu: ejo :loveu:...przywitam Cię tu w zastępstwie :grins: Quote
Recommended Posts