Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Ja nie pisałam na serio :oops: Ja też Cię koofffaaammm :loveu: :loveu: :loveu:
A pokoffasz mnie w piątek :razz:

:razz::razz:eee no so ty ....serio serio bedziesz w piątek ;)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']
nie tylko gdynia :roll:

ale Ty miałaś zajebiste włosy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a jak ładnie stały ;)

MiałEś :eviltong:
A weź ile z tym było roboty by tak stały :roll::evil_lol: a tak ładnie dlatego że to w ruchu :eviltong:

Posted

Czeee Madź na twą prośbę przyszłam dzisiaj odziana:roll: bo pono się jakieś chłopce wstydzą i jeszcze się nie daj boże zgorszą - a Japkowa nie sieje zgorszenia:diabloti:

Feneris- boska fota:lol:

Posted

Torbencjo ja tak jeszcze do tego Twojego wykladu:
nie kazda blondi z tipsami jest gupia jak but.....wlasnie dwa dni temu poznalam panne,z obuwia mnie wyrwalo.Padly komenty rozne na jej widok po czym okazalo sie ze laska (i to jaka) jest doktorem fizyki:roll:....tak wiec warto pamietac ze pozory myla;)i tym optymistycznym akcentem witam was moi mili:loveu:

Posted

cze WAM!!! :multi::multi::loveu::loveu:

lece do pracy pakować reszte gratów :roll::roll: czy ja sie czasem nie powtarzam?? :hmmmm:

noo tak czy inaczej mus to zakończyć bo od 1 maja mam już zdany lokal :megagrin::megagrin::megagrin:

i co?? :roll::roll: i chyba bede sie starać o emeryture.... bo o pracy w jebiu nawet nie marze :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']
a cyfra 88 sie mie źle kojarzy :roll::oops:

I cóż ja biedna poradzę... wiek taki mam, że tylko "88" mi pasuje :razz:....

A ja się w ogóle zaczęłam zastanawiać co ja tutaj robię... nie dość, że panienka w ładnych ciuchach ze mnie była przez pół życia [teraz jestem panienka w normalnych ciuchach :eviltong:] to jeszcze chyba jedyna tutaj mam pudelka-wypłoszka :cool3:

Posted

[quote name='Fenris']MiałEś :eviltong:
A weź ile z tym było roboty by tak stały :roll::evil_lol: a tak ładnie dlatego że to w ruchu :eviltong:

pseplasam....
miałeś :)

wyobrażam sobie że nie było łatwo to postawić :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']jak to kto? Za stajk!Bylam w pracy, bez placy:(

ja się solidaryzowałam:p ......a ile jestem w plecy przez reforme oświaty to już nawet nie zlicze :shake:....od 2chyba lat prawie 3 stówki miesięcznie ....ale to pikuś ....POLSKA TO PIĘKNY KRAJ :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
ja się solidaryzowałam:p ......a ile jestem w plecy przez reforme oświaty to już nawet nie zlicze :shake:....od 2chyba lat prawie 3 stówki miesięcznie ....ale to pikuś ....POLSKA TO PIĘKNY KRAJ :diabloti:
Alus, nie "piekny" -= ZAJEDWABISTY!!! I ja mam uczyc patriotyzmu?!?! Madzienko - sorry za ten off....
]Dzieki za solidarnosc, ale do gara brakuje mi ...stowki...

Posted

cześć Klockowa, Foty obejżałam ale nie mam siły czytać wszystkiego co one :lol: i nowo przybyły kolega w galerii nagadali :evil_lol::evil_lol: bo mam naprawdę od rana koszmarny dzień, stwierdziłam że mam wolne i trzeba by trochę w domu porobić wieć wziełam się za pranie i tu owy koszmar się zaczyna - pod koniec prania pralka stwierdziła że ma dość, otworzył sie bęben pralki podczas ostatniego wirowania, usłyszłam tylko huk i smród wydobywającego się z pralki dymu:crazyeye: - dobrze że jest jeszcze na gwarancji - Pan w sklepie pocieszył mnie że jestem już ósmym przypadkiem z taka awarią więc uwaga na Pralki Marki Candy otwierane od góry :shake: i tu kolejny koszmar, dzwonienie od serwisu do serwisu żeby ktos do tej pralki zajrzał, (choć wiem ze sklepu że na 99% przysługuje mi wymiana na nową pralkę, bo ta do niczego się juz nie nadaje ale musze dostac pismo z serwisu !!) na co pan w serwisie wypytał o wszystko zabrał dane i stwierdził że w najblizszym czasie się do mnie odezwie:crazyeye::crazyeye: uwielbiam serwisy sprzętu AGD w Częstochowie

Posted

Jak bedziesz w Czestochowie, to zapraszam na nasza wioche! Juz myCi zycie oslodzimy i serwisy beda nie straszyly.
Dziewczyny, powiem jedno - kied wymienialam calysprzet AGD od zmywarki przez lodowke i ekspes do kawy, ostrzegano mnie przed CANDY!

Posted

[quote name='jonQuilla']
wyobrażam sobie że nie było łatwo to postawić :) :evil_lol::evil_lol:

Oj nie było, w szczególności samemu ... tak koło 10cm to już była niezła filozofia, a najdłuższego irka to miałem na długość dłoni :p

Rozmowa z koleżanką, akurat gdy kumpel miał irka i do pracy przyszedł z nie postawionym:
"- O! Nie stoi!
- aby stał to trzeba mu trochę pomóc ...
- jak?"
Chwila ciszy, my spazm śmiechu, ona wielki burak i tylem ją widzieli :diabloti:

Posted

[quote name='Fenris']Iiiitam, mnie sie nawet różowe panny nie bały :p Jedna to mnie nawet urobiła żem normalne i nawet nieraz "modne" ciuchy zaczął tylko nosić :p
Zresztą jak bajki mogę ludziom opowiadać, że ja pancur był, wielkie gały robią :crazyeye:
I tak do końca to ja nigdy punek nie był :p
Do subkultur nie należał bo zawsze w każdej coś nie pasowało :p
A tera to tylko z ekipą na piffko, bo się postarzał, spracował, i gusta pozmieniały :p Ta fotka to z przed jakichś ... 5 latek :p
Zresztą ... widać mnie w Santusiowej galeryjce :p Straszny ?? :evil_lol:

nie każda panna co to szpilki wkłada(JA) jest barbie.........
do pracy mam szpile i lakierek na paznokciach pełny make-up.i tyle:eviltong:
mam też ciuchy "na psa" bo nie wyobrażam sobie 35 kg bullice wielką jak szafa i zadziorną na .............szpilkach12 cm prowadzać:razz::razz::razz:

a w dodatku ta panna...słucha metalu..............
się na Judaska wybieram:multi::multi::multi:

przeforsowałam właśnie wolne u szefa:multi::multi::multi:

hupiiiiiiiiii

tak w ogóle Fenris czy ty sklonowałeś Klocka w swoim ava??

[quote name='Alicja']a ja bede macać obiecała Mi :errrr:

a co?????

:diabloti::diabloti::diabloti:

hej madzialenko:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']nie każda panna co to szpilki wkłada(JA) jest barbie.........
do pracy mam szpile i lakierek na paznokciach pełny make-up.i tyle:eviltong:
mam też ciuchy "na psa" bo nie wyobrażam sobie 35 kg bullice wielką jak szafa i zadziorną na .............szpilkach12 cm prowadzać:razz::razz::razz:

a w dodatku ta panna...słucha metalu..............
się na Judaska wybieram:multi::multi::multi:

przeforsowałam właśnie wolne u szefa:multi::multi::multi:

hupiiiiiiiiii

tak w ogóle Fenris czy ty sklonowałeś Klocka w swoim ava??

a co?????

:diabloti::diabloti::diabloti:

hej madzialenko:loveu:
Hehe i prawidłowo :evil_lol: też mam oddzielne ciuchy "na psa", nie wyobrażam sobie spacerku z nią w jasnych dżinsach :p

A nie sklonował :obrazic: To je moja Żaba, CC :eviltong:
Takie drugie cyrne titi kluchi :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Alus, nie "piekny" -= ZAJEDWABISTY!!! I ja mam uczyc patriotyzmu?!?! Madzienko - sorry za ten off....
]Dzieki za solidarnosc, ale do gara brakuje mi ...stowki...

wpadaj na obiad zawsze , jeść u mła zawsze dostaniesz :p

[quote name='bonsai_88']ice ty mnie nie strasz... ja właśnie pralkę zamówiłam, tylko nie pamiętam jakiej firmy :shake:...

polecam BOSH

[quote name='BeaC']a co?????

a coś :loveu:

[quote name='Gonitwa']Hejo:) Punky metaluchy i te wsie pozostałe:multi:

:loveu::loveu::loveu:

ejo :loveu:...przywitam Cię tu w zastępstwie :grins: