lolka75 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://images6.fotosik.pl/199/ad0702c21e6660f5.jpg przepiekny rozowy jezorek:loveu:...i jaki pomarszczony:loveu: Quote
e.v.a Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='clockwork'] aaa tiiiii .... schrupałabyś co??? :razz::razz: Pawcio wyjeżdża 14-32 lipca... do Ciebie?? :hmmmm: :eating: noooooooo yes:grins: i powiedział ze zabiera ze sobą twojego aparata:errrr::lol!::megagrin: Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: a jak się chyci za fafla to tak się go fanie ciąga za te fafluny :loveu:i one tak kląskaja :evil_lol: albo jak ma piłke w ryjoku i mu sie łapnie- piłke - i tak w boki trzepie.... a te fafle klap klap klap :roll::roll: [quote name='lolka75']http://images6.fotosik.pl/199/ad0702c21e6660f5.jpg przepiekny rozowy jezorek:loveu:...i jaki pomarszczony:loveu: :roll::roll: pomarszczył sie z nadmiary śliny a propos pomarszczenia- ide sie wymoczyć w wannie :multi::multi::multi: ups.... pomyłka- dziś nie sobota :roll::roll::cool1: [quote name='evaxon']:eating: noooooooo yes:grins: i powiedział ze zabiera ze sobą twojego aparata:errrr::lol!::megagrin: oooo co to to nie... aparata nie oddam :diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='clockwork'] oooo co to to nie... aparata nie oddam :diabloti::diabloti: ale ciebie o zdanie nikt nie pytał:eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='evaxon']ale ciebie o zdanie nikt nie pytał:eviltong::eviltong: aaaa no tak :roll::roll: buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='clockwork']aaaa no tak :roll::roll: buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: nie płakaj :roll: wyslemy ci jakas fote:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 czarna bestia na dobranoc :loveu::loveu: o nic więcej prosić nie muszę :eviltong: dobranoc :) Quote
BeaC Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja'] gdzie foty ????????? Jesooo Allicja nie pij tyle...................bo ci się oczy zakrwawiły:diabloti::diabloti: cze Magda..wiesz że nadrobiłam .........widziałam nawet jakąś światojebliwa procesyję zaspanych ludków no i Klocka mego kochanego widziałam.......... na ostatnich fotach dyszy z upału???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie mam słońca:cool1: mam przetracone kolano...............z Luchą się bawiłam:cool1: Quote
sota36 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 vJesssu, nie chcialabym ta malusia rąsia dostac bez pysk!! Madzaleno - co Ci sie stalo, ze masz taka zgrabniutka raczke???? Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='jonQuilla']czarna bestia na dobranoc :loveu::loveu: o nic więcej prosić nie muszę :eviltong: dobranoc :) dobranoc :roll::loveu: [quote name='Selket']Niunio macha faflkami do Klocka ;) Klotz odmach.uje :evil_lol: latają fafle i... gluty :evil_lol: [quote name='BeaC']Jesooo Allicja nie pij tyle...................bo ci się oczy zakrwawiły:diabloti::diabloti: cze Magda..wiesz że nadrobiłam .........widziałam nawet jakąś światojebliwa procesyję zaspanych ludków no i Klocka mego kochanego widziałam.......... na ostatnich fotach dyszy z upału???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie mam słońca:cool1: mam przetracone kolano...............z Luchą się bawiłam:cool1: taaa.. upały strasznie źle na Klocka działają :cool1: mogło by w końcu popadac :angryy::angryy: eee tam kolano- po to bozia dała drugie-zapasowe ;) [quote name='sota36']vJesssu, nie chcialabym ta malusia rąsia dostac bez pysk!! Madzaleno - co Ci sie stalo, ze masz taka zgrabniutka raczke???? yyyyyyyyyyyyyy :roll: jaka rączka :roll: nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz.... jeszcze śpie :roll::oops: [quote name='Alicja']sześć To JA :grins: sześć sześć sześć TY :grins: Quote
emdziolek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='clockwork'] były foty ale jak nie oglądałas to ja do ciebie też nie ide :obrazic::obrazic:O! Madzia nie brażaj sie jak żem wczoraj zmęczona była takżem fotek nie szukała ale juz ide nadrabiać:razz: BYŁAS:multi::multi: Quote
Kiłi Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='clockwork']buuhahhahahha... kiłi czy to chodziłaś z mr.szatanem ?? :evil_lol::evil_lol: Łeheheh nie, ale kto wie może jakiś znajomy znajomego:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Cześć zaglucona :loveu: zaglucona przez Klocusia to ja dziś jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']zaglucona przez Klocusia to ja dziś jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się lepisz zapewne:diabloti: Quote
Kiłi Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']zaglucona przez Klocusia to ja dziś jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łehehe przeczytałam zamiast "Klocusia" to "Klockową" i zgoopiałam:roflt::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']To się lepisz zapewne:diabloti: noooo....wiem że zazdraszczasz :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Kiłi']Łehehe przeczytałam zamiast "Klocusia" to "Klockową" i zgoopiałam:roflt::evil_lol: :oops::oops::oops:no wiesz ......no :roll:..........:roflt: Quote
Kiłi Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']:oops::oops::oops:no wiesz ......no :roll:..........:roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja'] noooo....wiem że zazdraszczasz :razz::razz: Ja???? NIe....skądże...ja tam nie lubiam sie lepiać:diabloti: Quote
Recommended Posts