agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 clockwork napisał(a): to OSTATNI pies :evil_lol::evil_lol: :hmmmm:..chyba mam deja vu..:diabloti: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 clockwork napisał(a):jakie fotki?? :crazyeye: kaś ty je znalazła :crazyeye::crazyeye::cool1: no to Ci Pa! jeju ja ZAWSZE nadrabiam kilkanascie stron to i na foty się załapałam:diabloti::diabloti::diabloti: pozdro Quote
clockwork Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 WITAM WAS JA :grins: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 łałł ale włosyyyy:razz::razz: piknie wygłądasz:loveu: Quote
lolka75 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 piekne wloski:multi: tylko tipsy nie zrobione:shake::mad: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 wowwwww to teraz musisz z Alą zamienić kolory czcionki :cool3: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Czy to na moja czesc:razz: Hej dziewczyny w gore kiecki jedzie ulan..eeee niemiecki:diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Madzia ma nowe włosy :eviltong::eviltong: fikuśne nowe włosy :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a ja robiłam te zaje2biste kolorkowe foty Madzieleny :grins: włoski wyglądają w naturze o wiele wiele efektowniej Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agnes1 napisał(a):to właśnie chciałam powiedzieć :eviltong: na żywca dużo lepiej i więcej czerwieni :cool3: :diabloti: już myślałam że zaczne zbierać kase za oglądanie Twojej sis ......pod Kauflandem w Żorach zebrałaby jak nic kilka dyszek za oglądanie się zza szyb samochodów na nowy kolorek ;) Żory to wielka wieś :diabloti: Quote
agnes1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Alicja napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a ja robiłam te zaje2biste kolorkowe foty Madzieleny :grins: włoski wyglądają w naturze o wiele wiele efektowniej to właśnie chciałam powiedzieć :eviltong: na żywca dużo lepiej i więcej czerwieni :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :multi::multi::multi:Jestem pierwsza :loveu::loveu::loveu:Dzień dobry :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: pamiętaj o nóżkach .......kurzych ;) Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 clockwork napisał(a): to OSTATNI pies :evil_lol::evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje: A fryziurka - normalnie wyczesana w kosmos:thumbs: http://images6.fotosik.pl/187/7bbc1bc1ec2f817e.jpg Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 KURGAN!!!!!:multi::multi::multi: AVE!!! :diabloti: i Was witam dziewczynki....:multi::multi::loveu: wczoraj byłam na interwencji po dobcie.... już zabrana, bezpieczna pod okiem weta w hoteliku :multi: Amikat zrobi z niej psine jak nową i szukamy nowego lepszego domciu :loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110579 Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:sześć i siedem :multi::loveu: i ja byłam i ja.......i dobcia mnie pocałowala :p:loveu::loveu:Kwalipięta:eviltong: Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :multi::multi::multi:sześć i siedem :multi::loveu: i ja byłam i ja.......i dobcia mnie pocałowala :p:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 SUNIA POŁOŻYŁA SIĘ W TRAWCE .... I TO JUŻ BYŁ... SZCZYT SZCZĘŚCIA :loveu::loveu::-( Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dżapuszko ... amikat już zadba że psiunia bedzie jak nowa :loveu::loveu::loveu:....tyle że serducho pęka że nie ona 1sza:cool1: i nie ostatnia niestety :shake: poproszę mi posłać mailem fotaski z pożegnania Qdłaczka :p EDIT : ściepne se na pendriva ;).....aaaaaaaaaaaa i zapytaj Adasia czy ma coś dla Mła ;) Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Alicja napisał(a):Dżapuszko ... amikat już zadba że psiunia bedzie jak nowa :loveu::loveu::loveu:....tyle że serducho pęka że nie ona 1sza:cool1: i nie ostatnia niestety :shake: Wiem że na pewno dobrze się nią zaopiekują ale ja po prostu nie moge patrzeć na taka krzywdę, dlatego też nie zagladam na psy w potrzebie, nie daje po prostu rady:shake: może powiecie ze to nie dobrze i że się oszukuję ale nie potrafię inaczej:roll: A ona jest sliczna:loveu: http://images6.fotosik.pl/187/9d4952905f5ba739.jpg Quote
clockwork Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 apple napisał(a):Magda zlituj się:roll:, koszmar to jest:placz: JUŻ NIE.... koszmar się skończył :multi::multi: teraz pod skrzydłami AMIKAT i SOSdlazwierząt sunia będzie,wyleczona, zadbana i jak nowa:loveu: ino domek potrzebny :roll: Quote
Recommended Posts