Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']aaaaa to ty mi dmufasz po pleckach:razz:. nooooo.....fufam Ci ......fajnie no nie :razz::razz::razz: Madzia oć .....tera TOBIE nafufamy z Agą Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']. nooooo.....fufam Ci ......fajnie no nie :razz::razz::razz: Madzia oć .....tera TOBIE nafufamy z Agą a fco jej fufniemy heeee:razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']a fco jej fufniemy heeee:razz::evil_lol: :hmmmm: ....a na ucho Ci powiem.....zrobimy jej niespodziewajkę :evil_lol: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ....a na ucho Ci powiem.....zrobimy jej niespodziewajkę :evil_lol: jak ja nie lubie niespodziewanek..nienawidze wrecz....boja sie samego slowa niespodzianka:roll: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']jak ja nie lubie niespodziewanek..nienawidze wrecz....boja sie samego slowa niespodzianka:roll: to ja Ciebie na uffo szepnę ..... Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']to ja Ciebie na uffo szepnę ..... otwieram ucho......:roll::diabloti: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']otwieram ucho......:roll::diabloti: widzę ......widzę ślimaczka ......kowadełko i strzemiączko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem wiem ....nafufamy Madzi ................................za uszko bo plecki ma zakryte Quote
clockwork Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 ajajaj... nawet nie wiecie jak za wami tęsknie..... ale czasu brak :placz::placz: zamykam sklepa więc mam pełne ręce roboty :-(:-( wróce tu najpóźniej za 10 dni- jak bede na bezrobociu :cool1: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='clockwork']ajajaj... nawet nie wiecie jak za wami tęsknie..... ale czasu brak :placz::placz: zamykam sklepa więc mam pełne ręce roboty :-(:-( wróce tu najpóźniej za 10 dni- jak bede na bezrobociu :cool1: oj to wtedy będziesz miała dopiero pełne ręce roboty :razz::razz:.....zakupy , obiady ........ , sprzatanie , pranie , prasowanie .....:roll:o rany Quote
BeaC Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']oj to wtedy będziesz miała dopiero pełne ręce roboty :razz::razz:.....zakupy , obiady ........ , sprzatanie , pranie , prasowanie .....:roll:o rany tak to ma kazda.............:razz::razz::razz: niektóre jeszcze pracują:eviltong::eviltong::eviltong: witaj zamykająca się magdo:diabloti: Quote
emdziolek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czesc i czołem zapracowane kobitki:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ................cześć .....zamówiłam Ci słoneczko Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Przybiegłam zaraz za Alą i potwierdzam- JEST SŁONECZNIE I CIEPŁO!:lol: GETERKI PRECZ:evil_lol: HelloŁ:multi: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='BeaC']tak to ma kazda.............:razz::razz: niektóre jeszcze pracują:eviltong::eviltong: witaj zamykająca się magdo:diabloti: aaa witaj pracująca Beoo:multi: [quote name='emdziolek']Czesc i czołem zapracowane kobitki:evil_lol: witanko pomarańczko :multi: [quote name='Alicja']................cześć .....zamówiłam Ci słoneczko aaaha... myślałam że kłamiesz... ale otwarłam oki i f.ucktycznie- słoneczko :multi: [quote name='agbar']Witaj pracusiu:p witaj Agusiu :multi: [quote name='apple']Przybiegłam zaraz za Alą i potwierdzam- JEST SŁONECZNIE I CIEPŁO!:lol: GETERKI PRECZ:evil_lol: HelloŁ:multi: ooo z tymi geterkami to ja jeszcze ryzykować nie bede..:evil_lol: hell..oł :multi: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork'] aaaha... myślałam że kłamiesz... ale otwarłam oki i f.ucktycznie- słoneczko :multi: przecie wiesz że nie klamiam ooo z tymi geterkami to ja jeszcze ryzykować nie bede..:evil_lol: nie ryzykuj .....po udkach mi jeszczo wiało :roll: Quote
jonQuilla Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 cześć :multi::loveu: zrób zdjęcia Smokowi bo go dawno nie widziałam i się stęskniłam za pasQdkiem ;) :loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 smok nie chce być focony :eviltong::eviltong: ale bylim wczoraj z psem na wysypisku śmieci- mam troche fot..... Klocka mało bo już sie ściemniało i z tym obiektywem to se moge w doopie pogrzebać :roll::diabloti: ale troszke psirody mam :multi: i inne takie .... Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 ślimak od dilerowej przypełzł :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Klotz :loveu::loveu: dupiaty :roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 zachód słońca :cool1: KUNIEC... węcej fotek możecie poogladać w moim koszu na smieci :diabloti: Quote
lolka75 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jak slimol slicznie sie ogonkiem galazki trzyma:loveu: Czesc Klocusie:multi::loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :pja poproszę ten kosz :razz::razz: http://images6.fotosik.pl/178/7054aa69f1b78ea2.jpg lasek się Wam zapalił :hmmmm: rowersi extra :cool2: Quote
agbar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://images6.fotosik.pl/178/53401df439546867.jpg aaa tu jest lobuz jeden:diabloti:a ja sie rano slimaczkow doliczyc nie moglam:evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']nie ryzykuj .....po udkach mi jeszczo wiało :roll: eeeee goopoty opowiadacie ja to się dzisiaj zagrzałam:roll: Jakie ziąbki:megagrin: http://images6.fotosik.pl/178/d5f01ba42e62cdda.jpg Quote
Recommended Posts