Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]MA..DZIA..LE..NOooooo ......... no nie pracuj tyle ... smutno Tu bez Ciebie [/FONT] Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']ale i tak nic nie wali tak bo glowie jak kocia koopa zrobiona na srodku salonu:lol: pelen odlot...mowie wam:evil_lol: świeta prawda ...Zuzka se dzisiaj wzięła kotkę do spania do łóża ale zamknęła drzwi:angryy: kota nie miała jak wyjść w nocy, a to jest ta bardzo kulturalna kota więc nie budziła nikogo( ta druga mordę by darła) i se strzeliła koope w kącie:mad::mad::mad: o rany ................Zuzka nie mogła się dobudzić rano sorry madz za dygresje dotyczącą kociej koopy:razz: buziole:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ...........DZIENDOBEREK PRACUSIU ................ kto to widzial w tygodniu arbajtac hhihihihih Quote
Kiłi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 dbsst napisał(a):prawie dziewice niebieskoliterową ;) :evil_lol: Cze niebieska!:razz: Quote
clockwork Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]dzień dobry laseczki... takem zalatana że normalnie nie mam czasu bąka puscic :roll::evil_lol: nadrobiłam :evil_lol::evil_lol: KOCHAM WAS!! ide mysleć... co ze szczenną sunią... brak mi pomysłów już- kogo mogłam to obesemesowałam obklikałam.... faken szit!! ONA NIE MOZE URODZIC!!! i do tego w schronie!!!! serce mi rozpierdziela... o mózgu czy co ja tam mam już nie wspomne :placz::placz: a czasu zostało niewiele..... buuuuuuuu [/FONT] Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzień dobry laseczki... takem zalatana że normalnie nie mam czasu bąka puscic :roll::evil_lol: nadrobiłam :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]KOCHAM WAS!! [/FONT] [FONT=Arial]ide mysleć... co ze szczenną sunią... brak mi pomysłów już- kogo mogłam to obesemesowałam obklikałam.... faken szit!! ONA NIE MOZE URODZIC!!! i do tego w schronie!!!! [/FONT] [FONT=Arial]serce mi rozpierdziela... o mózgu czy co ja tam mam już nie wspomne :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]a czasu zostało niewiele..... buuuuuuuu [/FONT] czesc Madziu:loveu: znow jakies nieszczescie?:-( Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='lolka75']czesc Madziu:loveu: znow jakies nieszczescie?:-( [FONT=Arial]nie Loluś :shake:to ta sama sunia.. ..ale ktoś nie chciał posłuchać dobrych rad a teraz sunia cierpi ....tylko że to MY jesteśmy teraz te najgorsze ....ale miałam milczec [/FONT] Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie Loluś :shake:to ta sama sunia..[/FONT] [FONT=Arial]..ale ktoś nie chciał posłuchać dobrych rad a teraz sunia cierpi ....tylko że to MY jesteśmy teraz te najgorsze ....ale miałam milczec [/FONT] nie wiedzialam ze jest szczenna:-( Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]Wstanięta już jestem [/FONT][FONT=Arial], zatem przybiegłam się przywitać [/FONT][FONT=Arial]i[/FONT] [FONT=Arial]życzyć miłego dzionka .............oraz owocnej pracy [/FONT] Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Madzialenko zarobiona ty nasza ti ti ti:loveu:[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 czesc Magdusiu:loveu: jak sie spalo??:cool3: cmokasy w wielka paszcze Klocusia:loveu: Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wstanięta już jestem [/FONT][FONT=Arial], zatem przybiegłam się przywitać [/FONT][FONT=Arial]i[/FONT] [FONT=Arial]życzyć miłego dzionka .............oraz owocnej pracy [/FONT] [FONT=Arial]owocnej/ jabłkowej:evil_lol: .... ok bedzie owocna skoro sobie/mi tego życzysz :loveu:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Madzialenko zarobiona ty nasza ti ti ti:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]a kuku:multi::loveu: jeszcze dopijam kaff :roll:[/FONT] [quote name='lolka75']czesc Magdusiu:loveu: jak sie spalo??:cool3: cmokasy w wielka paszcze Klocusia:loveu: [FONT=Arial]aaa spało sie spało...sieeee ............. zaaaaaspało :oops::loveu: pychol wycałowany .... zapędziłam sie- Pawciowy też :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a kuku:multi::loveu: jeszcze dopijam kaff :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Century Gothic]OOOOOOOOooo to masz całe 250 ml laby:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 heloł ratujaca świat niebieskoliterowa dziewico trzymam kciuki za powodzenie akcji :calus: oby z akcji była reakcja która przyniesie satysfakcjie systkim :thumbs: Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]OOOOOOOOooo to masz całe 250 ml laby:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]koniec laby ....:hand: [/FONT] [quote name='dbsst']heloł ratujaca świat niebieskoliterowa dziewico trzymam kciuki za powodzenie akcji :calus: oby z akcji była reakcja która przyniesie satysfakcjie systkim :thumbs: [FONT=Arial] dominiczka moja ty dziewico-dinozaurzyco....:multi::multi::loveu: jakiej akcji??? :siara::siara::siara:[/FONT] Quote
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]koniec laby ....:hand: [/FONT] [FONT=Arial]dominiczka moja ty dziewico-dinozaurzyco....:multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]jakiej akcji??? :siara::siara::siara:[/FONT] no tak wypominaj mi ile mam lat tak dziękuje Ci bardzo bardzo bardzo akcji ratowania świata :mad: ps my dziewice powinnysmy trzymac sie razem taka solidarnosc błony dziewiczej Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='dbsst']no tak wypominaj mi ile mam lat tak dziękuje Ci bardzo bardzo bardzo akcji ratowania świata :mad: ps my dziewice powinnysmy trzymac sie razem taka solidarnosc błony dziewiczej [FONT=Arial]aaaaa tej akcji... bo już myślałam że włamałaś mi sie do kompa i wiesz coś więcej.... :cool1: dziewice- dinozaurzyce to siedemnastki :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='dbsst']no tak wypominaj mi ile mam lat tak dziękuje Ci bardzo bardzo bardzo akcji ratowania świata :mad: ps my dziewice powinnysmy trzymac sie razem taka solidarnosc błony dziewiczej [FONT=Arial] :hmmmm: a może sprawdźcie czy te błonki jeszcze tam są :roll:[/FONT] Quote
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 no właśnie a ja mam tylko 12 lat :shake: zapomniałaś :cool1: a może wiem cos wiecej :eviltong: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]koniec laby ....:hand: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Natepnym razem weź 500 ml kubek:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hmmmm: a może sprawdźcie czy te błonki jeszcze tam są :roll:[/FONT] [FONT=Arial]sprawdziłam..... ni ma błonki :niewiem: ale pajęczyna jest :grins: [/FONT] [quote name='dbsst']no właśnie a ja mam tylko 12 lat :shake: zapomniałaś :cool1: a może wiem cos wiecej :eviltong: [FONT=Arial]12:hmmmm: powiadasz.... no to jeszcze ze 2 lata musisz wytrzymac w stanie nietykalności :evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Natepnym razem weź 500 ml kubek:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]pięćsetki to do browara som.... a przed pracą nie wypada pić piffa.... czy wypada?? :razz::razz: apropos pracy.... biere sie- bede zaglądac z doskoku :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]sprawdziłam..... ni ma błonki :niewiem: ale pajęczyna jest :grins: pajączek już pewnie denat :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]12:hmmmm: powiadasz.... no to jeszcze ze 2 lata musisz wytrzymac w stanie nietykalności :evil_lol: a nie ze 4 :roll: [/FONT] [FONT=Arial]pięćsetki to do browara som.... a przed pracą nie wypada pić piffa.... czy wypada?? :razz::razz: :hmmmm: wypada :p apropos pracy.... biere sie- bede zaglądac z doskoku :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]doskakuj :multi::multi: Mam cosik dla Ciebie :grins: [/FONT] Quote
lolka75 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Alicjo:placz:...jak moglas pokazac takie placuchy:placz:...teraz to mi zyc sie nie chce:placz:. Dawaj te placki dopuki Magda nie zobaczyla:diabloti:....wciagne bo i tak jej wystygna:roll:.............:diabloti: nie wiem jak sie pisze "dopuki Quote
Recommended Posts