jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 wróciłam ze szkoły i mimo zamulającego internetu oglądnęłam foteczki Klocuszka i Pana Zielonego oraz te z Englanda ;) :evil_lol::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/166/16eccdd375dc7fc5.jpg piękny to mało powiedziane :loveu::loveu::loveu: kocham smoki Quote
clockwork Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='jonQuilla']wróciłam ze szkoły i mimo zamulającego internetu oglądnęłam foteczki Klocuszka i Pana Zielonego oraz te z Englanda ;) :evil_lol::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/166/16eccdd375dc7fc5.jpg piękny to mało powiedziane :loveu::loveu::loveu: kocham smoki jak wszystkie dzieci Alicji :mdleje: tyś jest naprawde jej :roll: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='clockwork'] jak wszystkie dzieci Alicji :mdleje: tyś jest naprawde jej :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no chyba nie wątpiłaś w to :hmmmm: czy to aby nie pamiątka :razz::razz: z zeszłego pobytu :hmmmm: http://images34.fotosik.pl/166/8ef59d7927931a57.jpg Quote
teqquila Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hehe zastepowac po co niech ja raz na zawsze zastapi :diabloti: zobacz jaka chate bys miala :cool3: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='clockwork'] jak wszystkie dzieci Alicji :mdleje: tyś jest naprawde jej :roll: no baaaaa :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 1988 rocznik to z chińskiego horoskopu rok smoka więc może to coś z tego że ja tak je lubie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='teqquila']hehe zastepowac po co niech ja raz na zawsze zastapi :diabloti: zobacz jaka chate bys miala :cool3: :multi: :multi: :multi:a My byśmy do Klocusiowej Królowej :mdleje: na wakacje jeździli :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='jonQuilla']no baaaaa :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 1988 rocznik to z chińskiego horoskopu rok smoka więc może to coś z tego że ja tak je lubie :evil_lol::evil_lol: ty jesteś rocznik 88 ??????????????? :mdleje: to czemu ty mi na PANI nie godosz??? :roll::diabloti: smoczyco ty........ :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='teqquila']hehe zastepowac po co niech ja raz na zawsze zastapi :diabloti: zobacz jaka chate bys miala :cool3: nie kcem TAKIEJ chaty... :shake::shake: [quote name='Alicja'] :multi: :multi: :multi:a My byśmy do Klocusiowej Królowej :mdleje: na wakacje jeździli :loveu::loveu: buuuahhahahhahahhaha...... GUPIEEEEEE!!!!!! :scream_3: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='clockwork']ty jesteś rocznik 88 ??????????????? :mdleje: to czemu ty mi na PANI nie godosz??? :roll::diabloti: smoczyco ty........ :mad::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: chyba Cioteczko :grins: Quote
clockwork Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: chyba Cioteczko :grins: PANI!!!! i tej wersji bede sie trzymac :cool1::cool1::cool1: ide testować grilla japkowej jakie hamburgerosy wychodzą ... paaa.. życzcie mi smacznego :grins: Quote
ATLANTYDA Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Bry:multi::multi: Smacznego :eviltong::eviltong: Wsie foty oczień charasze Pozdro :lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='clockwork']PANI!!!! i tej wersji bede sie trzymac :cool1::cool1::cool1: trzymaj się ramy :eviltong::eviltong: ide testować grilla japkowej jakie hamburgerosy wychodzą ... paaa.. życzcie mi smacznego :grins: Papapapapapapapapapapa....życzę Wam smacznego :grins: Quote
teqquila Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja'] :multi: :multi: :multi:a My byśmy do Klocusiowej Królowej :mdleje: na wakacje jeździli :loveu::loveu: no a myslisz ze czemu proponuje taka zamiane :diabloti: Alu pomysl ile sprzatania by miala :cool3::diabloti: [quote name='clockwork']nie kcem TAKIEJ chaty... :shake::shake: buuuahhahahhahahhaha...... GUPIEEEEEE!!!!!! :scream_3: Klocusiowa czemu nie cesz ?? to ja sprzedasz i kupic nam i sobie domki z ogrodem łoki ?? a bym zapomniala SMACZNEGO Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Madzia fotaska FOR YOU u Mnie na blogasku ...... Quote
ice_t Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 dobry weciorek a własciwie nocek:evil_lol::evil_lol: , jak tam grilek japkowej?? spisał się?? Foty wszystkie obejzałam :loveu::loveu: superowe Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 łooooo fitki z englanda :loveu: warto było powalczyć z dogomułem :angryy: Quote
jonQuilla Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='clockwork']ty jesteś rocznik 88 ??????????????? :mdleje: to czemu ty mi na PANI nie godosz??? :roll::diabloti: smoczyco ty........ :mad::evil_lol::evil_lol: bo na Pani się mówi ludziom po 70 ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: chyba Cioteczko :grins: oooOO....uhhh Mamcia mnie z opresji wyciagła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień Dobry Pani Ciociu ;) :evil_lol::multi::multi::multi: Quote
apple Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Czeeee Klocuszki przyszłam się przytulić:loveu: Quote
emdziolek Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 DzieńDoberek MadziU z PaWciEm i KloCUUUsiem:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='sota36']Ma - Dzialeno - fotki Klocuszka - superasne! Ale! te!:mad::mad::mad: Czamu un lazi na kolczacie???? Madzialenka jako i ja jest mikrej posturki, a Kloc no to facet jest byczy więc co by nie frunęła......... założyła mu taką oto superaśna kolczateczkę:cool3: ja też próbowałam na Lujce wszystkiego od szelek , obórż, halti łańcuszków smakołyczków klikerów i tresur i NIC:mad: i zakupiłam kolczatkę , znaczy się półkolcztakę i wiecie co??? NIC nadal franca ciągnie.................. trochę mniej , bo ją swędzi jak ciągnie i się drapie ale ciągnie:angryy::angryy::angryy: witaj Madzia........... widziałam Englandowe dziarki nieźle:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='emdziolek']DzieńDoberek MadziU z PaWciEm i KloCUUUsiem:loveu::loveu: :mad:zapomniałaś o Oranżusiu i Punku /kuraku ;)/ Witanko .................dawa całusa na dzień dober dziś piękne słoneczko na focenie :razz::razz: Quote
clockwork Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='ice_t']dobry weciorek a własciwie nocek:evil_lol::evil_lol: , jak tam grilek japkowej?? spisał się?? Foty wszystkie obejzałam :loveu: superowe bereczek... hamburgry jednak zezarliśmy z mikroweli- ekonomiczniej ;) [quote name='malawaszka']łooooo fitki z englanda :loveu: warto było powalczyć z dogomułem :angryy: fotki nie bardzo... ale miejsce podobno bajka.... a Pawcio miał czas tylko w jeden wieczór wyjść.... [quote name='jonQuilla']bo na Pani się mówi ludziom po 70 ;) :evil_lol: czyli już niebawem :grins: :evil_lol: oooOO....uhhh Mamcia mnie z opresji wyciagła :evil_lol: Dzień Dobry Pani Ciociu :evil_lol::multi: buuhahaah... cze kwiatuszku :multi::multi: [quote name='apple']Czeeee Klocuszki przyszłam się przytulić:loveu: cześć moja zapracowana [quote name='emdziolek']DzieńDoberek MadziU z PaWciEm i KloCUUUsiem:loveu: cze Emi :multi: [quote name='BeaC'] i zakupiłam kolczatkę , znaczy się półkolcztakę i wiecie co??? NIC nadal franca ciągnie.................. trochę mniej , bo ją swędzi jak ciągnie i się drapie ale ciągnie:angryy: witaj Madzia........... widziałam Englandowe dziarki nieźle:razz: hahaha.... no Klockowi też kolczatka jakaś nie przeszkadza... ciągnie jak ma taką ochote :roll: wita Bea... [quote name='Alicja']:mad:zapomniałaś o Oranżusiu i Punku /kuraku / Witanko .................dawa całusa na dzień dober dziś piękne słoneczko na focenie :razz: witaneczko PAWCIO powiedział dokładnie to samo;) ino zastanawiam sie gdzie iść bo ta sucha trawa to bedzie masakrycznie słońce odbijac Quote
Alicja Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='clockwork'] witaneczko PAWCIO powiedział dokładnie to samo;) ino zastanawiam sie gdzie iść bo ta sucha trawa to bedzie masakrycznie słońce odbijac :hmmmm: a lasek tam gdzie Aga chodziła z Klockiem i Bartkiem :razz::razz:... ino czy tam są oponki :roll:.........eeeee :splat: w Jebiu pewnie wszędzie są oponki w lesie Quote
clockwork Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 z fotam nie powiedziałam jeszcze że to koniec... mówiłam że do piątku bede was molestować Quote
clockwork Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a lasek tam gdzie Aga chodziła z Klockiem i Bartkiem :razz::razz:... ino czy tam są oponki :roll:.........eeeee :splat: w Jebiu pewnie wszędzie są oponki w lesie w tym lasku już stoi dom na domu :placz::placz: i wszyscy tam chodzą na spacera z psami... a ja nie chce psa na smyczy :shake: Quote
Recommended Posts