apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']a nie mogłabyś przełożyć na drugi paluszek :grins: Mam lepsiejszy patent Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple'] Mam lepsiejszy patent :razz::razz::razz::razz: zaczynam się obawiać :evil_lol::evil_lol:chyba pójdę z tym psiakiem Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz::razz: zaczynam się obawiać :evil_lol::evil_lol:chyba pójdę z tym psiakiem :mdleje::mdleje: ja myślałam że ty już wróciłaś :mdleje: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']:mdleje::mdleje: ja myślałam że ty już wróciłaś :mdleje: :shake:.....nie ....butki musiałam zawiązać :grins:i się mnie sznurówka zaplątała ....i tyle mi to czasu zajęło :roll:..ale już pomykam ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :hand: Dżapuszko :loveu:....wróciłam możesz opuścić strażnice :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork'] do dupy taka robota... ciekawe jak długo oni mają tak zamiar...... przeca Pawcio nie może w syfie robić... i co??? ma zamknąc studio????? :crazyeye::crazyeye: Odszkodowania żądaj:loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']haha... to z mojej historyjki... co tak siedziesz?? jak siedze??? ......... hahahahhahah Buhahahhahaa Masz cos jeszcze na tymczasie z cukierni:roll::roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa'] Masz cos jeszcze na tymczasie z cukierni:roll::roll: pewnie ciacha zmieniły Tymczasa Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] pewnie ciacha zmieniły Tymczasa Buhahaa to już ich nie chcę:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] pewnie ciacha zmieniły Tymczasa :grin: buahahahah cze Klocek:loveu:owa:loveu: krowa:loveu:mowa:loveu:służbowa:loveu::roll:yyyy dzien dobry Madzialeno:loveu: Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']haha... to z mojej historyjki... co tak siedziesz?? jak siedze??? buuuahahaha J mnie niedługo przez to zamorduje bo codziennie się go pytam co tak siedzi :roflt: :evil_lol: Alu napisałabyć coś czy Madzialena dojechała po Pawcia i po tę no ..... walizkę :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='malawaszka']buuuahahaha J mnie niedługo przez to zamorduje bo codziennie się go pytam co tak siedzi :roflt: :evil_lol: a mnie się dziś wsio z Tym kojarzy Alu napisałabyć coś czy Madzialena dojechała po Pawcia i po tę no ..... walizkę :loveu: no pojechała ;)pojechała ......i po Pawcia i po walizeczkę ;):loveu:...a resztę sama opisze :razz::razz:.... Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No ic już i przyjdź szybko mnie zmienić bo już mnie palec boli od dyndania tej pałki :evil_lol: Dzapuszkowa uwazaj no z ta pałka :evil_lol::evil_lol: nie dyndaj nia tak bo uszkodzisz :diabloti: Witaj Klocusiowa Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Madziu :loveu: .....Ja tu popilnuję :calus: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 melduje że wrócilim do domecku droga była dłuuuuuga i pełna przygód... zepsuło mi sie auto... w lesie :roll::diabloti: czy ja sobie tego nie przepowiedziałam???????????? mało tego.... doopnął we mnie krwiorzerczy TIR :roll::cool1: zahaczył mi o drzwiów .. które otworzyli sie od powiewu poprzedniego TIRA :placz::placz:rządowa pojechała na lawecie do blacharza... a po mnie przybył szwagier i pojechalim z dwugodzinnym opóźnieniem po Pawcia... dobrze że zdążyłam przed weszką.... bo walizka z funtami baaardzo sie przyda .... tyle Pawcio tego zwiózł... ze nie wiedząc co zrobimy z taaaką kasą - rozplanowałam.... awaria auta... najprawdopodobniej rozrząd ... drzwi, blacharz, laweta, mandat, strata zniżek OC, szwagrowe paliwo, milion godzin na telefonach ...:roll: mam nadzieje że starczy tych funtów :placz::placz: ide spać choć nie wiem czy uda mi sie zasnąć :shake::shake::flaming: dobranoc życie jest piękne :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dobrze, że już jesteś cała i zdrowa!!! :multi: auto się wyklepie... czy tam dospawa co trzeba :roll: ja już byłam w blokach startowych po te... tą.... walizkę ;) no i kurna chyba lepiej nie krakać jednak :roll::shake: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 aaahhhh jestem... wyklepać to mi powinni miche :cool1: goopia baba za kierownicą... szczęście w nieszczęsciu że nie pociągło mnie razem z drzwiami pod tira :loveu::loveu: że tylko straty finansowe :loveu::loveu: życie jest piękne :loveu::loveu: mam foty :grins: wziełam aparata bo może jakie ciekawe plenery po drodze bedom :roll: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 sraty taty finansowe ;) pieniądze rzecz nabyta i jak wiadomo lubią nas opuszczać :mad: poka te plenery :cool3: a cały czas mam włosy na rękach wstanięte jak pomyślę... ehhh miałaś szczeście w tym nieszcześciu ojj miałaś :multi: Quote
lolka75 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :crazyeye::crazyeye:........Magda....Ty jak cos robisz to z przytupem:diabloti: a tak na serio to dobrze ze skonczylo sie tak....to tylko auto :shake:....a ze Tobie nic to dziekowac losowi:loveu::loveu:. Trzym sie i wychlej za to jakiegos piwera dobrego:multi:. mi tez ostatnio musieli mowic ze to tylko auto;).......... Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jesteś padłam z wieczorka po fonikach czyli o północy ;) i już nie czekałam na Wasz powrót :multi:....i po raz kolejny powiem , napisze WAŻNE że jesteś cała i :hmmmm: oby zdrowa i jest się w tym przypadku z czego cieszyć KCM :loveu::loveu::loveu: ....a pan C. powiedział że mam przestać uprawiać czarnowidztwo bo se kiedyś zrobie krzywde :diabloti:, po tym czego się dowiedział jak wrócił z pracy :razz:a wspominając co mu mówiłam wcześniej :roll: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Klockowa masz zakaz jeżdżenia autem na drogach uczęszczanych przez tiry :eviltong: wpadnę po szkole oglądnąć foteczki :loveu: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']melduje że wrócilim do domecku droga była dłuuuuuga i pełna przygód... zepsuło mi sie auto... w lesie :roll::diabloti: czy ja sobie tego nie przepowiedziałam???????????? mało tego.... doopnął we mnie krwiorzerczy TIR :roll::cool1: zahaczył mi o drzwiów .. które otworzyli sie od powiewu poprzedniego TIRA :placz::placz:rządowa pojechała na lawecie do blacharza... a po mnie przybył szwagier i pojechalim z dwugodzinnym opóźnieniem po Pawcia... dobrze że zdążyłam przed weszką.... bo walizka z funtami baaardzo sie przyda .... tyle Pawcio tego zwiózł... ze nie wiedząc co zrobimy z taaaką kasą - rozplanowałam.... awaria auta... najprawdopodobniej rozrząd ... drzwi, blacharz, laweta, mandat, strata zniżek OC, szwagrowe paliwo, milion godzin na telefonach ...:roll: mam nadzieje że starczy tych funtów :placz::placz: ide spać choć nie wiem czy uda mi sie zasnąć :shake::shake::flaming: dobranoc życie jest piękne :loveu::loveu: Buhahahahahaha.......przepraszam już sie nie śmieje- faktycznie u ciebie nic nie może być normalnie nawet droga na lotnisko :evil_lol: Witaj i wyłaź juz z tego wyra Pawcio ci nie zwieje jak na chwile przydziesz tu kliknąć :eviltong::diabloti: Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Magdaleno!!! czy ty spokojnie nie możesz po kolegę Pawła pojechać??? musiałaś rwać ..............Tiry??? na rządową??? najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło i cali i zdrowi na ciele(nie wiem czy na umyśle tez) do domu wrócili w piecu napalili nakarmili psa nie było emoty karmienia psa........... była tylko taka ............ też fajna Quote
ice_t Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Madzia jak zwykle z fasonem, :evil_lol:cała historia jest nawet zabawna - ale najwazniejsze że Nic Ci się nie stało:loveu: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 ehhhh... tysz fakt... ja jak coś już robie to z takim impetem....... :diabloti::diabloti: i nie tylko Ala ty uprawiasz czarnowidztwo.... pisałam na wątku?? że ide ogolić kopyta?? bo jak zepsuje mi sie auto w lesie?? :evil_lol: a wziełam sobie siore wczoraj że w razie gdyby... dla towarzystwa.. i od samej Pszczyny mówiłam jej że nie cierpie TIRÓW... że mnie przerażają... :roll::roll: ide do jakiego egzorcysty:roll: ehhh... jak tania dziwka.. litwinów w tirach zatrzymywać :shake::shake::diabloti: ogólnie ... jak ja dam rade bez auta??? musze dziś podjechać do blacharza bo pan laweciarz wczoraj był u niego o północy z siostrą moją... i blacharz zupełnie nie wie co z tym fantem zrobić pan policjant i laweciarz mnie wyśmiali... że jak można...:roll::oops: ale byli pod wrażniem auta.... że w KAŻDYM aucie w takim przypadku drzwi by uleciały, słupek by był powyginany a przednia szyba ... pajęczyna... a w rządowej....:grins: drzwi powyginane,a szyba w mak.... ale to wszystko... a tir tarł całą długością o nie..... :roll: lusterko nie naruszone...chyba faktycznie ta blacha jest zbrojona.. po Buzku w końcu auto :grins: plenery :grins: Quote
Recommended Posts