Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']

:razz::razz::razz::razz:
zaczynam się obawiać :evil_lol::evil_lol:chyba pójdę z tym psiakiem

:mdleje::mdleje: ja myślałam że ty już wróciłaś :mdleje:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje: ja myślałam że ty już wróciłaś :mdleje:

:shake:.....nie ....butki musiałam zawiązać :grins:i się mnie sznurówka zaplątała ....i tyle mi to czasu zajęło :roll:..ale już pomykam ;)

Posted

[quote name='clockwork']

do dupy taka robota... ciekawe jak długo oni mają tak zamiar...... przeca Pawcio nie może w syfie robić... i co??? ma zamknąc studio????? :crazyeye::crazyeye:

Odszkodowania żądaj:loveu::loveu::loveu:
[quote name='clockwork']haha... to z mojej historyjki...

co tak siedziesz??
jak siedze???

.........

hahahahhahah

Buhahahhahaa

Masz cos jeszcze na tymczasie z cukierni:roll::roll:

Posted

[quote name='Alicja']
pewnie ciacha zmieniły Tymczasa

:grin:
buahahahah

cze Klocek:loveu:owa:loveu: krowa:loveu:mowa:loveu:służbowa:loveu::roll:yyyy
dzien dobry Madzialeno:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']haha... to z mojej historyjki...

co tak siedziesz??
jak siedze???

buuuahahaha J mnie niedługo przez to zamorduje bo codziennie się go pytam co tak siedzi :roflt: :evil_lol:

Alu napisałabyć coś czy Madzialena dojechała po Pawcia i po tę no ..... walizkę :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahaha J mnie niedługo przez to zamorduje bo codziennie się go pytam co tak siedzi :roflt: :evil_lol:

a mnie się dziś wsio z Tym kojarzy

Alu napisałabyć coś czy Madzialena dojechała po Pawcia i po tę no ..... walizkę :loveu:

no pojechała ;)pojechała ......i po Pawcia i po walizeczkę ;):loveu:...a resztę sama opisze :razz::razz:....

Posted

[quote name='apple']No ic już i przyjdź szybko mnie zmienić bo już mnie palec boli od dyndania tej pałki :evil_lol:
Dzapuszkowa uwazaj no z ta pałka :evil_lol::evil_lol: nie dyndaj nia tak bo uszkodzisz :diabloti:
Witaj Klocusiowa

Posted

melduje że wrócilim do domecku

droga była dłuuuuuga i pełna przygód...

zepsuło mi sie auto... w lesie :roll::diabloti:

czy ja sobie tego nie przepowiedziałam????????????

mało tego.... doopnął we mnie krwiorzerczy TIR :roll::cool1:
zahaczył mi o drzwiów .. które otworzyli sie od powiewu poprzedniego TIRA :placz::placz:rządowa pojechała na lawecie do blacharza... a po mnie przybył szwagier i pojechalim z dwugodzinnym opóźnieniem po Pawcia... dobrze że zdążyłam przed weszką.... bo walizka z funtami baaardzo sie przyda .... tyle Pawcio tego zwiózł... ze nie wiedząc co zrobimy z taaaką kasą - rozplanowałam.... awaria auta... najprawdopodobniej rozrząd ... drzwi, blacharz, laweta, mandat, strata zniżek OC, szwagrowe paliwo, milion godzin na telefonach ...:roll: mam nadzieje że starczy tych funtów :placz::placz:

ide spać choć nie wiem czy uda mi sie zasnąć :shake::shake::flaming:

dobranoc

życie jest piękne :loveu::loveu:

Posted

dobrze, że już jesteś cała i zdrowa!!! :multi: auto się wyklepie... czy tam dospawa co trzeba :roll:

ja już byłam w blokach startowych po te... tą.... walizkę ;)

no i kurna chyba lepiej nie krakać jednak :roll::shake:

Posted

aaahhhh jestem... wyklepać to mi powinni miche :cool1: goopia baba za kierownicą...

szczęście w nieszczęsciu że nie pociągło mnie razem z drzwiami pod tira :loveu::loveu: że tylko straty finansowe :loveu::loveu:

mam foty :grins:
wziełam aparata bo może jakie ciekawe plenery po drodze bedom
:roll:

Posted

sraty taty finansowe ;) pieniądze rzecz nabyta i jak wiadomo lubią nas opuszczać :mad:

poka te plenery :cool3:

a cały czas mam włosy na rękach wstanięte jak pomyślę... ehhh miałaś szczeście w tym nieszcześciu ojj miałaś :multi:

Posted

:crazyeye::crazyeye:........Magda....Ty jak cos robisz to z przytupem:diabloti:

a tak na serio to dobrze ze skonczylo sie tak....to tylko auto :shake:....a ze Tobie nic to dziekowac losowi:loveu::loveu:. Trzym sie i wychlej za to jakiegos piwera dobrego:multi:.

mi tez ostatnio musieli mowic ze to tylko auto;)..........

Posted

jesteś
padłam z wieczorka po fonikach czyli o północy ;) i już nie czekałam na Wasz powrót :multi:....i po raz kolejny powiem , napisze WAŻNE że jesteś cała i :hmmmm: oby zdrowa i jest się w tym przypadku z czego cieszyć

KCM :loveu::loveu::loveu:

....a pan C. powiedział że mam przestać uprawiać czarnowidztwo bo se kiedyś zrobie krzywde :diabloti:, po tym czego się dowiedział jak wrócił z pracy :razz:a wspominając co mu mówiłam wcześniej
:roll:

Posted

[quote name='clockwork']melduje że wrócilim do domecku

droga była dłuuuuuga i pełna przygód...

zepsuło mi sie auto... w lesie :roll::diabloti:

czy ja sobie tego nie przepowiedziałam????????????

mało tego.... doopnął we mnie krwiorzerczy TIR :roll::cool1:
zahaczył mi o drzwiów .. które otworzyli sie od powiewu poprzedniego TIRA :placz::placz:rządowa pojechała na lawecie do blacharza... a po mnie przybył szwagier i pojechalim z dwugodzinnym opóźnieniem po Pawcia... dobrze że zdążyłam przed weszką.... bo walizka z funtami baaardzo sie przyda .... tyle Pawcio tego zwiózł... ze nie wiedząc co zrobimy z taaaką kasą - rozplanowałam.... awaria auta... najprawdopodobniej rozrząd ... drzwi, blacharz, laweta, mandat, strata zniżek OC, szwagrowe paliwo, milion godzin na telefonach ...:roll: mam nadzieje że starczy tych funtów :placz::placz:

ide spać choć nie wiem czy uda mi sie zasnąć :shake::shake::flaming:

dobranoc

Buhahahahahaha.......przepraszam już sie nie śmieje- faktycznie u ciebie nic nie może być normalnie nawet droga na lotnisko :evil_lol:
Witaj i wyłaź juz z tego wyra Pawcio ci nie zwieje jak na chwile przydziesz tu kliknąć :eviltong::diabloti:

Posted

Magdaleno!!!

czy ty spokojnie nie możesz po kolegę Pawła pojechać???

musiałaś rwać ..............Tiry??? na rządową???

najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło i cali i zdrowi na ciele(nie wiem czy na umyśle tez) do domu wrócili
w piecu napalili
nakarmili psa

nie było emoty karmienia psa........... była tylko taka ............ też fajna

Posted

ehhhh... tysz fakt... ja jak coś już robie to z takim impetem....... :diabloti::diabloti:

i nie tylko Ala ty uprawiasz czarnowidztwo.... pisałam na wątku?? że ide ogolić kopyta?? bo jak zepsuje mi sie auto w lesie?? :evil_lol: a wziełam sobie siore wczoraj że w razie gdyby... dla towarzystwa.. i od samej Pszczyny mówiłam jej że nie cierpie TIRÓW... że mnie przerażają... :roll::roll: ide do jakiego egzorcysty:roll:

ehhh... jak tania dziwka.. litwinów w tirach zatrzymywać :shake::shake::diabloti:

ogólnie ... jak ja dam rade bez auta??? musze dziś podjechać do blacharza bo pan laweciarz wczoraj był u niego o północy z siostrą moją... i blacharz zupełnie nie wie co z tym fantem zrobić

pan policjant i laweciarz mnie wyśmiali... że jak można...:roll::oops: ale byli pod wrażniem auta.... że w KAŻDYM aucie w takim przypadku drzwi by uleciały, słupek by był powyginany a przednia szyba ... pajęczyna... a w rządowej....:grins: drzwi powyginane,a szyba w mak.... ale to wszystko... a tir tarł całą długością o nie..... :roll:
lusterko nie naruszone...chyba faktycznie ta blacha jest zbrojona.. po Buzku w końcu auto :grins:

plenery :grins: